Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#211 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 06 April 2007 - 21:18

@Yata_kai_ksero_psomi :Η Lucas Arts συνεργάζεται με μία ιαπωνική εταιρεία και αποκεί ήταν η φάση που παρολίγο να το κόψουν...Μου διαφεύγει το όνομα της ιαπωνικής εταιρείας αυτής για να πω την αλήθεια.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#212 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 11 April 2007 - 20:10

Eδω και καιρο παιζω warlords battlecry2

#213 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 12 April 2007 - 19:50

Gyakuten Saiban 4 :respect:

LfNX0dh.png

#214 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 13 April 2007 - 07:26

Παίδες από την Lucas Arts Games Megapack από το torrent της isohunt έχω κατεβάσει : Day of The Tentacle,Indiana Jones and the:1)Last Crusade/2)Fate of Atlantis,Loom,Zak McKraken and the Alien mindbenders,Monkey Island 1+2+3+4,Grim Fandango,Full Throttle,Labyrinth,Sam & Max 1 και το The Dig.

Όλα τα παιχνίδια παίζουν στο PC αλλά το Grim Fandango χλωμό να το παίξετε γιατί θέλει windows 95/98(δλδ τα παλιά windows).

Προσωπικά τερμάτισα τα Indiana Jones,Loom,Sam & Max,Monkey Island...και τώρα σκοπεύω να τερματίσω τα υπόλοιπα που είχα αφήσει πίσω...Το Loom μου θυμίζει ένα μάθημα που κάνουμε στην σχολή(θα δυσκολευτείτε στα σίγουρα με αυτό).

Για PS2 έχω στην κατοχή το Jak 3.Εμένα μου αρέσει και θυμίζει λίγο God of War αλλά με πιο fantasy περιπέτεια...:D
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

#215 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 14 April 2007 - 12:47

Αυτο το καιρο:Naruto Shippuden:Narutimate Accel & God of War 2 και ψαχνω το Yakuza 2!!!

#216 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 posts

Posted 15 April 2007 - 20:01

Gears of War και μέχρι πριν 1-2 μέρες Legacy of kain: Blood omen
;)
Posted Image

#217 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 16 April 2007 - 07:02

Αυτο το καιρο:Naruto Shippuden:Narutimate Accel & God of War 2 και ψαχνω το Yakuza 2!!!

Κωλόφαρδε...το θέλω το God of War 2...BTW τερμάτισα το Jak 3.

Gears of War και μέχρι πριν 1-2 μέρες Legacy of kain: Blood omen
;)

To Blood Omen παλιό είναι...Για δοκίμασε το Legacy of Kain : Defiance + Soul Reaver 1+2... (Κουφάλα μόλις είπες ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια βρυκολάκων :D);)

#218 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 16 April 2007 - 12:30

εχει σταματησει να με ενδιαφερει το ps2 + gaming γενικοτερα αλλα εδω και καιρο παιζω saint seiya the hades ~.

#219 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 16 April 2007 - 22:26

Pokemon Ranger [Nintendo DS]
:dwarf::dwarf::dwarf::dwarf:

SERIOUSLY winning, people!
Ίσως κάπως μονότονο και εύκολο στην αρχή, όμως από την 4η αποστολή και μετά γίνεται εκπληκτικό! Play it!!

Currently: Rank-7 Ringtown Ranger Ash AP 8D

oR4yYRl.gif

#220 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 posts

Posted 17 April 2007 - 17:20

djdragon τα έχω τερματίσει όλα εκτός τού soul reaver 2. άπλα από τότε που είχα τερματίσει το blood omen είχε περάσει πολύς καιρός και όσο να ναι ήθελα να το τερματίσω άλλη μια. Το θέμα είναι ότι δεν το έβρισκα πουθενά και είχα αγανακτήσει μέχρι πού κατάφερα και το κατέβασα από κάπου, και για μια ακόμη μια φορά φίλοι και γνωστοί με χάσανε.
όπως καταλαβαίνεις δεν είναι απλά το αγαπημένο μου παιχνίδι αλλά είμαι FAN της σειράς
\m/
Posted Image

#221 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 17 April 2007 - 18:50

Όλα τα παιχνίδια παίζουν στο PC αλλά το Grim Fandango χλωμό να το παίξετε γιατί θέλει windows 95/98(δλδ τα παλιά windows).

Δοκιμασε να πας ιδιοτιτες στο εικονιδιο,compatibility,τσεκαρε το run και βαλε Windows 98.8)

Εγω αυτην την περιοδο παιζω Pes6 & Battlefield 2!

#222 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 April 2007 - 19:09

Παίδες από την Lucas Arts Games Megapack από το torrent της isohunt έχω κατεβάσει : Day of The Tentacle,Indiana Jones and the:1)Last Crusade/2)Fate of Atlantis,Loom,Zak McKraken and the Alien mindbenders,Monkey Island 1+2+3+4,Grim Fandango,Full Throttle,Labyrinth,Sam & Max 1 και το The Dig.

Προσωπικά τερμάτισα τα Indiana Jones,Loom,Sam & Max,Monkey Island...και τώρα σκοπεύω να τερματίσω τα υπόλοιπα που είχα αφήσει πίσω...Το Loom μου θυμίζει ένα μάθημα που κάνουμε στην σχολή(θα δυσκολευτείτε στα σίγουρα με αυτό).

Για PS2 έχω στην κατοχή το Jak 3.Εμένα μου αρέσει και θυμίζει λίγο God of War αλλά με πιο fantasy περιπέτεια...:D

εκτός από το Grim Fandago και περα, τα προηγουμενα τα ξανατερμάτησα πριν λιγα χρονια. Αξεχαστα πραγματικά.

Τώρα βεβαια εχω χασει καθε επαφη με τα καινουργια και τις κονσολες που δεν με πολυενθουσιάζουν. Ασε που ο υπολογιστης μου θεωρειται ξεπερασμενος και εχω ακομα τα WIndows 98. Σιγά τώρα μην έχω αγχος αν το framerate του παιχνιδιου είναι 99,99 ή 100 fps.

Αντε κανα παιχνιδι απο MAME, SNES, NES μεσω emulation να δοκιμασω, να θυμιθω τα παλιά.

Και το Virtual Pool 3 για PC, το καλυτερο simulator μπιλιάρδου, να θυμηθω τις καλες εποχες που πήγαινα στις pub του Λονδινου (στο μπιλιαρδο είμαι μάπα παρεμπιπτόντως).

Και το αγαπημενο μου παιχνιδι το Bad Mojo που δεν συστηνεται αν σιχαινεστε τις κατσαριδες.

Τα δυο τελευταία επίσημα αγορασμενα φυσικα.

#223 gunslinger girl

gunslinger girl

Anime Newbie

• Members
  • 40 posts

Posted 17 April 2007 - 19:45

I'm on Chiller! atm xD
There is no real life, only afk.
(..and /patpat)
Posted Image

#224 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 18 April 2007 - 00:35

djdragon τα έχω τερματίσει όλα εκτός τού soul reaver 2. άπλα από τότε που είχα τερματίσει το blood omen είχε περάσει πολύς καιρός και όσο να ναι ήθελα να το τερματίσω άλλη μια. Το θέμα είναι ότι δεν το έβρισκα πουθενά και είχα αγανακτήσει μέχρι πού κατάφερα και το κατέβασα από κάπου, και για μια ακόμη μια φορά φίλοι και γνωστοί με χάσανε.
όπως καταλαβαίνεις δεν είναι απλά το αγαπημένο μου παιχνίδι αλλά είμαι FAN της σειράς
\m/

Κι εγώ ρε φίλε μου περιμένω να το κάνουν anime αν βέβαια μπορούν...Βρήκα και μία ιστοσελίδα που μπορείς να κατεβάσεις τα soundtracks τους.Εγώ έχω το Soul Reaver 2 και αμά θέλεις θα στο γράψω και θα στο στείλω. :D

Δοκιμασε να πας ιδιοτιτες στο εικονιδιο,compatibility,τσεκαρε το run και βαλε Windows 98.8)

Εγω αυτην την περιοδο παιζω Pes6 & Battlefield 2!

Σιγά μην παίξω εγώ ποδόσφαιρο :P δεν είμαι καλός στο ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο.Όσο για τις ιδιότητες θα το δοκιμάσω...ευχαριστώ πολύ.

#225 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 posts

Posted 18 April 2007 - 02:04

?!?!?!?!?
^______________^
djdragon θα ήθελες να μου στείλεις με πμ λινκ για τα soundtracks?:P
Βασικά θέλω απεγνωσμένα του blood omen, αν και έχω μερικά από p2p τα θέλω ολα:P
Posted Image