Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Playing Videogame.....
Posted 18 April 2007 - 07:44
Θέλω όμως να κάνουμε μία ανταλλαγή...θα σου γράψω το soul reaver 2 και εσύ θα μου γράψεις το blood omen 1 αυτό με τον βρυκόλακα Kain.Μόνο αυτό δεν είχα παίξει λόγω παλιών γραφικών.

Posted 22 April 2007 - 10:14
Gyakuten Saiban 4
Nodame Cantabile DS
Posted 23 April 2007 - 08:02

Posted 23 April 2007 - 13:09

Posted 23 April 2007 - 16:31

Posted 23 April 2007 - 21:01

Mε cell-shaded γραφικά και σύστημα μάχης που θυμίζει
Dragon Quest VIII......~../

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......

Posted 23 April 2007 - 21:37

Το Σάββατο θα πάω Πάτρα και θα πάρω ένα παιχνίδι... Δεν ξέρω ακόμα τι πάντως... Πάντως μάλλον όχι κάτι υπερβολικά μεγάλο, μιας και θέλω στις εξετάσεις να μην παίξω τίποτα, για να είμαι έτοιμος μετά από αυτές για το καλύτερο παιχνίδι που φτιάχτηκε τα τελευταία 2,000,000,000 χρόνια. Δεν χρειάζεται να πω ότι το παιχνίδι θα είναι Διαμάντι πάντως, ένας τόσο χαμηλός χαρακτηρισμός μόνο προσβολή θα είναι...

POKETTO MONSUTAA - DAIAMONDO TO PAARU!!
Anyways, λέω να μην πάρω κάποιο RPG, προσωρινά, θα πάρω μάλλον κάτι για DS... Harvest Moon, ίσως, ή Phoenix Wright. Φυσικά ίσως πάρω και το Sonic and the Secret of Rings, για Wii...

Posted 23 April 2007 - 23:11
?!?!?!?!?
^______________^
djdragon θα ήθελες να μου στείλεις με πμ λινκ για τα soundtracks?
Βασικά θέλω απεγνωσμένα του blood omen, αν και έχω μερικά από p2p τα θέλω ολα
Άπληστε

Posted 23 April 2007 - 23:19

Posted 24 April 2007 - 00:07

Posted 24 April 2007 - 15:02
Kingdom Hearts 2 Final Mix+... Προς το παρον εχω αρχισει με Re:Chain of Memories Και μετα θα συνεχισω με το KH2 Final Mix...Να εχω μια συνεχεια στην ιστορια.Καιρος ηταν να δουμε καλοφτιαγμενο & 3D το Chain of Memories,γιατι στο GBA δεν μαρεσε
Συγγνώμη αλλά μήπως εννοείς το Resident Evil ?

Posted 24 April 2007 - 15:05
Kingdom Hearts Re:Chain of Memories
Kingdom Hearts: Chain of Memories was remade for the PlayStation 2, dubbed Kingdom Hearts Re:Chain of Memories. The remake includes polygonal 3D battles and worlds using the same level of graphics as Kingdom Hearts and Kingdom Hearts II, as well as voice acting, while gameplay will stay mostly the same, with the Reaction Command function from Kingdom Hearts II. The voice acting will be only in the hallways between the world floors and partly in the Destiny Islands and Twilight Town worlds. The remake also includes new cutscenes and battles that were not in the original game. It was released as the second disc of Kingdom Hearts II Final Mix+ in Japan on March 29, 2007.[1] Several independent sources state that a release in North America will occur in Fall 2007[5], with no confirmation from Square Enix.

Posted 24 April 2007 - 17:02
Συγγνώμη αλλά μήπως εννοείς το Resident Evil ?

Seraphimon-T.K., έχει κυκλοφορήσει το KH II Final Mix + και το Chain Of Memories για Αμερική/ευρώπη ? Ή το παίζεις στα Jap ?

Posted 24 April 2007 - 20:23
:rofl:
Έλεος, τι άλλο θα ακούσουμε
:laugh:
Seraphimon-T.K., έχει κυκλοφορήσει το KH II Final Mix + και το Chain Of Memories για Αμερική/ευρώπη ? Ή το παίζεις στα Jap ?
Μην είσαι μλκας...Ο Seraphimon T.K. έγραψε τα αρχικά RE και γιαυτό ρώτησα αν εννοεί το Resident Evil...γιαυτό σταμάτα τα χαζά....έλεος δλδ...

BTW σε ρώτησε κανείς για να γελάς με τις ερωτήσεις των αλλώνων...?για ξαναδιάβασε ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Posted 24 April 2007 - 20:44
Μην είσαι μλκας...Ο Seraphimon T.K. έγραψε τα αρχικά RE και γιαυτό ρώτησα αν εννοεί το Resident Evil...γιαυτό σταμάτα τα χαζά....έλεος δλδ...
BTW σε ρώτησε κανείς για να γελάς με τις ερωτήσεις των αλλώνων...?για ξαναδιάβασε ΚΑΛΥΤΕΡΑ...