Άρχισα το Dragon's Dogma μιας και το έχει το psn plus.
Edited by Napster, 27 September 2013 - 17:54.
Posted 27 September 2013 - 17:54
Άρχισα το Dragon's Dogma μιας και το έχει το psn plus.
Edited by Napster, 27 September 2013 - 17:54.
Posted 27 September 2013 - 19:03
Αν είσαι στην αρχή ακόμα και δε σε νοιάζει να χάσεις progress, δοκίμασε να παίξεις το demo από το psn. Παίξε ελάχιστα, μετά ξεκίνα το Dark Arisen και κάνε load το save από το demo.
Δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύει με το ντέμο, αλλά αν έκανες import save του απλού DD στο DA, έπαιρνες τσάμπα ferrystone με άπειρα uses το οποίο βελτιώνει το χειρότερο μέρος του γκέημ, τις άπειρες και τεράστιες διαδρομές
Όπως είπα δεν ξέρω αν δουλεύει με το ντέμο οπότε κάνε ένα backup το τωρινό σου save just in case
Posted 27 September 2013 - 19:41
Είχα παίξει το demo τις πρώτες μέρες που το έβαλαν στο store. To save δεν το έσβησα επειδή διάβασα ότι μπορείς να κάνεις import τον χαρακτήρα σου απο το demo στο κανονικό παιχνίδι. Αλλά σήμερα που προσπάθησα να το κάνω δεν γινόταν καν να κάνω import τον χαρακτήρα.
Oh well...
Εσύ το έκανες αυτό που λες?
Posted 27 September 2013 - 20:23
Τσου, δεν είχα παίξει ούτε το regular version ούτε το demo πριν το DA, και υπέφερα αρκετά με τις διαδρομές. Από ένα σημείο και μετά δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα αφού μπορείς να αγοράζεις ferrystones σχετικά εύκολα, αλλά παραμένει μπελάς.
Απλά υπέθεσα πως ίσως να γινόταν και με το save του demo, μάλλον το φορτώνει μόνο το regular I guess
Να μοιράζεσαι τις περιπέτειές σου με τα ιδιοφυή pawns, όσο σπάνε μπάλες άλλο τόσο βγάζουν γέλιο όταν τα θυμάσαι αργότερα
Αν θες πάρε και το δικό μου pawn μέσω friend list filter, είναι χάλια αλλά σίγουρα έχει κάποια high lvl affinities equipped και μοιάζει με αρσενικό δούλο σε νυχτικιά γριάς πράμα αστείο
Posted 28 September 2013 - 23:05
ενδιαφερον παιχνιδι κρινοντας απο το demo, αλλα ζητανε πολλα!
http://www.kickstarter.com/projects/infinitap/neverending-nightmares
Posted 28 September 2013 - 23:13
Εγω πριν λιγες μερες ξεκινησα το καψιμο στο MineCraft. Μαλιστα εκανα και εναν server, να μπαινω εγω και αλλοι 2 φιλοι μου.
(Σχολιο:μπορω να πω οτι χαρης το Minecraft, αγαπησα το μισητο σε ολα τα videogames ΤΝΤ, εχει πλακα να σκοτωνεις τον γειτωνα σου στο MC με TNT και ακομα εχει πλακα να κανεις το γνωστο κολπο, μην πατησεις το κοκκινο κουμπι, με TNT και να του γκρεμιζεις το σπιτι.)
Posted 26 October 2013 - 13:37
Αγορασα το Killzone 2 απο τα public στην τεραστια τιμη των 4 ευρω και το κατευχαριστιεμαι!Το αρχισα χθες και μεχρι στιγμης εχω φτασει σχεδον στην μεση!
Ως φανατικος των Killzone απο την εποχη του Killzone 1 το οποιο φανταστητε δεν ειχε online multiplayer και ειχα ριξει καμια 50αρια ωρες θα καψω πολυ και αυτο προφανως!
Παιζει μεχρι σημερα το βραδυ πριν βγω να το εχω τελιωσει η αλλιως αυριο το πρωι!Αντε γιατι με περιμενει και ενα παρατημενο Batman Arkham City!
Edited by Itachi Akatsuki, 26 October 2013 - 13:38.
Posted 30 November 2013 - 02:28
WoW.
Οκοκ πριν πει κανένας τίποτα , 15 ευρώ όλα το WoW και όλα τα expansions (Black Friday dels rule) απο το Blizzard store + 1 μήνας δωρεαν + φίλοι να με boostαρουν στα 90 σε 3 μερες . Νομίζω βρήκα τι θα κανω μεχρι να αρχισει η σχολή...
Posted 03 December 2013 - 11:45
Τσίμπησα απο steam το Far Cry 3 με 7 ευρώ ΜΟΝΟ λόγω φθινοπωρινών εκπτώσεων και σε καμιά ωρίτσα θα έχει κατέβει και θα είναι έτοιμο για λιώσιμο! Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για αυτό το παιχνίδι! Για να δούμε..!
Posted 03 December 2013 - 14:33
Νi no Kuni: Wrath of the White Witch στο ps3 και αντε γεια...Ολοι οι JRPG fans πρεπει να το παιξουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
Posted 03 December 2013 - 22:10
Έπεσε στα 13 euro το FF14 και το πήρα.Δεν είναι καθόλου άσχημο.Όμορφος ο κόσμος με πολλά στοιχεία από το franchise(καταλαβαίνεις ρε παιδί μου ότι παίζεις FF).
Edited by zennith666, 03 December 2013 - 22:10.
Posted 13 December 2013 - 21:41
Το μεσημερι επεσαν οι τιτλοι τελους για το συγκλονιστικο Dishonored.Απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει, απο ενα απο τα αγαπημενα μου sub-genres, τα stealth.
Το τελιωσα με chaos ending, σχεδον full stealth αλλα δεν αφησα σχεδον κανεναν unconsious και για αυτο ειναι και High το Chaos.
Κλεινει με αυτον τον επικο τροπο...Περιμενω Dishonored 2 σαν τρελος.Αντε και εχουμε το Thief 4 με τον Garret-αρο τον Φεβρουαρη!
Απολαυστε
Edited by Itachi Akatsuki, 13 December 2013 - 21:51.
Posted 20 December 2013 - 21:54
Αγορασα Diablo 3!!!Και αρχισα να παιζω με Monk class!Επεται καψιμο λεμεεεεεε!
Επισης τσιμπησα μαζι με το Diablo 3 και το Ninja Gaiden Σ2!
Ninpo!
Posted 20 December 2013 - 22:12
τι απεγινε το nba2k14???
Posted 21 December 2013 - 01:27