Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#181 gunslinger girl

gunslinger girl

Anime Newbie

• Members
  • 40 posts

Posted 24 March 2007 - 06:30

LOZ tp, ff3, eternal darkness (pitfall! καθημερινά :P)
There is no real life, only afk.
(..and /patpat)
Posted Image

#182 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 02 April 2007 - 21:43

Naruto 4 στο Gamecube......Γ@Μ@ΕΙ!!!!!!!!!! Έχω κολλήσει άσχημα! Το τι ξύλο πέφτει δε λέγετε!!! Μαζευόμαστε παιδια και παίζουμε τετραπλό και γίνετε της πόρνης!!!! Αξίζει άσχημα.....

#183 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 03 April 2007 - 09:56

Naruto 4 στο Gamecube......Γ@Μ@ΕΙ!!!!!!!!!! Έχω κολλήσει άσχημα! Το τι ξύλο πέφτει δε λέγετε!!! Μαζευόμαστε παιδια και παίζουμε τετραπλό και γίνετε της πόρνης!!!! Αξίζει άσχημα.....

ε άμα μαμάει το παιχνίδι να μην το πάρουμε τότε... δεν τον φάγαμε νέοι θα τον φάμε γέροι;

και αυτό που θέλω να πω είναι ότι η Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια που θα μπορούσες να αποφύγεις τις κακές λεξούλες και να μας πεις αυτό που ήθελες αλλιώς...

για οτιδήποτε άλλο άσχετο , περιμένω ΠΜ

#184 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 posts

Posted 03 April 2007 - 17:07

Αυτό το καιρό Gothic 3 (πολύ καλό αλλά όχι σαν το 2) και Runaway 2 (σαν λάτρης των adventure games)
Go figure...
Posted Image

#185 hajate

hajate

Anime Freak

• Members
  • 317 posts

Posted 03 April 2007 - 18:09

re 4 για pc.μπορεί τα γραφικά να μην είναι και τα καλύτερα αλλά η ουσία του παιχνιδιού είναι αλλού και εκεί τα πάει πολύ καλα!8)

#186 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 03 April 2007 - 18:49

Θα πρωτοτυπήσω! ~> Football Manager 2007 :oops:

και Pokemon Ranger για το DS :
1

#187 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 04 April 2007 - 04:44

Αυτό το καιρό Gothic 3 (πολύ καλό αλλά όχι σαν το 2) και Runaway 2 (σαν λάτρης των adventure games)

Χεχε...και εγώ περιέργως ασχολούμαι με το 3 αυτή την στιγμή. Αν και τα γραφικά και ο κόσμος φαίνεται απίστευτος, κάτι με χαλάει στο gameplay. Το 2 με το expansion μέσα του είχα αλλάξει τα φώτα (το τελείωσα και με τα τρία guilds)...:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#188 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 04 April 2007 - 08:57

The Elder Scrolls IV: Oblivion
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#189 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 04 April 2007 - 09:53

Paused
[Wii] The Legend of Zelda: Twilight Princess
[Wii] Red Steel

Active
[GBA] Pokemon Emerald (Beldum on training :bleh:)
[NDS] Touch Detective

Waiting For
[NDS] Pokemon Ranger (13/04/2007)
[PS2] Dirge of Cerberus -Final Fantasy VII- (After Ranger)
[NDS] Pokemon Diamond/Pearl (δεν με νοιάζει πότε θα βγουν, εγώ μετά τις εξαιτάσεις θα παίξω!)
[PS2] Final Fantasy XII (Summer)

Ελπίζω να τελειώσω το Touch Detective (καλά η Emerald δεν τελειώνεται :P) μέχρι να βγει το Ranger, διότι διαφορετικά δεν με βλέπω να το παίζω ποτέ... :

oR4yYRl.gif

#190 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 04 April 2007 - 10:04

god of war εν αναμονη του 2.

Πλάκα κάνεις ????? :shock: :shock: :shock:
Εγώ έπαιξα το 1 αυτό με τον Κράτωνα...Γαμάει αυτό το παιχνίδι για το PS2.Αυτό είναι από τα καλύτερα RPG games στον κόσμο τώρα. << :calm:

Για να πω την αλήθεια έπαιξα Elder Scroll 4 : Oblivion, Legacy of Kain(όλες οι σειρές), Max Payne 1+2, Doom 3, Quake 4 και άλλα πολλά καλά.A μην ξεχνάμε ότι τα σπάνε και τα Second Sight + The Suffering.Τώρα παίζω το Neverwinter Nights 2(αν και βαρύ για τον PC μου βαράει άγρια αυτό το παιχνίδι).

Έχω και το Heroes of Might and Magic 5: Dark Messiah, αλλά δεν το παίζω γιατί είναι 3 φορές πιο βαρύ απο το Elder Scroll 4 : Oblivion.Περιμένω να κάνω αναβάθμιση τον PC μου και μετά θα τα παίξω όλα κι όλα.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#191 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 04 April 2007 - 10:14

Πλάκα κάνεις ????? :shock: :shock: :shock:
Εγώ έπαιξα το 1 αυτό με τον Κράτωνα...Γαμάει αυτό το παιχνίδι για το PS2.Αυτό είναι από τα καλύτερα RPG games στον κόσμο τώρα. << :calm:

Πλάκα μου κάνεις;;;;; άλλο ένα παιχνίδι που πρέπει να φορέσω τσίγκινο σωβρακάκι για να το παίξω , μη με βρει κανά κακό...

πάντως αρχίζω να ανησυχώ με τη νεολαία... αντί να βγει έξω να γ... παίρνει παιχνίδια που γ...

#192 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 posts

Posted 04 April 2007 - 13:00

πάντως αρχίζω να ανησυχώ με τη νεολαία... αντί να βγει έξω να γ... παίρνει παιχνίδια που γ...

Μ'αρέσεις.......:respect:

Xτές παίζαμε με ένα φίλο Grim Fandango........:bleh:
Ναίίίίίί....../
Posted Image

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#193 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 04 April 2007 - 13:32

OMG, Ερμή μήπως ξέρεις που μπορώ να βρω το Grim Fandango? :bleh:
1

#194 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 04 April 2007 - 16:40

Spoiler:

:rofl: :lol:
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Continuous Spoiler Phase ftw ^^ :P
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#195 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 04 April 2007 - 19:04

Αν λες το Still Life, το έχω τερματίσει :P

Επίσης, ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βρω το Grim Fandango, γι'αυτό ρωτάω τον Ερμή μήπως τυχόν ξέρει (μιας και το έχει) :shock:
1