Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Chihayafuru

• Please log in to reply
237 replies to this topic

#106 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 06 January 2012 - 00:13

Spoiler:

Κατά τη γνώμη μου, το χρειαζόταν η σειρά αυτό το επεισόδιο. Θυμήσου λίγο πώς ήταν ο Arata την τελευταία φορά που η σειρά επικεντρώθηκε πολύ πάνω του...
Spoiler:
Ήταν σαν κατακαημένο...

Όσο για το υπόλοιπο επεισόδιο (το 13), τι να πω;
Spoiler:

Η σειρά με κάνει να κλαίω και να γελάω με τα πιο απλά πράγματα! Δεν καταλαβαίνω πώς το καταφέρνει! Και έχεις δίκιο, Loke, θα 'πρεπε να την έβλεπε περισσότερος κόσμος!

#107 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 January 2012 - 21:45

Το 13 ηταν βουρ γεματο
Spoiler: 13

#108 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 10 January 2012 - 23:27

Τέλειο επεισόδιο το 14 :D
Spoiler:

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#109 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 January 2012 - 12:25

Πρεπει να βγαινουν πιο γρηγορα τα επς :D

Spoiler: 14

#110 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 12 January 2012 - 00:44

Καλέ πως τελείωσε έτσι??? εκεί που ήμουν με την αγωνία, τίτλοι τέλους......όσο πάει κάθε επεισόδιο και μου φαίνεται πιο μικρό σε διάρκεια κάθε φορά. god dammit...
Spoiler:

#111 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 14 January 2012 - 15:17

Πρεπει να βγαινουν πιο γρηγορα τα επς :D

Spoiler: 14

Την εξεταστική μου μέσα, δεν έχω χρόνο να τα βλέπω! Μόλις σήμερα κάθισα και είδα το 14, κι εσύ θες και να πηγαίνουν πιο γρήγορα;! Λυπήσου με!:oo:

Στο δια ταύτα:
Spoiler:

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#112 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 20 January 2012 - 16:11

Spoiler: 15

#113 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 20 January 2012 - 16:37

Εγώ πάλι προσεύχομαι στον θεό του κόκκινου ναού να μην βάλουν ρομάντζο στη σειρά. Η ανταγωνιστική φύση του καρούτα και το κάψιμο των συμμετεχόντων είναι που την ξεχωρίζουν από σειρές του σωρού στα μάτια μου.

#114 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 20 January 2012 - 21:37

Καλά αυτό νίκο δεν παίζει (ή δεν θέλω να παίζει).....romance υπάρχει ήδη να αιωρείται και αργότερα θα υπάρξει σίγουρα και στην πράξη(hoping.....). Και δεν πιστεύω οτι θα πέσει σε επίπεδο η σειρά αν μπει και λίγο ρομάντζο μέσα, με ωραίο τρόπο πάντως. Τώρα στα του επεισοδίου
Spoiler:

#115 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 21 January 2012 - 18:16

Καλά αυτό νίκο δεν παίζει (ή δεν θέλω να παίζει).....romance υπάρχει ήδη να αιωρείται και αργότερα θα υπάρξει σίγουρα και στην πράξη(hoping.....). Και δεν πιστεύω οτι θα πέσει σε επίπεδο η σειρά αν μπει και λίγο ρομάντζο μέσα, με ωραίο τρόπο πάντως. Τώρα στα του επεισοδίου

Spoiler:

Spoiler:

#116 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 25 January 2012 - 20:06

Φαίνεται στο δέκατο έκτο επεισόδιο ξέμειναν από λεφτά και σκέφτηκαν να κάνουν μια ανακεφαλαίωση. Κρίμα, ένα άσκοπο επεισόδιο.

#117 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 26 January 2012 - 00:17

Ναι, όντως, φτηνή ιδέα, αλλά δεν είναι πως δεν είναι χαριτωμένη (έστω, με εκείνον τον καμένο τρόπο που είναι χαριτωμένα τα bonus αστειάκια στις τελευταίες σελίδες των τόμων manga). Κι είναι ένα διάλειμμα που το χρειαζόμασταν μετά το τουρνουά, για να χαλαρώσουμε κι εμείς και οι ήρωες... Μεταξύ μας, λόγω ύπαρξης δεν έχει, αλλά και πάλι, το να βλέπω όσα λένε οι άντρες μεταξύ τους ή την κακιά αδερφή της Chihaya (μη μου πείτε πως δεν έχετε πει κι εσείς ψέματα στα μικρά σας αδέρφια για να τους πάρετε λεφτά!) είναι πιο διασκεδαστικό από κάμποσες "κωμωδίες" αυτής της σεζόν!

Κι απ' την άλλη, είναι ένα recap-special. Ε, σε αντίστοιχο μαραθώνιο, απλούστατα θα το προσπερνούσαμε χωρίς να πούμε τίποτα. Μικρά παιδάκια δεν είμαστε, μπαίνουμε στη Wikipedia, στο λύμα "List of Chihaya Furu episodes", και κάπου θα το βρίσκαμε. Αυτό ήταν!

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#118 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 26 January 2012 - 01:06

Spoiler:

Συμφωνώ ότι σε έναν μαραθώνιο θα το προσπερνούσα όμως τυχαίνει να το παρακολουθώ ενώ προβάλλεται και χτυπάει κάπως άσχημα. Σαν τα άσχετα επεισόδια του Bleach ένα πράγμα.

#119 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 26 January 2012 - 16:24

16: Το βρήκα χαλαρωτικό μετά από την αγωνία αυτών των επεισοδίων με τα τουρνουά.
Και ήταν διασκεδαστικό! :ureshii:

#120 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 26 January 2012 - 23:29

16: Το βρήκα χαλαρωτικό μετά από την αγωνία αυτών των επεισοδίων με τα τουρνουά.
Και ήταν διασκεδαστικό! :ureshii:

ναι μεν αλλα γτ recap;; γτ;; τα extras ηταν που το καναν συμπαθητικο.