Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Chihayafuru

• Please log in to reply
237 replies to this topic

#121 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 27 January 2012 - 15:42

ναι μεν αλλα γτ recap;; γτ;; τα extras ηταν που το καναν συμπαθητικο.

Ε, εντάξει! Μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια μία φορά, σωστά; Και τι πειράζει που ήταν και recap και είχε και extras; Την επόμενη βδομάδα, εδώ είμαστε εμείς! Δε φεύγουμε!

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#122 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 27 January 2012 - 18:08

Όντως το επεισόδιο θα μπορούσε να είναι μόνο τα extras και να μην είχε την περίληψη (δεν είναι και τόσα πολλά τα επεισόδια, ώστε να μην θυμόμαστε τι έχει γίνει). Δεν πειράζει, τους συγχωρούμε...Απλά περίμενα πως και πως να βγει το επεισόδιο να δω προς το που θα το πάνε (πως θα μπει και ο Arata στο παιχνίδι.....). Waiting for next week......

#123 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 28 January 2012 - 02:43

Ναι, γιατί recap... Όντως.
Αλλά όπως είπε και η Trivia Spitting Monster (στο εξής TSM lol) ας κάνουμε τα στραβά μάτια τώρα! χαχα.

#124 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 28 January 2012 - 10:20

Ναι, γιατί recap... Όντως.
Αλλά όπως είπε και η Trivia Spitting Monster (στο εξής TSM lol) ας κάνουμε τα στραβά μάτια τώρα! χαχα.

Μα η σειρά μας έχει δώσει το δικαίωμα (in a way)! Σκέψου το! Πριν να ανανεωθεί για άλλα τόσα επεισόδια, πίστευα πως η σειρά θα είχε μόνο 12-13! Και μέσα στον (όπως αποδείχτηκε) μισό της χρόνο, κατάφερε κορυφώσεις, build-up και άλλα που άλλες σειρές τρέχουν και δεν τα φτάνουν όχι σε 26, αλλά ούτε σε 52 επεισόδια! Κι εσείς μου παραπονιέστε για το μικρούλι, ασημαντούλι, χαζούλι recap;!

Posted Image

^MyAnimeList^

#125 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 29 January 2012 - 00:31

Και μέσα στον (όπως αποδείχτηκε) μισό της χρόνο, κατάφερε κορυφώσεις, build-up και άλλα που άλλες σειρές τρέχουν και δεν τα φτάνουν όχι σε 26, αλλά ούτε σε 52 επεισόδια!

Καλά αυτό εξαρτάται ανάλογα με ποιές σειρές το συγκρίνεις. Με το oofuri πχ οι ρόλοι θα ήταν ανεστραμμένοι.

Έκανα λοιπόν κ εγώ το catch up μου. Το είχα αφήσει στο 5ο επεισόδιο και μάλλον τυχερή ήμουν γιατί το 6ο ήταν από τα πιο διασκεδαστικά της σειράς (όταν σκάει μύτη η κοντή) και με έβαλε στο κλίμα να το δω ολόκληρο. Ευτυχώς εκεί που το είχα αφήσει δεν είχαν αρχίσει τα cliffhangers οπότε τα ευχαριστήθηκα χωρίς την επίπονη αναμονή.

Τελικά οκ είναι αρκετά κατώτερη των προσδοκιών που μου είχε δημιουργήσει στα πρώτα 3 επεισόδια, αλλά και πάλι είναι αρκετά διασκεδαστική. Μέχρι και η Chihaya έχει αρχίσει να αποκτά πιο σοβαρή υπόσταση, κάτι το οποίο πραγματικά δεν περίμενα.

Spoiler:

Αναρωτιέμαι πώς πάει σε σχέση με το manga. Μου φαίνεται ότι το προχωράει αρκετά γρήγορα πάντως.

Posted Image

#126 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 29 January 2012 - 01:32

@Anelis:

Από παντού με βομβαρδίζετε όλοι να δω το Big Windup! Ησύχασε, Σύμπαν, θα ακούσω το κάλεσμά σου! Τώρα δίνω μαθήματα, μια άλλη στιγμή, ΟΚ;!

Το επεισόδιο με την Kana-chan όντως είναι ωραιότατο. Ειδικά το σημείο στο οποίο
Spoiler:

Για να είμαι ειλικρινής, βέβαια, περισσότερο ταυτίζομαι με το δράμα του Komano.
Spoiler:

Νομίζω πάντως πως όλοι συμφωνούμε πως είναι καλή σειρά. Στην τελική, αυτό είναι που μετράει, έτσι;

Posted Image

^MyAnimeList^

#127 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 29 January 2012 - 01:36

Ωραία, από τούδε και στο εξής θα αλλάξω το nick σε "σύμπαν" xD

Spoiler:

Εντάξει για καλή δεν ξέρω, διασκεδαστική πάντως είναι. Έτσι κ αλλιώς δε χρειάζεται να υπάρχει ομοφωνία. Ο καθένας απολαμβάνει διαφορετικά πράγματα.

Posted Image

#128 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 31 January 2012 - 23:28

Spoiler: 17

#129 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 01 February 2012 - 18:45

17:
Spoiler:

Posted Image

^MyAnimeList^

#130 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 02 February 2012 - 02:17

Spoiler: 17

#131 sicada

sicada

Organized Chaos

• Members
  • 121 posts
  • LocationBeyond the Wall

Posted 08 February 2012 - 15:33

Ωραίο και το 18!!

Spoiler:

Sleep with the devil and then you must pay
Sleep with the devil, the devil will take you away

#132 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 08 February 2012 - 15:39

Spoiler: 18

ySss0UF.jpg

#133 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 08 February 2012 - 17:15

ωραιο ηταν και αυτο το επεισοδιο ...
18
Spoiler:

#134 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 08 February 2012 - 20:45

18:
Spoiler:

Μια παρατήρηση: οι πέντε-έξι συνεχείς dead cards δεν σας φάνηκε πως ήταν περιστατικό βγαλμένο τελείως από πραγματικό τουρνουά; Λέτε η mangaka να είχε τέτοιες εμπειρίες; Ξέρουμε τίποτα γι' αυτό; (Αν έπαιζε μικρή ή τίποτα τέτοιο;)

Posted Image

^MyAnimeList^

#135 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 08 February 2012 - 20:55

Spoiler:

Οι mangaka, οι περισσότεροι τουλάχιστον, πάντα κάνουν έρευνα και βγάζουν διάφορες φωτογραφίες για reference. Για να έχει τόση ακρίβεια στα σημεία που γίνονται στα τουρνουά μάλλον όχι μόνο τα επισκέφτηκε αλλά παρακολούθησε κιόλας, οπότε δεν είναι απίθανο να της έτυχε. Ίσως να σε βοηθήσει κάποιος που διαβάζει το manga. Στις στήλες που έχουν στον πλάι για να λένε οι mangaka τα δικά τους αναφέρουν και τέτοια καμιά φορά.

ySss0UF.jpg