Μα αμα δε το συμπαθουσα, γιατι να εβλεπα 200 επεισοδια?
Εχω ξαναπει πως καποτε ηταν απο τα αγαπημενα μου, αλλα οσο περισσοτερο εβλεπα τελευταια, τοσο με απογοητευε.
Και μιλησα για ξεκαθαρα αρνητικα, περα απο προσωπικες δισαρεσκιες, οποτε μην πατε να με βγαλετε και hater.
Εδω δινεις συμβουλες σε καποιον μελλοντικο One Piece φαν ή απλως καποιον που επιθυμει να το δει να μην κανει καν την προσπα8εια να κατσει να δει αυτη τη σειρα.To θεμα μας δεν ειναι γιατι να δεις one piece αντι για Naruto ή bleach, αλλα γιατι να κατσεις εκατονταδες ωρες, υπομενοντας τα πολλαπλα αρνητικα του και να δεις εκατονταδες επεισοδια απο τα οποια ζητημα το 1/3 να ειναι πραγματικα καλα, αντι να δεις στον ιδιο χρονο δεκαδες σειρες με πολυ περισσοτερο ενδιαφερον.
Επιπλεον εχεις κανει αυτο το thread το αγαπημενο σου τις τελυταιες μερες,λεγοντας μεν μετρημενα στα δαχτυλα καποια θετικα σχολια,αλλα επισημαινοντας πολλα αρνητικα της σειρας.
Τελος,προσπαθησε να τελειωσεις ολα τα επεισοδια του One Piece για να βγαλεις μια ολοκληρωμενη εικονα του.
Δεν θελω να δημιουργησω κατι προσωπικο(αν και νομιζω οτι αυτο φαινεται)απλως λεω το προφανες.You are One Piece hater:burningbe3:.


Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο










