Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 27 October 2007 - 10:55
1. Elfen Lied
2. Cowboy Bebop
3. 12 Kokuki
4. Suzumiya Haruhi no Yuutsu
5. Death Note
6. Monster (Τωρα τελευταια μπηκε αυτο μιας και ειδα το Kaze no Yojimbo προσφατα)
Στην δικη μου most overated λιστα βαζω anime που θεωρω οτι ειναι κατωτερα απο αλλα ,με χαμηλοτερη βαθμολογια σε διαφορα anime sites, του ιδιου ή παρομοιου στυλ και εχουν υψη.
Τωρα για τα κλασικα naruto, db, bleach δεν θα αναφερθω πολυ απλα μονο για το db να πω οτι ηταν μια σειρα που κρατησε 10 χρονια 1986-1996 και μονο για αυτο αξιζει σεβασμο.
Posted 27 October 2007 - 12:06
δεν ξερω παιδια αλλα το full metal alchemist παραμενη ακομα στο τοπ 5 μου
δυο που πιστευω ειναι overatted ειναι NGE και mushishi
Το Mushi-shi απο πού κι ως πού ειναι overrated?... Δεν νομιζω να το εχουν δει πανω απο 2-3%.

Posted 27 October 2007 - 12:20
Το Mushi-shi απο πού κι ως πού ειναι overrated?... Δεν νομιζω να το εχουν δει πανω απο 2-3%.
νομιζεις μονο ελληνες κοιταν ανιμε ?? αμα πας σε ξενα forum θα δεις οτι ειναι overatted
Posted 27 October 2007 - 12:23

Posted 27 October 2007 - 12:43
Elfen lied: Υπερβολικη βια, αδυνατο σεναριο
Suzumiya Haruhi no Yuutsu: No comment απλα αδιαφορο
Noir: Εκνευριστικες ηρωιδες, λες και οι γκομενες απο το sex and the City
αποφασισαν να το γυρισουν σε δολοφονιες.
X TV: Απλα περιμενα παρα πολυ για μια τελικη μαχη που δεν με αποζημιωσε.
Posted 27 October 2007 - 16:50
Πες μου ένα anime που είναι καλύτερο από το 12 Kingdoms στο fantasy genre.[...]
3. 12 Kokuki
[...]
Στην δικη μου most overated λιστα βαζω anime που θεωρω οτι ειναι κατωτερα απο αλλα ,με χαμηλοτερη βαθμολογια σε διαφορα anime sites, του ιδιου ή παρομοιου στυλ και εχουν υψη. [...]

Και το Doraemon σε λίγο θα κλείσει 30 χρόνια ζωής αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει σεβασμό γι' αυτό.[...] Τωρα για τα κλασικα naruto, db, bleach δεν θα αναφερθω πολυ απλα μονο για το db να πω οτι ηταν μια σειρα που κρατησε 10 χρονια 1986-1996 και μονο για αυτο αξιζει σεβασμο.
Μόνο χασμουρητά μου φέρνει το Dragonball. Τρεις λέξεις: "Δρόμος του Φιδιού".

Προφανώς ο digitaltracker αναφέρεται στο 2-3% του παγκόσμιου πληθυσμού που βλέπει anime.Το Mushi-shi απο πού κι ως πού ειναι overrated?... Δεν νομιζω να το εχουν δει πανω απο 2-3%.
νομιζεις μονο ελληνες κοιταν ανιμε ?? αμα πας σε ξενα forum θα δεις οτι ειναι overatted
Σιγά το κοινό που έχει το Mushishi. Underrated, ίσως. Overrated, με τίποτα.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 27 October 2007 - 17:10
Death Note εντελώς overrated όντως, αν και κατά τη γνώμη μου το πρώτο μισό ήταν τέλειο, ίσως εκεί να οφείλεται το reputation του.
- Shigeru Miyamoto
Posted 27 October 2007 - 17:17
X TV: Απλα περιμενα παρα πολυ για μια τελικη μαχη που δεν με αποζημιωσε.
Πέστα χρυσόστομε...
Σε αυτο το ανιμε βλέπεις 9 ηλήθιους να πολεμάνε με 9 άλλους ηλήθιους και να ζεί ο καθένας το προσοπικο του δράμα μέσα απο τις μάχες.
Αλλα τελικά ολλα αυτα τα δάκρυα δεν έχουν καμία σημασια και καμία σχέση με την υπόλυπη ιστορία γιατι απο την αρχή ξέρεις πώς όλα θα ξεκαθαρίσουν μονο στη τελική μάχη

Ξαναπέστα χρυσόστομε.Noir: Εκνευριστικες ηρωιδες, λες και οι γκομενες απο το sex and the City
αποφασισαν να το γυρισουν σε δολοφονιες.
Αυτη η Kirika είναι απο τους πιο σπαστικος χαρακτήρες.
Είδικα αυτη οι μονολογοι... AAArrgh.....

Έλεως κοριτσι μου αφου βλέπεις οτι σε έχει φάει η μιζέρια κοψτο το πιστολιδι... αφού δε σε θέλει το ριμάδι

Posted 27 October 2007 - 21:54
Πες μου ένα anime που είναι καλύτερο από το 12 Kingdoms στο fantasy genre.
Και το Doraemon σε λίγο θα κλείσει 30 χρόνια ζωής αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει σεβασμό γι' αυτό.
Μόνο χασμουρητά μου φέρνει το Dragonball. [/B].
Για fantasy το πρωτο που μου ερχεται ειναι το seirei no moribito μιας και τελειωσε προσφατα. Παντως ειδικα στο 12 Kingdoms την γνωμη μου επηρεασε η πρωτη εντυπωση, βαρεθηκα να βλεπω την πρωταγωνιστρια να κλαει στην αρχη.
Τωρα για τα χασμουρητα που σου φερνει το db δεν εχω επιχειρηματα, εγω παλι για να κοιμηθω βαζω το lucky star και γενικα ολα τα Parody anime μου φερνουν χασμουρητα.
Btw παλευω βδομαδες το lucky star ακομα στο 6,7 επισοδειο ειμαι

Posted 28 October 2007 - 04:33
Καλά το φαντάστηκα ότι θα σε είχε απογοητεύσει στα πρώτα επεισόδια... Φίλε, προχώρα το λίγο ακόμα και θα με θυμηθείς... δεν έχει τυχαίο σενάριο αυτό το anime.Για fantasy το πρωτο που μου ερχεται ειναι το seirei no moribito μιας και τελειωσε προσφατα. Παντως ειδικα στο 12 Kingdoms την γνωμη μου επηρεασε η πρωτη εντυπωση, βαρεθηκα να βλεπω την πρωταγωνιστρια να κλαει στην αρχη.

Το Seirei No Moribito ήταν επίσης κορυφαίο, για μένα.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 29 October 2007 - 22:48
τι συντηριτισμος ειναι αυτος. αι σιχτιρ πια!
βασικα αλλο να το βλεπεις κατι απο πρόχειρο fansub και αλλο να εχεις το DVD Boxset. Γιατι τοτε αξιζει και με το παραπανω τα λεφτά του. Αλλιως αν κατεβαζεις τσαμπα μπορεις με ευκολια να το λες υπερτιμημενο.
Posted 30 October 2007 - 07:37
Απλός τα ανιμε που φτίαχνεις thread δε συγκηνούν πολύ κοσμο.
Το αν είναι καλά η όχι βέβαια είναι αλλο θέμα.
Πάντως είναι γνωστό πως το καλό και το δημοφιλές δεν συμβαδίζουν πάντα

Όσον αφόρα εμένα περιπού 3 στα 5 ανιμε που γράφεις και δέν έχω δεί μπένουν στα προσεχώς και σιγουρά συμβένει και με αλλους αυτο.
Αλλα τι να ποστάρο στο thread σου αν δεν έχω δεί τη σειρα?

Κατά τ' αλλα σου θυμίσω πώς στο forum η συντρηπτική πλειοψηφία είμαστε φοιτητές και μαθητές και δέν εχουμε την οικονομική ευχέρια για boxsets:terror2:
Επίσεις το να κρίνης κάτι ανλαλογα με το πόσα λευτά έχεις δώσει για να το αποκτήσεις δεν είναι καλή λογική...
Αν αγαπάς και σου αρέσει κατι θα σου αρέσει το ίδιο ήτε έδωσες 60 είται 0,60 euro.

Posted 30 October 2007 - 11:06
δε χρειαζεται να αγοραζεις DVD. Και αλλωστε δεν κοστιζουν ολα 80+ ευρω. Η τα αντιγραφεις ή αντι να αγορασεις ενα παιχνιδι PS3 ή XBOX 360 μπορεις να αγορασεις ενα καλο DVD. Και εγω θεωρω πχ το Evangelion υπερτιμημενο αλλα θα αγοραζα ευχαριστως τα DVD.
αρκετα fansubs ειναι αλλωστε παλιων τιτλων αλλα δεν ενδιαφερουν και πολλους. Να πχ οι ταινίες του Hi no Tori ειναι διαθεσιμες σε torrent αλλα κανεις δεν ασχοληται. Θελει και λιγο ψαξιμο αλλα απαιτει χρονο.
Αλλα ειναι κριμα πχ να γνωριζουν ολοι το One Piece αλλα να αγνοουν παντελως "Το νησί των θησαυρών" που θεωρήται απο τα καλυτερα ανιμε με πειρατες.
Takarajima (TV) - Anime News Network
Posted 30 October 2007 - 15:14
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Posted 30 October 2007 - 21:16