Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 06 April 2012 - 13:45
Το gintama είναι μια γαμάτη παρωδία/κωμωδία. Για αυτό έχει τόσους πολλούς fans.
*waving intensifies*
Posted 06 April 2012 - 21:24
Posted 06 April 2012 - 22:22
Όταν πας να τα βάλεις όλα σε ένα καλούπι, όπως κάνουν οι ιστοσελίδες που ανέφερα τότε θέλοντας και μη, αναγκάζεσαι να συγκρίνεις πράγματα που δεν έχουν απαραίτητα κοινά μεταξύ τους. Αλλά ακόμα και να μην το δούμε το θέμα συγκριτικά με άλλα άνιμε, προσωπικά στο gintama πάνω απο 8 δεν θα του έβαζα και το βλέπεις να έχει μέσο όρο ξέρω γω γύρω στο 9+, που θεωρώ ότι είναι βαθμός που πρέπει να έχουν άνιμε μου τουλάχιστον στους περισσότερους τομείς τους είναι άψογα. Εσύ μπορεί με το Gintama να γελάς ασταμάτητα με κάθε επισόδειο. Ε, με εμένα αυτό δεν συμβαίνει. Υπάρχουν επισόδεια που έχω κατουρηθεί στα γέλια, άλλα που με "άγγιξαν¨" με το μήνυμα τους και αρκετά που τα βρήκα πολύ μέτρια, εξίσου και η άποψη μου. Εν κατακλείδει δεν είπα ότι είναι κακό άνιμε, αλλά όπως λέει και το topic υπερεκτιμημένο.
Διαφωνώ,το gintama αξίζει καθαρό δεκάρι.Δεν ακολουθεί πεπατημένες συνταγές των shonen,έχει εξαιρετικό animation για τόσο μεγάλο anime,είναι μοναδικό και φρέσκο,όσο προχωράει βελτιώνεται και προσωπικά μου έχει προσφέρει περισσότερο γέλιο από ό,τι άλλο.Επίσης όπως και να το κάνεις είναι αδύνατον σε μία comedy σειρά να είναι όλα τα επεισόδια αστεία(ας μην ξεχνάμε πως δεν έχουμε πάντα απόλυτη γνώση για όσα σατιρίζει(με αποτέλεσμα να μην γελάμε) μιας και δεν είμαστε στην Ιαπωνία).

Posted 07 April 2012 - 02:55
Δεν ακολουθεί πεπατημένες συνταγές των shonen,
Σωστά, όπως το slapstick π.χ.

Posted 07 April 2012 - 09:57
Το NGE δεν το λες overrated

Το elfen lied θεωρείτε overrated?lol εγώ νόμιζα ότι ήταν underrated
Αν και είδα μόνο το Brotherhood όσο αφορά FMA πρέπει όντως πρέπει να πω ότι είναι όντως overrated και σε πολλά σημεία μουντό και βαρετό
I beg your pardon αλλά το Hellsing είναι ένα πολύ καλό anime που δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι είναι overrated,
το animation,plot,characters(εκτός από αυτούς που εμφανίζονται μόνο και μόνο για να πεθάνουν) είναι πολύ ποιοτικά,
αυτό το λέει ένας τυπάς που το μόνο που του άρεσε από το Hellsing ήταν ο Anderson,και όταν λέμε Hellsing εννοούμε τα OVAs aka Hellsing Ultimate,που δεν έχουν καν ακόμη τελειώσει
Ελπίζω να μην αναφέρει κανείς το Fate Zero γιατί είναι ένα must-watch masterpiece

Posted 07 April 2012 - 10:05
Μα φυσικά η άποψή σου είναι αρεστή και σεβαστή αλλά δεν έχουμε όλοι την ίδια γνώμη ώστε να γίνει αποδεκτή.Αναγνωρίζω τα προβλήματα της σειράς χωρίς να μπαίνει στην μέση ο φανμποισμός μου μιας και την λατρεύω και βλέποντάς το αντικειμενικά την θεωρώ αξιόλογη.Σωστά, όπως το slapstick π.χ.
Τέλος πάντων, εγώ το κλείνω εδω πέρα το θέμα γιατί δεν έχω όρεξη να μετατραπεί το thread σε Jce vs. Anime.gr for Gintama. Είπα απλά την γνώμη μου προσπαθώντας να είμαι όσο πιο αντικειμενικός και αυστηρός γίνεται, ακόμα και με τα άνιμε που υποκειμενικά μου αρέσουν πάρα πολύ (Code Geass, Gintama). Φαίνεται η άποψη μου δεν είναι αρεστή, δεν πειράζει
Σχετικά με το elfen lied έχω ξαναπεί πως οι περισσότεροι το βλέπουν μέσα στα πρώτα τους 5 anime με αποτέλεσμα αφού δεν έχουν εμπειρία να το θεοποιούν.Το elfen lied θεωρείτε overrated?lol εγώ νόμιζα ότι ήταν underrated

Posted 07 April 2012 - 10:09

Posted 07 April 2012 - 10:16
Σε κάτι σημεία ειδικά,το έκανα pause για να τσεκάρω το e-mail,μήπως δω κάνα διαφημιστικό με βιάγκρα και ξεβαρεθώ τη ζωή μου.fma brotherhood μουντό και βαρετό?? τι άλλο θα διαβάσω

Posted 07 April 2012 - 10:30
Posted 07 April 2012 - 10:33
Σε κάτι σημεία ειδικά,το έκανα pause για να τσεκάρω το e-mail,μήπως δω κάνα διαφημιστικό με βιάγκρα και ξεβαρεθώ τη ζωή μου.
εγώ πάντως όταν το έβλεπα δεν βαρέθηκα για ούτε ένα δευτερόλεπτο, τι ακριβώς σου φάνηκε βαρετό?
Posted 07 April 2012 - 10:36
>Elfen Lied, Hellsing, Fate/Zero underrated και ποιοτικά
Άλλη μία περίπτωση του "δεν βλέπω shounenshit, μόνο ποιοτικές σειρές!", οι οποίες είναι 500 φορές χειρότερα shounenshit.
Posted 07 April 2012 - 10:55
μην βάζεις λόγια στο στόμα μου.Το elfen lied ήταν καραμέτριο αυτό που είπα είναι ότι το θεωρούσα underrated
Και είναι κοινό μυστικό ότι τα shounen από μια στιγμή και μετά γίνονται επαναληπτικά και pointless?Με εξαίρεση αυτά τα 50-100 ep shounen
Το FMA μου φάνηκε αρκετά βαρετό σε κάποια σημεία,και το βρίσκω αρκετά overrated για την εντύπωση που έχει κάνει,κατά τα άλλα πιστεύω ότι είναι το καλύτερο shounen που έχω δει.

Posted 07 April 2012 - 11:02
Το One Piece δε γίνεται ούτε επαναληπτικό, ούτε pointless. Οπότε δεν είναι κοινό μυστικό, όχι.
Και εγώ overrated το θεωρώ το FMA, αλλά αν ταυτόχρονα (λέω ότι) θεωρώ underrated το Hellsing και το Elfen Lied, ε, είμαι ύποπτος.
Posted 07 April 2012 - 11:39
το θεωρώ μη-overrated και εξήγησα τους λόγους
Για το One piece το μόνο που έχω να πω είναι να κάνω quote έναν στις πιο πίσω σελίδες λέγοντας ότι επί 400 επεισόδια ο Luffy λέει "i wanna be the Pirate King"
Όσο αφορά το Elfen Lied,my bad δεν είχα ψάξει τόσο πολύ τι θεωρούσε το community,από διάφορα περιστατικά ήμουν υπό τη πεποίθηση ότι του κάναν κάπως πολύ hate.
Προτιμώ τις 24άρες σειρές με 2nd season από τα shounen με 400+ επεισόδια,και συνεχίζω να πιστεύω ότι μετά από κάποια στιγμή καταντάει ανούσιο το να συνεχίζεις να τα βλέπεις,με το χρόνο που έχει δώσει στα 300 eps του π.χ. Bleach δεν ξέρω και γω πόσες σειρές θα είχες δει και πόσες πλοκές,ιστορίες και ιδέες θα είχες περάσει στο μυαλό σου.
Τα "βυζιά και τα αίματα" δεν γίνεται να αποφεχθούν εύκολα σήμερα,ένα anime πρέπει κάπως να επιβιώσει,και στο κάτω κάτω,το μόνο shounen που δεν ήταν τονισμένο σε αυτό τον τομέα ήταν το FMA,το οποίο ανέφερα προηγουμένος ως το καλύτερο shounen που έχω δει ως τώρα,ενώ πολλά από τα anime που θεωρώ ώριμα (Darker than Black,Cannan,Welcome to the NHK κτλ) δεν έχουν ισχυρή παρουσία fanservice,αν και τώρα που τα λέμε το nudity δεν είναι πάντα fanservice και σε μερικές περιπτώσεις χρειάζεται ώστε η ιστορία να γίνει ρεαλιστικιά.
Όλα αυτά τα λέω ενώ έχω μόνο 15 μέρες στο MyAnimeList,αλλά nevertheless πιστεύω ότι έπρεπε να τα πω.
Λυπάμαι που δεν συμφωνούμε,με κάνετε να νιώθω σαν να είπα καμία τρομερή κακία αλλά το μόνο που είπα είναι η άποψή μου,που παρακαλώ,ελάτε να με αποδείξετε λάθος με τα επιχειρήματα σας,άμα είμαι λάθος θα το παραδεχτώ
Ok λάθος μου,αντι για overrated έγραψα underrated στο post που μίλαγα για το hellsing,πατάτα,το έκανα edit

Posted 07 April 2012 - 11:51
Μισό λεπτό, στο τέλος της δημοσίευσής σου ζητάς επιχειρήματα, και αυτό που προσφέρεις για το One Piece είναι ότι ο Luffy για 400 επεισόδια λέει ότι θέλει να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών; Τι αποδεικνύει ακριβώς αυτή η ανακρίβεια;
Το ανούσιο πώς ορίζεται; Ποια anime έχουν ουσία και ποια ουσία είναι αυτή; Θέλεις αν μου πεις ότι το Canaan ας πούμε έχει κάποια ουσία; Ρωτάω επειδή το παράτησα στο πεντάλεπτο, ήταν εμετικό.
Πάντως, αν ρωτάς εμένα, τα anime που έχω δει και είναι ισάξια των πρώτων 200-300 επεισοδίων του One Piece είναι πολύ περιορισμένα.
Επίσης, μερικά σωστά arcs των Naruto και Bleach είναι καλύτερα από τη συντριπτική πλειοψηφία των anime, αν και οι σειρές αυτές σαν σύνολα έχουν τα προβλήματά τους.
Εγώ είπα ότι τα βυζιά και το αίμα δεν είναι σωστά κριτήρια στην αξιολόγηση της ωριμότητας μίας σειράς. Δεν έχουν θέση σε μία τέτοια συζήτηση. Τα άλλα που λες με την επιβίωση δεν έχουν σχέση με αυτό που είπα εγώ.