Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

#436
Posted 31 January 2012 - 01:16
#438
Posted 31 January 2012 - 01:25
#439
Posted 31 January 2012 - 01:27
#441
Posted 31 January 2012 - 20:38
χαλαρα για υπερτιμημενο παει το bakuman,κ-of kαι το naruto τα πρωτο παντα για το πεο ητανε αλλα το δευτερο μετα τη μαχη με το σασουκε μασ εχει ******* οσο για υποτιμημενα ανιμε δεν θα συμφωνησω με τα κριτηρια αν υπαρχουν 100 χιλιαδεσ ατομα (οχι στην ιαπωνια)στο κοσμο που ξερουν μια σειρα και τυχουν και τη μεταφρασουν σεινταρουν κλπ δεν συμαινει αυτοματα οτι ειναι και γνωστη μπροστα στα εκκατομυρια που διαβαζουν ναρουτο κλπ και ειδικα με ολα τα ατομα που ξεκινησαν τα τελευτεα 2 χρονια μου φενεται καπως δυσκολα να πουμε οτι ειναι γνωστη αν και ισως δεν θα πηγεναι ο ορος υποτιμημενη αφου δεν την εχουν και δεν εχουν αποψη επι του θεματος αλλα αγνωστη γενικα παντως σαν υποτιμημενη και σχετικα αγνωστη θα ελλεγα το dmc (detroit metal city)που κραξιμο τρωει για το σκιτσο του πολυ ενω αυτο που βιαζει ειναι το σεναριο του
Βρε συ καταλαβαίνεις ότι γράφεις για υπερτιμημένα anime σε thread που είναι για υποτιμημένα;

To dmc δεν είναι υποτιμημένο,το αντίθετο θα έλεγα.
Και το bakuman επειδή δεν είναι του γούστου σας δεν είναι απαραίτητα κακό.Αποτελεί τεράστιο κίνητρο για όσους σχεδιάζουν ή γράφουν δικό τους στόρυ και σε ενημερώνει για διάφορες καταστάσεις γύρω από τον χώρο των manga με ανάλαφρο και ευχάριστο τόνο.Μπορώ να επιχειρηματολογήσω πάνω σε αυτό στο δικό του thread ή σε π.μ για να μην βγαίνω off-topic.

#442
Posted 31 January 2012 - 22:39

#443
Posted 31 January 2012 - 23:00
#444
Posted 03 February 2012 - 01:11
#445
Posted 03 February 2012 - 01:28
Λοιπόν θα πω το Claymore . Μπορεί , κατά την γνώμη μου βέβαια , να μην είχε καλό ending , αλλά κατά τα άλλα είναι μια χαρά πολύ καλό . Το θεωρώ υποτιμημένο γιατί δεν ξέρω πολλούς που το βλέπουν ... βέβαια , μπορεί να κάνω και λάθος ...
claymore εγω για γνωστο το χα, τουλαχιστον ηταν απ'τα πρωτα που πιασε το ματι μου ή μου πρωτινανε να δω

edit: εγω 8α λεγα και το "Regios" , αρκετα καλο, αν και δε πολυ ακουγεται..;/
#446
Posted 03 February 2012 - 01:29
#447
Posted 05 April 2012 - 16:59
Το πρώτο ίσως να αξίζει αν και για τον χαλασμό που γίνεται για χάρη του δεν το θεωρώ άξιο άλλα μου αρέσει λιγάκι.
Το Fairy Tail πάλι, δεν το αντέχω. Δεν βρίσκω τίποτα πρωτότυπο στην πλοκή και δεν βρίσκω τον λόγο να έχει τόσα πολλά επεισόδια και φήμη. Όταν το πρωτοείδα είπα καλό θα είναι ας το δούμε. Μόλις το είδα είπα δεν είναι κακό, αλλά στο 6 επεισόδιο κιόλας είχα αναθεωρήσει τελίως την άποψη μου για αυτό. Το πόσο βαρετό μου φαινόταν μετά δεν λέγεται και δεν με έλκυε και καθόλου σχεδιαστικά.
Ένα ακόμα overrated anime είναι το naruto. Αν και δεν αξίζει όλη την αγάπη που τελικά πέρνει, έχει αρκετές στιγμές και χαρακτήρες που απέλαυσα και με κρατάν στο να συνεχίσω να το βλέπω. Με λίγα λόγια είναι overrated αλλά όχι τόσο όσο τα 2 παραπάνω.
#448
Posted 05 April 2012 - 17:02
#449
Posted 05 April 2012 - 19:11
#450
Posted 05 April 2012 - 19:40
Code Geass. Είναι σίγουρα από τις αγαπημένες μου σειρές, αλλά αποδέχομαι πλήρως ότι δεν αξίζει τα ratings που έχει. Είναι καλή σειρά στο να δημιουργεί μια συναισθηματική φόρτηση και αγωνία (για μένα τουλάχιστον) κυρίως λόγω των χαρακτήρων του (για μένα δυνατό point της σειράς), αλλά ουδέποτε καινοτόμησε ως προς κάτι. Πιο πολύ μια συνταγή με διάφορα συστατικά στο μπλέντερ ήταν, που για κάποιους (count me in) πέτυχε και που για άλλους θεωρήθηκε ultimate πατάτα.
Gintama. Δεν ξέρω τι ποσοστό κόσμου το ξέρει γενικότερα, αλλά όσοι ασχολούνται σοβαρά με άνιμε σίγουρα το έχουν ακούσει και λογικά το έχουν δει. Ε, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ (κρίνοντας απο τα ratings που το βλέπω παντού σε τοπ 10 και πάνε να μου πέσουν τα μαλλιά) το θεωρούν το απόλυτο Parody/Κωμικό Άνιμε. Δε λέω, έχω ρίξει αρκετό γέλιο (όσο έχω δει) και γενικά έχει και πολύ ωραίους χαρακτήρες (Mr Gintoki <3), και είναι από τα καλύτερα shounen, και, και, και, μπορώ να πω άπειρα θετικά, αλλα όπως και να το κάνουμε τέτοια αντιμετώπιση με άλλη σειρά από ανιμάδες δεν έχω ξαναδεί...Του αξίζει και το Hype και η αναφορά σε όλα τα θετικά του σημεία...Αλλά το να το βλέπεις πιο πάνω απο έργα όπως, το Monster, το Seirei no Moribito και το Trust and Betrayal, ε σόρρυ αλλά δεν το αξίζει!
NGE. Του αξίζουν τα εύσημα, μόνο και μόνο για την απίστευτη ψυχοσύνθεση των χαρακτήρων. Από κει και πέρα για μένα μέτρια πράγματα...με έχουν καλύψει πάνω-κάτω προηγούμενα posts. Conclusion : Ένα αρκετά καλό άνιμε, but not a masterpiece (Την ταινία δεν την αναφέρω καν, γιατι είναι ένα κλικ πιο κάτω for me).
Elfen Lied. Και εδώ δεν έχω πολλά να πω...Nudity & Violence sells. Είχε προυποθέσεις να εξελιχτεί σε κάτι πολύ καλό, αλλά το απότομο και κακό τέλος του γκρέμισαν κάθε προοπτική...Το manga ίσως αξίζει, δεν το έχω διαβάσει, no idea.
Baccano. Maybe, the most controversial entry. Έξυπνη και πρωτότυπη εξιστόρηση, απίστευτο OST, καλή σκηνοθεσία, μίγμα ενδιαφέροντων και αδιάφορων χαρακτήρων, μέτριο character development (ενταξει, σίγουρα σε μια τέτοια σειρά δεν κοιτάς κάτι τέτοιο, αλλά όταν σου πετάνε και 5.000 χαρακτήρες από την άλλη, που να προλάβεις να εκφράσεις μια γνώμη για τους περισσότερους...), κακή χρήση υπερφυσικού στοιχείου για μένα, καλύτερα να μην το είχε καν δηλαδή και μέτριο σενάριο (προσωπικά δεν το βρήκα τόσο συναρπαστικό). Κρίμα γιατι το πρώτο επισόδειο είναι πράγματι εξαίσιο αλλα η συνέχεια... :/