Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Most Overrated Anime

#υποτιμημενο

• Please log in to reply
608 replies to this topic

#406 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 24 April 2011 - 01:52

Αν πω ότι το Death Note είναι overrated θα με φάτε? 40 επισόδεια για έναν τύπο που με τρόμαζε όταν έλεγε "I will became the God of this new world".

Ναι, γιατί στο αβα σου έχεις φιγούρες από ένα άνιμε που ο πρωταγωνιστής λέει για 400 επεισόδια 'I will become the Pirate King''.

#407 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 24 April 2011 - 02:37

Αν πω ότι το Death Note είναι overrated θα με φάτε? 40 επισόδεια για έναν τύπο που με τρόμαζε όταν έλεγε "I will became the God of this new world".

Συμφωνω.
Πρεπει να εισαι πολυ βλακας, ωστε να εχεις ενα τετραδιο που οποιου γραφεις το ονομα να πεθαινει, και
Spoiler: Death Note spoiler

Edited by Kenny, 26 April 2011 - 12:10.

#408 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 24 April 2011 - 09:52

ειναι ως ενα σημειο overrated το death note οχι ομως για τους λογους που λετε.....

προσωπικα παροτι τρελο fanboy της σειρας θεωρω οτι υπερεκτιμηθηκε λογω της προφανους κοιλιας που εκανε στο τελος,οπου
Spoiler:
παρ'ολα αυτα η αρχη με την αυθεντια της ηταν ολα τα λεφτα!!!

#409 Jimking

Jimking

Anime Amateur

• Members
  • 134 posts

Posted 24 April 2011 - 11:41

To Death Note στην αρχή μου άρεσε πάρα πολύ. Πορώθηκα και είδα 12 και παραπάνω επισόδεια σε μία μέρα. Μετά δεν ξέρω χάλασε
Spoiler:

Posted Image

#410 Hiken no Angeru

Hiken no Angeru

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 24 April 2011 - 13:44

Θα πω το bleach...είναι καλό anime,ωστόσο αρκετά overated!!!!
Και λίγο λιγότερο το Naruto....
Posted Image

#411 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 26 April 2011 - 22:04

code geass!Δεν λεω,μου αρεσει πολυ το r1 αλλα οταν καποοι μιλανε για καλυτερο ανιμε εβερ ξερεις οτι εχει υπερεκτιμηθει.Οσο για το r2 το βρισκω overrated για πολλους λογους!Ασχετο.Εχετε προσεξει οτι η λεξη overrated ειναι overrated?Την πεταει καποιος για κατι και νομιζει πως εχωσε την απολυτη ταπα!Back on topic να προσθεσω και το elfen lied(επισης αγαπημενο).

sc5bab.jpg

#412 fragiskos1

fragiskos1

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 26 April 2011 - 22:21

το Dragon Ball μονο και μονο για την εποχη που βγηκε και η απιχιση που ειχε διχνει πως δικεα ειναι εκει που ειναι.

#413 Clow Reed

Clow Reed

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 30 April 2011 - 15:24

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας του DB οφείλεται στο γεγονός ότι ο αριθμός των anime το 1980 μέχρι τέλος της δεκαετίας του 90 ήταν πολύ μικρότερος σε σχέση με το 2000 και μετά.Παρόλα αυτά,είναι η ιστορία του fantasy shonen genre και την αξία του την αναγνωρίζουν και πολλοί δημιουργοί εκ των οποίων οι mangaka των πολύ γνωστών μας ongoing σειρών(bleach,naruto,one piece).Δεν μου αρέσει ο όρος overrated ή downgraded anime γιατί ο χρόνος καθορίζει επακριβώς την αξία που αναλογεί στην κάθε σειρά.Θα δούμε σε τουλάχιστον 10-15 χρόνια μετά την λήξη του κάθε anime-manga αν θα έχει ξεχαστεί ή αν θα το θυμούνται.
Death note,Elfed lied,code geass,hellsing,Fma και διαφορα άλλα..... είμαι περίεργος να δω σε ποια κατηγορία θα περιέλθουν:tensai:
Τα ongoing anime-manga παίζουν εκ του ασφάλους και μένουν στο προσκήνιο για πολλά χρόνια,αρκετά εξύπνη τακτική για να κανούν μεγάλες πωλήσεις αλλά θα έρθει κάποτε η ώρα της τελικής κρίσης ακόμα και για αυτά
Από τα παραπάνω εξαιρείται η εξής σειρά
Spoiler:

#414 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 30 April 2011 - 22:43

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας του DB οφείλεται στο γεγονός ότι ο αριθμός των anime το 1980 μέχρι τέλος της δεκαετίας του 90 ήταν πολύ μικρότερος σε σχέση με το 2000 και μετά.Παρόλα αυτά,είναι η ιστορία του fantasy shonen genre και την αξία του την αναγνωρίζουν και πολλοί δημιουργοί εκ των οποίων οι mangaka των πολύ γνωστών μας ongoing σειρών(bleach,naruto,one piece).Δεν μου αρέσει ο όρος overrated ή downgraded anime γιατί ο χρόνος καθορίζει επακριβώς την αξία που αναλογεί στην κάθε σειρά.Θα δούμε σε τουλάχιστον 10-15 χρόνια μετά την λήξη του κάθε anime-manga αν θα έχει ξεχαστεί ή αν θα το θυμούνται.
Death note,Elfed lied,code geass,hellsing,Fma και διαφορα άλλα..... είμαι περίεργος να δω σε ποια κατηγορία θα περιέλθουν:tensai:
Τα ongoing anime-manga παίζουν εκ του ασφάλους και μένουν στο προσκήνιο για πολλά χρόνια,αρκετά εξύπνη τακτική για να κανούν μεγάλες πωλήσεις αλλά θα έρθει κάποτε η ώρα της τελικής κρίσης ακόμα και για αυτά
[/SPOILER]

Μερικα απο τα καλυτερα ανιμε αλλα και αλλου ειδους εργα τεχνης χανονται στο χρονο επειδη δεν τα εκτιμησαν σωστα!Το κρητηριο του αν θα μεινουν στο χρονο δεν ειναι απολυτο οσο και αν ακουγεται ωραιο.Τα ανιμε που αναφερεις ενδεχομενως να μην εχουν οτι χρειαζεται για να μεινουν αλλα εχουν οτι χρειαζεται για να σε διασκεδασουν και να σου αφησουν κατι.Το να υπονοεις πως δεν θα μεινουν δεν διαφερει πολυ απο το να αποκαλεσεις overrated.

sc5bab.jpg

#415 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 01 May 2011 - 10:19

Μερικα απο τα καλυτερα ανιμε αλλα και αλλου ειδους εργα τεχνης χανονται στο χρονο επειδη δεν τα εκτιμησαν σωστα!Το κρητηριο του αν θα μεινουν στο χρονο δεν ειναι απολυτο οσο και αν ακουγεται ωραιο.Τα ανιμε που αναφερεις ενδεχομενως να μην εχουν οτι χρειαζεται για να μεινουν αλλα εχουν οτι χρειαζεται για να σε διασκεδασουν και να σου αφησουν κατι.Το να υπονοεις πως δεν θα μεινουν δεν διαφερει πολυ απο το να αποκαλεσεις overrated.

Όχι πάντα. Για παράδειγμα αν για κάποιο anime γίνεται ο κακός χαμός όσο είναι ongoing και μετά ξεχαστεί, μάλλον δεν ήταν τόσο καλό. Παράδειγμα το Vampire Knight που όλος ο κόσμος είχε τρελαθεί μαζί του όσο κρατούσε το anime, και τώρα μαζεύει αράχνες...

Όσο για τα χαμένα διαμάντια, όποιος ασχολείται αρκετά τα βρίσκει και υπάρχει κόσμος που τα εκτιμά, αντίθετα με τις βλακείες τις ίδιας εποχής (εξαιρούνται οι cult βλακείες). Τώρα αν είναι ένα anime που για να το εκτιμήσεις πρέπει να έχεις κάνει διδακτορικό στην τέχνη, μάλλον δικαίως θα θαφτεί. :P

15fkk04.jpg

#416 konata.otaku

konata.otaku

Show me your brave heart .

• Members
  • 79 posts
  • LocationDigital Word

Posted 01 May 2011 - 10:53

:redcard2:Πώς μπορεισ και μιλας για το Elfen Lied με τετοια λογια?.το ανιμε αυτο ειναι σκετη τεχνη.Μπορει η γνωμη σου να ειναι διαφορετικη απο τη δικη μου,αλλα σου προτεινω να του ριξεις αλλη μια ματια,αξιζει τον κοπο.Με τα υπολοιπα συμφωνω απολυτως :joyful:

Posted Image

~Iie watashi wa sasori za no onna
Oki no sumu made warau ga ii wa~

#417 Clow Reed

Clow Reed

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 01 May 2011 - 11:07

Δεν ήθελα να υπονοήσω τίποτα κακό για τις σειρές που ανέφερα,μάλιστα αρκετές από αυτές μου αρέσουν.Τις ανέφερα γιατί είναι μερικές από τις σείρες που ακούγεται πολύ ο όρος "overrated".Μακάρι να ήξερα από τώρα αν θα αντέξουν στο χρόνο ή αν δεν θα αντέξουν.

#418 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 01 May 2011 - 13:17

Όχι πάντα. Για παράδειγμα αν για κάποιο anime γίνεται ο κακός χαμός όσο είναι ongoing και μετά ξεχαστεί, μάλλον δεν ήταν τόσο καλό. Παράδειγμα το Vampire Knight που όλος ο κόσμος είχε τρελαθεί μαζί του όσο κρατούσε το anime, και τώρα μαζεύει αράχνες...

Όσο για τα χαμένα διαμάντια, όποιος ασχολείται αρκετά τα βρίσκει και υπάρχει κόσμος που τα εκτιμά, αντίθετα με τις βλακείες τις ίδιας εποχής (εξαιρούνται οι cult βλακείες). Τώρα αν είναι ένα anime που για να το εκτιμήσεις πρέπει να έχεις κάνει διδακτορικό στην τέχνη, μάλλον δικαίως θα θαφτεί. :P

Καλα αναφερεις τα 2 ακρα και μετα μου λες εμενα οχι παντα?Αυτην την στιγμη μιλαμε για ανιμε που εχουν να προσφερουν οχι τα μετρια με πολλους φαν.Οσο για τα χαμενα διαμαντια θα βρεις καποια!Τα περισοτερα θα χαθουν και ουτε που θα φανταστεις πως υπηρχαν.Οσο για το διδακτωρικο come on....

sc5bab.jpg

#419 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 01 May 2011 - 17:27

Καλα αναφερεις τα 2 ακρα και μετα μου λες εμενα οχι παντα?Αυτην την στιγμη μιλαμε για ανιμε που εχουν να προσφερουν οχι τα μετρια με πολλους φαν.Οσο για τα χαμενα διαμαντια θα βρεις καποια!Τα περισοτερα θα χαθουν και ουτε που θα φανταστεις πως υπηρχαν.Οσο για το διδακτωρικο come on....

Ε, τα μέτρια με πολλούς φαν δεν είναι τα overrated? Αυτά που έχουν να προσφέρουν αρκετά ώστε να δικαιολογούν το fanbase δεν έχουν σχέση με τη συζήτηση. Όσο για το ότι τα περισσότερα καλά έργα θα χαθούν, διαφωνώ. Όσα είναι αρκετά καλά για να θεωρούνται διαχρονικά μένουν... και δεν είναι πάρα πολλά. Τα καλά που χάνονται είναι όσα είναι άνω του μετρίου για την εποχή τους αλλά όχι και τόσο για να τα ψάξει αργότερα κάποιος, αφού θα έχουν βγει πολύ περισσότερα και καλύτερα μέχρι τότε.

15fkk04.jpg

#420 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 02 May 2011 - 01:16

Το Fairy Tail.Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει τον θόρυβο που γίνεται γύρω απ' το όνομά του.Το μόνο που το κάνει να ξεχωρίζει κατ' εμέ είναι κάποιες καλές χαβαλετζίδικες σκηνές.Κατ' τα άλλα μέτριες μάχες και ρηχό και σχετικά προβλέψιμο σενάριο,που προσπαθεί να εντυπωσιάσει μέσω κάποιων <<σοφών>> τσιτάτων και να συγκινήσει με την κλασική μέθοδο της αυτοθυσίας των φίλων.Ειδικά απ' το τελευταίο έχω μπουχτίσει,και να φανταστεί κανείς ότι δεν έχω δει και πολλά anime...

Γενικά είναι καλή επιλογή για να περάσει η ώρα σου αν δεν έχεις να κάνεις κάτι,αλλά μέχρι εκει,πάντα κατά την προσωπική μου άποψη.

Και το Bleach φυσικά είναι overrated,για αυτό υποθέτω δεν χρειάζονται ιδιαίτερες εξηγήσεις....