Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Mawaru Penguin Drum

• Please log in to reply
406 replies to this topic

#301 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 December 2011 - 01:13

αν τα σκεφτεται εκεινη την ωρα και παλι μπραβο γτ στα τελευταια επ το δενει ομορφα.

Spoiler: 21

#302 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 03 December 2011 - 10:50

Spoiler:

Edited by iristella, 03 December 2011 - 19:36.
spoiler tag inserted

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#303 ayame

ayame

chance encounter

• Members
  • 142 posts

Posted 16 December 2011 - 15:23

γαμώτο τον Ikuhara! what a troll he is! κόντευα να ουρλιάζω από την αγωνία μου στο 23! Ακόμη 1 επισόδειο, δεν το πιστεύω...

Random thoughts:
Spoiler:

τέλος, δεν ξέρω προς τι η φλυαρία; στην ουτένα η ψυχολογία ήταν κάτι που το ανέλυε ο θεατής και δεν το πλάσαρε στο πιάτο ολοφάνερα ο δημιουργός μέσα από χαρακτήρες...

αυτά προς το παρόν... α, να δούμε τι μας επιφυλάσσει το τέλος...

Edited by Kenny, 16 December 2011 - 15:38.
spoiler button

Spoiler:

"A bunny that gets eaten by the wolf every night, surely knows the wolf well..."

#304 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 16 December 2011 - 15:47

Spoiler: 23

#305 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 16 December 2011 - 17:43

22 ηταν ανετα το καλυτερο επεισοδιο της σειρας.Ανετα.Το 23 παλι......δεν ηταν.

Spoiler:

Okaaaay final ep should be AWESOME!!!!!!!

sc5bab.jpg

#306 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 16 December 2011 - 19:23

Πολύ ωραίο το στήσιμο για το τελευταίο επεισόδιο. Από τις σπάνιες περιπτώσεις που εδώ και 2-3 βδομάδες που περιμένω το τέλος να έρθει, νιώθω ότι ο χρόνος που απομένει κάθε φορά αρκεί ακριβώς για να κλείσει ικανοποιητικά την ιστορία.

Η πρώτη κεντρική φιλοσοφία της σειράς φαίνεται να έγινε πλέον εντελώς γνωστή, οπότε μένει να δούμε πως θα είναι η αντίπαλος της. Αυτό, αν υποθέσουμε ότι δεν θα μας τρολλάρει ο Ikuhara στο τέλος και θα συνεχίσει στην πορεία των προηγούμενων επεισοδίων.
Δεν ξέρω τι θέλω πιο πολύ, να κλείσει όπως φαίνεται ότι θα κλείσει, ή να καταστρέψει τα πάντα και να μας κοροϊδέψει όλους; Δε νομίζω να γίνει το δεύτερο, αλλά θα μου άρεσε όσο και το πρώτο.

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

#307 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 16 December 2011 - 20:10

#308 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 16 December 2011 - 21:34

Spoiler:

Posted Image

#309 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 16 December 2011 - 23:18

Spoiler:

Spoiler:

23
Spoiler:

#310 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 16 December 2011 - 23:18

Spoiler:

νιντζαντ.

Spoiler:

#311 minasuki

minasuki

xxxHolic

• Members
  • 105 posts

Posted 16 December 2011 - 23:25

Αλλο ενα τρελο επεισοδιο! Τελικα δεν υπαρχει τιποτα δεδομενο..

#312 ayame

ayame

chance encounter

• Members
  • 142 posts

Posted 19 December 2011 - 16:07

@Warchief: "Ταιριάζει νομίζω με τους στόχους της σειράς" - του να μας τρολάρει; καταλαβαίνω τι εννοείς για τη θεματική συνοχή, αλλά νομίζω πως ενώ η αφήγηση κάθε επισοδείου είναι καλά φτιαγμένη, δεν γίνεται το ίδιο στο σύνολο κι αυτό με χαλά. Είναι καλό να ανατρέπεις τους κανόνες, αλλά είναι εξίσου καλό να διασφαλίζεις μεστότητα και μια ισορροπημένη αφήγηση. Εξάλλου το μήνυμα πρέπει να συνάδει και με τον τρόπο μετάδοσής του. Όχι μόνο οπτικά εννοώ.
Spoiler:

"A bunny that gets eaten by the wolf every night, surely knows the wolf well..."

#313 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 19 December 2011 - 17:29

Τι να πρωτογράψει κανείς για μια σειρά σαν αυτή; Προσωπικά λατρεύω τη μουσική στα τελευταία επεισόδια, όπως και το σχέδιο. Αυτό που πραγματικά με εκνευρίζει είναι η πιθανότητα του να έχουμε κάποιο αδύναμο τέλος το οποίο θα αφήσει πολλές τρύπες, όπως έχει ξαναγίνει σε μια σειρά η οποία είχε για πρωταγωνίστρια μια κοπέλα με ροζ μαλλιά που ήθελε να γίνει πρίγκιπας :P Θα είναι κρίμα αν μια τόσο καλή σειρά χάσει αρκετή από την αίγλη της με αυτό το τρόπο. Τουλάχιστον πρέπει να πω ότι δεν υπήρξε ένα επεισόδιο στο οποίο η σειρά να έκανε κοιλιά και ως τώρα το έχω ευχαριστηθεί με το παραπάνω το όλο θέαμα.
Posted Image

#314 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 23 December 2011 - 16:11

Τέλος...
Spoiler:

Μήπως έχετε κάνενα link που να κάνει ένα καλό review στο επεισόδιο;
Είμαι ακόμα αρκετά μπερδεμένος σε κάποια πράγματα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#315 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 December 2011 - 18:21

προκειμενου να σωθει η σειρα απο την κατρακυλα χρησιμοποιησε λιγο απο Utena στο τελος.

αλλιως ξεκινησε και αλλιως τελειωσε. τελειως απροβλεπτη εστω και αν τα θαλασσωσε λιγο στη δομη.

αρκετα ευχαριστη

την Utena παντως την ξαναβλεπω ευχαριστως. αυτη ομως με τιποτα μιας και οταν αποκαλυφθουν ολα χανει τελειως τη γοητεια της.

αντε να βγει και το CD των Triple H