Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Mawaru Penguin Drum
Posted 24 December 2011 - 14:22

Posted 24 December 2011 - 14:32
Posted 24 December 2011 - 14:54
Όπως έγραψα ο Sanetoshi ήταν Ο ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ και χωρίς αυτόν δεν υπάρχει σειρά.
Yuri και Tabuki ήταν συμπρωταγωνιστές. Μάθαμε μέσω αυτών πράγματα για τους πραγματικούς πρωταγωνιστές και επηρέασαν την υπόθεση. Θα μπορούσαμε όσα μάθαμε από αυτούς να το κάνουμε με άλλον τρόπο, και όσα επηρέασαν να επηρεαστούν με χίλιους δύο διαφορετικούς τρόπους αφήνοντας ανέπαφη την κεντρική ιδέα; Ναι, μόνο που αυτό ισχύει ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ.
Posted 24 December 2011 - 15:14
Posted 24 December 2011 - 15:17
Σου εξήγησα ότι είναι ο ένας εκ των δύο φιλοσοφικών πόλων της σειράς. Για να επιμένεις σημαίνει ότι:Κοιτα ο Sanetoshi δεν ειχε χαρακτηρα, ειτε υπηρχε ειτε οχι το ιδιο και το αυτο.
1) διαφωνείς, ή
2) δεν το θεωρείς σημαντικό.
Ποιο από τα δύο και γιατί.
Posted 24 December 2011 - 15:30
Posted 24 December 2011 - 15:49
Posted 24 December 2011 - 16:06
Posted 24 December 2011 - 16:14
Αν θες να κανουμε περεταιρω αναλυση και να σου αριθμησω τις κλισε ατακες του, στειλε μου σε pm, νομιζω οτι το να γεμιζουμε το thread ετσι, το μονο που κανει ειναι να κουρασει οσους θελουν να διαβασουν τα post μας. Η γνωμη μου για το χαρακτηρα ειναι αυτη και δεν θα αλλαξει.
Posted 24 December 2011 - 16:14
Δεν θα πω πολλά, δεν θα θελα να αγανακτήσω το συνήγορο του Sanetoshi. Δεν άλλαξε δραματικά η γνώμη μου από την τελευταία φορά. Δεν σωζόταν το καράβι ούτως ή άλλως. Στο τελευταίο επισόδειο ο Ικούνι αποφάσισε να μας βομβαρδίσει με όλα τα σύμβολα μαζί και με ένα τόνο μελοδραματισμού και σιροπιάσματος. Είναι από τις περιπτώσεις που το χρυσό περιτύλιγμα τυφλώνει τον απολήπτη του δώρου - πέρα από το eye and ear candy, δεν πήρα κάτι φοβερό από την ιστορία. Ίσως οι Ιάπωνες που έζησαν τα δραματικά γεγονότα να το ένιωσαν αλλιώς. Η δομή της συνολικής αφήγησης, τα πολλά κενά κι η χρήση της μαγείας για την επίλυση των προβλημάτων ήταν από τα κεντρικά προβλήματα της σειράς.
"A bunny that gets eaten by the wolf every night, surely knows the wolf well..."
Posted 24 December 2011 - 16:45
Δεν προσπαθώ να σε κάνω να αλλάξεις γνώμη ούτως ή άλλως, αλλά μια ανάλυση μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη κατανόηση των αισθημάτων συμπάθειας ή αντιπάθειας.Λοιπον, στη Momoka εδωσε αρκετο βαρος απο την αρχη της σειρας, αφου μας την παρουσιασε μεσα απο την Ringo και το ημερολογιο της. Οσο για το Sanetoshi το μονο που δαμε ειναι λιγες πραξεις οπου παντα ειχε την ιδια αντιδραση. Συνεπως βγαζουμε συμπερασματα και καταννοουμε τον χαρακτηρα της Momoka μεσα απο τη Ringo στα πρωτα επισοδεια. Τα κλισε στοιχεια του Sanetoshi :
Spoiler:
Αν θες να κανουμε περεταιρω αναλυση και να σου αριθμησω τις κλισε ατακες του, στειλε μου σε pm, νομιζω οτι το να γεμιζουμε το thread ετσι, το μονο που κανει ειναι να κουρασει οσους θελουν να διαβασουν τα post μας. Η γνωμη μου για το χαρακτηρα ειναι αυτη και δεν θα αλλαξει.
Ξεκαθαρίζω ότι υπάρχουν τόσα για τα οποία μπορεί να παραπονεθεί κανείς, όπως το ότι είναι πολύ ιδιότροπο, ή το ότι σε πολλά σημεία χάνει επαφή με την πραγματικότητα, ή το ότι προς το τέλος ακουμπάει το μελόδραμα, όλα έγκυρα και έτοιμα για αξιολόγηση ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός. Όταν λέμε άλλα αρχίζει το πρόβλημα.
Posted 24 December 2011 - 17:25
Posted 24 December 2011 - 17:50
πριν έλεγες ότι η Momoka είναι ανεπτυγμένη, τώρα ότι ήταν μόνο όνομα
αν άλλαζαν από εδώ και από εκεί όπως η σειρά δεν θα ήταν η ίδια οπότε τι διάολο αξιολογούμε τώρα
και όλο το σύμπαν να έχει την ίδια άποψη με σένα η πραγματικότητα δεν αλλάζει να ξέρεις
Posted 24 December 2011 - 18:56
μην το δειτε οσοι δεν ειδατε τη σειρα
[media]http://i.imgur.com/owd19.jpg[/media]
Posted 24 December 2011 - 19:05
Οσο για το Shanetoshi μας τον εφεραν στο τωρα με υλικη υποσταση, αλλα δεν μας ειπαν τιποτα για τη ζωη του. Τι τον εκανε να εχει αυτες τις αντιληψεις? Τι ρολο επαιξε στο ατυχημα? Πως πεθανε? (κουτσα στραβα αυτο υπονοειται). Χωρις να γνωριζουμε αυτα και αλλα βασικα για το ποιος ειναι, και να μας τον ποζαρουν ετσι στα ξαφνικα, δεν εχει κανενα απολυτως νοημα. Ετσι ειτε υπαρχει σαν χαρακτηρας ειτε οχι δεν κανει τιποτε αλλο παρα μονο να προωθει την υποθεση σαν ονομα που θελει
Αν θεωρεις οτι ειναι ασημαντο το παρελθον ενος τοσο σημαντικου χαρακτηρα στη σειρα, αφου οπως λες αποτελει τον εναν φιλοσοφικο πολο της σειρας και τον αλλον τον αποτελει η Momoka και εισαι καλυμμενος απο τον τροπο που μας τον παρουσιασαν , δεν εχω κατι αλλο να πω. Εγω ομως και καθως φαινεται και αλλοι εδω μεσα διαφωνουμε και δεν ειμαστε ευχριστημενοι με τον τροπο που παρουσιαστηκε αυτος ο χαρακτηρας. Και στην τελικη αν το παμε ετσι θα μπορουσε και η Momoka να εμφανιζοταν στη Ringo
Αυτα για τους δυο αυτους φιλοσοφικους πολους. Εγω παντως αν και ηθελα να κερδιζε ο Shanetoshi οταν πρωτοεμφανιστηκε, στα τελευταια επισοδεια αλλαξα γνωμη, αφοτου δεν ηξερα τιποτε για αυτον και αυτο που με ενοχλει ειναι οτι περιμενα περισσοτερα απο αυτον τον χαρακτηρα και αυτο που πηρα ηταν μια σκατ***α και τι ποτε αλλο. Και σταματω εδω τη συζητηση. Αμα θελουν ας πουν τη γνωμη τους και αλλοι πανω σε αυτο το χαρακτηρα για να δουμε αν εγω ειμαι ο περιεργος που τον βρισκω αδειο και κλισε.