Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Mawaru Penguin Drum

• Please log in to reply
406 replies to this topic

#316 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 23 December 2011 - 19:30

Άλλο ένα κεφάλαιο έκλεισε... Κι αρκετά συγκινητικά, μπορώ να πω.
Spoiler:

Κύριε Ikuhara, ο,τι και να πούμε, όσο και να αναλύσουμε, ευχαριστούμε πολύ για τις στιγμές που μας χάρισες.:nod:

#317 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 23 December 2011 - 19:44

Hmm sort of predictable but presented well so whatever.

Ωραια σειρα λοιπον με τα συν και τα πλυν της και με τελος ανταξιο της γενικης τη ποιοτητας.Utena δεν ειναι αλλα θα λεγα,give it a watch.Μπορει να το απολαυασετε παρα πολυ.

7.5/10

sc5bab.jpg

#318 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 23 December 2011 - 23:20

Ωραίο το τέλος.. Αν και μου φάνηκε κάπως απότομο, χαίρομαι που τελείωσε και δεν το τράβηξαν πιο πολύ γιατί θα γινόταν κουραστικό.. πάντως μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση!
Τα λόγια μου βέβαια είναι περιττά με έχει καλύψει ολοκληρωτικά η DiamondsofBlood :)
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#319 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 23 December 2011 - 23:28

Δεν με εντυπωσιασε και πολυ το τελευταιο επισοδειο.
Spoiler:
Γενικα σα σειρα δεν ειναι χαλια, ομως θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερη αν απο το 7 επισοδειο δεν διναν βαση στο δραμα αλλα μεσα απο την κωμμοδια περνουσαν το δραμα οπως γινοταν στα επισοδεια απο 1-6.Ο κακος γλαστρα σκετη. Κατα τη γνωμη μου η Utena ειναι πολυ καλυτερη και δεν συγκρινεται με το penguindrum και ειναι κριμα γιατι το penguindrum ξεκινησε με αρκετα καλες προοπτικες και κετελισξε σε ενα μετριο προς καλο ανιμε.

#320 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 24 December 2011 - 00:28

Δεν θα έλεγα πως ήταν προβλέψιμο το τέλος. Απλά όντως η σειρά άξιζε κάτι καλύτερο. Δυστυχώς δεν ήταν αυτό που περίμενα, αλλά και πάλι δεν αποκλείω να το ξαναδώ. Σίγουρα το soundtrack θα λιώσει μόλις βγει.
Posted Image

#321 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 24 December 2011 - 00:39

Βασικα αυτο που ηταν προβλεψιμο...
Spoiler:
Βεβαια οπως και η Utena ειχε και αυτο ενα mindfu*k τελος.Το καλο με αυτο το ανιμε ειναι οτι απαντησε σε ολα τα ερωτηματα, ενω η Utena αφησε αφησε μερικα ερωτηματα.

#322 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 24 December 2011 - 01:19

Βεβαια οπως και η Utena ειχε και αυτο ενα mindfu*k τελος.Το καλο με αυτο το ανιμε ειναι οτι απαντησε σε ολα τα ερωτηματα, ενω η Utena αφησε αφησε μερικα ερωτηματα.

Ποια ερωτήματα απάντησε; Δυσκολεύομαι μια σειρά που να άφησε τόσες τρύπες στο σενάριο όσο αυτή.
Posted Image

#323 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 24 December 2011 - 10:59

αντε να βγει και το CD των Triple H

πάρε

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Το δικό μου παράπονο από την σειρά έρχεται σε αντίθεση με μερικά σχόλια πάνω.
Spoiler:

Η δικιά μου ερμηνεία για το τελευταίο επεισόδιο αλλά και συνολικά είναι η εξής.
Spoiler:
Το τελευταίο επεισόδιο ήταν αρκετά ικανοποιητικό συναισθηματικά. Πολύ καλή σκηνοθεσία.

Για μένα είναι το καλύτερο anime της χρονιάς. Κάποια επεισόδια κοντά στη μέση, όπως το 9, ήταν από τα καλύτερα που έχω δει γενικά. Αν δεν είχε αυτά τα προβλήματα στο animation σε μερικά επεισόδια θα ήταν τέλειο.

#324 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 24 December 2011 - 13:04

ευχαριστω για το link. :king: μπα 1 φορα θα τα ακουσω για χαβαλε.

Spoiler:

#325 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 24 December 2011 - 13:15

Ωραίο και συγκινητικό το τέλος.

Spoiler:

Δεν το αναλύω παραπάνω γιατί τα περισσότερα έχουν ήδη αναφερθεί. Φανταστικό anime. Σίγουρα απο τα πιο ενδιαφέροντα της χρονιάς.
Posted Image

#326 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 24 December 2011 - 13:34

Βασικα ενα αλλο παραπονο που εχω ειναι:
Spoiler:

Οσο για την Utena, red pyramid, δεν αφησε και πολλες τρυπες. Εμενα 2 ερωτηματα μου αφησε στο τελος.
Spoiler:

Γενικα η Utena ειναι πολυ καλυτερο ανιμε απο το penguindrum.

#327 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 24 December 2011 - 13:44

Spoiler:

Pretty much ολα τα προβληματα που ειχε αυτη η σειρα. +1

sc5bab.jpg

#328 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 24 December 2011 - 13:46

Βασικα ενα αλλο παραπονο που εχω ειναι:

Spoiler:

Το να μην αλλάζεις έκφραση προσώπου σημαίνει ότι δεν έχεις χαρακτήρα;

Τέλος πάντων, δώστε μου τον ορισμό του κλισέ κακού από anime και μερικά παράδειγματα. Χωρίς μία τέτοια βάση δεν γίνεται να γίνει συζήτηση, και θέλω να την κάνω γιατί πραγματικά απορώ. Χωρίς τον Sanetoshi δεν βρίσκω να έχει κανένα νόημα η σειρά.

#329 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 24 December 2011 - 13:55

Οσο για την Utena, red pyramid, δεν αφησε και πολλες τρυπες. Εμενα 2 ερωτηματα μου αφησε στο τελος.

Spoiler:

Γενικα η Utena ειναι πολυ καλυτερο ανιμε απο το penguindrum.

Για την Utena θα σου απαντήσω στο ανάλογο thread. Συμφωνώ πως είναι πολύ καλύτερη σειρά από το Mawaru Penguindrum. Αυτό όμως που ρώτησα ήταν διαφορετικό:
Spoiler:

Μάλλον θα την ξαναδώ ολόκληρη ύστερα από αρκετό καιρό, ώστε να αξιολογήσω καλύτερα το όλο πράγμα.
Posted Image

#330 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 24 December 2011 - 14:01

Οπως λες εδω δεν ειναι και το καταλληλο thread για Utena, γενικα ομως και γω απογοητευτηκα απο αυτα τα κενα που εφησε, η μαλλον, τα απαντησε εμμεσα, αλλα τα ξαναανοιξε στα τελευταια τρια λεπτα. Εγω αυτο που αποκομησα απο τα τελευταια τρια με τεσσερα λεπτα απο την Utena ειναι
? αυτο.