Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Σε γνωρί-ζω απο την κό-ψη...


  • This topic is locked This topic is locked
88 replies to this topic

#46 eXXentriX

eXXentriX

    Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

  • Members
  • 849 posts

Posted 03 August 2006 - 18:14

So....
Αυτή τη φορά δεν θα κάνω καν quote με post... :arrow:
Θα αναφέρω απλώς κάποια γεγονότα και ορισμένες απόψεις,τα οποία
καταδεικνύουν και τη γνώμη μου στο κάτω κάτω... :happy2:
Λοιπόν....
Kαταρχάς θα ήθελα να σχολιάσω το γεγονός,περί αναφοράς των greeklish ως επίσημης μελλοντικής internet language....
Είναι απλά αστείο..... :bleh:
Το ότι δηλαδή ο καθένας ανοίγει ένα account και ξεκινάει το WoW,Lineage,Dota,κοκ...και επικοινωνεί με greeklish ,
οδηγεί σε ένα τέτοιο συμπέρασμα?? :rolleyes2:
Δέ νομίζω.....
Πάμε παρακάτω...
Όσον αφορά την ξερή διαμάχη ανάμεσα σε greeklish supporters
και haters αντίστοιχα,
οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής:
:arrow: :arrow:
1)Δεν νομίζω να αμφισβητεί κανεις ότι τα post σε greeklish είναι λιγότερο ευανάγνωστα έναντι αυτών σε ελληνικά....fair and square...
2)Δε νομίζω να αμφισβητεί κανεις ότι είναι περισσότερο καλαίσθητα τα post στα ελληνικά... :arrow:
3)O Dante....όχι μονο τα "έσκασε" από την τσέπη του για να αγοράσει converter,αλλα επίσης "σκίστηκε" να βρει και online converter,για να εξυπηρετούνται όλοι μέχρι να ενσωματωθεί ο καινούριος...(Πέρα απο την πλάκα Γιώργο,κάπως θα γίνει να σου στείλουμε και λεφτά....Ασχέτως ποσού,δεν τίθεται θέμα....... :bleh: )...Σεβαστείτε αυτόν τουλάχιστον...
Hail BTW..... :head:
4)Τα post σε ελληνικά είναι ευκολότερα στη διόρθωση....σκεφτείται λίγο και την πλευρά των mod,admin σε αυτό....
5)Δηλαδή κάποιος που ξεκινά την πορεία του στο NET τώρα,και δεν μπορεί να εναρμονιστεί(ή δεν έχει εξοικειωθεί τελοσπάντων) με τα greeklish,θα πρέπει να αποκλείεται?? :question:
6)Απο τη στιγμή που ήδη υπάρχει converter,ακόμα αντιμετωπίζετε πρόβλημα οι greeklish fans??(Εγώ προσωπικά τον χρησιμοποιώ...) :?
Και δουλεύει μια χαρά... 8)
7)Όπως αναφέρθηκε κάπου..Φασιστικό θα ήταν αν ο Dante,kαι ο κάθε Dante,επέβαλλε,το τονίζω..ΕΠΕΒΑΛΛΕ....τα ελληνικά ως επίσημη γλώσσα γραφής του forum....
Αντ'αυτού,όχι μόνο δεν επιβλήθηκε κάτι αλλα εντούτοις...διεξήχθη poll...
Διατηρήθηκε ένα ολόκληρο μήνα,ψήφισαν καμια 70αριά άτομα(~)...Εκεί δεν εκφράστηκαν παράπονα..... :arrow:
Και τελικά οι χρήστες αποφάσισαν ΕΛΛΗΝΙΚΑ.....so???
Φασισμός????
I don't think so.... :dry:
8 )Δόθηκε χρονικό διάστημα προσαρμογής....Δέν πιέσαμε,ούτε εξαναγκάσαμε κάποιον.....Επίσης σε αυτό το διάστημα δεν επιβάλλονται κυρώσεις...Δεν ξέρω καν αν θα υπάρξουν μελλοντικά.... :lol:
9)Για να συνηθίσει κάποιος απαιτείται χρόνος.....Αυτό ισχύει για όλους όμως...
π.χ...Κανείς όμως όπως αναφέρθηκε πιο πάνω δεν είχε σκεφτεί τον χρόνο που χρειαζόταν ο Phantom ας πούμε για να συνηθίσει να διαβάζει greeklish.....Όλοι το πέρασαν στο ντούκου..... :calm:
Επομένως,σκεφτείτε και τους άλλους....
10)Ελαφρώς άσχετο...αλλά δεν νομίζω πως οι admins,mods έχουν κάνει μέχρι στιγμής τουλάχιστον πουθενά κατάχρηση εξουσίας...
11)Και τέλος,ας εκλάβει ο καθένας αυτό που θα πώ όπως θέλει...
Ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι με κάτι.....
Συμβιβαστείτε......
Η ζωή είναι γεμάτη συμβιβασμούς..... ;)
Αυτά για την ώρα.... :kakashithumbup:

P.S..Το θέμα δεν θα κλειδωθεί.....Ας ακουστούν απόψεις.... :happy2:
Posted Image

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#47 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 03 August 2006 - 18:16

Palhs 3ekinhma, neoi agwnes.... :greece:


Λοιπόν παίδες και παιδούλες, το θέμα δεν κλείνει φύσικα.
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλα τα παιδιά που αν και διαφωνούν με την πλειοψηφία του foroum, εντούτοις την σέβονται και δεν γράφουν πιά με greeklish...


Ο φασισμός είναι το ότι επιβάλλεις σε κάποιον να κάνει κατι.
Δεν νομίζω να σου επέβαλλε κανείς να διαβάσεις σε greeklish.
Το φασισμό που επιβάλλω εγώ και ολα τα παιδιά που γράφουν σε greeklish δεν καταλαβαίνω.


Όχι alchemist, δεν επιβάλλεις κανένα φασισμό. Αλλά ρε παιδί δεν μπορείς να υποστηρίζεις πως σου τον επιβάλλουν κιόλας. Το αν θα συνεχίσεις να είσαι κομμάτι της παρέας μας ή όχι, το αν θα ενδιαφέρεσαι για αυτήν ή απλά για την DVD συλλογή της, είναι καθαρά ζήτημα επιλογής και όχι καταναγκαστικών έργων. IMO, ότι και να επιλέξεις εγώ θα το σεβαστώ. Το ίδιο ισχύει και για τον καθένα που μοιράζεται τις ίδιες σκέψεις με σένα...;)

Daesu, χαίρομαι που η πλειοψηφία του παρόντος forum σου προκαλεί γέλιο. Τουλάχιστον αυτό δείχνει πως είμαστε ικανοί να το προκαλέσουμε...arigato man!...

Είπα πως δεν θα ασχοληθώ με τα επιχειρήματα υπέρ και κατά του ζητήματος. Θα ασχοληθώ όμως με τυχόν ενστάσεις όσον αφορά την ίδια την διαδικασία.
Το θέμα προέκυψε απόλυτα δημοκρατικά, τέθηκε απόλυτα δημοκρατικά, ψηφίστηκε απόλυτα δημοκρατικά και τέλος εφαρμόστηκε απόλυτα δημοκρατικά...Κανένας δεν ανάγκασε κανέναν να πράξει ή να μείνει αδρανής επι του θέματος. BTW, δεν είμαι και μεγάλος οπαδός της παρούσας δημοκρατίας (ιδεολογικά), αλλά την στιγμή που αυτή έχουμε, με αυτή δουλεύουμε.

Gambare people.... :D

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#48 Dae-su

Dae-su

    Anime Newbie

  • Members
  • 34 posts

Posted 03 August 2006 - 19:36

αγορίνα μου αν δεν είσαι mod στο section δεν κανεις παρατηρήσει είναι τόσο απλά

Δηλαδή εδώ http://www.anime.gr/forum/viewtopic.php?t=1113&highlight= , ο Yata δεν έπρεπε να κάνει την παρατήρηση ? Και ας μην είναι ούτε Mod ούτε τίποτα. Είμαστε που είμαστε λίγοι. Βοηθάμε ο καθένας όσο μπορούμε. Δεν είναι SPAM αυτό.


αρχικά εγώ είπα να μπει ο κανόνας από την στιγμή που θα βάλετε τον converter στο forum θα πάθει κανένας τίποτα για λίγο καιρό ακόμα....

όσο για το spam φιλε phantom μου φαίνεται πως δεν ξέρεις τι είναι spam και τι δεν είναι... αν θες να στο αναλύσω πες το μου αλλα το post του gaara ήταν spam για δυο λόγους
n1 το post δεν είχε καμια σχέση με το θέμα
n2 παρατηρήσεις γίνονται μονο με edit και ένας καλός mod στέλνει pm (και αν γίνετε διορθώνει ο ίδιος το post όπως στην συγκεκριμένη μπορούσε να ξαναγράψει το post στα ελληνικά....)

αν ήθελε να βοηθήσει μπορούσε να στείλει pm στους mods αυτής τις κατηγοριας... όπως πρέπει να γίνετε σε ένα forum ....(αλλιώς να τον βάλετε mod σε όλες τις κατηγοριες για να βοηθάει.. so fucking simple)

P.S.tong θα σου απαντήσω αργότερα....
Posted Image

#49 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 03 August 2006 - 19:43

Eίσαι λάθος man...σε αυτό το forum (δεν με νοιάζει τι γίνεται σε άλλα), το κάθε μέλος μπορεί να υποδείξει τους κανόνες του στα υπόλοιπα...δουλεύουμε σε συνεργατικό επίπεδο εδώ πέρα... ;)

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#50 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 03 August 2006 - 20:09

όσο για το spam φιλε phantom μου φαίνεται πως δεν ξέρεις τι είναι spam και τι δεν είναι... αν θες να στο αναλύσω πες το μου αλλα το post του gaara ήταν spam για δυο λόγους
n1 το post δεν είχε καμια σχέση με το θέμα
n2 παρατηρήσεις γίνονται μονο με edit και ένας καλός mod στέλνει pm (και αν γίνετε διορθώνει ο ίδιος το post όπως στην συγκεκριμένη μπορούσε να ξαναγράψει το post στα ελληνικά....)

αν ήθελε να βοηθήσει μπορούσε να στείλει pm στους mods αυτής τις κατηγοριας... όπως πρέπει να γίνετε σε ένα forum ....(αλλιώς να τον βάλετε mod σε όλες τις κατηγοριες για να βοηθάει.. so fucking simple)


Μάλιστα !!!
Όπως ίσως έχεις παρατηρήσει, δεν έχουμε αρκετούς Mods για όλους τους τομείς. Το site είναι ακόμα υπό κατασκευή (καλώς ή κακώς). Το post του Gaara νομίζω πως δεν θα πρεπε να μας απασχολεί σε τέτοιο βαθμό, αφού έγινε για να βοηθήσει την κατάσταση.
Έχουμε να ασχοληθούμε με πολύ πιο σημαντικά πράγματα από ένα ποστ του Gaara. Και αν είχαμε πολλούς Mods για όλους τους τομείς, ίσως να τους έστελνε και πμ ;) Και αφού ο Gaara δεν μπορεί/δεν θέλει να ασχοληθεί με το Moderating άλλων τομέων του Forum, αυτό που μας μένει είναι να συνεργαστούμε μεταξύ μας (μιας και έχουμε γίνει και φιλαράκια τόσον καιρό που γνωριζόμαστε)... So Fucking Simple ;)


Και μιας και αρχίσαμε να λέμε για το SPAM, να μιλήσω και λίγο για το Offtopic, και να πω πως αυτή η συζήτηση θα ταίριαζε καλύτερα σε ένα θέμα σαν αυτό http://www.anime.gr/forum/viewtopic.php?t=1041&highlight=

E5VV38U.jpg


#51 Alchemist

Alchemist

    Anime Newbie

  • Members
  • 37 posts

Posted 03 August 2006 - 20:19

Ναι Dante.Απειρο respect στο προσωπό σου και στα λόγια σου. Και σε σένα Phantom(αν και διαφωνώ λίγο μαζί σου).
Phantom έχεις γάτο??? :lol:

Και οσο αφορά τη δική μου αποψη προτιμώ να τα βλέπω σε greeklish παρα ανορθόγραφα.Δεν το λέω εναντίον των δυσλεκτικών παιδιών αλλά πραγματικά δεν μπορώ να τα βλέπω. :x: χίλιες φορές greeklish.(Αποψή μου βέβαια.)Ξέρεις κάτι όμως Dante?Εγώ θεωρώ το forum σαν παρέα και όχι ως μέσο για να μεγαλώσω τη συλλογή μου.Και κανένας δε μου χάρισε γάιδαρο.
To αν θα βγω απο αλυσίδες δεν ειναι δικό σου θέμα Tong.Δεν θελω να μαλώσω.
Αλλά είναι μερικοί...Καλά δεν σου μάθαν να σέβεσαι τις αποψεις των άλλων?
Και όπως λέει ο Dante εγώ σου γράφω στα ελληνικά και όχι greeklish...
Η δημοκρατία και η ελευθερία σου τελειωνει εκει που αρχίζει η δική μου.
Κάλιστα εγω θα μπορούσα να εγραφα σε greeklish παρ' αυτα και ας έγινε η ψηφοφορια(και ας υποστω τις συνεπειες - αν υπάρχουν και αν επιβαλλονται).Το τι κάνω εγώ δεν σε αφορά στο λέω ωμά.
Και εννοείται πως μπαίνεις σε ένα forum για να ανταλλάξεις απόψεις και οχι για να μεγαλώσεις τη συλλογή σου.Δλδ μια ομάδα,μια παρέα μην πω μια οικογένεια.

Αντε τώρα
Καλα Tong θα σου ελεγα τπτ....
Το post σου είναι ιδιαίτερα προσβλητικό και προκαλείς τους υπόλοιπους χρήστες.Δλδ απαράδεκτο.
Επιφυλλάσομαι δεν θελω να μαλώσω και ξέρω ορθογραφία.

#52 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 03 August 2006 - 20:35

Από ότι κατάλαβα Alchemist , ο Tong Po αναφέρεται στον Templar και όχι εσένα. Εγώ συμφωνώ μαζί του στα περισσότερα,όσον αφορά τον Templar. Πέρα από αυτό δεν παρατήρησα κάτι άλλο προσβλητικό (Δεν έχω καμμία πρόθεση για Flame.Απλά αναφέρω τι πιστεύω και τίποτα περισσότερο)

(Ότ)αν θέλεις Alchemist να μου πεις και που ακριβώς διαφωνείς μαζί μου. Μία συζήτηση σε ήρεμο κλίμα μπορεί να έχει καλά αποτελέσματα. Και από ό,τι βλέπω δεν έχεις πρόθεση να τσακωθούμε :kakashithumbup:


Έχω γάτο, αλλά έχει να ασχοληθεί με πολύ πιο σοβαρά πράγματα από αυτά 8) :lol:

E5VV38U.jpg


#53 kienzan

kienzan

    Anime Elite

  • Members
  • 1,251 posts

Posted 03 August 2006 - 22:38

Από τι στιγμή που το αντικείμενο πέρασε από ψηφοφορία-συζήτηση και χωρίς καμια ένσταση νομίζω πως το θέμα είναι τελειωμένο. :calm:



Τωρα αν δημιουργηθούν προβλήματα κατά την εφαρμογή το καλύτερο που έχου με να κάνουμε είναι να τα αντιμετωπίσουμε όπως έρθουν ;)
Ας Περιμένουμε κάνα-δυο μήνες να δούμε πως θα κυλήσουν τα πράματα και εδώ είμαστε για να το ξαναθέσουμε το θέμα :D
:clap: Νο rush :clap:



Το αν ο Converter είναι ενσωματωμένος στο forum ή είναι σε άλλο site δεν νομίζω ότι κάνει και τόσο διαφορα έτσι κιαλιος
Posted Image


#54 Templar

Templar

    Anime Newbie

  • Members
  • 48 posts

Posted 04 August 2006 - 08:55

ποπό ρε παιδιά το ρίζεται τόσο πολύ που το κάνετε μυζήθρα... έλεος δηλαδή, εγώ σας ηπα απλός πως θα χρησιμοποιώ το forums σας από εδώ και πέρα, δεν ηπα γιατί βάλατε τα greeklish δικη σας η απόφαση (του 70 %) e οποτε όπως είχα πει και παλαιότερα αφού δεν μου αρέσει τα κουβαδάκια μου και σε άλλη παραλια, υπάρχουν τόσες παρέλυες παρόμοιες με αυτήν που δεν χάνω ούτε εγώ τίποτα ούτε εσείς από ένα member όλη αγαπημένη και χαρούμενη οποτε σταματήστε να τρώγεστε γιατί καταντάει σπαστικό... όση θέλουν συμβιβάζονται όση δεν θέλουν βρίσκουν άλλες λύσης. και please μην αρχίσετε τα quotes πάνω σε αυτά που ηπα γιατί απλά άδικος κόπος δεν θα απαντήσω σε τίποτα... το μελάνι σας θα χαλάσατε. . ποπό και τώρα που το ida το post του tong πω "προιναιτικα" και τα πήρα ώρα για ψάλσιμο (έχου και το edit) όχι ρε φιλε εγώ δεν θα βγω θα είμαι μονο adn έτσι μονο και μονο για να σας περνώ τα dvd και στα παπάρι* μου γράφω κάτι τιράντες σαν εσένα που αρχίζουν και καλά να λένε "παπαριε"* με γλυκα και αηδίες, ηπα δεν μου αρέσει το forum σαγιονάρα και καλή τύχη αλλα το adn adn.
even if what you do in life does indeed echo in eternity... it does not really matter.
what you do should echo in heaven and shatter hell, god should hear it and devil may fear it .
thats a mans unwalkable path if he walks with out a woman in perilous land


Templar, The Duke Of Koi.

#55 Epinephrine

Epinephrine

    HMMY

  • Members
  • 442 posts

Posted 04 August 2006 - 09:41

ηπα δεν μου αρέσει το forum σαγιονάρα και καλή τύχη αλλα το adn adn.

Αποδεχομαι όλα τα άλλα δικιέ μου αλλά στην τελευταία φράση μας τα χαλάς. ΒΡΕΣ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ για τα anime όπως βρήκες άλλη λύση για το forum.Τη λογική σου την αποδέχομαι μόνο αν κάνεις κ συ μια αλυσίδα ή κάτι για να προσφέρεις.... Aυτά από εμένα κ good luck...
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#56 Templar

Templar

    Anime Newbie

  • Members
  • 48 posts

Posted 04 August 2006 - 10:52

για να μην φαίνομαι και τόσο μαλακα* όταν λέω ότι θα χρησιμοποιώ το ADN εννοώ ότι θα κάνω και εγώ chains και by the way έχω μια chain σχεδόν έτοιμη
even if what you do in life does indeed echo in eternity... it does not really matter.
what you do should echo in heaven and shatter hell, god should hear it and devil may fear it .
thats a mans unwalkable path if he walks with out a woman in perilous land


Templar, The Duke Of Koi.

#57 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 04 August 2006 - 12:14

Στο ADN μπορεί να πάρει μέρος οποιοσδήποτε, αρκεί να σέβεται και να τηρεί τους κανόνες. Δεν μας νοιάζει αν θα κάνει posts ή όχι σε άλλα μέρη του φόρουμ, απλά να είναι συνεπής με τους κανονισμούς.


Το αν θα συμβιβαστεί κάποιος με τον νέο κανόνα ή όχι είναι δική του απόφαση. Αν θα παίρνει μέρος μόνο στο ADN με τα λιγότερα δυνατά λόγια δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να σέβεται τους κανονισμούς (και φυσικά δεν αποτελεί εκβιασμό προς τους υπόλοιπους)

Απλά (από πλευράς μου τουλάχιστον) δεν θέλω να χάνονται μέλη από άλλους τομείς του forum λόγω πείσματος.

εγώ σας ηπα απλός πως θα χρησιμοποιώ το forums σας από εδώ και πέρα, δεν ηπα γιατί βάλατε τα greeklish δικη σας η απόφαση (του 70 %)


Ε, εντάξει τώρα. Για να είμαστε ειλικρινείς δεν είπες μόνο αυτό :rolleyes: Αν ήταν μόνο αυτά τα λεγόμενά σου στα προηγούμενα posts, δεν θα προκαλούσαν τόση αντίδραση :ninja:

E5VV38U.jpg


#58 spyo

spyo

    Το αρνι τσιμπιτσι

  • Members
  • 540 posts

Posted 04 August 2006 - 15:06

οχι στα ελληνικα γκρεεκλιση φορεβερ

#59 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 04 August 2006 - 17:25

Ναι, και κάπου εδώ να αναφέρουμε πως τα flames σας παρακαλώ να τα στέλνετε με PM σε αυτούς που τα προορίζετε...ειδικά όταν περιέχουν βωμολοχίες... :dry:




ΥΓ: Το παραπάνω μύνημα ήταν μια ευγενική προσφορά του συλλόγου παλαίμαχων διαιτητών "Ο Καρτοβόλος"... :pinch: :lol:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#60 dnan

dnan

    Anime Freak

  • Members
  • 274 posts

Posted 04 August 2006 - 17:45

Δε διαβασα ολες τις δημοσιευσεις...αλλα ενα εχω να πω:

ελεος και παλι ελκεος...εδω ο κοσμος καιγεται και το μ***ι χτενιζεται...

εληνες ειαμστε κια κανουμε θεμα για το αν θα γραφουμε με ελληνικα η με greeklish... :scared:

και επιπλεον εχουμε μερικους που κναουν λες και και περνανε απο την κλιμακτηριο... :shock:

carpe diem παιδες...και αφηστε αυτα τα χαζοθεματα-χαζοσυζητησηεις χωρις ουσια...

:greece: :greece: :greece:
Posted Image