Αυτή τη φορά δεν θα κάνω καν quote με post...

Θα αναφέρω απλώς κάποια γεγονότα και ορισμένες απόψεις,τα οποία
καταδεικνύουν και τη γνώμη μου στο κάτω κάτω... :happy2:
Λοιπόν....
Kαταρχάς θα ήθελα να σχολιάσω το γεγονός,περί αναφοράς των greeklish ως επίσημης μελλοντικής internet language....
Είναι απλά αστείο.....

Το ότι δηλαδή ο καθένας ανοίγει ένα account και ξεκινάει το WoW,Lineage,Dota,κοκ...και επικοινωνεί με greeklish ,
οδηγεί σε ένα τέτοιο συμπέρασμα?? :rolleyes2:
Δέ νομίζω.....
Πάμε παρακάτω...
Όσον αφορά την ξερή διαμάχη ανάμεσα σε greeklish supporters
και haters αντίστοιχα,
οι παρατηρήσεις μου είναι οι εξής:

1)Δεν νομίζω να αμφισβητεί κανεις ότι τα post σε greeklish είναι λιγότερο ευανάγνωστα έναντι αυτών σε ελληνικά....fair and square...
2)Δε νομίζω να αμφισβητεί κανεις ότι είναι περισσότερο καλαίσθητα τα post στα ελληνικά...

3)O Dante....όχι μονο τα "έσκασε" από την τσέπη του για να αγοράσει converter,αλλα επίσης "σκίστηκε" να βρει και online converter,για να εξυπηρετούνται όλοι μέχρι να ενσωματωθεί ο καινούριος...(Πέρα απο την πλάκα Γιώργο,κάπως θα γίνει να σου στείλουμε και λεφτά....Ασχέτως ποσού,δεν τίθεται θέμα.......

Hail BTW.....

4)Τα post σε ελληνικά είναι ευκολότερα στη διόρθωση....σκεφτείται λίγο και την πλευρά των mod,admin σε αυτό....
5)Δηλαδή κάποιος που ξεκινά την πορεία του στο NET τώρα,και δεν μπορεί να εναρμονιστεί(ή δεν έχει εξοικειωθεί τελοσπάντων) με τα greeklish,θα πρέπει να αποκλείεται?? :question:
6)Απο τη στιγμή που ήδη υπάρχει converter,ακόμα αντιμετωπίζετε πρόβλημα οι greeklish fans??(Εγώ προσωπικά τον χρησιμοποιώ...)

Και δουλεύει μια χαρά...

7)Όπως αναφέρθηκε κάπου..Φασιστικό θα ήταν αν ο Dante,kαι ο κάθε Dante,επέβαλλε,το τονίζω..ΕΠΕΒΑΛΛΕ....τα ελληνικά ως επίσημη γλώσσα γραφής του forum....
Αντ'αυτού,όχι μόνο δεν επιβλήθηκε κάτι αλλα εντούτοις...διεξήχθη poll...
Διατηρήθηκε ένα ολόκληρο μήνα,ψήφισαν καμια 70αριά άτομα(~)...Εκεί δεν εκφράστηκαν παράπονα.....

Και τελικά οι χρήστες αποφάσισαν ΕΛΛΗΝΙΚΑ.....so???
Φασισμός????
I don't think so.... :dry:
8 )Δόθηκε χρονικό διάστημα προσαρμογής....Δέν πιέσαμε,ούτε εξαναγκάσαμε κάποιον.....Επίσης σε αυτό το διάστημα δεν επιβάλλονται κυρώσεις...Δεν ξέρω καν αν θα υπάρξουν μελλοντικά....

9)Για να συνηθίσει κάποιος απαιτείται χρόνος.....Αυτό ισχύει για όλους όμως...
π.χ...Κανείς όμως όπως αναφέρθηκε πιο πάνω δεν είχε σκεφτεί τον χρόνο που χρειαζόταν ο Phantom ας πούμε για να συνηθίσει να διαβάζει greeklish.....Όλοι το πέρασαν στο ντούκου.....

Επομένως,σκεφτείτε και τους άλλους....
10)Ελαφρώς άσχετο...αλλά δεν νομίζω πως οι admins,mods έχουν κάνει μέχρι στιγμής τουλάχιστον πουθενά κατάχρηση εξουσίας...
11)Και τέλος,ας εκλάβει ο καθένας αυτό που θα πώ όπως θέλει...
Ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι με κάτι.....
Συμβιβαστείτε......
Η ζωή είναι γεμάτη συμβιβασμούς.....

Αυτά για την ώρα....

P.S..Το θέμα δεν θα κλειδωθεί.....Ας ακουστούν απόψεις.... :happy2: