Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Σε γνωρί-ζω απο την κό-ψη...


  • This topic is locked This topic is locked
88 replies to this topic

#61 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 04 August 2006 - 18:01

μάλλον ξεχνάμε ότι είμαστε "φιλοξενούμενοι" στο "σπίτι" κάποιου άλλου. Και εκεί ισχύουν πρώτα οι κανόνες του ιδιοκτήτη... Από τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης μας κάνει και τη χάρη και θέτει κάποια θέματα υπό συζήτηση εμείς αντί να πούμε και ευχαριστώ θέλουμε να βγούμε και από πάνω...

Σε άλλο φόρουμ που πέρνω μέρος τα greeklish απαγορεύτηκαν από τους "ιδιοκτήτες" χωρίς συζήτηση με τα μέλη... Και όμως από τα 17000 μέλη οι αντιδράσεις ήταν ελάχιστες... Μήπως οι υπόλοιποι είναι όλοι users των 2 μηνών? :rolleyes:

και όπως λέει και ένας εκ των "ιδιοκτητών" εκεί στη τζίφρα του...

"Η πρόσβαση σε αυτό το forum είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα. Το forum προσφέρεται, δεν είναι κεκτημένο δικαίωμα κανενός. Πρέπει λοιπόν να το χρησιμοποιείτε με σεβασμό στους κανόνες. Κάθε παραβίαση των κανόνων σημαίνει κατάχρηση του προνομίου και αποδεικνύει αδιαφορία προς στους υπόλοιπους χρήστες"

κάτι που αρχίζω να καταλαβαίνω όταν βλέπω
"περίεργες" αντιδράσεις...

#62 TopGunZ

TopGunZ

    Anime Amateur

  • Members
  • 117 posts

Posted 04 August 2006 - 19:46

Συγνώμη κι όλας ρε παιδιά... Εγώ είμαι online εδώ και 8 περίπου χρόνια... Έχω παίξει άπειρα παιχνίδια... Έχω γράψει άπειρες γραμμές chat και οι περισσότερες με greeklish ελέω ταχύτητας και βαρεμάρας... Αλλά αυτά τα 12 τα γ***μένα χρόνια που τα έφαγα στις αίθουσες των σχολείων δεν τα έφαγα τζάμπα! Δηλαδή ήμαρτον, δε ζήτησε κανείς να γράψετε την Ιλιάδα στα αρχαία, να κάνετε κάτι που (οι περισσότεροι φαντάζομαι) κάνατε τουλάχιστον 12 χρόνια στη ζωή σας!!! Συγνώμη για το εκνευρισμένο ύφος, αλλά ρε παιδιά... Έλληνες είμαστε, τόσο κακό είναι αυτό?

Σε ότι αφορά τη γλώσσα του μέλλοντος. Τα Ελληνικά είναι, τα greeklish δεν ξέρω. Πολύ απλά όσοι θέλετε μπορείτε να ψάξετε για άρθρα τα οποία αφορούν A.I. και πως παγκοσμίως συζητείται να χρησιμοποιηθεί η Ελληνική γλώσσα στον προγραμματισμό των κβαντικών υπολογιστών που θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης λόγω του ότι είναι η μοναδική ζωντανή γλώσσα με απόλυτο σημασιολογικό χαρακτήρα, δηλαδή κάθε λέξη σημαίνει κάτι, δεν βγήκε απλά κάποιος και είπε αυτό θα το πούμε apple.

Αυτά τα ολίγα και συγνώμη και πάλι αν φάνηκα εριστικός, δεν είχα τέτοια πρόθεση._

Δημήτρης
Dark paths exist only where the heart does not lead the way - ModusAm

#63 hajate

hajate

    Anime Freak

  • Members
  • 317 posts

Posted 04 August 2006 - 21:36

Σε ότι αφορά τη γλώσσα του μέλλοντος. Τα Ελληνικά είναι, τα greeklish δεν ξέρω. Πολύ απλά όσοι θέλετε μπορείτε να ψάξετε για άρθρα τα οποία αφορούν A.I. και πως παγκοσμίως συζητείται να χρησιμοποιηθεί η Ελληνική γλώσσα στον προγραμματισμό των κβαντικών υπολογιστών που θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης λόγω του ότι είναι η μοναδική ζωντανή γλώσσα με απόλυτο σημασιολογικό χαρακτήρα, δηλαδή κάθε λέξη σημαίνει κάτι, δεν βγήκε απλά κάποιος και είπε αυτό θα το πούμε apple.


Αδερφέ νομίζω τα είπες όλα.εγώ από την άλλη δεν έχω παρά 6 μήνες στο νετ χωρίς προυπηρεσία σε online games ή οτιδήποτε που χρησιμοποιούνται ευρέως τα greeklish και το βρήκα πολύ δύσκολο να γράφω στα Ελληνικά(το ήθελα και το έκανα),τα κατάφερα όμως γιατί όλα είναι μια συνήθεια.
για αυτό πριν τα καταρίψουμε όλα ας κάνουμε μια προσπάθεια να δούμε πως τα πάμε και μετά αρχίζουμε την κλάψα.στο κάτω κάτω της γραφής ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε!!!

Υ.Γ. καλό θα ήταν τώρα που η ενασχόληση της ελληνικής κοινωνίας με το νετ είναι ακόμα στα σπάργανα να θέσουμε τις βάσεις και να προσπαθούμε όλοι μας να γράφουμε στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ πριν πέσει και αυτός ο πύργος του Ελληνισμού.έχουμε δική μας ταυτότητα και πρέπει να την κρατήσουμε!!! :greece:


Υ.Γ.Συγνώμη αν ακούστηκα σαν τον Βελόπουλο αλλά είναι κρίμα να σκεφτόμαστε έτσι γιατί βαριόμαστε.απλά κάντε μια προσπάθεια! :kakashithumbup:

#64 shinobi-13

shinobi-13

    Anime Freak

  • Members
  • 446 posts

Posted 05 August 2006 - 01:17

Guys,το γαμη..τε. ειστε γραμμενοι σε ενα forum το οποιο εχει κατι που το λενε "κανονες"... απο τη στιγμη που γραφεσαι πρεπει (να σεβεσαι τη γνωμη των αλλων,ημαρτον για καποιους εδω περα, και) να ακολουθεις τους κανονες...Ειναι που ειναι το μονο site στην Ελλαδα(πιστευω) που εχει αυτο το καταπληκτικο συστημα και σας προσφερει οτι κανενα αλλο forum... μην το φτυνετε, πιστευω του αξιζει να το σεβεστε και να αποδεχεστε τους κανονες του.
Υ.Γ.:Και πραγματικα απορω πως εχει μονο (οχι πως ειναι λιγο ,αντιθετως οσο πιο μικρη ειναι η κοινοτητα σε ενα forum τοσο πιο ζεστα ειναι ) 670 χρηστες...
不 林 カ 山
Posted Image

#65 Templar

Templar

    Anime Newbie

  • Members
  • 48 posts

Posted 05 August 2006 - 06:58

hm... guys θα ήθελα να σας πω ότι θέλω, proton να ζητήσω από τον αδερφό tong_po ειλικρινά συγγνώμη και τον άξεστο και άθλιο τρόπο με τον οποιο του μίλησα... Tong_po hontoni gomenashai...

Δεύτερον από όλα τα members αυτού του forum για οτιδήποτε ηπα με προσβλητικό χαρακτήρα η οποιαδήποτε βωμολοχία.

Τρίτον θα ήθελα ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη τώρα όχι μονο από όλα τα members αλλα και από τον dante ( όλους τους admin του forum η stuff) για το αν ξεπέρασα ορισμένες φορες τα όρια η αν εξέφρασα λίγο πιο λίγο πιο πολύ ένα πνιχτό παράπονο, σέβομαι και αποδέχομαι την απόφαση αυτού του forum... και όχι μονο θα συμμορφωθώ με αυτόν αλλα και οποιαδήποτε μελλοντική αλλαγή στους κανόνες αλλα και θα βοηθήσω όσο μπορώ και με οποιον τρόπο μπορώ αυτό το forum το οποιο και υπερεκτιμώ, αν όχι λατρεύω.

Τεταρτον ότι αφού αυτή η αλλαγή έγινε από την πλειοψηφία του forum μάλλον για καλο θα είναι και απλός εμενα με πιάσαν τα rebel ideas τις εφηβείας μου... πάλι hontoni gomenashai από όσους ανθρώπους προσπάθησαν να μου ανοίξουν τα ματια, και dommo arigato.

Πέμπτον θα ήθελα να πω ότι μου είναι φυσικά αδύνατον να απέξω από το forum , και φυσικά είμαι και νιώθω έλληνας και μάλιστα είμαι λίγο κολλημένος (θρησκεία , οικογένεια , πατρίς)
απλός έτυχε να ασχολούμαι πιο πολύ με ξένες γλώσσες και να ξεχνάω το αυτονόητο τα ελληνικά.

Τέλος αφού πλάι θα ήθελα να ζητήσω και πάλι συγγνώμη από όλους θα ήθελα να πω ότι θέλω να αναιρέσω όλες τις προηγούμενες θέσεις και άποψης μου σε αυτό το topic, αλλα να μην διαγραφουν μονο και μονο για να θυμάμαι που ήμουν και που δεν πρέπει να γυρίσω αλλιώς δεν θα αλλάξω ποτε μυαλά και να γίνω άνθρωπος.


P.R. : Spawn_I sorry για το μέγεθος, και αν θέλετε να μην συμμετάσχω στο forum λόγο του ότι ήμουν απαράδεκτος εγώ θα το σεβαστό, αλλα ήθελα πρώτα να ζητήσω συγγνώμη αν ξέχασα που τελειώνουν τα δικαιώματα μου και που αρχίζουν τα δικαώματα τον άλλον
even if what you do in life does indeed echo in eternity... it does not really matter.
what you do should echo in heaven and shatter hell, god should hear it and devil may fear it .
thats a mans unwalkable path if he walks with out a woman in perilous land


Templar, The Duke Of Koi.

#66 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 05 August 2006 - 12:26

από εμένα γιατί ζητάς συγνώμη για το μέγεθος? Αν είναι έτσι τα ποστ "χαίρομαι " να τα διαβάζω , don't worry...

Πιστεύω σιγά σιγά οι παρεξηγήσεις λύνονται οπότε ξημερώνει άλλη μια όμορφη μέρα στο στρουμφοχωριό μας...

#67 _GaARa_

_GaARa_

    stupidity isn't an excuse

  • Retired Staff
  • 809 posts

Posted 05 August 2006 - 14:20

:arrow: Templar αξίζεις συγχαρητηρια που μπόρεσες και παραδεχθηκες
το λάθος σου και ζητησες συγνωμη δημόσια.
Και βεβαία μπορεις να συμμετασχεις στο φόρουμ.
τα λάθη ειναι για τους ανθρώπους :calm:

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...


#68 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 05 August 2006 - 15:01

Το λάθος σου Templar δεν είναι ότι προτιμάς τα Greeklish .Απόψεις είναι αυτές, ο καθένας πιστεύει ό,τι θέλει :). Αυτό έλειπε, να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τις προσωπικές απόψεις του καθενός με το ζόρι.


Το λάθος ήταν ο τρόπος με τον οποίο έδειξες την άποψή σου :1eye:



Σιγά μην σε διώξουμε και από το φόρουμ :lol:

E5VV38U.jpg


#69 kokotas

kokotas

    Anime Amateur

  • Members
  • 117 posts

Posted 05 August 2006 - 20:50

Παίδες, ο Templar είναι φίλος μου και το είχαμε συζητήσει αρκετά το θέμα των greeklish. Και εγώ προσωπικά ξενέρωσα όταν διάβασα ότι καθιερώνονται τα greek στο forum αλλα δεν θέλησα να εκφέρω άποψη πάνω στο θέμα αφού ήξερα ότι δεν θα οδηγούσε πουθενά :P

Το anime.gr προσφέρει κάτι μοναδικό σε όλους εμάς τους anime fans (και δεν αναφέρομαι μόνο στο ADN) και δεν πρέπει να το χαλάμε για μικροπράματα...

Μπράβο Templar aniki που βρήκες το σωστό δρόμο XD

ps. love'n'peace mina ^^
Posted Image

Visit our site to grab your weekly One Piece HQ fix <333 Whatever rulez!! xD

#70 Tantalord

Tantalord

    Anime Amateur

  • Members
  • 94 posts

Posted 06 August 2006 - 15:21

Αν και δεν ειμαι ενθερμος οπαδος τις αποφασης εχω να κανω τιν παρακατω δηλωση,και να συνβιβαστω με τους κανονες...

Posted Image
It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
Posted Image
-= Tantalord Anime List =-

#71 xHatebreedx

xHatebreedx

    Animeρος

  • Retired Staff
  • 394 posts

Posted 07 August 2006 - 07:23

noooooooo! :P
ah well..ToT
δεν πιστευω μα ειναι υποχρεωτικοι και οι τονοι? :P


Posted Image ZOMG!!!!1
Η yami γραφει με ελληνικους χαρακτηρες :scared:
Οκ, τα ειδα ολα μπορω να πω, πλεον τιποτε αλλο δεν με συγκινει :ninja:

#72 Zabimaru

Zabimaru

    ワン ピース!!

  • Members
  • 860 posts

Posted 07 August 2006 - 22:47

ρε παιδια ελεος.τα ελληνικα θα τα συνηνιθισεται. ολοι κανουν ορθογραφηκα λαθη αλλα τουλαχιστον βγαζεις νοημα.το χεσατε λιγο με τα παραπονα παιδες :dwarf: :dwarf: :dwarf: :dwarf: :dwarf: :dwarf: :dwarf: :dwarf: :dwarf: :dwarf: :dwarf: :dwarf: :dwarf: :dwarf: :dwarf: :dwarf: :dwarf: :dwarf: :kakashithumbup:

#73 YaTa

YaTa

    Αρχαιολάτρης

  • Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 09 August 2006 - 18:03

{πολλά έχουν δει τα μάτια μου, μ'αυτό μου φέρνει τρόμο :ninja: }

Γέλασα τρομερά με αυτό το θέμα, μόνο ελάχιστα σημεία του με έκαναν να νευριάσω σοβαρά... :happy2:

Μέχρι και κάτι για επανάσταση είδα.... :ninja:

Επανάσταση... :ninja: Ναι, βέβαια, ο Dante-Hitler και τα τσιράκια του... :mellow: Φασισμός! :ninja:

Όπως έλεγα, ένα σημείο όμως με έκανε να αναρωτηθώ για το αν είμαι όντως ένας μεγάλος και προικισμένος spammer... :scared:

Αναφέρομαι, κυρίως σ'αυτά που είπε ο Dae-su, o οποίος εν ολίγοις είπε ότι όταν ο ένας βοηθάει τον άλλον σ'αυτό το forum κάνει spam... :shock:

Μα ρε παιδιά, ακόμα και σήμερα είδατε ότι κανένας Mod δεν είπε τίποτα, και το παιδί ήταν καινούργιος στο forum, δεν έπρεπε κάποιος να του πει κάτι για τον ισχύοντα αυτόν κανόνα... :huh:

Επίσης ένα μπράβο στον Templar, που παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος, αφού διαβάζοντας τα post του στις προηγούμενες σελίδες δημιουργήθηκε στο μυαλό μου η εικόνα της community σαν ένα μαγαζί στο οποίο μπαίνουμε μέσα, παίρνουμε ότι θέλουμε και φεύγουμε χωρίς να πληρώσουμε.... :ninja: ¶σχημο imo... :sleep:

*Συγγνώμη, για τον κόπο που κάνατε να διαβάσετε αυτό το ποστ...
*2-Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική.. :rolleyes:
1

#74 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 09 August 2006 - 20:37

εδώ κάπου να επισημάνω κάτι σε mods κτλ ... Μήπως θα είναι πιο καλό να γυρίσουν [σιγά σιγά] και όλοι οι τίτλοι των topics από greeklish σε Ελληνικά? Με το πάσο σας αλλά πιστεύω ότι πρέπει να γίνει...

θενκς και τις μπούφλες στείλτε τες με e-mail...

#75 LiosAlfa

LiosAlfa

    Anime Elite

  • Members
  • 1,175 posts

Posted 09 August 2006 - 21:06

Δεν ειμουν και τοσο ζεστλόσ στην αλλαγή στα ελληνικά.Λοιπόν.......

Μαι φριεντ σποουνι δισ θινκ θ αρ προποσινγκ χασ α τρεμεντουσ διφφικουλτι ον αππλαινγκ ιτ σο μπεττερ κιιπ ιτ δατ γουει.

Αχχχ σασ την εφερα και γω ελλινικά δεν θέλατε?Χαχαχα :laughing:
Posted Image