ξεκίνα new game και απάντα στο μούγκλ ότι ξέρεις από ντισίντια και θα σε βάλει να τον πολεμίσεις.Feral chaos?Κατι εχω ακουσει για αυτον.Ειναι καμοια νεα εκδοχη αυτου απο το προηγουμενο dissidia?(τον οποιο ακομα να φτασω
)
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Final Fantasy Dissidia
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2011 - 18:54

*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2011 - 19:47
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2011 - 20:12
Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2011 - 22:21
Να καταλαβω τι ειναι αυτος ο feral chaos γιατι ξερω μονο τον κανονικο απο το πρωτο dissidia!
Eπειδή φαίνεται να το ζητάει ο οργανισμός σου...
στο 000 story έχει δύο μάχες με τον FC,σε τέτοια φάση...Θα φάτε καλά λέμε

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2011 - 22:25

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2011 - 00:46
παλικάρι ο τύπος. Αν είχα περάσει το παλιό μου save δεν θα είχα πρόβλημα αλλά τώρα στον 100 lvl onion knight μου του έχω για 30 lvl items:wet2: ελπίζω στο 00 story να βρω τίποτα καλόEπειδή φαίνεται να το ζητάει ο οργανισμός σου...
Youtube Video
στο 000 story έχει δύο μάχες με τον FC,σε τέτοια φάση...Θα φάτε καλά λέμε
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2011 - 22:07

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2011 - 22:24
Δεν ξέρω για τον WoL,αλλά εγώ με την Terra και τον Squall ήμουν μια χαρά...Ειδικά ο WoL βγάζει αρκετά brave->HP,οπότε πραγματικά δεν πρέπει να έχεις κάποιο πρόβλημα από ένα σημείο και μετά,αρκεί να πλησιάζεις αρκετά και να σκας ένα bravery attack...
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2011 - 11:52
Ti level?Shade Impulse?Dissidia 1?
Δεν ξέρω για τον WoL,αλλά εγώ με την Terra και τον Squall ήμουν μια χαρά...Ειδικά ο WoL βγάζει αρκετά brave->HP,οπότε πραγματικά δεν πρέπει να έχεις κάποιο πρόβλημα από ένα σημείο και μετά,αρκεί να πλησιάζεις αρκετά και να σκας ένα bravery attack...
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2011 - 12:30
Αν ναι, μη περιμένεις να το βγάλεις χωρίς να είσαι 100 level.
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2011 - 13:43
Ascension(LV30)->Rune SaberTi level?
Crossover(default)->Rune Saber
Rising Buckler(LV9)->Bitter End A
Shield Strike(LV13)->Bitter End B
Είναι ο μοναδικός που έχει τόσα brave to HP attacks,και αν σκεφτείς ότι περνάνε πολύ ευκολότερα από τα σχετικά "αργά" HP attacks,είναι σε πλεονεκτική θέση.
Έχει επίσης Shield of Light που κάνει block και hit,όπως και το Shining Wave που σου δίνει περιθώριο για να κρατάς κάποια απόσταση και να το spam-άρεις.Δεν θεωρείται broken στα ανάλογα communities,αλλά εγώ νομίζω είναι ότι καλύτερο αν θες εύκολο χαρακτήρα με επιλογές.
Για να θυμηθώ, το shade impulse είναι το πιο δύσκολο κομμάτι στο story mode, δηλαδή σε αυτό που οι χαρακτήρες πηγαίνουν και πάνω από 100 level?
Αν ναι, μη περιμένεις να το βγάλεις χωρίς να είσαι 100 level.
Καλά βγαίνει και με lvl1 χρησιμοποιώντας iai build,αλλά θέλει προσοχή...