Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Final Fantasy Dissidia
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2011 - 22:56
Anywayz, μπορεί να μη θυμάμαι και καλά, αλλά λογικά εγώ τα είχα τερματίσει όλα. Μπορεί να οφείλεται και στην έκδοση.
<-- Played the Japanese one.
Είχα παίξει και λίγο την Ευρωπαϊκή, αλλά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.
Now leveling up Kain. Έχει πολύ διασκεδαστικό gameplay και μου αρέσουν τα HP attacks του (To jump τα σπάει αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς σωστά και τα air αν και είναι δύσκολο να κάνουν connect κάνουν μεγάλη ζημιά). Μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει BRV to HP attack.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και με τον Squall, του οποίου όμως τα BRV attacks γ@μ@νε!. Από HP attacks πάλι...
Fav character so far Golbez. Ειδικά το Genesis Rock του είναι η μόνη HP επίθεση που ο αντίπαλος έχει αποφύγει λιγότερες φορές.
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2011 - 23:01
Ανεβάζω βιντεάκι στο youtube τώρα. Καλά τι πόρωση που είναι η μουσική σε αυτή τη μαχη ρε!
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 05:51
Πως και αποφάσισες να ασχοληθείς πιο πολύ ιαπωνική?Απλά επειδή αυτό εγώ το κάνω μόνο όταν έχω προχωρήσει την ιαπωνική αρκετά και μετά βγαίνει η ευρωπαϊκή,κάτι το οποίο δεν νομίζω να συμβαίνει με τα Dissidia.Εντάξει δεν ανοίξαμε και συζήτηση. Δύο posts ήταν όλα κι όλα off-topic.
Anywayz, μπορεί να μη θυμάμαι και καλά, αλλά λογικά εγώ τα είχα τερματίσει όλα. Μπορεί να οφείλεται και στην έκδοση.
<-- Played the Japanese one.
Είχα παίξει και λίγο την Ευρωπαϊκή, αλλά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.
Now leveling up Kain. Έχει πολύ διασκεδαστικό gameplay και μου αρέσουν τα HP attacks του (To jump τα σπάει αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς σωστά και τα air αν και είναι δύσκολο να κάνουν connect κάνουν μεγάλη ζημιά). Μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει BRV to HP attack.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και με τον Squall, του οποίου όμως τα BRV attacks γ@μ@νε!. Από HP attacks πάλι...
Fav character so far Golbez. Ειδικά το Genesis Rock του είναι η μόνη HP επίθεση που ο αντίπαλος έχει αποφύγει λιγότερες φορές.
Τον 1ο ή τον 2ο?Εύγε βρε,τι κίνηση spam-αρες?ΝΙΚΗΣΑ ΤΟΝ 120000 HP FERAL CHAOS!!!!!
Ανεβάζω βιντεάκι στο youtube τώρα. Καλά τι πόρωση που είναι η μουσική σε αυτή τη μαχη ρε!

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 07:39
το δεύτερο φυσικά! ο πρώτος έχει 60000 hp Οριστε η μάχη μου!Τον 1ο ή τον 2ο?Εύγε βρε,τι κίνηση spam-αρες?

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=c0Ni-1q9kCE&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
Στην αρχή με βιάζει πολύ άγρια αλλά μετά του χώνω ξύλο

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 17:46

Oκ τώρα κατάλαβα γιατί το παιχνίδι σου βάζει να παίξεις με όλους τους χαρακτήρες... Zidane και Tidus έγιναν από τους αγαπημένους μου αν και είναι δύσκολοί να τους χειριστείς.....
Noob question follows
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 18:31
YOSH:hero:Ωραιός! (Subscribed Στο channel Σου
)

Χρησιμεύουν για να κάνεις master τα abilities σου. Όταν τα κάνεις master χρειάζονται το μισο CP για να τα βάλεις. Επίσης μπορείς να μάθεις και καινούργια skill αν κανεις master κάποια. Για παράδειγμα οταν κάνεις master το speed boost μαθαίνεις το speed boost + ή όταν κάνεις master το swift attack του Zidane μαθαίνεις το link του meo twister το οποίο αν το βάλεις αφού πετύχεις το swift attack πατώντας [] συνεχίζεις το combo. Στο description των skill βλέπεις πόσα AP χρειάζεσαι για να το κάνεις master.Tα AP σε τι χρησιμεύουν??

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 18:40
Πως και αποφάσισες να ασχοληθείς πιο πολύ ιαπωνική?Απλά επειδή αυτό εγώ το κάνω μόνο όταν έχω προχωρήσει την ιαπωνική αρκετά και μετά βγαίνει η ευρωπαϊκή,κάτι το οποίο δεν νομίζω να συμβαίνει με τα Dissidia.
Τον 1ο ή τον 2ο?Εύγε βρε,τι κίνηση spam-αρες?
Βασικά είχα βαρεθεί να περιμένω την αγγλική έκδοση (αυτη που έβγαινε πρώτη ανάμεσα σε αμερικάνικη και ευρωπαϊκή) και κατέβασα την ιαπωνική για παίξω κανένα quick battle.
Κατέληξα με 100lv Cloud (80 κάτι Sephiroth, 70 κάτι Squall, 60 κάτι Cecil etc) και finished story.
Τον μόνο που δεν κατάφερα να νικήσω ήταν τον Chaos στο Inward Chaos.
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 20:07
YOSH:hero:
Χρησιμεύουν για να κάνεις master τα abilities σου. Όταν τα κάνεις master χρειάζονται το μισο CP για να τα βάλεις. Επίσης μπορείς να μάθεις και καινούργια skill αν κανεις master κάποια. Για παράδειγμα οταν κάνεις master το speed boost μαθαίνεις το speed boost + ή όταν κάνεις master το swift attack του Zidane μαθαίνεις το link του meo twister το οποίο αν το βάλεις αφού πετύχεις το swift attack πατώντας [] συνεχίζεις το combo. Στο description των skill βλέπεις πόσα AP χρειάζεσαι για να το κάνεις master.
A ναι μου είζε τύχει ένα τέτοιο με τον Tidus ..... Να πάρει και τα είχα μπερδέψει με τα CP και χαιρόμουν

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 20:24
Έχω βάλλει το moogle να με ακολουθεί, αλλά οι πύλες για το Chaos Shrine (or whatever is called είναι κλειστές. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω;
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 21:05
Νήκα όλες τις gateway που ηπαρχουν στην περιοχή που είσαι τώρα και στην τελευταία απο αυτές θα πολεμήσεις εναν feral chaos με 60000 hp (σαν αυτόν που πολεμάω στο βιντεο αλλά πιο εύκολο). Απλως πρέπει να ψάξεις. Και εγώ είχα κολλήσει λίγο σε εκείνο το σημείο γιατι δεν εβρισκα μια gateway αλλα τελικά τη βρήκαΡε παιδιά, να ρωτήσω στο 000;
Έχω βάλλει το moogle να με ακολουθεί, αλλά οι πύλες για το Chaos Shrine (or whatever is called είναι κλειστές. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω;
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 21:06
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 22:48
Επίσης βρήκα ΤΟ spamming attack με Cloud αν παίζεις εναντίον CPU. Omnislash ve. 5 - (θα κάνει land πολύ κοντά σου οπότε θα σου επιτεθεί) άμυνα - repeat.
Βέβαια δεν πετυχαίνει με όλους (πχ vs Emperor θα κάνει αυτή τη κίνηση με το έδαφος οπότε πρέπει να κάνεις dodge). Βασικά με τους περισσότερους μάγους δεν πετυχαίνει, αλλά nevertheless μου φάνηκε πολύ χρήσιμο.
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 23:24
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2011 - 17:07
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2011 - 06:58