Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Final Fantasy Dissidia

• Please log in to reply
119 replies to this topic

#76 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2011 - 22:56

Εντάξει δεν ανοίξαμε και συζήτηση. Δύο posts ήταν όλα κι όλα off-topic.

Anywayz, μπορεί να μη θυμάμαι και καλά, αλλά λογικά εγώ τα είχα τερματίσει όλα. Μπορεί να οφείλεται και στην έκδοση.
<-- Played the Japanese one.
Είχα παίξει και λίγο την Ευρωπαϊκή, αλλά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.

Now leveling up Kain. Έχει πολύ διασκεδαστικό gameplay και μου αρέσουν τα HP attacks του (To jump τα σπάει αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς σωστά και τα air αν και είναι δύσκολο να κάνουν connect κάνουν μεγάλη ζημιά). Μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει BRV to HP attack.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και με τον Squall, του οποίου όμως τα BRV attacks γ@μ@νε!. Από HP attacks πάλι...
Fav character so far Golbez. Ειδικά το Genesis Rock του είναι η μόνη HP επίθεση που ο αντίπαλος έχει αποφύγει λιγότερες φορές.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#77 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2011 - 23:01

ΝΙΚΗΣΑ ΤΟΝ 120000 HP FERAL CHAOS!!!!!
Ανεβάζω βιντεάκι στο youtube τώρα. Καλά τι πόρωση που είναι η μουσική σε αυτή τη μαχη ρε!

#78 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 05:51

Εντάξει δεν ανοίξαμε και συζήτηση. Δύο posts ήταν όλα κι όλα off-topic.

Anywayz, μπορεί να μη θυμάμαι και καλά, αλλά λογικά εγώ τα είχα τερματίσει όλα. Μπορεί να οφείλεται και στην έκδοση.
<-- Played the Japanese one.
Είχα παίξει και λίγο την Ευρωπαϊκή, αλλά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.

Now leveling up Kain. Έχει πολύ διασκεδαστικό gameplay και μου αρέσουν τα HP attacks του (To jump τα σπάει αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς σωστά και τα air αν και είναι δύσκολο να κάνουν connect κάνουν μεγάλη ζημιά). Μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει BRV to HP attack.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και με τον Squall, του οποίου όμως τα BRV attacks γ@μ@νε!. Από HP attacks πάλι...
Fav character so far Golbez. Ειδικά το Genesis Rock του είναι η μόνη HP επίθεση που ο αντίπαλος έχει αποφύγει λιγότερες φορές.

Πως και αποφάσισες να ασχοληθείς πιο πολύ ιαπωνική?Απλά επειδή αυτό εγώ το κάνω μόνο όταν έχω προχωρήσει την ιαπωνική αρκετά και μετά βγαίνει η ευρωπαϊκή,κάτι το οποίο δεν νομίζω να συμβαίνει με τα Dissidia.

ΝΙΚΗΣΑ ΤΟΝ 120000 HP FERAL CHAOS!!!!!
Ανεβάζω βιντεάκι στο youtube τώρα. Καλά τι πόρωση που είναι η μουσική σε αυτή τη μαχη ρε!

Τον 1ο ή τον 2ο?Εύγε βρε,τι κίνηση spam-αρες?:roar:

#79 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 07:39

Τον 1ο ή τον 2ο?Εύγε βρε,τι κίνηση spam-αρες?

το δεύτερο φυσικά! ο πρώτος έχει 60000 hp Οριστε η μάχη μου!:hero:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=c0Ni-1q9kCE&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
Στην αρχή με βιάζει πολύ άγρια αλλά μετά του χώνω ξύλο :madtodeath::madtodeath:

#80 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 17:46

Ωραιός! (Subscribed Στο channel Σου :P )
Oκ τώρα κατάλαβα γιατί το παιχνίδι σου βάζει να παίξεις με όλους τους χαρακτήρες... Zidane και Tidus έγιναν από τους αγαπημένους μου αν και είναι δύσκολοί να τους χειριστείς.....

Noob question follows
Spoiler:

v4kFmx.png

#81 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 18:31

Ωραιός! (Subscribed Στο channel Σου :P )

YOSH:hero::riiight:

Tα AP σε τι χρησιμεύουν??

Χρησιμεύουν για να κάνεις master τα abilities σου. Όταν τα κάνεις master χρειάζονται το μισο CP για να τα βάλεις. Επίσης μπορείς να μάθεις και καινούργια skill αν κανεις master κάποια. Για παράδειγμα οταν κάνεις master το speed boost μαθαίνεις το speed boost + ή όταν κάνεις master το swift attack του Zidane μαθαίνεις το link του meo twister το οποίο αν το βάλεις αφού πετύχεις το swift attack πατώντας [] συνεχίζεις το combo. Στο description των skill βλέπεις πόσα AP χρειάζεσαι για να το κάνεις master.:tensai:

#82 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 18:40

Πως και αποφάσισες να ασχοληθείς πιο πολύ ιαπωνική?Απλά επειδή αυτό εγώ το κάνω μόνο όταν έχω προχωρήσει την ιαπωνική αρκετά και μετά βγαίνει η ευρωπαϊκή,κάτι το οποίο δεν νομίζω να συμβαίνει με τα Dissidia.

Τον 1ο ή τον 2ο?Εύγε βρε,τι κίνηση spam-αρες?:roar:

Βασικά είχα βαρεθεί να περιμένω την αγγλική έκδοση (αυτη που έβγαινε πρώτη ανάμεσα σε αμερικάνικη και ευρωπαϊκή) και κατέβασα την ιαπωνική για παίξω κανένα quick battle.
Κατέληξα με 100lv Cloud (80 κάτι Sephiroth, 70 κάτι Squall, 60 κάτι Cecil etc) και finished story.
Τον μόνο που δεν κατάφερα να νικήσω ήταν τον Chaos στο Inward Chaos.

*waving intensifies*

#83 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 20:07

YOSH:hero::riiight:

Χρησιμεύουν για να κάνεις master τα abilities σου. Όταν τα κάνεις master χρειάζονται το μισο CP για να τα βάλεις. Επίσης μπορείς να μάθεις και καινούργια skill αν κανεις master κάποια. Για παράδειγμα οταν κάνεις master το speed boost μαθαίνεις το speed boost + ή όταν κάνεις master το swift attack του Zidane μαθαίνεις το link του meo twister το οποίο αν το βάλεις αφού πετύχεις το swift attack πατώντας [] συνεχίζεις το combo. Στο description των skill βλέπεις πόσα AP χρειάζεσαι για να το κάνεις master.:tensai:

A ναι μου είζε τύχει ένα τέτοιο με τον Tidus ..... Να πάρει και τα είχα μπερδέψει με τα CP και χαιρόμουν:sadist:

v4kFmx.png

#84 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 20:24

Ρε παιδιά, να ρωτήσω στο 000;
Έχω βάλλει το moogle να με ακολουθεί, αλλά οι πύλες για το Chaos Shrine (or whatever is called είναι κλειστές. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω;

*waving intensifies*

#85 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 21:05

Ρε παιδιά, να ρωτήσω στο 000;
Έχω βάλλει το moogle να με ακολουθεί, αλλά οι πύλες για το Chaos Shrine (or whatever is called είναι κλειστές. Ξέρετε τι πρέπει να κάνω;

Νήκα όλες τις gateway που ηπαρχουν στην περιοχή που είσαι τώρα και στην τελευταία απο αυτές θα πολεμήσεις εναν feral chaos με 60000 hp (σαν αυτόν που πολεμάω στο βιντεο αλλά πιο εύκολο). Απλως πρέπει να ψάξεις. Και εγώ είχα κολλήσει λίγο σε εκείνο το σημείο γιατι δεν εβρισκα μια gateway αλλα τελικά τη βρήκα

#86 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2011 - 21:06

Ok, thanks!

*waving intensifies*

#87 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 22:48

Νίκησα τον τον Feral Chaos (τον δυνατό, that is) με Golbez (Genesis Rock <3)!

Επίσης βρήκα ΤΟ spamming attack με Cloud αν παίζεις εναντίον CPU. Omnislash ve. 5 - (θα κάνει land πολύ κοντά σου οπότε θα σου επιτεθεί) άμυνα - repeat.
Βέβαια δεν πετυχαίνει με όλους (πχ vs Emperor θα κάνει αυτή τη κίνηση με το έδαφος οπότε πρέπει να κάνεις dodge). Βασικά με τους περισσότερους μάγους δεν πετυχαίνει, αλλά nevertheless μου φάνηκε πολύ χρήσιμο.

*waving intensifies*

#88 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2011 - 23:24

καλα για spamming attacks με τον Onion Knight νικάω όποιο Cpu θελω με κλειστα μάτια. Βαρας τον αλλόν στον αέρα και μετά link σε guiding swipe. Αν είσαι κοντα στο ταβάνι της πίστας θα κάνει wall rush. Μετα ο αντίπαλος θα σε βαρέσει αμέσως. Πατάς γρήγορα άμυνα. Τον ξαναβαράς. Repeat. Με τους μάγους όπως ο emperor είναι ακόμα πιο εύκολο. Απλώς τον βαράς-wall rush-ξαναβαρας αμεσως καθώς θα σου ρίξει μαγικη επίθεση και δεν χρειαζεται block

#89 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2011 - 17:07

Λοιπόν έφτιαξα ένα βίντεο όπου δίχνω τι combo μπορουν να κάνουν μαζί ο onion knight και ο warrior of light. Οι περισσότεροι παίχτες χρησιμοποιούν για assist kuja,sephiroth ή jecht αλλά εγώ θέλω ένα διαφορετικό assist από τους άλλους και για αυτό τεστάρω διάφορα. Δεν είμαι σίγουρος για το τι θα βάλω αλλά θα δοκιμάσω combo και με άλλους χαρακτήρες
Youtube Video

#90 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2011 - 06:58

Nα ζητήσω ένα συγγνώμη απο τον Onion Knight (τον χαρακτήρα) που τον κακολογούσα...Καλός είναι :P

v4kFmx.png