Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• This topic is locked This topic is locked
503 replies to this topic

#121 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 15 February 2011 - 21:02

Chuck
Posted Image

Chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck!!

*thunder strikes and message pops out*

Κ#@*$α Stocking... Βραδυ φαω πουτινγκα σου... και γ$%@ω αρκουδακι σου... Erica Furudo(Τhe Tragic Prince)... θυμιζει στον Chuck την Stocking... μπλιαχ!!

Posted Image

Spoiler:

#122 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 15 February 2011 - 21:21

Η νύχτα έπεσε στη μικρή μας πόλη. Το σκοτάδι απλώθηκε παντού...Οι ήρωες μας αφού πέρασαν μια ολόκληρη μέρα κατηγορώντας ο ένας τον άλλο έστρεψαν όλο τους το μένος προς τον Hei που αποδείχτηκε αθώος...Αναταραχή έχει απλωθεί καθώς οι ήρωες μας κοιτάνε μπερδεμένοι ο ένας τον άλλον προσπαθώντας να βγάλουν άκρη...Όμως στα μάτια τους κρύβεται και κάτι άλλο...Φόβος για το άυριο...Μέσα στη νύχτα είναι μοναδική ευκαιρία για τους δολοφόνους να εξαφανίσουν τους αντιπάλους τους...Ποιός θα ακολουθήσει τον δύσμοιρο Hei στην τραγική του μοίρα?

[table=head]# | Username | Character | Ψήφισε | Ψηφίστηκε x φορές
01 | BoredForLife | Trafalgar Law | Erika Furudo
02 | LucyHeartfilia | Lambo | Hei
03 | Babba | Zagi | Ushiromiya Hideyoshi | 1
04 | Robin-Chwan | Gokudera Hayato | Hei | 1
05 | johntheo95 | Akisame Kōetsuji | Zagi | 1
06 | Lord Leon | Akashiya Moka | Kenzō Tenma | 1
07 | MikamiTeru | Hei | Sakata Gintoki | 7
08 | matassos| pikachu | Nougami Neuro | 2
09 | Bad Boy | Chopper | Kenji Meshiya
10 | Kamui| Sima Υi | Pikachu
11 | zoro77 | Roronoa Zoro | Sakata Gintoki
12 | Tenshi | Akagi Shigeru | Stocking
13 | d.neko-angel | Yuuko Ichihara | Hei
14 | didimakia | Griff | Pikachu
15 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Sakata Gintoki | Hei | 2
16 | Erisadesu | Guu
17 | Nozomu | Chuck | Erika Furudo
18 | The Tragic Prince | Erika Furudo | Frankenstein | 5
19 | Hanzo | Ushiromiya Hideyoshi | Frankenstein | 1
20 | Iristella | Stocking | Hei | 2
21 | Mad_Hatter | Head
22 | shinigami94 | Yuuji Fukunaga | Hei
23 | Anelis | Kenji Meshiya | Frankenstein | 1
24 | VampireGirlization | Nao Kanzaki | Erika Furudo
25 | Kai | Nougami Neuro | Akira Hikaru | 1
26 | Zura | Akita Hikaru | Akashiya Moka | 1
27 | Piscatella | Roy Mustang | Hei
28 | Sponis | Kenzō Tenma | Akisame Kōetsuji | 1
29 | Fallen_Angel_Itachi | Frankenstein | Erika Furudo | 3
30 | Azathoth | Kyubey | Erika Furudo
31 | Johnyman | Grimmer | Gokudera Hayato
32 | Night Wizard Seal | Medicine Seller | Stocking
[/table]

Κτήριο 1

[TABLE=head]# | Username | Character | Κατάσταση | Ρόλος
01 | BoredForLife | Trafalgar Law |
02 | LucyHeartfilia | Lambo
03 | Babba | Zagi
04 | Robin-Chwan | Gokudera Hayato
05 | johntheo95 | Akisame Kōetsuji
06 | Lord Leon | Akashiya Moka
07 | MikamiTeru | Hei | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
08 | matassos| pikachu[/TABLE]

Κτήριο 2

09 | Bad Boy | Chopper
10 | Kamui| Sima Υi
11 | zoro77 | Roronoa Zoro
12 | Tenshi | Akagi Shigeru
13 | d.neko-angel | Yuuko Ichihara
14 | didimakia | Griff
15 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Sakata Gintoki
16 | Erisadesu | Guu[/TABLE]

Κτήριο 3

17 | Nozomu | Chuck
18 | The Tragic Prince | Erica Furudo
19 | Hanzo | Ushiromiya Hideyoshi
20 | Iristella | Stocking
21 | Mad_Hatter | Head
22 | shinigami94 | Yuuji Fukunaga
23 | Anelis | Kenji Meshiya
24 | VampireGirlization | Nao Kanzaki [/TABLE]

Κτήριο 4

25 | Kai | Nougami Neuro
26 | Zura | Akita Hikaru
27 | Piscatella | Roy Mustang
28 | Sponis | Kenzō Tenma
29 | Fallen_Angel_Itachi | Frankenstein
30 | Azathoth | Kyubey
31 | Johnyman | Grimmer
32 | Night Wizard Seal | Medicine Seller
[/TABLE]

Και...

Καμαρίνι της Asuka

[TABLE=head]# | Character | Username | Κατάσταση | Ρόλος
01 | Asuka Langley Soryu | xxx | MURDERED | NPC
[/TABLE]

Η μέρα θα αρχίσει στις 11 αύριο το πρωί...Μέχρι τότε οι δολοφόνοι και οι επιθεωρητές να έχουν κάνει τις κινήσεις τους...

Edited by mono, 16 February 2011 - 11:19.

xbJ3b2w.jpeg

#123 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 16 February 2011 - 11:32

Κοιμηθήκατε καλά πουλάκια μου? Ήρθε η ώρα όμως να ξυπνήσετε και να αντικρύσετε τη σκληρή πραγματικότητα...Ευνοούμενοι από την κάλυψη της νύχτας οι δολοφόνοι έδρασαν με χειρουργική ακρίβεια αφαιρώντας τη ζωή ενός πολύτιμου συμμάχου των πολιτών...Του επιθεωρητή Ushiromiya Hideyoshi...Θα λείψει σε όλους μας το χαμόγελο του...Από δω και πέρα μόνο 2 επιθεωρητές έχουν μείνει να βοηθάνε τους αθώους πολίτες ενώ οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ακόμα ανάμεσα τους...Μία νέα μέρα ξεκινάει στην .aNiMe//GR Town και όλοι αναρωτιούνται τί θα φέρει...

Κτήριο 1

01 | BoredForLife | Trafalgar Law |
02 | LucyHeartfilia | Lambo
03 | Babba | Zagi
04 | Robin-Chwan | Gokudera Hayato
05 | johntheo95 | Akisame Kōetsuji
06 | Lord Leon | Akashiya Moka
07 | MikamiTeru | Hei | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
08 | matassos| pikachu[/TABLE]

Κτήριο 2

09 | Bad Boy | Chopper
10 | Kamui| Sima Υi
11 | zoro77 | Roronoa Zoro
12 | Tenshi | Akagi Shigeru
13 | d.neko-angel | Yuuko Ichihara
14 | didimakia | Griff
15 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Sakata Gintoki
16 | Erisadesu | Guu[/TABLE]

Κτήριο 3

17 | Nozomu | Chuck
18 | The Tragic Prince | Erica Furudo
19 | Hanzo | Ushiromiya Hideyoshi | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
20 | Iristella | Stocking
21 | Mad_Hatter | Head
22 | shinigami94 | Yuuji Fukunaga
23 | Anelis | Kenji Meshiya
24 | VampireGirlization | Nao Kanzaki [/TABLE]

Κτήριο 4

25 | Kai | Nougami Neuro
26 | Zura | Akita Hikaru
27 | Piscatella | Roy Mustang
28 | Sponis | Kenzō Tenma
29 | Fallen_Angel_Itachi | Frankenstein
30 | Azathoth | Kyubey
31 | Johnyman | Grimmer
32 | Night Wizard Seal | Medicine Seller
[/TABLE]

Και...

Καμαρίνι της Asuka

[TABLE=head]# | Character | Username | Κατάσταση | Ρόλος
01 | Asuka Langley Soryu | xxx | MURDERED | NPC
[/TABLE]

Η νύχτα θα πέσει την Παρασκευή το βράδυ...

xbJ3b2w.jpeg

#124 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 16 February 2011 - 12:30

Akagi Shigeru

Posted Image

Θάνατος. Αυτοί που δεν ρισκάρουν δεν θα γνωρίσουν πότε το θάνατο.

A meaningles death is the essence of a gable. You can only WIN if you DIE.

Ο Ushiromiya Hideyoshi φαίνεται ότι το γνώριζε πολύ καλά αυτό. Πρέπει να είχε υποψιαστεί το δολοφόνο ή μάλλον κάποιον από αυτούς. Το άτομο που ενοχοποιήθηκε δεν ήταν άλλος παρά από τον Frankenstein. Είσαι αδύναμος, βλέποντας την πίεση που ασκούνταν πάνω σου, άρχισες να χάνεις τα λογικά σου και να κατηγορείς άτομα από εδώ και από εκεί. Νιώθεις στριμωγμένος και δεν μπορείς να πάρεις το ρίσκο να θυσιαστείς και να αποκαλυφθείς. Δεν ξέρεις να παίζεις...

Η λίστα των υπόπτων μου μεγαλώνει σιγά σιγά. Θέλω να δω πότε θα κάνουν το μοιραίο λάθος να αποκαλυφθούν. Ήδη κάποια άτομα πετάνε αερολογίες. Τώρα είτε είναι δολοφόνοι που πάνε με την μάζα για να καλυφθούν, είτε είναι η 1η φορά που σκοτώνουν κάποιο άτομο.

Σας αφήνω...έχω κάποια πράγματα που θέλω να τακτοποιήσω.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#125 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 16 February 2011 - 12:46

Posted Image
Kyubey

omfg ο hideyoshi φαινότανε ότι πρέπει για puella magi, great pity ότι πέθανε έτσι. ο μονος που θα μπορούσε να τον έχει σκοτώσει είναι ο κινέζος! όλοι ξέρουμε πως ο Sama Yi (kamui) είναι κινέζος και μισεί τους ιάπωνες, σκεφτείτε ότι ο ushiromiya ήτανε από μια πολύ πλούσια και δυνατή ιαπωνική οικογένεια οποτε είναι σίγουρο!

Sama YI:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=zrzMhU_4m-g[/YOUTUBE]

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#126 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 16 February 2011 - 13:19

Lambo
Posted Image

:terror2: Η κατασταση έχει αρχίσει να γίνεται τρομαχτική!.... :Crying2:
Gotta be calm....... DEKINAI!!!
Posted Image
15 years old Lambo appears.
Posted Image
yayaya! chcha!
Oh! *0* Μεταφέρθηκα για ακόμα μια φορά στο παρελθόν!
Yare yare, και τώρα που περνούσα και καλά στο πάρτυ...

*.... Αφού μάθει τι έγινε....*
Χμμμμ, δεν θυμάμαι τέτοιο πραγμα να είχε γίνει...
Πάντως αν θέλετε την γνώμη μου, ο Akagi Shigeru (Tenshi) μου φαίνεται αρκετά ύποπτος γιατί ξέρουμε πως αν ο Frankenstein ήταν ότως ο δολοφόνος, δεν θα καθάριζε αμέσως τον Ushiromiya Hideyoshi γιατί τότε θα γινόταν ο ίδιος ο πρώτος στην λίστα ύπο...
*puff, 10 year bazooka ξεναφέρνει τον μικρό Lambo*
Posted Image
Lambo is sick so μην περιμένετε πολλά πολλά... :P

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#127 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 16 February 2011 - 13:28

Lambo
Posted Image

:terror2: Η κατασταση έχει αρχίσει να γίνεται τρομαχτική!.... :Crying2:
Gotta be calm....... DEKINAI!!!
Posted Image
15 years old Lambo appears.
Posted Image
yayaya! chcha!
Oh! *0* Μεταφέρθηκα για ακόμα μια φορά στο παρελθόν!
Yare yare, και τώρα που περνούσα και καλά στο πάρτυ...

*.... Αφού μάθει τι έγινε....*
Χμμμμ, δεν θυμάμαι τέτοιο πραγμα να είχε γίνει...
Πάντως αν θέλετε την γνώμη μου, ο Akagi Shigeru (Tenshi) μου φαίνεται αρκετά ύποπτος γιατί ξέρουμε πως αν ο Frankenstein ήταν ότως ο δολοφόνος, δεν θα καθάριζε αμέσως τον Ushiromiya Hideyoshi γιατί τότε θα γινόταν ο ίδιος ο πρώτος στην λίστα ύπο...
*puff, 10 year bazooka ξεναφέρνει τον μικρό Lambo*
Posted Image

Akagi Shigeru

Posted Image

Έχω έρθει πολλές φορές αντιμέτωπος με το θάνατο. Ξέρω πως νιώθει κάποιος όταν έρχεται σε δύσκολη κατάσταση. Αντιδράει άσχημα, ιδρώνει, φοβάται και τρέμει. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι, ούτε θα προσπαθήσω να σου αλλάξω τα μυαλά.
Όπως λες

γιατί ξέρουμε πως αν ο Frankenstein ήταν ότως ο δολοφόνος, δεν θα καθάριζε αμέσως τον Ushiromiya Hideyoshi γιατί τότε θα γινόταν ο ίδιος ο πρώτος στην λίστα ύπο...

δεν ξέρουμε κάτι τέτοιο. Μασάς τα λόγια προς υπεράσπιση του συναδέλφου σου έτσι δεν είναι Lambo?

Γιατί έπρεπε να πάρεις την ανθρώπινη μορφή σου για να μου μιλήσεις??

1η φορά το έκανες αυτό.... τόσες φορές που ισχυριζόσουν πως ο Hei ήταν ο δολοφόνος δεν έκανες τίποτα άλλο από το να μας το παίζεις γλυκιά με τα αγελαδίσια μάτια σου. Αρχίζεις και φοβάσαι και γι'αυτό υπερασπίζεσαι τον Frankestein.

Είναι πολύ εμφανές ο τρόμος που σε έχει κυριεύσει.

Αν έχει έρθει η ώρα μου να πεθάνω δεν θα το αρνηθώ. Αλλά δεν θα αφήσω άτομα να πεθαίνουν έτσι απλά.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#128 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 16 February 2011 - 13:39

Posted Image
Zagi[Babba]

Πολύ ωραία ξεκινήσαμε...
Ο πρώτος επιθεωρητής καρφώθηκε με το καλημέρα.
Ένας άνθρωπος που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν λαλίστατος, μίλησε όλες κι όλες δύο φορές και η περίεργη συμπεριφορά του εντοπίστηκε και χτυπήθηκε. Αφού οι δολοφόνοι ήξεραν ότι δεν είναι δολοφόνος, τι πιο λογικό να τον στοχοποιήσουν; Απορώ μάλιστα που δεν το κάναμε εμείς. Ή μήπως οι δολοφόνοι είχαν απλώς τη θεά τύχη μαζί τους; Μακάρι να είχαν δώσει σε μένα τη δυνατότητα να ψάχνω τα δωμάτια των άλλων, μπας και γλιτώσω τη ζωή μου και την πόλη. Αλλά βλέπεις, πήγαν κι έστειλαν μούφα επιθεωρητές... Να μην πω δε για το νέο μας θύμα, τον hei.
Στο τσακ ήμουν να τον ψηφίσω κι εγώ, αφού ήταν σαν να φώναζε «είμαι δολοφόνος»! Κρατήθηκα γιατί προς στιγμήν σκέφτηκα πώς μπορεί να ήταν επιθεωρητής και δεν καταλαβαίνει πώς πρέπει να ενεργεί. Ευτυχώς, είμαστε ακόμα περισσότεροι από τους δολοφόνους κι έτσι είναι αναγκασμένοι να μας κατευθύνουν για ξεφύγουν. Κι εκεί θα κάνουν κάποιο λάθος, σίγουρα!
Σε κάθε περίπτωση, έχουμε ήδη κάποια ελάχιστα στοιχεία από την πρώτη μέρα. Τώρα μπορώ να κάνω κάποιες εικασίες, κι επομένως να συμμετέχω πολύ πιο ενεργά στις συζητήσεις.

Θεωρώ ύποπτους εκείνους που άνευ λόγου και αιτίας φούντωσαν το κίνημα ενάντια στην Erika Furudo[The Tragic Prince] το διάστημα που δεν είχε μιλήσει.Δεν είχε δώσει κάποια αφορμή, τουλάχιστον μεγαλύτερη από τον Head[Mad_Hatter], ο οποίος εν τέλει δεν μίλησε και δεν κατηγόρησε κανέναν, αλλά τον τσάκωσα να μπαίνει και να παρακολουθεί τις συζητήσεις πάνω από 3 φορές.
Ύποπτος μου φάνηκε ο Sakata Gintoki[°•πίΟu-πίΟu•°™] και ως δια μαγείας το κίνημα κατά του αθώου hei ξεκίνησε όταν απέτυχε να φουντώσει το ενάντια στην Erika κίνημα και άρχισαν να μαζεύονται κατηγορίες εναντίον του. Δεν μπορεί να ήταν τυχαίο! Σίγουρα οι δολοφόνοι προσπάθησαν να καλύψουν κάποιον, αλλιώς γιατί να νοιαστούν για το ποιος αθώος θα κρεμαστεί άδικα; Μήπως προσπάθησαν να τον καλύψουν; Αν ο Gintoki είναι δολοφόνος, τότε θα βρούμε κι άλλους ανάμεσα στους υποκινητές κατά του hei, τουλάχιστον στην αρχή του και πριν το φουντώσει ο ίδιος με τη στάση του.
Ύποπτο θεωρούσα σε όλο το διάστημα και τον Frankenstein[Fallen_Angel_Itachi] για την συνολική του στάση, αλλά κάποιες από τις τελευταίες θέσεις του με κάνουν να πιστεύω ότι πρόκειται για αθώο. Πολύ απλά, δε συμφέρει έναν δολοφόνο να λέει ότι δεν πρέπει να κατηγορούμε σαν πρόβατα. Πριν απ' αυτό όμως, είχε κάνει λάθη τραγικά που τράβηξαν τις υποψίες μου περισσότερες από μία φορές. Δεν αποκλείεται άλλωστε να προτείνει να μην υπάρχουν δυναμικές κινήσεις εναντίον παιχτών ώστε η ψήφος των δολοφόνων να κρίνει ποιος μένει και ποιος φεύγει.
Ύποπτους επίσης θεωρώ τουςYuuko Ichihara, Griff, Chuck, Nao Kanzaki, Kyubey και Grimmer, αλλά και τον Sima Υi, για λόγους που πιθανόν να συζητήσουμε ή ακόμα και να αναθεωρήσω στη συνέχεια.
Θα ψηφίσω λοιπόν τον Sakata Gintoki[°•πίΟu-πίΟu•°™] για αυτό και για αυτό αλλά κυρίως για αυτό, που ακολούθησε 4 μαζεμένες κατηγορίες ενάντια στην erika. Ακόμα κι αν είναι αθώος, είναι ένας αθώος που πάει με το ρεύμα ή δημιουργεί ρεύματα και επιμένει αναίτια. Τέτοιες στάσεις θα μας οδηγήσουν όλους στον θάνατο και δε σκοπεύω να κάτσω να το αποδεχτώ και να ψοφήσω δίχως μάχη.

Edited by Babba, 16 February 2011 - 13:48.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#129 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 16 February 2011 - 14:20

Sakata Gintoki [piou]

Aδιαφορω για τις αβασιμες κατηγοριες σου απλα και μονο επειδη αλλαξα ψηφο.

Frankestein [Fallen_angel_Itachi] για μενα γιατι αυτον ψηφισε ο αδικοχαμενος Ushiromiya [hanzo].

Και φυσικα εχω στο ματι τον
Sima Yi [kamui] γιατι πολυ ωραια τα ειπε ο Kyubey [Αzathoth] και πολλα υποννοουμενα αφησε ο Ushiromιya [Hanzo] για αυτον.

Αντε μπορει να τελειωνει επιτελους αυτο το μαρτυριο? Εχουμε και δουλειες αρχοσχολες μελισσουλες!

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 16 February 2011 - 16:11.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#130 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 16 February 2011 - 14:29

Νιώθω απαίσια...Είναι δυνατόν πάνω που μου υποσχέθηκε κέρασμα -αχ αυτό το γλυκό- να τον σκοτώσουν οι δολοφόνοι? Δεν είναι δυνατόν, δε θέλω να γυρίσω στα ramen...

Αγαπητέ κύριε Akiga Shigeru (Tenshi), ποτέ δε θα σκότωνα τον άνθρωπο που θα μοιραζόμουν φαΐ μαζί του, δεν έχει καθόλου φινέτσα και είναι προφανές πόσο φινετσάτος είμαι. Επίσης ποτέ δε θα έκανα συνεργό ένα τόσο μικρό και γλυκό-...καλά όχι και τόσο γλυκό πλασματάκι σαν τη μικρή αγελαδίτσα μας. Εξάλλου δεν είμαι και δολοφόνος, ούτε ένας απ'τους δολοφόνους, εφόσον επίσης δεν έχει φινέτσα να σκοτώνεις νεαρές κοπέλες. Και εφόσον δε μπορώ να κάνω πειράματα επειδή μου τα έχει απαγορέψει ο αφέντης -τουλάχιστον με τέτοιες διαδικασίες- δε μπορώ παρά να θεωρήσω τις κατηγορίες σου κενές.

Posted Image

Μα δεν καταλαβαίνετε πως θέλω να βρεθούν αυτοί που διέπραξαν αυτό το ειδεχθές έγκλημα κύριε Zagi (Babba) γι αυτό κι έδωσα τη συμβουλή του να μην είμαστε πρόβατα? Τώρα αν αναφέρεστε στη μικρή μου διαμάχη με τον γιατρό τότε πρέπει να σας πω πως καμιά φορά κι εγώ χάνω την ψυχραιμία μου -δεν είμαι πάντα τέλειος βλέπετε, ακόμα κι εγώ-. Αν επέμεινα στη μικρή έδωσα τους λόγους μου. Όταν ήμουν εγώ στην ηλικία της...:himitsu:

Μα ας σοβαρευτώ τώρα. Μου φαίνεται κάπως υπερβολικό να θεωρήσω αμέσως ύποπτο τον κύριο Sakata Gintoki (πίου-πίου) αλλά απ΄την άλλη πορεί αν μην είναι και τόσο υπερβολικό. Και να επιμείνω στη μικρή που στο κάτω κάτω μπορεί να είναι αθώα? Να ψηφίσω αυτόν που πρώτο ψήφισε τον Hei αναπαύσου εν ειρήνη- τον κύριο Akita Hikaru (Zura) ή μήπως τον διχασμένο κύριο Yuuji Fukunaga (shinigami94) -αναφέρομαι στο φύλο του-? Μήπως

Λοπό αποφάσισα. Θα κατηγορήσω λοιπόν για τώρα τον κύριο Sima Yi (kamui) μόνο και μόνο επειδή έχω μερικές υποψίες ως προς σ'αυτά που είπε ο Kuybey (Azathoth) έστω κι αν υποπτεύομαι και τους δύο. Κάποιες φορές πρέπει να εμπιστεύεσαι το ενστικτό σου σε τέτοια θέματα...

Edited by Fallen_Angel_Itachi, 18 February 2011 - 15:51.
Ορθογραφία, σουλούπωμα

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#131 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 16 February 2011 - 15:24

Gokudera Hayato (Robin-Chwan)

Damn! Απ' οτι φαινεται η ερευνα μου ειχε καποιο λαθος. Θα πρεπει να ειμαι πιο προσεκτικος αλλιως δε θα καταφερω να προστατεψω τον Δεκατο.:unlucky:

Γιατί έπρεπε να πάρεις την ανθρώπινη μορφή σου για να μου μιλήσεις??

Παντα σε ανθρωπινη μορφη ηταν. Απλα πηγε 10 χρονια στο μελλον (Απογοητευτικο ε?)

Δυστυχως αυτη τη στιγμη η ερευνα μου ειναι στο 0 και δεν ειναι ευκολο να αποφασισω ποιον να ψηφισω. Γι αρχη λεω τον Frankestein (Fallen_Angel_Itachi) γιατι ηταν ο τελευταιος που ψηφισε ο μακαριτης Ushiromiya.

Αυτα για την ωρα. Ουτε απο μενα να περιμενετε πολλα. Με κολλησε το μουλαρι.

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#132 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 16 February 2011 - 15:24

Akita Hikaru (Zura)

Posted Image

:drink:

Frankenstein, βέβαια την ψήφο μου την άλλαξα. Από ένα σημείο και μετά είχε δοθεί τελείως από μόνος του άλλωστε, και έτσι και αλλιώς η κοπελιά με την διχασμένη προσωπικότητα (ποιος μιλάει)η Akashiya Moka (Lord Leon) μου φάνηκε πιο ύποπτη. Φάνηκε τελικά ότι ήθελε να δείξει ότι ήταν αθώος για να μην το ψηφίσουν (ο Hei), αλλά τελικά έγινε το αντίθετο.
Η ψήφος μου είχε αλλάξει :)

Και συνεχίζω να παραμένω στην συγκεκριμένη *κουνάει βεντάλια* Μου φαίνεται πολύ ύποπτη η κοπέλα, με αυτά που είπε για τον γιατρό. Πώς και γιατί ήταν στη σκηνή; Γιατί να κατηγορεί ότι γιατρό ότι δεν βοήθησε την νεκρή ενώ κανονικά θα έπρεπε να την είχε δει στη σκηνή στην οποία είχε πεθάνει ήδη Asuka. Άρα ήταν νωρίτερα στο σημείο του εγκλήματος, ίσως και μία από τους δολοφόνους.
Και όντως τα πράγματα γίνονται πάλι ενδιαφέροντα :D Όλοι κατευθύνθηκαν αμέσως εναντίον του Sima Yi (Kamui) ^_^ Και αυτό το θεωρώ ύποπτο, οπότε ο Hikaru θα σας έχει όλους υπόψιν του!

Edited by Zura, 16 February 2011 - 15:47.

#133 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 16 February 2011 - 15:42

Yuuji Fukunaga

Posted Image

Ψηφίζω Frankestein (Fallen_angel_Itachi) μιας και ήταν ο τελευταίος που ψήφισε ο επιθεωρητής.

Frankenstein ήταν ότως ο δολοφόνος, δεν θα καθάριζε αμέσως τον Ushiromiya Hideyoshi γιατί τότε θα γινόταν ο ίδιος ο πρώτος στην λίστα ύπο...

Μικρή ηλίθια αγελάδα,δε ισχύει κάτι τέτοιο διότι θα μπορούσε να ισχυριστεί αυτό μόνο και μόνο για να γλυτώσει τις υποψίες (βλ.παιχνίδι του 2010).

ποτέ δε θα σκότωνα τον άνθρωπο που θα μοιραζόμουν φαΐ μαζί του

Μας κοροϊδεύεις τώρα,'ετσι δεν είναι?
Θεωρείται αυτό σοβαρό επιχείρημα?

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#134 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 16 February 2011 - 15:49

Akita Hikaru (Zura)

Posted Image

Αν και θα με βρίζετε, αν και στον Hikaru δεν αρέσει να έχει μπελάδες, ψηφίζετε τον συγκεκριμένο μόνο και μόνο γιατί τον ψήφισε ο επιθεωρητής; Γνωρίζετε ότι ήταν σωστός; Το ότι ήταν επιθεωρητής - ας είναι καλά εκεί που είναι- δεν κάνει την δική του ψήφο σωστή.
Ο καθένας βέβαια έχει το δικαίωμά να ψηφίσει όποιον θέλει, απλά μου φάνηκε περίεργο.
Όχι, ότι ο κύριος με τα ξανθιά μαλλιά δεν είναι καθόλου ύποπτος :)
*Κουνάει βεντάλια*
Όλοι είμαστε άλλωστε ^_^

Akashiya Moka (Lord Leon)

#135 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 16 February 2011 - 15:52

Kyubey

omfg ο hideyoshi φαινότανε ότι πρέπει για puella magi, great pity ότι πέθανε έτσι. ο μονος που θα μπορούσε να τον έχει σκοτώσει είναι ο κινέζος! όλοι ξέρουμε πως ο Sama Yi (kamui) είναι κινέζος και μισεί τους ιάπωνες, σκεφτείτε ότι ο ushiromiya ήτανε από μια πολύ πλούσια και δυνατή ιαπωνική οικογένεια οποτε είναι σίγουρο!

Posted Image

Δεν ηξερα οτι ενα μικρο δαιμονιο της λογης σου εχει το δικαιωμα να κατηγορει τους ανθρωπους για πραγματα με τα οποια δεν εχουν καμια σχεση.

1ον:Δεν με λενε Sama Yi,αλλα Sima Yi, και αυτο που κανεις ειναι ιεροσυλια εις το ονομα της σπουδαιας και μεγαλοπρεπης οικογενειας μου.

2ον:Ειλικρινα δεν εχω ιδεα για το τι μπορει να ειναι ή το που θα μπορουσε να βρισκεται ενας τοπος με αυτο το ονομα.Εμεις οι Κινεζοι περιοριζουμε τον γνωστο και πολιτισμενο κοσμο μονο εντος των οριων του Σινικου τοιχους.Εδω εχουμε να ασχολιθουμε με εναν μεγαλο πολεμο μεταξυ των τριων βασιλειων.Η φιλοδοξια μου ειναι να ενωσω την Κινα υπο την δυναστεια Jin.
Τι συμφερον θα μπορουσα ποτε να εχω εγω, με το να ασχολουμαι με την καθε βαρβαρη γειτονικη φυλη που δεν μπορει με τιποτα να συγκριθει με την σπουδαια μου αυτοκρατορια?

3ον:Μου φαινεται πραγματικα αδιανοητο το πως μερικοι συμφωνουν με τα γελοια λεγομενα ενος δαιμονα που δεν εχει καν την απαραιτητη νοημοσυνη ετσι ωστε να προφερει σωστα το ονομα μου.Τα λογια εκεινου του κυριου με την κοιλιτσα ισως δεν ειχαν το νοημα που μπορει εσεις να καταλαβατε.Θα μπορουσαν οντως να σχετιζονται με εμενα, αλλα ισως τα ειπε επειδη με φοβοτανε, και οχι γιατι ηξερε κατι.
Επειδη απ'οτι καταλαβαινω οι ανθρωποι που εχουμε συγκεντρωθει εδω ειμαστε ο καθενας απο διαφορετικες διαστασεις και διαφορετικες εποχες,ειναι απολυτα λογικο να ειχε ακουσει το ονομα μου, ευοσον ενα σπουδαιο ατομο σαν εμενα σιγουρα θα αφησει το ονομα του στην ιστορια και ολοι θα τρεμουν στο ακουσμα του Sima Yi.

Αzuremoth nothing personal,ειναι ολα μερος του role-play,ετσι?

Γι αυτο λοιπον και ψηφιζω εσενα, μικρε δαιμονα.(Kybei)
Εσυ προσπαθεις να παραποιησεις τα λεγομενα ενος αθωου θυματος για να συκοφαντησεις καποιον που δεν ξερεις καν.
Aλλα απ'οτι φαινεται,δεν εισαι καλος ουτε σε αυτο.

Edited by Kamui, 16 February 2011 - 16:09.

O6rrvsU.jpg