Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• This topic is locked This topic is locked
503 replies to this topic

#136 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 16 February 2011 - 16:17

Lambo
Posted Image

δεν ξέρουμε κάτι τέτοιο. Μασάς τα λόγια προς υπεράσπιση του συναδέλφου σου έτσι δεν είναι Lambo?

Γιατί έπρεπε να πάρεις την ανθρώπινη μορφή σου για να μου μιλήσεις??

1η φορά το έκανες αυτό.... τόσες φορές που ισχυριζόσουν πως ο Hei ήταν ο δολοφόνος δεν έκανες τίποτα άλλο από το να μας το παίζεις γλυκιά με τα αγελαδίσια μάτια σου. Αρχίζεις και φοβάσαι και γι'αυτό υπερασπίζεσαι τον Frankestein.

Είναι πολύ εμφανές ο τρόμος που σε έχει κυριεύσει.

Έχεις αμφιβολιες για την φοβερότητα του Lambo -nee?
ο Lambo μόνο την γνώμη του είπε....
Posted Image
Και μην νομίζετε πως επειδή αναμεσά μας βρίσκονται 5 δολοφόνοι, και ίδη σκότωσαν 2 άτομα, εγώ φοβάμαi, ο Lambo δεν φοβάτε τίποτα!
Posted Image
Akagi Shigeru (Tenshi) , η φάτσα σου είναι τρομαχτική οπότε δεν θα με ξάφνιαζε αν ήσουν κακός!
Having such a childish character is really difficult to say what I want to, that's when the 10 year bazooka comes in handy :)

Edited by Jiji, 16 February 2011 - 16:26.

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#137 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 16 February 2011 - 16:18

Frankentsein

Posted Image

Kαι φυσικά το εννοώ...
Ω μα είναι πολύ σοβαρό επιχείρημα κύριε Yuuji Fukunaga! Αχ, νέοι αυτές τις μέρες, δε μπορούν να καταλάβουν την ιερότητα του φαγητού! Όταν μοιράζεσαι το φαγητό σου με κάποιον σημαίνει ότι μοιράζεσαι την προσπάθεια σου στο να ευχαριστήσεις έναν άνθρωπο, τον ιδρώτα σου, τα συναισθήματά σου! Κι όταν το κάνεις έτσι αυθόρμητα ακόμα παραπάνω! Αυτό ή θες να τον δηλητηριάσεις! Χα χα χα... Μα όπως και να έχει, αν όντως ήμουν εγώ ο δολοφόνος τότε δε θα σκότωνα κάποιον άσχετο πρώτα, έτσι ώστε να φύγουν οι υποψίες μακρυά μου και μετά να γυρίσω στον πραγματικό μου στόχο? Εξάλλου ο κύριος που δολοφονήθηκε τελευταία στιγμή άλλαξε την ψήφο του και βλέποντας πως πήγαινε το σκορ δε θα είχα λόγο να το κάνω εγώ αλλά κάποιος άλλος...

Μα ας τα αφήσουμε αυτά. Όπως πολλοί σωστά διακρίνω δημιουργείται ένα ρεύμα εναντίων μου το οποίο πολύ φοβάμαι πως υποκινείται απ'τους πραγματικούς δολοφόνους επειδή πρέπει να πλησιάζω. Ενδιαφέρον... Γιατί λοιπόν κυρίες και κύριοι βασίζετε τις κατηγορίες σας στο γεγονός ότι ο επιθεωρητής δολοφονήθηκε επειδή με ψήφισε κι όχι επειδή ψήφιζε κάποια άλλη σ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού? Γιατί έτσι αυτή η κάποια πολύ εύκολα αποδρά απ'τα βλέμματα και βγάζει απ'τη μέση κάποιον που την υποψιαζόταν. Πανούργο μικρή Erica Furudo (The Tragic Prince)...

Βέβαια μπορεί να είναι κάποιος τελείως άσχετος όπως είπα πριν που προσπαθεί να στρέψει όλους τους ευκολόπιστους προς εμένα -με λίγη βοήθεια από κάποιον συνεργό του- και να μην είναι αυτή που ψήφισε ο αποθανών...

Αν έχουν έτσι τα πράγματα -που αν είναι έξυπνοι οι δολοφόνοι αυτό θα έκαναν αλλιώς είναι τόσο χαζοί όσο τα πρόβατα που ελέγχουν- τότε αυτό αποκλείει όλα τα ξυπνοπούλια που με ψήφισαν -ή τουλάχιστον τους περισσότερους-... Γι αυτό θα εμείνω στον Sima Yi (Kamui) έχοντας πάντα υπόψιν τον Kuybey (Azazoth) που μου αίνεται εξίσου ύποπτος...

Και σας παρακαλώ, σταματήστε να υποτιμάτε την ευφυία μου. Δε με πειράζει που με θεωρείτε δολοφόνο τόσο όσο το γεγονός ότι με θεωρείτε τώρα...

Edited by Fallen_Angel_Itachi, 17 February 2011 - 23:21.
Picture Malfunction!

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#138 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 16 February 2011 - 16:34

Kenji Meshiya

Posted Image

Χουμ χουμ, τι έχουμε εδώ μικρά μου;
Παραμελήσατε τις εργασίες σας, παραμελήσατε τα όργια, την κτηνοβασία, το αχαλίνωτο σεξ ύπο το λυκόφως και το παίζετε επιθεωρητές;
Και τι καταφέρατε, λιντσάρατε έναν αθώο και χάσαμε και τον ένα επιθεωρητή μας.
Ντεκαυλέ εντελώς.

Δεν θα ασχοληθώ με τις δολοπλοκίες σας, ούτε μια νεκροφιλική παρτούζα δεν είσαστε ικανοί να ολοκληρώσετε.
(Εγώ πάντως ολοκλήρωσα με την Asuka, και παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι.)
*Γλύφει φιλήδονα τα χείλια του*

Θα πάρω γραμμή από τον όμορφο και τόσο σέξι άντρα που ήταν κάποτε επιθεωρητής.
Πριν μας φύγει, μας έδειξε δύο ανθρώπους.
Την δολοπλόκα Furudo Erika (Tragic Prince) και τον αναίσχυντο Frankenstein (Fallen_Angel_Itachi).
Δεν ξέρω γιατί άλλαξε την ψήφο του την τελευταία στιγμή, προσθέτοντας μάλιστα και κάτι που φαντάζει σε προειδοποίηση.
Μπορεί να ήταν η παράνοια μετά από έναν καλό οργασμό, η τρέλα της κοπροφαγίας ή κάτι παραπάνω;

Δεν ξέρω αν θα μάθουμε σύντομα.

Θα μας λείψεις σεξαλιάρικο αγόρι.
*Παίρνει χαρτομάντιλα*
Πάω να επισκεφτώ το πτώμα του, για ένα τελευταίο γλυκόπικρο αντίο.

*πλιτς*

Posted Image

#139 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 16 February 2011 - 17:09

Frankenstein

Σας θερμοπαρακαλώ όλους σας! Αν τύχει και τελικά με σκοτώσετε γιατί αρχίζουν να με κατηγορούν όλοι δίχως λόγο -κι εκτός του ότι θα είστε πολύ στενοχωρημένοι όταν δείτε ότι σκοτώσατε έναν ακόμα αθώο- σας παρακαλώ μην αφήσετε τον καθηγητή να με βρει στον τελευταίο μου χώρο ανάπαυσης και με βιάσει ενώ θα κείτομαι νεκρός και το όμορφο χλωμό μου δέρμα θα είναι ακόμα στα κοκαλάκια μου, όπως και τα κατάξανθα μαλλιά μου δε θα έχουν πέσει ακόμα...

Καθηγητά, δε με πολύσθμπαθήτε, το καταλαβαίνω, γι αυτό κι εναποθέτω εκεί τις ελπίδες μου πως δε θα θέλετε καν να με ακουμπήσετε...αλλά επειδή είμαι και τόσο όμορφος -κατάρα απ'ότι βλέπω τώρα- και ακριβώς επειδή θέλετε να με εκδικηθήτε σας παρακαλώ μη μου κάνετε τίποτα αν κι αφού πεθάνω...

Παρεπιμπτόντως, δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι θεωρείτε ότι ο επιθεωρητής ήταν σωστός στην ψήφο του είτε σε εμένα είτε στην Erica...Φυσικά όλοι είμαστε ύποπτοι αλλά νομίζω ότι δεν καταλαβαίνετε την πραγματική ευφυία μου με το να θεωρείτε ότι το έκανα εγώ που με ψήφισε προφανώς γιατί μιλάω πολύ~χα χα, τι να κάνω έχω πολλά να πω...

Με άλλα λόγια είναι όντως υποκινούμενο αυτό το κίνημα κι ένας απ'τους δολοφόνους -ή και όλοι- είναι αρκετά έξυπνος και θέλει να με σκοτώσει γιατί η δύναμη του ιδιοφυές μυαλού μου τον έχει ήδη υποδείξει έμμεσα...

:tensai: the Frankenstein way~! Posted Image

Εγώ θα επιμείνω για τώρα στον Sima Yi (kamui). Αν και το γεγονός ότι ο Yuuji Fukunaga (shinigami94) υποστήριξε το κίνημα εναντίων του αθώου Hei και τώρα εμένα με βάζει σε σκέψεις...

Edited by Fallen_Angel_Itachi, 20 February 2011 - 15:01.
Picture Malfunction

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#140 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 16 February 2011 - 17:29

Να ξεκαθαρίσω ότι οι επιθεωρητές με ρώτησαν και στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι βρήκαν ή δεν βρήκαν κάποιον, απλά το λέω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Επίσης, όποιος δεν έχει τουλάχιστον ενα ποστ σε αυτό το γύρο θα αυτοκτονείται με συνοπτικές διαδικασίες.

xbJ3b2w.jpeg

#141 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 16 February 2011 - 17:30

Να ξεκαθαρίσω ότι οι επιθεωρητές με ρώτησαν και στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι βρήκαν ή δεν βρήκαν κάποιον, απλά το λέω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Επίσης, όποιος δεν έχει τουλάχιστον ενα ποστ σε αυτό το γύρο θα αυτοκτονείται με συνοπτικές διαδικασίες.

Εγώ λέω καλύτερα να πηδιέται από το παράθυρο!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#142 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 16 February 2011 - 17:40

Εγώ λέω καλύτερα να πηδιέται από το παράθυρο!!!

Χα χα χα χα! Έλεος!

ΟΚ, το πήρα το μήνυμα. Post will be edited--->post edited.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#143 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 16 February 2011 - 18:44

Yuuko Ichihara [d.neko-angel]

Posted Image

Πολύ πανικός, πάρα πολύ πανικός! δύο ακόμα αδικοχαμένα άτομα, ο ένας μάλιστα επιθεωρητής και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πράγματα αυτή την στιγμή είναι τόσο μα τόσο πολύ περίπλοκα! Επιπλέον έχουμε ήδη τόσες διαφορετικές απόψεις. Μισό να καπνίσω το tobacco μου, να πιο και το sake μου να χαλαρώσω λιγουλάκι... λοιπόν Akita Hikaru (Ζura) για αυτό που λες όντως δεν ξέρουμε αν ο Ushiromiya Hideyoshι (Hanzo) είναι σωστός αλλά μιας και ήταν επιθεωρητής και στην συγκεκριμένη περίπτωση τόσο λιγομίλητος έχω την εντύπωση πως δεν θα χάλαγε το σάλιο και την ενέργεια του αν δεν ήξερε τι έκανε. Τα λόγια του ήτανε εξαρχής μετρημένα και προσεγμένα οπότε και πιστεύω πως έτσι προσεγμένη ήταν και η κίνηση του να αλλάξει την ψήφο του από την Erica (TragicPrince) στον Frankenstein (Fallen_Angel_Itachi). Πιστεύω πως το να ψηφίσει τον Frankenstein (Fallen_Angel_Itachi) ήταν η τελευταία σημαντική κίνηση του πεπρωμένου του, η τελευταία σημαντική κίνηση που μας άφησε για να μας βοηθήσει οπότε και εγώ θα τον εμπιστευτώ και αυτή την φορά θα ψηφίσω Frankenstein (Fallen_Angel_Itachi).

rrmr.png

#144 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 16 February 2011 - 18:49

Roronoa Zoro(zoro77)
Posted Image
Bρε βρε βρε. Πετυχαν διάνα τα δολοφονακια με τον επιθεωρητη . Oσο για τον Hei φανηκε απο το τελευταιο του ποστ ότι δεν ήταν δολοφονος. Απεδειξε με τη σταση του(στο τελευταιο ποστ) ότι στοχος του ήταν να βρουμε τους δολοφονους. Αν ήταν διαφορετικα θα συνεχιζε να ψηφιζε την Erika Furudo για να εχει περισσοτερες ελπιδες να ζησει. Καταλαβες κύριε Sakata Gintoki?.. Επειδη η ερευνα του ήταν μελετημενη θα τσεκαρω ποιους διαλεγε.. Μπορει να πεθανε αλλα μπορει να ελυσε κανα μυστηριο..
Οσο για μενα συνεχιζω να θεωρω νουμερο 1 υποπτη την Yuuko Ichihara(d.neko-angel)Δεν ξερω. Δεν με επεισε όταν την κατηγορησα στην αρχη..Επιπλεον αφου στοχοποιήσατε(δεν ξερω αν ειναι αδικα) την Erika Furudo γιατι δεν κανετε το ιδιο με την Guu?? Tην εχει βγαλει λαδι χωρις να κουνησει δαχτυλακι... Μηπως να την ταρακουνήσουμε?Posted Image

2po6sfa_jpg.gif

#145 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 16 February 2011 - 19:09

Akita Hikaru (Zura)

Posted Image

:drink:

Yuuko-san (d. neko angel) - δεν σε πειράζει το san έτσι;- η θεωρία σου μου φαίνεται πάρα πολύ σωστή βέβαια, αλλά ποτέ δεν γνωρίζεις αν είναι να το αντίθετο. Δεν λέω ότι αν δεν ψήφιζα την συγκεκριμένη, δεν θα ψήφιζα τον κύριο με τα ξανθά μαλλιά (Fallen_Angel_Itachi). Όντως η κίνηση του ήταν περίεργη, αφού την άλλαξε την ψήφο, ας πούμε τελευταία στιγμή. Και ίσως, ναι, είναι ένας από τους δολοφόνους αυτός που κατηγορήθηκε.
Το θέμα είναι ότι δεν μας έδωσε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, απλά την ψήφισε. Παρόλα αυτά, πέταξε υπονοούμενα για τον Sima Yi (Kamui) οπότε για εμένα, τον αγαπητό Hikaru- ίσως είναι για το ελάχιστο πιο ύποπτος από τον Frankenstein. Αν και είναι δύο από αυτούς που υποπτεύομαι, μετά από την δεσποινίδα Akashiya Moka (Lord Leon).
Φυσικά δεν είναι και οι μόνοι, αλλά δεν αποκαλύπτουμε ακόμη τις θεωρίες μας, γιατί δεν έχουμε και πολύ καλές αποδείξεις.
Ας δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια *κουνάει βεντάλια και ρίχνει πλατύ χαμόγελο*

#146 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 16 February 2011 - 19:25

Posted Image

Nougami Neuro

Ώ, διακρίνω μια μεγάλη σύγχυση και όσο το μυστήριο μεγαλώνει, τόσο μεγαλώνει και η πείνα μου. Αφήστε που η Yako-sensei χθες με βασάνιζε τουλάχιστον 2-3 ώρες για να περάσει την ώρα της επειδή βαριόταν μιας και δεν είχε τι να κάνει.

Εδώ ν’αναφέρω κάποια πράγματα που μου τραβήξανε την προσοχή, είναι πολλά, ετοιμαστείτε για μαρτύριο. Να σταθώ στο ότι την προηγούμενη μέρα, πολλοί βγήκαν και κατηγόρησαν για ρεύματα μόλις ο κύριος Sakata Gintoki (πίου-πιόυ) δέχτηκε μερικές ψήφους, κανένας σχεδόν όμως δε φάνηκε να έχει πρόβλημα με τα ρεύματα ενάντια στηνErica Furudo (The Tragic Prince) και τον Hei (MikamiTeru),που μας άφησε μάλιστα χρόνους. Μάλιστα κάποιοι δε δίστασαν ν’ αλλάξουν την ψήφο τους την τελευταία στιγμή και να του δώσουν, στην ουσία, τη χαριστική βολή. Ύποπτο, δε νομίζετε;

Θα πιαστώ επίσης από τα λόγια του κυρίου Ζagi (Babba), μιας και φαίνεται πως δεν πέρασε μόνο από το δικό μου μυαλό ότι ο κύριος Heiήταν επιθεωρητής, που μόνο επιδέξιο δε θα θεωρούσα, μια μαϊμού καλύτερη δουλειά θα έκανε, μιας και προσπαθούσε να αποδείξει ότι είναι αθώος, σε επίπεδα αηδίας θα έλεγα, μέχρι τη τελευταία του στιγμή. Αυτοί οι άνθρωποι καμιά φορά... Δεν αποκλείω ότι αυτή η σκέψη πέρασε και από το μυαλό άλλων.

Και μιας και μιλήσαμε για ρεύματα, βλέπω ένα καινούργιο να δημιουργείται. Και εδώ θα σταθώ στο τελευταίο ποστ του κυρίουUshiromiya Hideyoshi. Υποθέτοντας ότι άφησε κάποια υπονοούμενα για τον κύριο Sima Yi (Kamui) , που στην ουσία τον στοχοποιούσαν, γιατί προτίμησε να ψηφίσει τον κύριο Frankenstein (Fallen_Angel_Itachi) χωρίς όμως να δώσει κάποιον σοβαρό λόγο; Το μόνο που είπε ήταν

Frankenstein nothing personal bro.Expect a treat when we get out.

Η ψήφος του ήταν το τελείως αντίστροφο; Είχε πολύ καλό ένστικτο; Βρήκε 2 μέσα σε μια μέρα; Ο λόγος που τον ψήφισε απλά δε με πείθει.

Μου φαίνονται εξίσου ύποπτοι, πρώτα ο πρώτος κυρίως λόγω του επιθεωρητή, μετά ο δεύτερος γιατί κινήθηκε και στα 2 ρεύματα που μου φάνηκαν ύποπτα. Επειδή όμως δε θα ήθελα να βασιστώ απλά στο ένστικτο κάποιου, θα μείνω προς το παρόν στην προηγούμενή μου επιλογή. Την κυρία με τη βεντάλια, Akita Hikaru (Zura), για να παρατηρήσω λίγο περισσότερο τα πράγματα. Επίσης συμφωνώ για πρώτη φορά με τον κύριο Roronoa Zoro (zoro77) για το επιχείρημα που έφερε

Επιπλέον αφού στοχοποιήσατε (δεν ξέρω αν είναι άδικα) την Erika Furudo γιατί δεν κάνετε το ίδιο με την Guu;

Also nothing personal, αν σας έθιξε κάτι, λόγω του rp είναι

ySss0UF.jpg

#147 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 16 February 2011 - 19:39

Ushiromiya Hideyoshi

Λοιποοον,μια που βραδιαζει σιγα σιγα λεω να παω για κανα μπανακι (1!).Δολοφονια ετσι κι αλλιως δεν νομιζω να υπαρξει αλλη (2!).Αυριο πρωι πρωι ξαναπιανω δουλεια (3!).Λεω να οργανωσω και καμια εκδρομη γευσηγνωσιας συντομα με την Eva και τον George!(4!).Aχ τι ωραια αισθηση να εισαι ζωντανος~...(5!)

Kαλο βραδυ minna-san and a word of parting advice (6!).

Posted Image

Frankenstein nothing personal bro.Expect a treat when we get out.

Τώρα λοιπόν ας σας παραθέσω για ποιο λόγο πραγματικά πιστεύω ότι η νέα ψήφος μου είναι η σωστή. Δεν ξέρω γιατί ο κύριος με ψήφισε στο τέλος, το είπε άλλωστε ότι δεν είναι τίποτα προσωπικό- αλλά είνα προφανές ότι ήταν σίγουρος τουλάχιστον για έναν άνθρωπο: τον Sima Yi (kamui). Στην φωτογραφία βλέπουμε καθαρά πως αναφέρεται στον musou και δεν είναι άλλος απ'αυτόν.
Σίγουρα μπορεί να υποψιάζοταν κι εμένα -εξάλλου αμφιβάλλω αν ήξερε όλους τους δολοφόνους, όσο λαμπρός επιθεωητής κι αν ήταν- αλλά τώρα πια πιστεύω ακράδαντα πως ναι, είναι ο Sima Yi ένοχος.

Επίσης, είναι έκδηλος ο σαρκασμός στα λεγόμενα του κυρίου Ushiromiya Hideyoshi καθώς πεθαίνει ενώ αφήνει και υποννούμενο ότι όχι μόνο θα πεθάνει αλλά και ότι είναι ο επιθεωρητής ΄ βλ (3) και (5) στην παράθεση, που είναι τα τελευταία λόγια του πριν πεθάνει καθώς κι ότι χρησιμοποίησε τις λέξεις "parting words" το οποίο φανερώνει το προαίσθημά του ότι δε θα μείνει για πολύ ζωντανός.

Αναλογίζομαι λοιπόν τώρα, πως δίνοντας τέτοιον χαρακτηρισμό αυτόματα προσδίσει ένα κύρος και μια ιδιαίτερη σημασία στα λεγόμενά του, που δυστυχώς όμως δεν την καταλαβαίνουν οι περισσότεροι επειδή το τελευταίο πράγμα που είπε ήταν "Frankenstein nothing personal bro.Expect a treat when we get out.". Δυστυχώς ο κύριος δεν έχει την γνώση της δραματουργίας ώστε να ξέρει πως το πιο σημαντικό πράγμα πρέπει να μπει πάντα στο τέλος αλλά είναι φανερό ότι ήθελε να δώσει έναν πιο δραματουργικό τόνο στους λόγους του χρησιμοποιώντας βαρυσήμαντες εκφράσεις όπως "parting words".

Επίσης, βλέποντας πως το μόνο που είπε ήταν "the musou" αλλά αυτομάτως ο κύριος Sima Yi το πήρε σαν προσωπική αναφορά τότε αυτό μας λέει πως ο ίδιος είχε κι αισθανόταν ενοχή κι έτσι έσπευσε να δικαιολογηθεί.

Τα λογια εκεινου του κυριου με την κοιλιτσα ισως δεν ειχαν το νοημα που μπορει εσεις να καταλαβατε.Θα μπορουσαν οντως να σχετιζονται με εμενα, αλλα ισως τα ειπε επειδη με φοβοτανε, και οχι γιατι ηξερε κατι.

Η ένοχη συνείδηση προδίδεται από μόνη της. Παρόλαυτα, ακόμα κι όταν με κατανόμασε σαν κατηγορούμενο ο κύριος ήξερα ότι δεν έχω λόγο να ανυσηχώ γιατί, ήδη έχοντας κάνει το υπονοούμενο ότι είναι επιθεωρητής, ήξερα ότι αργά ή γρήγορα θα μάθαινε πως δεν είμαι δολοφόνος... Αλλά κάποιοι τον φιμώσανε πριν προλάβει να ανακαλέσει και θα τους βρω όλους. Να στε σίγουροι. Ειδικά εφόσον σκοτώσατε τον άνθρωπο που ήθελε να με κεράσει...

Έτσι λοιπόν αν αναλογιστούμε όλα αυτά και λαμβάνωντας υπ'όψιν τις συμβουλές που μας έδωσε, που ήξερε ότι θα μας βγουν χρήσιμες, τότε νομίζω ότι είναι φανερό ότι πρέπει να ψηφίσουμε τον άνθρωπο που μας προέτρεψε να ψηφίσουμε κι όχι αυτόν που ψήφισε τελευταία στιγμή, έτσι για τις εντυπώσεις -και γιατί προφανώς θεωρούσε ότι μπορεί κι εγώ να είμαι δολοφόνος-.

Α, κύριε Nougami Neuro (Κai), αυτό ακριβώς εννοούσα κι εγώ.

Και θυμηθείτε! Εσείς μπορεί να εκνευρίζεστε με αυτά που λέω και να μη θέλετε να με πιστέψετε αλλά έχω τόσα χρόνια πείρας κι ένα πραγματικά προικισμένο μυαλό που θα δείτε πως έχω δίκιο εν τέλη...

Edited by Fallen_Angel_Itachi, 17 February 2011 - 21:56.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#148 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 16 February 2011 - 19:46

Posted Image
Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#149 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 February 2011 - 19:51

Παίδες και παιδούλες σε κάθε μας in game post πρέπει απαραιτήτως να κατηγορούμε και από κάποιον, τουτέστιν ένα τουλάχιστον όνομα να εμφανίζεται με κόκκινο.

Fallen_Angel_Itachi έχε το κατά νου.

#150 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 16 February 2011 - 19:56

Akita Hikaru (Zura)

Posted Image

Nougami Neuro (Kai) ποιον είπες κορίτσι, *μπιμπ* *μπιμπ* *μπιμπ*! *μπιμπ* *μπιμπ* *μπιμπ*! *μπιμπ* *μπιμπ* *μπιμπ*! Ποιον είπες κορίτσι ρε; Ε; Ε; Ε; *μπιμπ* *μπιμπ* *μπιμπ*!
*μπιμπ* *μπιμπ* *μπιμπ*! Με θεωρείται και οι υπόλοιποι κορίτσι, ρε; Ε; Ε; *μπιμπ* *μπιμπ* *μπιμπ*!

Συνεχίζω με την προηγούμενη μου ψήφο. Και αυτή κορίτσι θα με θεωρεί~
Akashiya Moka (Lord Leon)

Αυτό δεν έγινε επίτηδες, απλά προσπαθώ να μείνω στον χαρακτήρα.
Αν κάποιος δεν τον επαναφέρει, μάλλον κάποια, γιατί θα επανέλθει μόνο αν κάποια κοπέλα τον χτυπήσει στα αχαμνά, you know :P, έτσι θα συνεχίσω να γράφω xD