Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• This topic is locked This topic is locked
503 replies to this topic

#106 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 15 February 2011 - 15:45

Βέβαια αν τελικά φύγει απ'την εικόνα η μικρή κι αποκαλυφθεί ότι είναι αθώα τότε...τι? Αυτό είναι καταδικαστικό για τον Gintoki που την υποψιάστηκε έτσι χωρίς λόγο?

Roronoa Zoro(zoro77)
Posted Image
Οχι φυσικα! Μπορει οι δολοφονοι επιτηδες να το κανουν(Edit διευκρινηση): Να μας κανουν να εχουμε τετοια ιδεα δηλαδη) και να την ψηφισουμε μετα και να την βγαλουμε τσαμπα. Το ιδιο ισχυει και με τα τομαρια μας.
Bεβαια μπορει να συμβει και αυτο που λες μιας και εκανα τετοιο ποστ. Tελειωσα τωρα την γυμναστικη. Πραγματικα δεν ειμαι σε φορμα! Παω να κανω μια βολτα στην πολη.
Yuuko Ichihara [d.neko-angel]

Edited by zoro77, 15 February 2011 - 15:58.

2po6sfa_jpg.gif

#107 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 15 February 2011 - 18:13

Akita Hikaru (Zura)

Posted Image

:drink:

Και συνεχίζουν τα πράγματα να παίρνουν ενδιαφέρον τροπή ^_^
Αρέσει στον Hikaru αυτό. *κουνάει βεντάλια*
Από όσα είδα μέχρι τώρα, πολλοί έχουν στραφεί εναντίον άλλων μαζικά ή έχουν δημιουργήσει διαμάχες μεταξύ τους. Πολύ ενδιαφέροντα πράγματα :D
Προς το παρόν, μένω στην τελικά μου ψήφο Akashiya Moka (Lord Leon) γιατί μου φάνηκαν ύποπτα τα λεγόμενά της, όπως είχα εξηγήσει και προηγουμένως, να μην τα ξαναλέω. Εξήγησα ποιο κομμάτι μου φάνηκε περίεργο.

Κύριε Frankenstein, δεν θα είναι μόνο καταδικαστικό για τον Gintoki, που ανέφερες, αλλά ίσως και για όλους τους άλλους που την ψήφισαν. Αν καταλήξει να είναι αθώα, πολλοί από αυτούς θα βρεθούν σε αντιπαράθεση με άλλους, γιατί θα υποπτεύονται ο ένας τον άλλον. *κουνάει βεντάλια*

Edited by Zura, 16 February 2011 - 22:22.

#108 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 15 February 2011 - 19:08

Kenzo Tenma

Posted Image

Η ώρα περνάει και κατηγορίες εξακοντίζονται από εδώ κ από εκεί...
Κάποιοι "βαράνε" στον αέρα και κάποιοι στοχευμένα οδηγούν το κόσμο ώστε να έχουν να τους προσάψουν μετά το φόνο κάποιου αθώού... μμμ κάτι μου θυμίζει το τελευταίο... Υπάρχει κανάς Johan εδώ γύρω μήπως;

Καλό θα είναι λοιπόν οι μη γνωρίζοντες πρόσωπα κ πράγματα, να μη βιάζονται να "σκοτώσουν" κάποιον, ας αφήσουν τους δολοφόνους να βγουν μπροστά...

Για την ώρα θα συνεχίσω στον Akisame Kōetsuji [johntheo95] και βλέπουμε...

#109 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 15 February 2011 - 19:23

Ushiromiya Hideyoshi

Λοιποοον,μια που βραδιαζει σιγα σιγα λεω να παω για κανα μπανακι (1!).Δολοφονια ετσι κι αλλιως δεν νομιζω να υπαρξει αλλη (2!).Αυριο πρωι πρωι ξαναπιανω δουλεια (3!).Λεω να οργανωσω και καμια εκδρομη γευσηγνωσιας συντομα με την Eva και τον George!(4!).Aχ τι ωραια αισθηση να εισαι ζωντανος~...(5!)

Kαλο βραδυ minna-san and a word of parting advice (6!).

Posted Image

Frankenstein nothing personal bro.Expect a treat when we get out.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#110 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 15 February 2011 - 19:46

Frankenstein

Posted Image

I'm thinking...Τι θα με κεράσεις? Προτιμώ κάτι που δεν έχει να κάνει με ramen γιατί έχω μπουχτήσει -ωχ, πως μου ξέφυγε αυτό- αλλά κάτι...γλυκό δε θα με χαλούσε. Ναι, κάτι γλυκό.

Παρόλαυτά εγώ είμαι ακόμη διχασμένος, δεν ξέρω. Πλέον όλα μου φαίνονται ύποπτα, ακόμα το γεγονός ότι σκέφτομαι το γλυκό ενώ θα έπρεπε να ανησυχώ για τον φόνο -κάτι με σοκολάτα ίσως?- και κατηγορώ εσένα Ushiromiya Hideyoshi για το τελευταίο. Λοπόν, όσο για το ποιον κατηγορώ για τον φόνο...είμαι σε εσωτερική διαμάχη. Να παραμείνω ή όχι στην αρχική μου κατηγορία? Αν αλλάξω μπορεί να πάρω κάποιον αθώο στο μυαλό μου? Αν όχι και με το να αλλάξω την ψήφο μου το κάνω?

Δύσκολη η δουλειά του detective ειδικά αν το μόνο πράγμα που ξέρεις για τον φόνο είναι πως το θύμα δολοφονήθηκε από πέντε άτομα και το τελειωτικό χτύπημα ήταν αντρός. Χρειαζόμαστε κι άλλα στοιχεία! Δε μπορεί το λαμπρό επιστημονικό μυαλό μου να δουλέψει χωρίς DNA και επιθηλιακά κύτταρα γιατί χάνομαι στην ίδια μου την παράνοια και έλλειψη εμπιστοσύνης!

Ααααααχ, θα επιμείνω λοιπόν στην Erica Furudo (The Tragic Prince) και θα δούμε. Έχουμε λίγο ακόμα πριν αποσυρθούμε στα ιδιαίτερά μας για τη νύχτα.

Zura, υπέροχη η υπογραφή, πολύ "επίκαιρη" Kai συγχαρητήρια (εφόσον εσύ την έκανες)!

Edited by Fallen_Angel_Itachi, 19 February 2011 - 02:06.
Picture Malfunction

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#111 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 15 February 2011 - 19:52

Grimmer
Posted Image

κατά την διάρκεια μιας έρευνας για την αδικοχαμένη asuka που διεξήγαγα,κάπου πήρε το αυτί μου(είναι και μεγάλα:hahaha:) πως η asuka είχε από κοντά τον Δέκατο και ήθελε να τον παντρευτεί μιά μέρα.κύριε Gokudera Hayato δεν είναι λόγος αυτός για να την βγάλεις από την μέση.

άντε,τώρα που σκοτείνιασε πάω για ύπνο.ελπίζω η έρευνα να πιάσει τόπο

Posted Image

#112 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 February 2011 - 20:17

Anarchy Stocking [iristella]

Posted Image

Πολύ βαβούρα και πανικός ο οποίος περισσότερο θα ευνοήσει τους δολοφόνους παρά θα φέρει την αλήθεια στο φώς. Δεν μπορώ όμως να μην παρατηρήσω κάποιες ύποπτες συμπεριφορές.

*stares @ Hei (MikamiTeru)*

Posted Image

O wicked spirit born by a lost soul in limbo
receive judgement from the garb of the Holy Virgin
cleansed of Holy impurities
return to heaven and Earth
Repent!!!!

Youtube Video

#113 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 15 February 2011 - 20:22

Sakata Gintoki (πιου)

Oi Oi Oi... Δεν μπορει κανεις να λειψει λιγο, μπαχαλο τα κανατε-OI!

Kαθως λοιπον σημερα κυνηγαγα αυτα τα τιμημενα κοκκινα σκαθαρια που τρωνε τους φοινικες των πελατων μου, ενα δολοφονικο περιστερι περασε και μου ειπε τα εξης:

"Παρε την ψηφο σου απο την Ερικα (tragic prince) γιατι την ωρα που γινοταν ο φονος εκεινη επαιζε Cluedo. Aν την ψηφησεις, θα το μετανιωσεις."

Ετσι ειπε και φευγοντας, με κουτσουλησε. Ελπιζω να μην κανω λαθος, δεν με ενδιαφερει κιολας μιας και την κυρια Αsuka δεν την ηξερα μιας και δεν την ειχα δει ποτε στο Jampu~

Ηei (mikami teru) λοιπον και για μενα μιας και ολοι αυτον ψηφιζετε~

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#114 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 15 February 2011 - 20:33

Sakata Gintoki (πιου)

Ηei (mikami teru) λοιπον και για μενα μιας και ολοι αυτον ψηφιζετε~

Roronoa Zoro(zoro77)
Posted Image

οπα..Sakata Gintoki (πιου)Posted Image

2po6sfa_jpg.gif

#115 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 February 2011 - 20:34

Anarchy Stocking [iristella]
Posted Image

Sakata Gintoki να το προσέξεις αυτό γιατί αν κρίνω από την αδερφή μου το σκατό δύσκολα ξεκολλάει από την μπούκλα.

Εξακολουθώ να ψηφίζω τον Ηei (mikami teru) o oποίος σημειωτέον πριν λίγο με έκανε να ρίξω κάτω την πανάκριβη και υπερσπάνια πάστα μου από τον Παράδεισο. ;_; Και δεν ζήτησε ούτε ένα συγγνώμη.

#116 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 15 February 2011 - 20:35

Frankenstein (βλ. avatar)

Μα κανείς λοιπόν δεν κρατάει λογαριασμό? Όλοι πρέπει να έχουμε στο νου μας και να κάνουμε μια λίστα με το ποιος κατηγορεί ποιον και το θέμα είναι πως δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από τα ρεύματα. Δεν ψηφίζουμε κάποιον επειδή τον ψηφίζουν όλοι.

Παρόλαυτα, κάτι τέτοιο δε σημαίνει ότι έχω πρόβλημα να ψηφίσεις τον Hei (MikamiTeru) αλλά πρέπει να το κάνουμε για τους σωστούς λόγους.

Κι επειδή εγώ είμαι απ'την φύση μου οργανωτικός άνθρωπος άσε με να σε πληροφορήσω ότι με τη δική σου ψήφο εξασφάλισες την καταδίκη του κυρίου. Αν οι υπολογισμοί μου είναι σωστοί. Που είμαι πολύ σίγουρος ότι είναι δηλαδή, εφόσον απλώς ποτέ δεν κάνω λάθος σ'αυτά τα πράγματα, τόσα επιτυχή πειράματα μπορούν να λειτουργήσουν ως αδιάψευστες αποδείξεις-αχεμ, συγγνώμη. Παραφέρθηκα πάλι...

Αλλά η ψήφος μου παραμένει η Erica.

Λοιπόν, ο Frankenstein μπορεί να μην κάνει λάθη αλλά εγώ σίγουρα γι αυτό πάω να ξανατσεκάρω.

Edited by Fallen_Angel_Itachi, 15 February 2011 - 20:59.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#117 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 15 February 2011 - 20:39

Grimmer
Posted Image

κατά την διάρκεια μιας έρευνας για την αδικοχαμένη asuka που διεξήγαγα,κάπου πήρε το αυτί μου(είναι και μεγάλα:hahaha:) πως η asuka είχε από κοντά τον Δέκατο και ήθελε να τον παντρευτεί μιά μέρα.κύριε Gokudera Hayato δεν είναι λόγος αυτός για να την βγάλεις από την μέση.

άντε,τώρα που σκοτείνιασε πάω για ύπνο.ελπίζω η έρευνα να πιάσει τόπο

Gokudera Hayato (Robin-Chwan)

Σαν το δεξι Του χερι δε θα σκοτωνα ποτε καποιον χωρις την αδεια Του. Αλλωστε (οπως εχει πει και ο Reborn-san) εμεις στη μαφια τις σεβομαστε τις γυναικες (η αδερφη μου ειναι εξαιρεση). Και η Haru θελει να παντρευτει τον Δεκατο αλλα τοσον καιρο δεν εχει παθει τιποτα.

Μονο που τωρα με αυτο που ειπες θα πρεπει να προστατεψω τον Δεκατο, οχι μονο απο τους 5 δολοφονους, αλλα και απο τον Kenny!

Μετα απο αρκετη ερευνα και πολλες ωρες παρακολουθησης της συζητησης αποφασισα να αλλαξω την ψηφο μου. Αν και ο Roy Mustang (Piscatella) ειναι ακομα ενας απο τους βασικους υποπτους μου, μιας και δεν εχει εμφανισει καποιο αλλοθι ακομα, οι υποψιες μου εχουν αρχισει να στρεφονται προς τον Ηei(MikamiTeru)!

Η νυχτα κοντευει να πεσει. Αντε να δουμε τι θα γινει...

Edited by Robin-Chwan, 15 February 2011 - 20:58.

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#118 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 15 February 2011 - 20:53

Fallen_Angel_Itachi το ποστ σου δεν περιέχει ψήφο.

xbJ3b2w.jpeg

#119 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 15 February 2011 - 20:56

Hei

Posted Image

Like, wow, do we need any more proof, Sakata ?
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#120 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 15 February 2011 - 20:56

Trafalgar Law

Λιγα λεπτά πριν πέσει η νύχτα *sits and smiles* αφού είδα τις αντιδράσεις όλων θα άλλάξω την υποψία μου.... ίσως ο pickachu(matassos) να μην είναι ο κακός της υπόθεσης.... Αλλά η Erica Furudo....

v4kFmx.png