Frankenstein
I'm thinking...Τι θα με κεράσεις? Προτιμώ κάτι που δεν έχει να κάνει με ramen γιατί έχω μπουχτήσει -ωχ, πως μου ξέφυγε αυτό- αλλά κάτι...γλυκό δε θα με χαλούσε. Ναι, κάτι γλυκό.
Παρόλαυτά εγώ είμαι ακόμη διχασμένος, δεν ξέρω. Πλέον όλα μου φαίνονται ύποπτα, ακόμα το γεγονός ότι σκέφτομαι το γλυκό ενώ θα έπρεπε να ανησυχώ για τον φόνο -κάτι με σοκολάτα ίσως?- και κατηγορώ εσένα
Ushiromiya Hideyoshi για το τελευταίο. Λοπόν, όσο για το ποιον κατηγορώ για τον φόνο...είμαι σε εσωτερική διαμάχη. Να παραμείνω ή όχι στην αρχική μου κατηγορία? Αν αλλάξω μπορεί να πάρω κάποιον αθώο στο μυαλό μου? Αν όχι και με το να αλλάξω την ψήφο μου το κάνω?
Δύσκολη η δουλειά του detective ειδικά αν το μόνο πράγμα που ξέρεις για τον φόνο είναι πως το θύμα δολοφονήθηκε από πέντε άτομα και το τελειωτικό χτύπημα ήταν αντρός. Χρειαζόμαστε κι άλλα στοιχεία! Δε μπορεί το λαμπρό επιστημονικό μυαλό μου να δουλέψει χωρίς DNA και επιθηλιακά κύτταρα γιατί χάνομαι στην ίδια μου την παράνοια και έλλειψη εμπιστοσύνης!
Ααααααχ, θα επιμείνω λοιπόν στην
Erica Furudo (The Tragic Prince) και θα δούμε. Έχουμε λίγο ακόμα πριν αποσυρθούμε στα ιδιαίτερά μας για τη νύχτα.
Zura, υπέροχη η υπογραφή, πολύ "επίκαιρη" Kai συγχαρητήρια (εφόσον εσύ την έκανες)!
Edited by Fallen_Angel_Itachi, 19 February 2011 - 02:06.
Picture Malfunction