Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition


  • This topic is locked This topic is locked
503 replies to this topic

#436 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 February 2011 - 20:38

Kenji Meshiya

Posted Image


Λοιπόν μικρές μου αγάπες και πιθανοί ερωτικοί σύντροφοι. Δεν έχω το χρόνο να πολυλογήσω σήμερα, οπότε θα παραθέσω αυτά που λέχθηκαν και με εκφράζουν απόλυτα.

[CENTER]Flame Alchemist Roy Mustang
Οι δολοφόνοι αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να δημιουργήσουν χάος, και ποιός ο καλύτερος τρόπος, από το να κάνουν ότι πάνε με το ρεύμα.
Enter Zagi(Babba) ψηφίζει ό,τι να 'ναι όπου να 'ναι, παίζει φαινομενικά ανεγκέφαλα και όπου τον πάει ο άνεμος.
Τελικά μάλλον όχι και τόσο.
Συν το ότι ενώ με κατηγορούσε για advanced murder tactics όταν ψήφισα λίγο πριν τελειώσει η μέρα, απροκάλυπτα και αναίσχυντα είπε ότι έκανε και αυτός το ίδιο στον επόμενο αμέσως γύρο.
Το πιθανότερο είναι ότι θα πεθάνω, γιατί έκανε πολύ καλά την δουλειά του και έχει ήδη αρχίσει το ψηστήρι για τον επομενό του στόχο.
Αλλά σας εκλιπαρώ για το καλό αυτής της πόλης, όταν αποδειχθεί ότι είμαι αθώος εκπληρώστε την τελευταία μου επιθυμία και

Spoiler:

Kanzaki Nao
Τελικα ο kyubey ηταν αθωος.............θα ψηφισω τον Zagi γιατι νομίζω πως προσπαθει να δημιουργησει πολλα και διαφορετικα ρευματα............

[CENTER]Anarchy Stocking (iristella)
Από την άλλη έχουμε και άτομα όπως καλή ώρα ο Zagi (Babba) που αλλάζουν τακτικές και στόχους ανά πεντάλεπτο. Καθόλου δεν μου άρεσε το "θα δώσω ένα παραπάνω σπρώξιμο" σε αυτόν που είναι έτοιμος να ψοφήσει αγαπητέ μου. Μας λες να έχουμε ανοιχτά μάτια για τα πάντα αλλά η στάση σου "θα πηδήξω στο τρενάκι" δεν είναι και η πιο κατάλληλη?


Ναι Zagi (Babba) αν και προφανώς θα φύγει ο Roy Mustang (Piscatella) σήμερα, πιο ύποπτος μου φαίνεσαι εσύ.


Και για να έχουμε και καλό ερώτημα...

Zagi[Babba]
Όπως αναμενόταν, σκότωσαν τον Akagi Shigeru[Tenshi ] νομίζοντας ότι είναι επιθεωρητής, καθώς έπεσε μέσα στις υποψίες του για Kenji Meshiya [Anelis] και Roy Mustang[Piscatella].
[/COLOR]


ΠΟΥ ξέρεις ότι οι δολοφόνοι θεώρησαν επιθεωρητή (τον Akagi/Tenshi) και ότι δεν τον έβγαλαν για να στέψουν τις κατηγορίες στον Roy Mustang????

Μήπως, λέω μήπως, επειδή είσαι αυτός που διάλεξε να τον βγάλει;
Και τώρα προσπαθείς να αποκρύψεις το γεγονός ότι ο θάνατός του έγινε απλά για να μας παραπλανήσετε;

Και τώρα δήθεν ακολουθείς τα λόγια του Kyubey (Azathoth) [btw he was a lousy lousy f@ck αυτό το λούτρινο] ενώ ξέρεις ότι ήταν αθώος και άρα ήταν όλα απλές υποθέσεις όπως τα λόγια όλων μας;;

*clap clap clap* (to quote the soon to be dead alchemist)
Φανερώθηκες....

Γιατί το να είσαι τόσο παραπλανημένος, ε , μου φαίνεται αδιανόητο..

Edited by Anelis, 27 February 2011 - 20:44.

Posted Image


#437 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 27 February 2011 - 20:51

Posted Image
Zagi[Babba]
Όπως υποσχέθηκα, η δική μου πέτρα στο τέλος της ημέρας θα πάει στον δολοφόνο με τις περισσότερες κατηγορίες στην πλάτη, τον Roy(Piscatella).

Φαίνεται πως οι δολοφόνοι αποφάσισαν να κυνηγήσουν εμένα και δύσκολα θα τη βγάλω τη νύχτα.
Χαζομάρα τους βέβαια, γιατί μπορεί να είναι η τελευταία επιθυμία του δολοφόνου Roy(Piscatella), αλλά ξέρουν καλά ότι δεν είμαι επιθεωρητής.
Αν ήμουν, θα ήξερα ποιος από τους 3 δεν είναι δολοφόνος, Kenji Meshiya [Anelis], Nao Kanzaki [VampireGirlization], Griff[didimakia], μιας και λέω τα ονόματά τους μέρες τώρα.
Για το ότι 2 απ' αυτούς είναι, είμαι βέβαιος.
Ως εκ τούτου, ας αφήσω από τώρα τα στοιχεία μου στον επιθεωρητή για να τελειώσει το έργο μου.
Όσοι ψήφισαν στον 3ο γύρο moka, τον γύρο που τη σκαπούλαρε, είναι αθώοι. Παραλίγο να φάνε καταλάθος δολοφόνο.
Δυστυχώς, μόνο η Yuuko Ichihara έχει επιζήσει, τους άλλους τους ξεφορτώθηκαν οι δολοφόνοι πιστεύοντας ότι ο επιθεωρητής είναι ανάμεσά τους.
Αθώοι είναι επίσης όσοι ψήφισαν roy mustang στον 5ο γύρο, στον γύρο που επέζησε μετά βίας, μιας και θα αποδειχθεί δολοφόνος.
Οι δολοφόνοι για να τον σώσουν, εκμεταλλεύτηκαν την αντιπάθεια που προκάλεσε ο Kyubey σε αθώους όπως ο pikachu και ο Kenzō Tenma που δεν τον ψήφισαν για δολοφόνο αλλά για εκνευριστικό αθώο.
Όταν πεθάνει ο δολοφόνος Kenji Meshiya, θα δείτε ότι κι εκείνοι που ψήφισαν αυτόν είναι αθώοι, κοινώς ο zoro κι ο gintoki.
Γιατί ο Kenji Meshiya είναι ένοχος; Για πολλούς λόγους. Ο βασικότερος είναι γιατί οι δολοφόνοι ψάχνουν απεγνωσμένα τον επιθεωρητή και νόμιζαν ότι αυτός είναι ο Akagi Shigeru[Tenshi], o οποίος είπε σαφέστατα στα τελευταία του λόγια ότι ο Kenji Meshiya είναι δολοφόνος. Αν έκανε λάθος, τότε οι δολοφόνοι θα ήταν σίγουροι ότι δεν είναι επιθεωρητής και θα σκότωναν κάποιον άλλον. Αυτό δεν είναι το μόνο στοιχείο, είναι το πιο πρόσφατο και το πιο σημαντικό. Οι δολοφόνοι σε αυτή τη φάση δεν προσπαθούν να μας μπερδέψουν. Πρέπει να φάνε γρήγορα τον επιθεωρητή αλλιώς την πάτησαν. Και την πάτησαν ήδη πολλές φορές, όπως με τον head, τον akagi και τον hayate.
Nao Kanzaki και Griff είναι οι μόνοι που ταιριάζουν απόλυτα στο profil του πέμπτου δολοφόνου. Πιστεύω ότι ο επιθεωρητής έχει δείξει έναν από τους δύο πρόσφατα, οπότε αν τον βρουν και τον φάνε θα μάθουμε ποιος από τους δύο είναι ο πέμπτος. Αν πεθάνω το βράδυ, λιθοβολίστε τον Kenji Meshiya [Anelis]. Εσύ, τελευταίε επιθεωρητή, θα έχεις άλλη μια μέρα να δείξεις πάλι αυτόν που πρέπει και να αποκαλύψεις τι θα μάθεις τη νύχτα που ακολουθεί.
Για τους 2 τελευταίους ύποπτους, nao και griff, να πω το εξής που με κάνει σίγουρο ότι ένας από τους δύο είναι δολοφόνος. Προσπάθησαν να σώσουν τη Moka στον τρίτο γύρο και τον Roy στον πέμπτο, τους κρίσιμους γύρους. Όσες φορές ψήφισαν δολοφόνο, ήταν ενώ τα πράγματα είχαν ήδη κριθεί και η ψήφος τους δεν έκανε καμία διαφορά. Τα ίδια έκανε και ο Kenji Meshiya.
Ένας από αυτούς είναι, κι ο επιθεωρητής θα σας πει ποιος αύριο.
Το σεβασμό μου στους δολοφόνους. Έκαναν καλό παιχνίδι, αλλά προβλέψιμο. Είναι το ρίσκο που παίρνεις όταν επιλέγεις πάντοτε την καλύτερη λύση για σένα.
Καληνύχτα και αντίο.
Posted Image

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#438 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 February 2011 - 21:24

Λόγω προσωπικών περιστάσεων η mono με ενημέρωσε ότι θα βρίσκεται μακριά από το pc της για απόψε. Θεωρείστε ότι η μέρα θα κλείσει στις δώδεκα ακριβώς...

#439 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 27 February 2011 - 23:40

Medicine Seller
Posted Image

^Ηο? Επιτέλους μίλησες. Και να αγιάσει το στόμα σου γιατί ομολογώ πως τα δύο τελευταία ποστ σου με βοήθησαν. Λοιπόν για του λόγου το αληθές ήσουν ύποπτη Μαντάμ Stocking.
Αν πρόσεξες τους τελευταίους γύρους δεν έχω ψηφίσει εσένα. Ήσουν ύποπτη για μια απότομη αλλαγή στην ψήφος σου από τους πρώτους γύρους, αλλά το αφήνω στην άκρη.
Αν πράττω καλώς ή όχι θα φανεί στην "νεκροψία".

Roy Mustang, ο τόνος σου είναι ερειστικός και μάλλον έχεις νευριάσει. Ας χαλαρώσουμε και ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα θα κυλήσουν όπως τους αρμόζει να κυλήσουν.

Ο Κύριος Zagi με βρίσκει σύμφωνω στις απόψεις τους και συμμερίζομαι τις σκέψεις του. Αλλά ας έχουμε και κάποιες αμφιβολίες στην άκρη, έτσι δεν είναι; Προς το παρόν θα κοιτάξω πως θα καταλήξει αυτή η βραδιά και ύστερα θα κρίνω και θα πράξω αναλόγως. Αν πάλι είμαι θύμα πλάνης, θα συγχαρώ τον Zagi που κατάφερεν να μας πλανέψει όλους.

Ομολογώ ότι υπάρχει ενδιαφέρον στην ατμόσφαιρα και ολοένα μπαίνουμε στο ζουμί της υπόθεσης. Επίσης ο λόγος σας Κύριε Kenji μου φαίνεται παράξενα ρηχός, καθώς κάτι τέτοιο δεν αρμόζει σε έναν επιστήμονα. Λέχθηκε κάτι που είχε ήδη αναφερθεί από τον προλαλήσαντα αυτού του μυστηρίου (Mono)
Μήπως προσπαθείτε να στρέψετε αλλού τις κατηγορίες που σας πολιορκούν;

Εις το επανιδείν.
Posted Image


84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#440 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

    I'm just one hell of a butler :)

  • Members
  • 1,306 posts

Posted 28 February 2011 - 00:09

Sakata gintoki


Κono kuso yaarooo δεν ειχα ιντερνετ -.- Μαλλον με μπλοκαρουνε απο τα στουντιο γιατι ξερω πολλα...

kenji meshiya

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#441 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 February 2011 - 00:15

πιου-πιου η μέρα είχε λήξει στις 12 (με πρόλαβες ενώ έγραφα το post). Το αν θα καταχωρηθεί ή όχι η ψήφος σου δεδομένων των περιστάσεών σου είναι στο χέρι της DM.

Παρακαλώ να μην ποστάρει κανείς άλλος μέχρι να επιστρέψει η mono, η μέρα έχει λήξει.

#442 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 February 2011 - 01:44

Spoiler:


Άλλη μια μέρα τελείωσε, άλλη μια νύχτα ήρθε, τί είχαμε τί χάσαμε, οι πολίτες κατάφεραν να λυντσάρουν έναν ακόμα αθώο και μάλιστα state alchemist! Τα έβαλε με κοτζάμ στρατό από homunculi αλλά πέθανε από την οργή των συμπολιτών του που λανθασμένα θεώρησαν ότι είναι ένοχος για κάτι που δεν έκανε ποτέ. Απόψε λέμε αντίο σε έναν σπουδαίο άντρα *Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του*

Μέσα στη μαύρη νυχτιά, οι δολοφόνοι θα (ξανα)βγούν παγανιά ψάχνοντας ακόμα έναν αθώο να καθαρίσουν ικανοποιώντας την δίψα τους για αίμα και ερχόμενοι ακόμα πιο κοντά στην επιθυμία τους να ξεφύγουν από τα αποτρόπαια εγκλήματα τους!

[table=head]# | Username | Character | Ψήφισε στον 1ο γύρο| Ψήφισε στον 2ο γύρο | Ψήφισε στον 3ο γύρο | Ψήφισε στον 4ο γύρο | Ψήφισε στον 5ο γύρο | Ψήφισε στον 6ο γύρο | Ψηφίστηκε x φορές στον τελευταίο γύρο
01 | BoredForLife | Trafalgar Law | Erika Furudo | Sima Yi | Pikachu | Akashiya Moka | -----
02 | LucyHeartfilia | Lambo | Hei | Sima Yi | Medicine Seller | Medicine Seller | Kyubey | Kenji Meshiya
03 | Babba | Zagi | Ushiromiya Hideyoshi | Pikachu | Akashiya Moka | Akashiya Moka | Kenji Meshiya | Roy Mustang | 3
04 | Robin-Chwan | Gokudera Hayato | Hei | Sima Yi | Akisame Koetsuji | Kenji Meshiya | Roy Mustang | Roy Mustang
05 | johntheo95 | Akisame Kōetsuji | Zagi | Erika Furudo | Akita Hikaru | Akashiya Moka | -----
06 | Lord Leon | Akashiya Moka | Kenzō Tenma | Head | Frankenstein | Akashiya Moka |
07 | MikamiTeru | Hei | Sakata Gintoki |
08 | matassos| pikachu | Nougami Neuro | Erika Furudo | Stocking | Stocking | Kyubey | Roy Mustang
09 | Bad Boy | Chopper | Kenji Meshiya | Frankenstein | Frankenstein | --------
10 | Kamui| Sima Υi | Pikachu | Erika Furudo |
11 | zoro77 | Roronoa Zoro | Sakata Gintoki | Akita Hikaru | Frankenstein | Akisame Koetsuji | Kenji Meshiya | Roy Mustang
12 | Tenshi | Akagi Shigeru | Stocking | Frankenstein | Akashiya Moka | Akashiya Moka | Roy Mustang
13 | d.neko-angel | Yuuko Ichihara | Hei | Sima Yi | Akashiya Moka | Stocking | Pikachu | Yuuji Fukunaga
14 | didimakia | Griff | Pikachu | Akita Hikaru | Frankenstein | Trafalgar Law | Kyubey | Roy Mustang | 1
15 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Sakata Gintoki | Hei | Sima Yi | Kenji Meshiya | Kenji Meshiya | Kenji Meshiya | Kenji Meshiya | 1
16 | Erisadesu | Guu | ----- | Roronoa zoro | Frankenstein | Stocking | -----
17 | Nozomu | Chuck | Erika Furudo | Erika Furudo | Yuuji Fukunaga | Kyubey | -------
18 | The Tragic Prince | Erika Furudo | Frankenstein | Sima Yi |
19 | Hanzo | Ushiromiya Hideyoshi | Frankenstein |
20 | Iristella | Stocking | Hei | Sima Yi | Pikachu | Akashiya Moka | Roy Mustang | Gintoki
21 | Mad_Hatter | Head | ------- | Sima Yi | Akashiya Moka
22 | shinigami94 | Yuuji Fukunaga | Hei | Frankenstein | Trafalgar Law | Nougami Neuro | Nougami Neuro | Nougami Neuro | 1
23 | Anelis | Kenji Meshiya | Frankenstein | Frankenstein | Frankenstein | Akashiya Moka | Kyubey | Zagi | 2
24 | VampireGirlization | Nao Kanzaki | Erika Furudo | Frankenstein | Pikachu | Akashiya Moka | Kyubey | Zagi | 1
25 | Kai | Nougami Neuro | Akira Hikaru | Sima Yi | Lambo | Roronoa Zoro | Kanzaki Nao | Kanzaki Nao | 1
26 | Zura | Akita Hikaru | Akashiya Moka | Akashiya Moka | Akashiya Moka | Akashiya Moka
27 | Piscatella | Roy Mustang | Hei | Sima Yi | Frankenstein | Stocking | Kyubey | Zagi | 7
28 | Sponis | Kenzō Tenma | Akisame Kōetsuji | Sima Yi | Griff | Roy Mustang | Kyubey | Griff
29 | Fallen_Angel_Itachi | Frankenstein | Erika Furudo | Sima Yi | Kenji Meshiya |
30 | Azathoth | Kyubey | Erika Furudo | Sima Yi | Akashiya Moka | Akashiya Moka | Kenji Meshiya |
31 | Johnyman | Grimmer | Gokudera Hayato | Chuck | Lambo | Lambo | Roy Mustang | Roy Mustang
32 | Night Wizard Seal | Medicine Seller | Stocking | Sima Yi | Stocking | Akashiya Moka | Roy Mustang | Roy Mustang
[/table]


Κτήριο 1

[TABLE=head]# | Username | Character | Κατάσταση | Ρόλος
01 | BoredForLife | Trafalgar Law | ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ | ΑΘΩΟΣ
02 | LucyHeartfilia | Lambo
03 | Babba | Zagi
04 | Robin-Chwan | Gokudera Hayato
05 | johntheo95 | Akisame Kōetsuji | ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ | ΑΘΩΟΣ
06 | Lord Leon | Akashiya Moka | LYNCHED | ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
07 | MikamiTeru | Hei | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
08 | matassos| pikachu[/TABLE]


Κτήριο 2


[TABLE=head]# | Username | Character | Κατάσταση | Ρόλος
09 | Bad Boy | Chopper | ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ | ΑΘΩΟΣ
10 | Kamui | Sima Υi | LYNCHED | ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
11 | zoro77 | Roronoa Zoro
12 | Tenshi | Akagi Shigeru | MURDERED | ΑΘΩΟΣ
13 | d.neko-angel | Yuuko Ichihara |
14 | didimakia | Griff
15 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Sakata Gintoki
16 | Erisadesu | Guu | ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ | ΑΘΩΟΣ[/TABLE]


Κτήριο 3

[TABLE=head]# | Username | Character | Κατάσταση | Ρόλος
17 | Nozomu | Chuck | ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ | ΑΘΩΟΣ
18 | The Tragic Prince | Erica Furudo | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
19 | Hanzo | Ushiromiya Hideyoshi | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
20 | Iristella | Stocking
21 | Mad_Hatter | Head | MURDERED | ΑΘΩΟΣ
22 | shinigami94 | Yuuji Fukunaga
23 | Anelis | Kenji Meshiya
24 | VampireGirlization | Nao Kanzaki [/TABLE]


Κτήριο 4

[TABLE=head]# | Username | Character | Κατάσταση | Ρόλος
25 | Kai | Nougami Neuro
26 | Zura | Akita Hikaru | MURDERED | ΑΘΩΟΣ
27 | Piscatella | Roy Mustang | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
28 | Sponis | Kenzō Tenma
29 | Fallen_Angel_Itachi | Frankenstein | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
30 | Azathoth | Kyubey | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
31 | Johnyman | Grimmer
32 | Night Wizard Seal | Medicine Seller
[/TABLE]

Και...


Καμαρίνι της Asuka

[TABLE=head]# | Character | Username | Κατάσταση | Ρόλος
01 | Asuka Langley Soryu | xxx | MURDERED | NPC
[/TABLE]

Η μέρα θα ξεκινήσει μόλις ενημερωθώ από επιθεωρητή και δολοφόνους. Το αργότερο άυριο το μεσημέρι

xbJ3b2w.jpeg


#443 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 28 February 2011 - 16:34

Η μέρα ξημέρωσε και πάλι. Μέσα στη νύχτα οι δολοφόνοι έβγαλαν το άχτι τους πάνω στον Medicine Seller που είδε την ομπρέλα του να του έρχεται καπέλο και τον ίδιο να χάνεται σε μια λίμνη αίματος...

Άραγε τί θα συμβεί αυτή τη νέα μέρα στην .aNiMe//GR town?





Κτήριο 1

[TABLE=head]# | Username | Character | Κατάσταση | Ρόλος
01 | BoredForLife | Trafalgar Law | ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ | ΑΘΩΟΣ
02 | LucyHeartfilia | Lambo
03 | Babba | Zagi
04 | Robin-Chwan | Gokudera Hayato
05 | johntheo95 | Akisame Kōetsuji | ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ | ΑΘΩΟΣ
06 | Lord Leon | Akashiya Moka | LYNCHED | ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
07 | MikamiTeru | Hei | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
08 | matassos| pikachu[/TABLE]


Κτήριο 2


[TABLE=head]# | Username | Character | Κατάσταση | Ρόλος
09 | Bad Boy | Chopper | ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ | ΑΘΩΟΣ
10 | Kamui | Sima Υi | LYNCHED | ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
11 | zoro77 | Roronoa Zoro
12 | Tenshi | Akagi Shigeru | MURDERED | ΑΘΩΟΣ
13 | d.neko-angel | Yuuko Ichihara |
14 | didimakia | Griff
15 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Sakata Gintoki
16 | Erisadesu | Guu | ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ | ΑΘΩΟΣ[/TABLE]


Κτήριο 3

[TABLE=head]# | Username | Character | Κατάσταση | Ρόλος
17 | Nozomu | Chuck | ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ | ΑΘΩΟΣ
18 | The Tragic Prince | Erica Furudo | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
19 | Hanzo | Ushiromiya Hideyoshi | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
20 | Iristella | Stocking
21 | Mad_Hatter | Head | MURDERED | ΑΘΩΟΣ
22 | shinigami94 | Yuuji Fukunaga
23 | Anelis | Kenji Meshiya
24 | VampireGirlization | Nao Kanzaki [/TABLE]


Κτήριο 4

[TABLE=head]# | Username | Character | Κατάσταση | Ρόλος
25 | Kai | Nougami Neuro
26 | Zura | Akita Hikaru | MURDERED | ΑΘΩΟΣ
27 | Piscatella | Roy Mustang | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
28 | Sponis | Kenzō Tenma
29 | Fallen_Angel_Itachi | Frankenstein | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
30 | Azathoth | Kyubey | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
31 | Johnyman | Grimmer
32 | Night Wizard Seal | Medicine Seller | MURDERED | ΑΘΩΟΣ
[/TABLE]

Και...


Καμαρίνι της Asuka

[TABLE=head]# | Character | Username | Κατάσταση | Ρόλος
01 | Asuka Langley Soryu | xxx | MURDERED | NPC
[/TABLE]

Η νύχτα θα πέσει αύριο το απόγευμα.

xbJ3b2w.jpeg


#444 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 28 February 2011 - 16:58

Posted Image
Zagi[Babba]

Οκ, αυτό ήταν ένα καλό σοκ.
Η βεβαιότητά μου για την αθωότητα των υπολοίπων πήγε περίπατο.
Εξακολουθώ να θεωρώ εξαιρετικά ύποπτους τουςKenji Meshiya [Anelis], Nao Kanzaki [VampireGirlization], Griff[didimakia] χάρη στην συμπεριφορά τους την τρίτη ημέρα, την ημέρα που θεωρώ κλειδί. Τον Griff περισσότερο από την Nao.
Την ημέρα που οι τρεις παραπάνω άλλαζαν από το ένα κύμα στο άλλο προσπαθώντας να σώσουν τη moka.
Την ημέρα που παραλίγο να φάμε τη moka καταλάθος, αφού όπως αποδείχθηκε επιθεωρητής σ' εκείνους που την κατηγόρησαν δεν υπήρχε. Την ημέρα που ο Roy έτρεξε να την σώσει ακριβώς την τελευταία στιγμή και ενώ της είχα καρφώσει την καρδιά αλλάζοντας την ψήφο μου τελευταία στιγμή και κάνοντας το 6-6 προσπαθώντας να σώσω τον αθώο frankestein. Όλοι το ίδιο δεν σκεφτήκαμε βλέποντας τον Roy να σώζει από το πουθενά έναν δολοφόνο ξανά και ξανά; Μόνος του έσκαψε τον λάκκο του.
Γιατί απολογούμαι θα πείτε; Εύκολο. Θεωρώ πως οι δολοφόνοι θα με κυνηγήσουν. Ελπίζω να μην αποδειχθώ τόσο εύκολος στόχος. Δε θα σας κατηγορήσω αν με κυνηγήσετε κι οι υπόλοιποι, πάντως. Μη δώσετε σημασία σε όσους με κατηγορήσουν σε αυτόν τον γύρο. Δεν κάνουν κάτι παράλογο. Να κοιτάξετε στον προηγούμενο για ότι αφορά εμένα και κυρίως στον τρίτο γύρο του θανάτου του franskestein. Από εκείνο τον γύρο επιζήσαμε μόνο εγώ και η yuuko, που είμαι βέβαιος ότι είναι αθώα.
Το καλό είναι ότι ο επιθεωρητής ζει ακόμα.

Edited by Babba, 28 February 2011 - 17:15.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#445 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 February 2011 - 17:27

Anarchy Stocking (iristella)

Posted Image

Sorry Zagi (Babba) αλλά εγώ δεν βλέπω να σε κυνηγάει κανένας. Μιλάς συνεχώς, είσαι δραστήριος, ψήφισες την Moka (Lord Leon) σε έναν υποτιθέμενα κρίσιμο γύρο και σύμφωνα με τα λεγόμενά σου είσαι άκρως επικίνδυνος για τους δολοφόνους αλλά παρόλαυτά there you are χαίροντας άκρας υγείας σαν ψάρι που λέμε. Kαι ειδικά όλες αυτές οι εξηγήσεις, και η βιασύνη του να προλάβεις πριν σε κακολογήσουν μου φαίνονται πάρα πολύ ύποπτες. Δεν θα ήταν καθόλου απίθανο θεωρώντας ότι η Moka(Leon) έχει ρεύμα να πήδηξες στο τρενάκι, όπως συνηθίζεις άλλωστε και να γλίτωσες χρόνο, πράγμα στο οποίο σε βοήθησε άθελά του ο ερωτοχτυπημένος Roy Mustang (Piscatella). Δεν θα σου έλεγα καν κάτι αλλά η βεβαιότητά σου ότι είναι ένοχος, σε συνδυασμό με όλους αυτούς τους ελιγμούς μου φαίνονται ύποπτοι. Θέλω πραγματικά να δω τα χαρτιά στο χέρι σου.

Από εκεί και πέρα αγαπητέ Kenji (Anelis) πραγματικά δεν ξέρω τι να πιστέψω για σας.Το furry που είχε λυσσάξει με εσάς με έκανε να έχω τις αμφιβολίες μου αλλά από την στιγμή που δεν είχε τρόπο να μιλά όσο σίγουρα μιλούσε δεν υπάρχει κάποιο πάτημα και ο οποιοσδήποτε συλλογισμός κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Οι κατηγορίες παρόλαυτά παραμένουν. Με προβληματίζει πολύ η περίπτωσή σας...

Τώρα για τον συγχωρεμένο τον Medicine Seller τι να πω. Δεν βλέπω κάποια λογική στο πώς τον τσακίσανε. Τον Roy Mustang που ήταν αθώος κατηγορούσε, εμένα με είχε αθωώσει κοινώς δεν ήταν σοβαρή απειλή προς τον οποιοδήποτε για κανέναν λόγο. Που σημαίνει ότι σαν σύνολο είτε είμαστε σε τόσο λάθος βάση atm που οι δολοφόνοι θεωρούν ότι έχουν το περιθώριο να ξεδιαλέγουν τυχαίους, είτε είναι αρκετά chaotic και ριψοκίνδυνες προσωπικότητες που να ακολουθούν μεθόδους πέρα από τις συνηθισμένες. In any case it kinda points towards you dear Zagi (Babba)



#446 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 28 February 2011 - 17:51

Zagi[Babba]
Πάντα πρώτος μιλάω. Ή τουλάχιστον μέσα στα πρώτα λεπτά. Λέγεται υπερβολικά πολύς ελεύθερος χρόνος, χρόνος ώστε να ψάχνω τις συζητήσεις λίγο βαθύτερα.Καμία βιασύνη.Με κατηγόρησαν ήδη από τον προηγούμενο γύρο. Είναι θέμα χρόνου.
Δεν πήδηξα απλώς στο τραινάκι της moka. Ρίξε μια ματιά. Η κατηγορία μου γίνεται με το σκορ στο 5-5.
Η ψήφος μου στέλνει την moka στον τάκο, η ίδια κάνει το 6-6 κι ο Roy τη σώζει απροσδόκητα.
Οι δολοφόνοι θεωρούν ότι ανάμεσα στους 6 υπάρχει επιθεωρητής και μας ξεκάνουν με τη σειρά. Head[mad_hatter], Akita Hikaru[zura], Akagi[tenshi]. Εκμεταλλεύονται την ιστορία με τον kyubei και στρέφουν όσους εκνεύριζε εναντίον του, και τώρα είναι η σειρά μου.
http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=473910
http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=9706&page=23
Είμαι ζωντανός ακόμα γιατί κάνει μπαμ πως δεν είμαι επιθεωρητής. Να είσαι σίγουρη πως θα με ξεκάνουν με το που τον βρουν, αν επιζήσω σήμερα. Γι' αυτό και κάνω ότι μπορώ για να βρεθούν γρήγορα αντί να αράξω και να περιμένω.

Ρίξε μια ματιά.
Posted Image

Δε με πειράζει αν δε σε πείθω. Απλώς ρίξε μια ματιά σε όσους έφαγαν τον kyubei, σε όσους κατηγόρησαν εμένα στον προηγούμενο γύρο, σε όσους προσπάθησαν να σώσουν τη moka στον τρίτο αλλάζοντας ψήφο από το ρεύμα του pikachu στον frankenstein και αντίστροφα.
Είναι τα ίδια πρόσωπα. Τυχαίο; Kenji Meshiya [Anelis], Nao Kanzaki [VampireGirlization], Griff[didimakia]

Attached Files

  • Attached File  moka.jpg   41.81KB   95 downloads

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#447 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 28 February 2011 - 18:54

(Speech of a ghost. I won't bother you anymore :P Θέλω απλώς να κάνω εντυπωσιακή έξοδο)
Post of the past

Posted ImagePosted Image

*coughs blood *
Τελικά ήξερα πολλά, και μπήκα εγώ στο στόχαστρο. Ελπίζω ο θάνατος μου να μην πάει χαράμι και να πάρετε ένα μάθημα.

Απλά θέλω αυτό το μυστήριο *more blood*
να φτάσει μέχρι το τέλος του. Να ξεκλειδώσετε και τα τρία "στοιχεία" της υπόθεσης (anime reference)
Δυστυχώς δεν κατάφερα να ξεσπαθώσω
Posted Image

Δεν πειράζει, καντε το εσείς για μένα.
Τα πνεύματα που χάθηκαν πριν από μένα κι εγώ μαζί ας αναπαυτούμε εν ειρήνη.
Posted Image

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#448 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 28 February 2011 - 19:27

Posted Image


Nougami Neuro

Ώστε μας άφησε και ο αγαπητός φαρμακοτρίφτης. Δυστυχία, ούτε ένα φάρμακο δεν πούλησε όσο ήταν εδώ. Ελπίζω όμως κάποιοι να πάρουν παράδειγμα μιας και ήταν από τους μετρημένους στα δάχτυλα που έπαιζαν και διασκέδαζαν μιλούσαν σωστά και μετρημένα, χωρίς να βάζει τα προσωπικά του μέσα στα λόγια του και χωρίς να κάθεται στη γωνιά του προσπαθώντας να ζήσει για άλλον έναν γύρο, λίγο ακόμα.


Τώρα για εσάς κύριε Zagi (babba) θεωρώ τον τρόπο σας επιμελώς μπερδεμένο, κάτι που σίγουρα θα βόλευε ιδιαίτερα αν δεν ήσασταν αθώος, που παρόλα αυτά ισχυρίζεστε πως είστε. Ταυτόχρονα όμως, μιας και μεγαλώσατε στην ζούγκλα με τον Ταρζάν, ίσως και να είσαστε απλά ριψοκίνδυνος και απλά προωθείτε επικίνδυνα κάποιες θεωρίες σας, έτσι δε θα βάλω το χέρι μου στη φωτιά.


Θα ψηφίσω για άλλη μια φορά την δεσποινίς Nao Kanzaki [VampireGirlization], επειδή μου έκανε εντύπωση που με το που σας κατηγόρησε, ο κ. Zagi, τον κατηγορήσατε πίσω. Παρόλα αυτά μπορείτε να μου μιλήσετε για τον Akiyama-san, δεν έχω και τίποτα καλύτερο να κάνω. Θα το γυρίσω σε Μ εδώ μέσα.
@Night Wizard Seal Μπράβο και πέρα από το rp

ySss0UF.jpg


#449 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 February 2011 - 21:26

Kenji Meshiya

Posted Image

Τα πνεύματα που χάθηκαν πριν από μένα κι εγώ μαζί ας αναπαυτούμε εν ειρήνη.

Κάπου αλλού θα αναπαυθείς...είναι σκληρό, ζεστό, τρυφερό, ορθωμένο περήφανο και σε περιμένει. Posted Image

Zagi (Babba) για τους λόγους που είπα στο προηγούμενο ποστ μου.

Μικρέ μου πιπίνε το ότι έβαλες "το τελευταίο καρφί στη Moka" μόνο ύποπτο είναι όπως και το γεγονός ότι το αναφέρεις συνέχεια ως επιχείρημα.
Και τι έγινε;
Κάθε δολοφόνος στη θέση σου το ίδιο θα έκανε.

Δύο είναι τα τινά.
Ή είσαι πολύ έξυπνος δολοφόνος, ή πολύ μη-έξυπνος αθώος.
Ε αν είσαι επιθεωρητής τότε γ@μησέ τα....


Edited by Anelis, 28 February 2011 - 21:32.

Posted Image


#450 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

    apathy syndrome

  • Members
  • 676 posts

Posted 28 February 2011 - 21:39

Lambo
Θα ακουλουθίσω το ζωώδες ένστικτό μου οπότε πάω για Kenji(Anelis)

Edited by Jiji, 28 February 2011 - 22:46.

DbGr2lv.png


MAL || TUMBLR