Yuuji Fukunaga
Τράβηξε την προσοχή ο kyubey και στο τέλος δεν μας βοήθησε και σε κάτι...
Καμμία παρατήρηση προς το παρόν.
Nougami Neuro (Kai)
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2011 - 23:15
Yuuji Fukunaga
Τράβηξε την προσοχή ο kyubey και στο τέλος δεν μας βοήθησε και σε κάτι...
Nougami Neuro (Kai)
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2011 - 23:58
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 27 Φεβρουάριος 2011 - 00:16
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 00:16
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 00:52
Zagi[Babba]
Όπως αναμενόταν, σκότωσαν τον Akagi Shigeru[Tenshi ] νομίζοντας ότι είναι επιθεωρητής, καθώς έπεσε μέσα στις υποψίες του για Kenji Meshiya [Anelis] και Roy Mustang[Piscatella].
Διαλέξτε και πάρτε. Δε με νοιάζει ποιος θα βγει. Θα ενώσω τα χέρια μου στο τέλος της ημέρας ενάντια σε εκείνον απ' αυτούς που θα είναι με το ένα πόδι στον τάφο.
Ο τελευταίος δολοφόνος είναι ένας από τους δύο:
Nao Kanzaki [VampireGirlization] ή Griff[didimakia].
Yuuko Ichihara [d.neko-angel]
Sima Yi και Moka ως τελική ψήφο στους επίμαχους γύρους δεν ψήφισαν οι παρακάτω Pikachu (marassos), Roronoa Zoro (zoro77), Griff (didimakia), Yuuji Fukunaga (shinigami94), Grimmer (Johnyman). Δεν νομίζω να είναι τυχαίο αυτά τα άτομα και τις δύο φορές να πάνε κόντρα στο ρεύμα και να αφήσουν στην άκρη έναν δολοφόνο, ή που είναι τυφλοί ή που κάποιος από όλους είναι δολοφόνος.
pikachu [matassos]
[table=head]# | Username | Character | Ψήφισε στον 1ο γύρο| Ψήφισε στον 2ο γύρο | Ψηφίστηκε x φορές στον τελευταίο γύρο
02 | LucyHeartfilia | Lambo | Hei | Sima Yi
04 | Robin-Chwan | Gokudera Hayato | Hei | Sima Yi
13 | d.neko-angel | Yuuko Ichihara | Hei | Sima Yi
15 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Sakata Gintoki | Hei | Sima Yi
20 | Iristella | Stocking | Hei | Sima Yi
[/table]
τα παραπανω ατομα ηταν αυτα που και στους 2 γυρους ακολουθησαν το "ρευμα", φυσικα ειναι ψηλοαδυνατο να ειναι δολοφονοι, αλλα πιστευω ενας απο τους 4 θα κρυβετε μεσα σε αυτους.
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 01:19
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 27 Φεβρουάριος 2011 - 01:36
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 02:09
Devils don't ask favors from God
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 06:15
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 12:49
Roronoa Zoro(zoro77)
Εγω θα προτεινα ως επιλογη ψηφου τον Roy Mustang. Γιατι ειτε ειναι δολοφονος ειτε επιθεωρητης θα ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο!! Τωρα ειμαστε αρκετα μπερδεμενοι. Αν ειναι οντως επιθεωρητης δεν θα εχω τυψεις αν βγει. Ο ιδιος εβαλε το κεφαλι του στη φωτια. Αν δεν τον βγαλουμε εμεις, θα τον βγαλουν οι δολοφονοι αργα ή γρηγορα..
Sima Yi και Moka ουδέποτε ψήφισε, άφησε δυο δολοφόνους απέξω και αυτό το θεωρώ παραπάνω από ύποπτο, το θεωρώ καταδικαστικό. Τώρα το αν έχω δίκιο ή όχι θα το δείξει το μέλλον ανάλογα τι κρύβει το πεπρωμένο μας, γιατί μην ξεχνάμε πως όλα είναι θέμα πεπρωμένου.[table=head]# | Username | Character | Ψήφισε στον 1ο γύρο| Ψήφισε στον 2ο γύρο | Ψήφισε στον 3ο γύρο | Ψήφισε στον 4ο γύρο | Ψήφισε στον 5ο γύρο | Ψηφίστηκε x φορές στον τελευταίο γύρο
22 | shinigami94 | Yuuji Fukunaga | Hei | Frankenstein | Trafalgar Law | Nougami Neuro | Nougami Neuro [/table]
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από d.neko-angel: 27 Φεβρουάριος 2011 - 13:00
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 13:08
Flame Alchemist Roy Mustang
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 13:16
Yuuji Fukunaga
Για ποιό λόγο να τους ψηφίζα?Είχαν μαζέψει ήδη αρκετούς ψήφους.Τι θα κατάφερνα με το να τους ψήφιζα και εγώ?Απολύτως τίποτα.Απλά θα κρυβόμουν σαν τους δολοφόνους.Sima Yi και Moka ουδέποτε ψήφισε, άφησε δυο δολοφόνους απέξω και αυτό το θεωρώ παραπάνω από ύποπτο, το θεωρώ καταδικαστικό. Τώρα το αν έχω δίκιο ή όχι θα το δείξει το μέλλον ανάλογα τι κρύβει το πεπρωμένο μας, γιατί μην ξεχνάμε πως όλα είναι θέμα πεπρωμένου.
Τέλος πάντων η ψήφος μου στην Yuuji Fukunaga (shinigami94) καταλήγω εκεί γιατί αυτή την φορά μίλησε πάρα πολύ λίγο σαν να μην θέλει να τραβήξει την προσοχή επάνω της και αυτό δεν μου φαίνεται θετική σαν κίνηση. Και γιατί βασίζομαι και στις ψήφους της
Εφόσον σχεδόν όλοι έπεσαν πάνω στον kyubey και στον Mustang τι μπορώ να πώ?Όλοι φέρονται το ίδιο.Τράβηξε την προσοχή ο kyubey και στο τέλος δεν μας βοήθησε και σε κάτι...
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 13:22
Nougami Neuro
Τα πράγματα έχουν γίνει τόσο βαρετά που κοιτάξτε τι με βάζει η Yako-sensei να κάνω χωρίς τη θέλησή μου για να περάσει την ώρα της.
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 17:10
Αλλά σας εκλιπαρώ για το καλό αυτής της πόλης, όταν αποδειχθεί ότι είμαι αθώος εκπληρώστε την τελευταία μου επιθυμία και
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ Zagi(Babba).
Goodbye cruel world! Με έφαγες μπαμπέσικα άτιμε δολοφόνε!!!
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 17:13
Kanzaki Nao
Τελικα ο kyubey ηταν αθωος.............θα ψηφισω τον Zagi γιατι νομίζω πως προσπαθει να δημιουργησει πολλα και διαφορετικα ρευματα.............
Δεν ηθελα να γινω κατι τετοιο............δεν ξερω καν τι είναι..........και δεν χρειαζομαι κατι τετοιο για να με προσεξει ο Akiyama-san................Και επιπλέον τώρα που το μικρό, σπαστικό, άσπρο πράγμα δεν είναι πια κοντά μας, δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ puella magi. Έχασες την ευκαιρία σου να σε προσέξει ο Akiyama-kun.
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 18:13
Anarchy Stocking (iristella)
* Ι think the situation demands for someone to man the f*ck up and put things into perspective*
Kαι δεδομένου ότι με όλη την φαγωμάρα μου έχουν γίνει τα αχέμ Zeppelin o κλήρος πέφτει μαλλον σε εμένα. Και genderbending effects αυτή η κατάσταση εκτός των άλλων.
Αφενός θα πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν κάπως έκπληξη το γεγονός ότι ο Kyuubey (Azathoth) δεν ήταν τελικά επιθεωρητής. Με τα δεδομένα αυτά τίποτα δεν εξηγεί την anally anguished στάση του ή το rage το οποίο έριξε επειδή δεν κάναμε αυτό που έλεγε. Δεν είδα και κάποια δικαιολογία που να στηρίζει το σκεπτικό του οπότε δεν μπορώ να καταλάβω το πώς μίλαγε με τέτοια βεβαιότητα. :S
Προς το παρόν με όλη αυτήν την αναταραχή, θα αφήσω κατά μέρους και τον Kenji (Anelis) και τον Roy Mustang (Piscatella) επειδή για τον μεν πρώτο δεν έχω ακούσει ένα σκεπτικό που να μπορώ να πω "yeah it makes sense" και επειδή ο δευτερος είναι too obvious για δολοφόνος. Μπορεί να είναι μπορεί και όχι αλλά η στάση του Kyuubey (Azathoth) threw me off track here.
Προτιμώ να περάσω σε άτομα τα οποία μέχρι στιγμής προσπαθούν να παρουσιαστούν ώς υπεράνω υποψίας και να κρατήσουν τους τόνους χαμηλούς. Σίγουρα ένας από αυτούς θα είναι ο επιθεωρητής που απομένει που αν και κατανοώ το ότι φοβάται για την ζωή του ίσως θα είναι η ώρα να κάνει περισσότερο αισθητή την παρουσία του. Από την άλλη έχουμε και άτομα όπως καλή ώρα ο Zagi (Babba) που αλλάζουν τακτικές και στόχους ανά πεντάλεπτο. Καθόλου δεν μου άρεσε το "θα δώσω ένα παραπάνω σπρώξιμο" σε αυτόν που είναι έτοιμος να ψοφήσει αγαπητέ μου. Μας λες να έχουμε ανοιχτά μάτια για τα πάντα αλλά η στάση σου "θα πηδήξω στο τρενάκι" δεν είναι και η πιο κατάλληλη? Τυχαίο άραγε?
Μedicine Seller (Night Wizard Seal) Έχεις φάει ένα κολληματάκι μαζί μου, και έναν λόγο γι αυτό δεν έχεις δώσει. Όλο τα πνεύματα βάζεις ως αιτιολογία που στο κάτω κάτω της γραφής στην ίδια δουλειά είμαστε πάνω κάτω, έχω να δω πνεύμα να σε πλησιάσει εδώ και κάτι μέρες. Next time που θα πεις κάτι για μένα περιμένω ένα ολοκληρωμένο σκεπτικό διαφορετικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι η συστηματική επίθεση εναντίον μου είναι μεθοδευμένη.
Pikachu Πoυαρώ (matassos) να χαρείς την ουρά την κίτρινη την φουντωτή σου μην με αθωώνεις. Θα βρεθώ ξαφνικά δολοφόνος και δεν θα το έχω καταλάβει /χωρατό
Gintoki (πίου-πιου) dear για να ξεκινήσω με σένα. Πολύ hit and run σε βλέπω με το πρόσχημα του φόρτου εργασίας αλλά είναι όντως έτσι?
Tα παραπάνω καλό είναι να ακούσουν και οι προλαλήσαντες που πολλοί από αυτούς λένε ότι είναι να πούν και λουφάζουν στην γωνιά τους μετά. Παίδες δεν βγαίνει έτσι άκρη (εκτός και αν δεν θέλετε να βγεί φυσικά).
Ούφ τα είπα και ξαλαφρωσα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 27 Φεβρουάριος 2011 - 18:20
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 20:09