Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
503 replies to this topic

#421 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2011 - 23:15

Yuuji Fukunaga
Posted Image

Τράβηξε την προσοχή ο kyubey και στο τέλος δεν μας βοήθησε και σε κάτι...
Καμμία παρατήρηση προς το παρόν.
Nougami Neuro (Kai)

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#422 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2011 - 23:58

Roronoa Zoro(zoro77)
Posted Image
Trafalgar Law αυτοκτονησες ε? Shame!!Oι πραγματικοι ξιφομαχοι δεν τα παρατανε ποτε..
Στο θεμα μας τωρα ειμαστε 17 τωρα. 13 αθωοι, 1 επιθεωρητης και 3 δολοφονοι. Αποτελεσμα.. Νικανε οι δολοφονοι..
Λοιπον στις προβλεψεις μου εχω πεσει αρκετες φορες εξω αν και αιτιολογουσα σωστα.
Αυτη τη φορα ομως θεωρω ότι ειμαι μεσα. Δειτε δυο σεναρια.
Σεναριο 1
Αναμεσα στους πρωτους δυο κυριους που γραψαν(Zagi,Medicine Seller) ο ενας ειναι κατα 70% δολοφονος.. Μπορει και οι δυο και ο Mustang επιθεωρητης.
Αυτο γιατι και οι δυο παραβλεπουν το γεγονος οτι ο Roy Mustang υστερα απο μια μπλοφα της μικρης kyubey ειπε οτι ειναι επιθεωρητης και λενε με σιγουρια ότι ειναι δολοφονος.. Βεβαια μπορει και αυτο να ειναι μπλοφα.. Αλλα ρωταω τοσο χαζος ειναι να το κανει αυτο? Κατευθειαν τωρα όλοι πανω του εχουν παει!!! Οποτε ειναι κατι σαν αυτοκτονια αν όντως ειναι δολοφονος. Επισης ομως αυτοκτονια θα ήταν το γεγονος να αποκαλυψει την ταυτοτητα του αν όντως ειναι επιθεωρητης.
Σεναριο 2
Οι δυο πρωτοι που γραψαν ειναι αθωοι και ο Mustang δολοφονος. Αυτο γιατι οι δυο τους στοχευουν στους φαινομενικα σιγουρους δολοφονους. Οσον αφορα τον mustang παιζει να ηθελε να εκμεταλλευτει την μπλοφα της kyubey για να δημιουργηθει ενα κλιμα συμπαθειας απο τους αθωους προς αυτον και ενα κλιμα απεχθειας προς την kyubey. Πολυ πιθανο. Βεβαια αυτη η κινηση ειναι αρκετα ριψοκινδυνη. Γιατι για να φανει πειστικος θα επρεπε οπωσδηποτε να προδωσει εστω εναν δολοφονο!!
Αυτα ειναι τα δυο σεναρια για μενα.
Το συμπερασμα που βγαζω ειναι ότι ελαχιστες ειναι οι πιθανοτητες και οι τρεις(Zagi,Medicine Seller,Mustang) να ειναι με την πλευρα των αθωων..
Εγω θα προτεινα ως επιλογη ψηφου τον Roy Mustang. Γιατι ειτε ειναι δολοφονος ειτε επιθεωρητης θα ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο!! Τωρα ειμαστε αρκετα μπερδεμενοι. Αν ειναι οντως επιθεωρητης δεν θα εχω τυψεις αν βγει. Ο ιδιος εβαλε το κεφαλι του στη φωτια. Αν δεν τον βγαλουμε εμεις, θα τον βγαλουν οι δολοφονοι αργα ή γρηγορα..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 27 Φεβρουάριος 2011 - 00:16

2po6sfa_jpg.gif

#423 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 00:16

Medicine Seller

Posted Image

Εγώ στοχεύω σε αυτόν τον γύρο τον κύριο Mustang, για τους λόγους οτι μπλέχτηκε στο παιχνίδι αυτό με τον Kyubey και είπε να μην πιστέψουμε λέξη απ'όσα πει. Δεν απάντησε στην παρατήρηση μου και παρ'όλα αυτά είναι ύποπτος για μένα.

Μέχρι τώρα οι προβλέψεις μου έχουν πέσει μέσα. Όσα έχουν γίνει τουλάχιστον. Τα μόνο λόγια που κρατάω από το πεθαμένο άσπρο πλασματάκι είναι πως πρέπει να προσέχουμε τι γίνεται γύρω μας, κύριε Zoro. Νομίζω πως κάποια πράγματα είναι πασιφανή. Δεν νομίζετε;

Εις το επανιδείν.
Posted Image

Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#424 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 00:52

Grimmer

ο ένας επιθεωρητής αποδείχθηκε σκάρτος τελικά.ωραία,ας πάμε στον άλλον τώρα

ο Ρόυ αμέσως με το που είπε ο Kyubey πως είναι επιθεωρητής, άδραξε την ευκαιρία να δημιουργήσει(ή έστω να προσπαθήσει να δημιουργήσει) είναι ρεύμα εναντίον του.

για μένα,αυτό το έκανε για τον εξής λόγο.έβλεπε πως ήδη σιγά σιγά πολλοί στρέφονταν εναντίον του και ήθελε να κερδίσει λίγο χρόνο ώστε να έρθει η νύχτα και να προσπαθήσει να σκοτώσει τον επιθεωρητή.όμως αυτός που τελικά έφυγε δεν ήταν ο επιθεωρητής....

επίσης,αν ο Ρόυ ήταν ο επιθεωρητής,θα επέλεγε να φανερωθεί μόνο αν είχε έναν σίγουρο δολοφόνο να μας παραδώσει.όμως τελικά ο Kyubey αποδείχθηκε αθώος.ακόμα,αν εγώ ήμουν δολοφόνος,δεν θα έχανα και τίποτα να τον ψηφίσω την νύχτα.όμως αυτός είναι ακόμα ζωντανός.

ο φόνος του Ακαγκι ίσως να εξυπηρετεί και δεύτερο σκοπό(όμως σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει ο Κενζι να είναι αθώος).ο Ακαγκι πέρα από τον Ρόυ,κατηγόρησε και τον Κενζι.ίσως έτσι οι δολοφόνοι να θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε πως ο Ακαγκι έφυγε από τον Κενζι.έτσι να ξανακερδίσουν λίγο χρόνο και να δοκιμάσουν και πάλι στα τυφλά να πετύχουν τον ντετέκτιβ

επομένως,θα συνεχίσω να κατηγορώ τον Ρόυ(piscatella) και σ'αυτόν τον γύρο.

όσο για τους άλλους που καραδοκούν εκεί έξω,αφήνω αυτά
[σε ένα από τα τρία,φιγουράρει και το όνομά μου,ωστόσο το θεωρώ αρκετά σημαντική παρατήρηση]

Zagi[Babba]

Όπως αναμενόταν, σκότωσαν τον Akagi Shigeru[Tenshi ] νομίζοντας ότι είναι επιθεωρητής, καθώς έπεσε μέσα στις υποψίες του για Kenji Meshiya [Anelis] και Roy Mustang[Piscatella].
Διαλέξτε και πάρτε. Δε με νοιάζει ποιος θα βγει. Θα ενώσω τα χέρια μου στο τέλος της ημέρας ενάντια σε εκείνον απ' αυτούς που θα είναι με το ένα πόδι στον τάφο.
Ο τελευταίος δολοφόνος είναι ένας από τους δύο:
Nao Kanzaki [VampireGirlization] ή Griff[didimakia].

Yuuko Ichihara [d.neko-angel]

Sima Yi και Moka ως τελική ψήφο στους επίμαχους γύρους δεν ψήφισαν οι παρακάτω Pikachu (marassos), Roronoa Zoro (zoro77), Griff (didimakia), Yuuji Fukunaga (shinigami94), Grimmer (Johnyman). Δεν νομίζω να είναι τυχαίο αυτά τα άτομα και τις δύο φορές να πάνε κόντρα στο ρεύμα και να αφήσουν στην άκρη έναν δολοφόνο, ή που είναι τυφλοί ή που κάποιος από όλους είναι δολοφόνος.

pikachu [matassos]

[table=head]# | Username | Character | Ψήφισε στον 1ο γύρο| Ψήφισε στον 2ο γύρο | Ψηφίστηκε x φορές στον τελευταίο γύρο
02 | LucyHeartfilia | Lambo | Hei | Sima Yi
04 | Robin-Chwan | Gokudera Hayato | Hei | Sima Yi
13 | d.neko-angel | Yuuko Ichihara | Hei | Sima Yi
15 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Sakata Gintoki | Hei | Sima Yi
20 | Iristella | Stocking | Hei | Sima Yi

[/table]

τα παραπανω ατομα ηταν αυτα που και στους 2 γυρους ακολουθησαν το "ρευμα", φυσικα ειναι ψηλοαδυνατο να ειναι δολοφονοι, αλλα πιστευω ενας απο τους 4 θα κρυβετε μεσα σε αυτους.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#425 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 01:19

pikachu [matassos]
Spoiler:

[table=head]# | Username | Character | Ψήφισε στον 1ο γύρο| Ψήφισε στον 2ο γύρο | Ψήφισε στον 3ο γύρο | Ψήφισε στον 4ο γύρο | Ψήφισε στον 5ο γύρο | Ψηφίστηκε x φορές στον τελευταίο γύρο
02 | LucyHeartfilia | Lambo | Hei | Sima Yi | Medicine Seller | Medicine Seller | Kyubey
03 | Babba | Zagi | Ushiromiya Hideyoshi | Pikachu | Akashiya Moka | Akashiya Moka | Kenji Meshiya
04 | Robin-Chwan | Gokudera Hayato | Hei | Sima Yi | Akisame Koetsuji | Kenji Meshiya | Roy Mustang
08 | matassos| pikachu | Nougami Neuro | Erika Furudo | Stocking | Stocking | Kyubey | 1
11 | zoro77 | Roronoa Zoro | Sakata Gintoki | Akita Hikaru | Frankenstein | Akisame Koetsuji | Kenji Meshiya
12 | Tenshi | Akagi Shigeru | Stocking | Frankenstein | Akashiya Moka | Akashiya Moka | Roy Mustang
13 | d.neko-angel | Yuuko Ichihara | Hei | Sima Yi | Akashiya Moka | Stocking | Pikachu
14 | didimakia | Griff | Pikachu | Akita Hikaru | Frankenstein | Trafalgar Law | Kyubey
15 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Sakata Gintoki | Hei | Sima Yi | Kenji Meshiya | Kenji Meshiya | Kenji Meshiya
20 | Iristella | Stocking | Hei | Sima Yi | Pikachu | Akashiya Moka | Roy Mustang
22 | shinigami94 | Yuuji Fukunaga | Hei | Frankenstein | Trafalgar Law | Nougami Neuro | Nougami Neuro
23 | Anelis | Kenji Meshiya | Frankenstein | Frankenstein | Frankenstein | Akashiya Moka | Kyubey | 4
24 | VampireGirlization | Nao Kanzaki | Erika Furudo | Frankenstein | Pikachu | Akashiya Moka | Kyubey | 1
25 | Kai | Nougami Neuro | Akira Hikaru | Sima Yi | Lambo | Roronoa Zoro | Kanzaki Nao | 1
26 | Zura | Akita Hikaru | Akashiya Moka | Akashiya Moka | Akashiya Moka | Akashiya Moka
27 | Piscatella | Roy Mustang | Hei | Sima Yi | Frankenstein | Stocking | Kyubey | 5
28 | Sponis | Kenzō Tenma | Akisame Kōetsuji | Sima Yi | Griff | Roy Mustang | Kyubey
31 | Johnyman | Grimmer | Gokudera Hayato | Chuck | Lambo | Lambo | Roy Mustang
32 | Night Wizard Seal | Medicine Seller | Stocking | Sima Yi | Stocking | Akashiya Moka | Roy Mustang[/table]

αυτοι ημαστε, αυτοι που ειναι γραμενοι με εντονα γραμματα ειναι υποπτοι με βαση τις ψηφους
και αυτες που εχω κανει με εντονα γραμματα ειναι οι ψηφοι αυτοι που τους καθιστουν υποπτους

την στοκινγκ και τον μεντισιν σελλερ τους αθωονω γιατι ψηφισαν ακασιγια στον κρισιμο γυρο, οπως και την Yuuko Ichihara γιατι την ψηφισε σε προηγουμενο γυρο
οπωτε οι υποπτοι αυτοι (με τη λογικη που το πειρα) ειναι οι Lambo, Gokudera Hayato, Sakata Gintoki, Nougami Neuro, Roy Mustang, Kenzō Tenma

και με την προηγουμενη λογικη (που ειχε και τον χει μεσα), που μου την θυμισε τωρα ο γκριμμερ, οι υποπτοι μειωνονται στους Lambo, Gokudera Hayato, Sakata Gintoki και Roy Mustang (προφανως ειχα διαγραψει κατα λαθως τον mustang οταν την ειχα κανει, σορρυ :nod: οπως φενετε γκριμερ τεριαζει και με οτι λές :Ρ)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 27 Φεβρουάριος 2011 - 01:36

#426 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 02:09

Gokudera Hayato

Προσπερναω το γεγονος οτι ειμαι υποπτος για να "ακολουθησω για ακομη μια φορα το ρευμα" οπως ειμαι σιγουρος πως θα πει ο Roy Mustang (Piscatella). Μονο που αυτη τη φορα θελω να πω οτι δεν ακολουθω κανενα ρευμα. Απο την αρχη μου ειχε φανει υποπτος και σε καθε δηλωση που εκανε γινομουν και πιο σιγουρος. Ομως το τελευταιο post του (μαζι με τα αποτελεσματα φυσικα) ηταν που με σιγουρεψαν. Αρα, Roy Mustang (Piscatella), ή εισαι ενας αδεξιος δολοφονος ή ενας πολυ αδεξιος πολιτης που προφανως του αρεσει να τον θεωρουν δολοφονο (μιας και ο Kyubey ειπε οτι εισαι αθωος). Διαλεγεις και παιρνεις!

Σορρυ για το απολυτο μηδεν στο rp αλλα αυτον τον καιρο δεν εχω καθολου χρονο. Ελπιζω οτι σε 1-2 μερες θα μπορω να παιζω πιο πολυ

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#427 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 06:15

Lambo

Αυτόν τον γύρο θα πάω για Kenji ... κάτι (Anelis) , μπορεί το άσπρο πλάσμα να είχε όντως δίκιο για κάτι, οπότε ας δούμε...

Συγνώμη για την απάντιση αλλά δεν έχω χρόνο και πάω για ύπνο τωρα (ναι στις 6.10 πμ) και αφού δεν ξέρω πότε τελειώνει η ημέρα, δεν θα ήθελα να πάω για αυτοκτονία...

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#428 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 12:49

Yuuko Ichihara [d.neko-angel]

Posted Image

Roronoa Zoro(zoro77)
Εγω θα προτεινα ως επιλογη ψηφου τον Roy Mustang. Γιατι ειτε ειναι δολοφονος ειτε επιθεωρητης θα ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο!! Τωρα ειμαστε αρκετα μπερδεμενοι. Αν ειναι οντως επιθεωρητης δεν θα εχω τυψεις αν βγει. Ο ιδιος εβαλε το κεφαλι του στη φωτια. Αν δεν τον βγαλουμε εμεις, θα τον βγαλουν οι δολοφονοι αργα ή γρηγορα..

για το συγκεκριμένο που λες δεν είμαι και τόσο σίγουρη. Ο Roy μέχρι στιγμής ανοιχτά κάποιον δολοφόνο δεν έχει υποδείξει, οπότε αν μια στο εκατομμύριο είναι επιθεωρητής και τον φάμε έτσι και επιθεωρητή θα χάσουμε και δολοφόνο δεν θα ξέρουμε. Η θέση μας πιστεύω πως είναι και πολύ περίπλοκη και πολύ επικίνδυνη μια και οι πολίτες δυστυχώς όλο και λιγοστεύουμε, βαδίζουμε και στα τυφλά. Βέβαια για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής ο Roy δεν μου φαίνεται και πολύ για επιθεωρητής ακριβώς και επειδή έναν δολοφόνο ανοιχτά δεν τον έχει δώσει, αλλά για την πιθανότητα μια στο εκατομμύριο που έλεγα πριν τον κατηγορήσω και εγώ τελειωτικά (γιατί ναι και εμένα δεν μου φαίνεται καθαρός) θα ήθελα να τον ακούσω πρώτα να μιλάει άλλη μια φορά για να δω τι έχει να μας πει. Τέλος πάντων η ψήφος μου στην Yuuji Fukunaga (shinigami94) καταλήγω εκεί γιατί αυτή την φορά μίλησε πάρα πολύ λίγο σαν να μην θέλει να τραβήξει την προσοχή επάνω της και αυτό δεν μου φαίνεται θετική σαν κίνηση. Και γιατί βασίζομαι και στις ψήφους της

[table=head]# | Username | Character | Ψήφισε στον 1ο γύρο| Ψήφισε στον 2ο γύρο | Ψήφισε στον 3ο γύρο | Ψήφισε στον 4ο γύρο | Ψήφισε στον 5ο γύρο | Ψηφίστηκε x φορές στον τελευταίο γύρο
22 | shinigami94 | Yuuji Fukunaga | Hei | Frankenstein | Trafalgar Law | Nougami Neuro | Nougami Neuro [/table]

Sima Yi και Moka ουδέποτε ψήφισε, άφησε δυο δολοφόνους απέξω και αυτό το θεωρώ παραπάνω από ύποπτο, το θεωρώ καταδικαστικό. Τώρα το αν έχω δίκιο ή όχι θα το δείξει το μέλλον ανάλογα τι κρύβει το πεπρωμένο μας, γιατί μην ξεχνάμε πως όλα είναι θέμα πεπρωμένου.

γράφω κάπος γρήγορα παίδες, δεν έχω διαβάσει όλα τα post σας sorryyyyy
αλλά αυτή την στιγμή με έχει πιάσει ο πυρετός της αποκριά και ετοιμάζομαι για έξοδο οπότε και δεν έχω πολύ χρόνο

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από d.neko-angel: 27 Φεβρουάριος 2011 - 13:00

rrmr.png

#429 Piscatella

Piscatella

Starting...

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 13:08

Flame Alchemist Roy Mustang
Posted Image

Νόμιζα πως ήταν προφανές, αλλά δεν πειράζει, είστε άξιοι της μοίρας σας.
ΔΕΝ είμαι επιθεωρητής, μόνο η Stocking(Iristella) έπιασε το αστείο(θεώρησα ότι το Σπαρτακος reference θα ήταν αρκετό).
Το θέμα είναι οτι όποιος λέει οτι είναι ο επιθεωρητής τόσο σοβαρά όσο ο Kyubey(Azathoth) ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι επιθεωρητής και είναι πολύ πιθανόν ότι είναι δολοφόνος που προσπαθεί να δημιουργήσει ρεύμα.
Τελικά ήταν μια μικρή butthurt τσουτσού που ήθελε να χαλάσει το παιχνίδι
ΔΕΝ είμαι δολοφόνος γιατί άμα ήταν έτσι μικρέ μου μαφιόζε δεν θα ζούσες τώρα. Και για κανένα λόγο δεν θα είχα ψηφίσει τόσο αβίαστα Sima Yi.

Οι δολοφόνοι αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να δημιουργήσουν χάος, και ποιός ο καλύτερος τρόπος, από το να κάνουν ότι πάνε με το ρεύμα.
Enter Zagi(Babba) ψηφίζει ό,τι να 'ναι όπου να 'ναι, παίζει φαινομενικά ανεγκέφαλα και όπου τον πάει ο άνεμος.
Τελικά μάλλον όχι και τόσο.
Συν το ότι ενώ με κατηγορούσε για advanced murder tactics όταν ψήφισα λίγο πριν τελειώσει η μέρα, απροκάλυπτα και αναίσχυντα είπε ότι έκανε και αυτός το ίδιο στον επόμενο αμέσως γύρο.
Το πιθανότερο είναι ότι θα πεθάνω, γιατί έκανε πολύ καλά την δουλειά του και έχει ήδη αρχίσει το ψηστήρι για τον επομενό του στόχο.
Αλλά σας εκλιπαρώ για το καλό αυτής της πόλης, όταν αποδειχθεί ότι είμαι αθώος εκπληρώστε την τελευταία μου επιθυμία και
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ Zagi(Babba).

Goodbye cruel world! Με έφαγες μπαμπέσικα άτιμε δολοφόνε!!!

#430 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 13:16

Yuuji Fukunaga
Posted Image

Sima Yi και Moka ουδέποτε ψήφισε, άφησε δυο δολοφόνους απέξω και αυτό το θεωρώ παραπάνω από ύποπτο, το θεωρώ καταδικαστικό. Τώρα το αν έχω δίκιο ή όχι θα το δείξει το μέλλον ανάλογα τι κρύβει το πεπρωμένο μας, γιατί μην ξεχνάμε πως όλα είναι θέμα πεπρωμένου.

Για ποιό λόγο να τους ψηφίζα?Είχαν μαζέψει ήδη αρκετούς ψήφους.Τι θα κατάφερνα με το να τους ψήφιζα και εγώ?Απολύτως τίποτα.Απλά θα κρυβόμουν σαν τους δολοφόνους.

Τέλος πάντων η ψήφος μου στην Yuuji Fukunaga (shinigami94) καταλήγω εκεί γιατί αυτή την φορά μίλησε πάρα πολύ λίγο σαν να μην θέλει να τραβήξει την προσοχή επάνω της και αυτό δεν μου φαίνεται θετική σαν κίνηση. Και γιατί βασίζομαι και στις ψήφους της

Τράβηξε την προσοχή ο kyubey και στο τέλος δεν μας βοήθησε και σε κάτι...
Καμμία παρατήρηση προς το παρόν.

Εφόσον σχεδόν όλοι έπεσαν πάνω στον kyubey και στον Mustang τι μπορώ να πώ?Όλοι φέρονται το ίδιο.

Nougami Neuro (Kai)

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#431 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 13:22

Posted Image

Nougami Neuro

Τα πράγματα έχουν γίνει τόσο βαρετά που κοιτάξτε τι με βάζει η Yako-sensei να κάνω χωρίς τη θέλησή μου για να περάσει την ώρα της.

Spoiler:

Θα επιμείνω στην ψήφο που έδωσα στον προηγούμενο γύρο, την κυρία Nao Kanzaki [VampireGirlization], γιατί εξακουλουθεί να μη με πείθει με αυτά που λέει. Και επιπλέον τώρα που το μικρό, σπαστικό, άσπρο πράγμα δεν είναι πια κοντά μας, δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ puella magi. Έχασες την ευκαιρία σου να σε προσέξει ο Akiyama-kun.

ySss0UF.jpg

#432 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 17:10

Griff
Posted Image

Αλλά σας εκλιπαρώ για το καλό αυτής της πόλης, όταν αποδειχθεί ότι είμαι αθώος εκπληρώστε την τελευταία μου επιθυμία και
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ Zagi(Babba).

Goodbye cruel world! Με έφαγες μπαμπέσικα άτιμε δολοφόνε!!!

Γι αυτον ακριβως τον λογο θα σε ψηφισω κι εγω Roy(Piscatella). Διοτι μου φενεται αρκετα υποπτος ο Ζagi(Babba) και θελω να δω την τελευταια σου επιθυμεια να εκπληρωνεται.

2bbd14fc.jpg

#433 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 17:13

Kanzaki Nao

Τελικα ο kyubey ηταν αθωος.............θα ψηφισω τον Zagi γιατι νομίζω πως προσπαθει να δημιουργησει πολλα και διαφορετικα ρευματα.............

Και επιπλέον τώρα που το μικρό, σπαστικό, άσπρο πράγμα δεν είναι πια κοντά μας, δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ puella magi. Έχασες την ευκαιρία σου να σε προσέξει ο Akiyama-kun.

Δεν ηθελα να γινω κατι τετοιο............δεν ξερω καν τι είναι..........και δεν χρειαζομαι κατι τετοιο για να με προσεξει ο Akiyama-san................

Akiyama-san:lovulovu:

Δημοσιευμένη  εικόνα
The Dream Has Ended....

#434 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 18:13

Anarchy Stocking (iristella)

Posted Image

* Ι think the situation demands for someone to man the f*ck up and put things into perspective*

Kαι δεδομένου ότι με όλη την φαγωμάρα μου έχουν γίνει τα αχέμ Zeppelin o κλήρος πέφτει μαλλον σε εμένα. Και genderbending effects αυτή η κατάσταση εκτός των άλλων. :P

Αφενός θα πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν κάπως έκπληξη το γεγονός ότι ο Kyuubey (Azathoth) δεν ήταν τελικά επιθεωρητής. Με τα δεδομένα αυτά τίποτα δεν εξηγεί την anally anguished στάση του ή το rage το οποίο έριξε επειδή δεν κάναμε αυτό που έλεγε. Δεν είδα και κάποια δικαιολογία που να στηρίζει το σκεπτικό του οπότε δεν μπορώ να καταλάβω το πώς μίλαγε με τέτοια βεβαιότητα. :S

Προς το παρόν με όλη αυτήν την αναταραχή, θα αφήσω κατά μέρους και τον Kenji (Anelis) και τον Roy Mustang (Piscatella) επειδή για τον μεν πρώτο δεν έχω ακούσει ένα σκεπτικό που να μπορώ να πω "yeah it makes sense" και επειδή ο δευτερος είναι too obvious για δολοφόνος. Μπορεί να είναι μπορεί και όχι αλλά η στάση του Kyuubey (Azathoth) threw me off track here.

Προτιμώ να περάσω σε άτομα τα οποία μέχρι στιγμής προσπαθούν να παρουσιαστούν ώς υπεράνω υποψίας και να κρατήσουν τους τόνους χαμηλούς. Σίγουρα ένας από αυτούς θα είναι ο επιθεωρητής που απομένει που αν και κατανοώ το ότι φοβάται για την ζωή του ίσως θα είναι η ώρα να κάνει περισσότερο αισθητή την παρουσία του. Από την άλλη έχουμε και άτομα όπως καλή ώρα ο Zagi (Babba) που αλλάζουν τακτικές και στόχους ανά πεντάλεπτο. Καθόλου δεν μου άρεσε το "θα δώσω ένα παραπάνω σπρώξιμο" σε αυτόν που είναι έτοιμος να ψοφήσει αγαπητέ μου. Μας λες να έχουμε ανοιχτά μάτια για τα πάντα αλλά η στάση σου "θα πηδήξω στο τρενάκι" δεν είναι και η πιο κατάλληλη? Τυχαίο άραγε?

Μedicine Seller (Night Wizard Seal) Έχεις φάει ένα κολληματάκι μαζί μου, και έναν λόγο γι αυτό δεν έχεις δώσει. Όλο τα πνεύματα βάζεις ως αιτιολογία που στο κάτω κάτω της γραφής στην ίδια δουλειά είμαστε πάνω κάτω, έχω να δω πνεύμα να σε πλησιάσει εδώ και κάτι μέρες. Next time που θα πεις κάτι για μένα περιμένω ένα ολοκληρωμένο σκεπτικό διαφορετικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι η συστηματική επίθεση εναντίον μου είναι μεθοδευμένη.

Pikachu Πoυαρώ (matassos) να χαρείς την ουρά την κίτρινη την φουντωτή σου μην με αθωώνεις. Θα βρεθώ ξαφνικά δολοφόνος και δεν θα το έχω καταλάβει :hahaha: /χωρατό

Gintoki (πίου-πιου) dear για να ξεκινήσω με σένα. Πολύ hit and run σε βλέπω με το πρόσχημα του φόρτου εργασίας αλλά είναι όντως έτσι?

Tα παραπάνω καλό είναι να ακούσουν και οι προλαλήσαντες που πολλοί από αυτούς λένε ότι είναι να πούν και λουφάζουν στην γωνιά τους μετά. Παίδες δεν βγαίνει έτσι άκρη (εκτός και αν δεν θέλετε να βγεί φυσικά).

Ούφ τα είπα και ξαλαφρωσα.

Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 27 Φεβρουάριος 2011 - 18:20

#435 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 20:09

Kenzo Tenma

Posted Image

Βλέπουμε ότι για άλλη μία φορά κάποιοι βάζουν πάνω από το ομαδικό παιχνίδι την δική τους προσωπική ευχαρίστηση. Με συνέπεια να γίνονται όλα μαντάρα.
Την επόμενη φορά που θα δηλώσετε συμμετοχή, δηλώστε κ τι ρόλο θέλετε να πάρετε, μη σας ταλαιπωρούμε τσάμπα με το να είστε απλοί αθώοι.

Η "ηρωική" έξοδος της άσπρης μύξας δε βοήθησε καθόλου...
Τώρα πως κινούμαστε; Είναι ο Kenji Meshiya [anelis] δολοφόνος; Και αν ναι, τότε πως το ήξερε σίγουρα ένας αθώος;
Είναι ο Roy Mustang [piscatella] αθώος; Και αν ναι πάλι, που τα ξέρει αυτά ΣΙΓΟΥΡΑ ένας αθώος;
Προσωπικά δε θέλω να πάρω καμία απόφαση υποκινούμενος από ένα τέτοιο παραλήρημα.
Οπότε πάω προς τα εκεί που εγώ νομίζω και λέω Griff [didimakia]