Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• This topic is locked This topic is locked
503 replies to this topic

#406 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 25 February 2011 - 01:11

Yuuko Ichihara [d.neko-angel]

Posted Image

αφήνω κάτω ένα μπουκάλι sake και περνώ ένα μπουκάλι κόκκινη μπίρα McFarland only for me, εεεε μα έλεος δεν θα μου τα πρήξετε εσείς τα μυαλά τα συκώτια κτλ. Προτιμώ να μου τα πρήξει το αλκοόλ :smokingg: Επιθεωρητής από εδώ, επιθεωρητής από την άλλη ούτε πεταλουδίτσες να ήσασταν, βεβηλώνεται και το σήμα μου ορίστε μας :hihi2: Λοιπόν προσθέτω και εγώ το λιθαράκι μου στο χάος που ήδη υπάρχει ψηφίζοντας Pikachu (marassos). Και πως κατέληξα εκεί Sima Yi και Moka ως τελική ψήφο στους επίμαχους γύρους δεν ψήφισαν οι παρακάτω Pikachu (marassos), Roronoa Zoro (zoro77), Griff (didimakia), Yuuji Fukunaga (shinigami94), Grimmer (Johnyman). Δεν νομίζω να είναι τυχαίο αυτά τα άτομα και τις δύο φορές να πάνε κόντρα στο ρεύμα και να αφήσουν στην άκρη έναν δολοφόνο, ή που είναι τυφλοί ή που κάποιος από όλους είναι δολοφόνος. Για την ώρα είπαμε ποντάρω στον Pikachu (marassos) κύριος λόγος το παραπάνω που ανέφερα αλλά και το ότι μέχρι στιγμής με την όλη συμπεριφορά του και πολύ προσοχή έχει τραβήξει πάνω του και ύποπτος υπερβολικά φαίνεται. Βέβαια υπάρχει και το γεγονός ότι η Moka είχε καταλάβει ότι δεν θα την γλίτωνε για αυτό και στο τελευταίο της post παραδέχτηκε πως ήταν δολοφόνος, αν αυτό τώρα ήταν κάτι που η Moka το είχε συμφωνήσει με τους υπόλοιπους δολοφόνους δεν μπορούμε να το ξέρουμε με σιγουριά. Αν όμως είχε πέσει συμφωνία από πίσω τότε και οι δικοί της θα μπορούσαν άνετα να την ψηφίσουν προκειμένου να καλυφθούν οι ίδιοι. Οπότε και εγώ από εδώ και πέρα θα το δω Clint Eastwood, Charles Bronson, Chuck Norris και ότι άλλο προτιμάτε και θα σας προσέχω όλους :P (μα τι κυδώνια κάθομαι και λέω η γυναίκα-προσωπική αυτοκριτική μην μου δίνετε σημασία) Τέλος πάντον αν αργότερα μου την βαρέσει και αλλάξω γνώμη θα σας ενημερώσω.

τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην mono που αντέχει και αντέχει, εγώ αν ήμουν στην θέση της θα είχα απλά εκραγεί!
Πάντως με τέτοια αρνητική συμπεριφορά δεν το βλέπω να το ξαναπαίζουμε το παιχνίδι. Επίσης το βρίσκω τελείως άθλιο ότι για δεύτερη φορά οι φιτιλιές μπαίνουν από ένα συγκεκριμένο άτομο. Τέσπα παιχνίδι είναι και το νόημα είναι να περνάμε όλοι καλά παίζοντας το και όχι να καθόμαστε και να χαλιόμαστε για λεπτομέρειες και χαζομάρες.

Edited by d.neko-angel, 25 February 2011 - 01:29.

rrmr.png

#407 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 25 February 2011 - 04:56

Sakata Gintoki

Kenji meshiya [anelis]

Mπορει να φανερωθηκες με ηλιθιο τροπο *ποιντς ατ βιττο* αλλα σε ψηφιζα ποσους γυρους τωρα ουτως η αλλως.

Μμμ της πουτ@νας εγινε παλι εδω μεσα.. *takes out the pop corn* Tελικα δεν χρειαζομαστε thread γενικης συζητησης για να τα γ@μησουμε ολα :hahaha:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#408 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 25 February 2011 - 08:20

Kenji Meshiya

Posted Image

Mπορει να φανερωθηκες με ηλιθιο τροπο *ποιντς ατ βιττο* αλλα σε ψηφιζα ποσους γυρους τωρα ουτως η αλλως.

"Φανερώθηκα";
Gintoki (pew-pew)
είσαι με τα καλά σου ή σε έχει τυφλώσει το φιλαράκι σου ο Kyubey (Azathoth)?
Μάλλον σε πείραξε η περμανάντ ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Και επειδή σε βλέπω καιρό που με ψηφίζεις, γιατί το κάνεις για να έχουμε καλό ερώτημα;
Διότι καμία φορά δεν έδωσες λόγο.
Προφανώς γιατί δεν έχεις.
Ειδικά την πρώτη φορά με αυτό το τραγελαφικό 80% φανερώθηκες πως απλά δεν ξέρεις τι σου συμβαίνει.
Διότι αν ήσουν επιθεωρητής θα είχες ρωτήσει για εμένα και θα ήσουν 100% σίγουρος για το ότι είμαι αθώος.
Αλλά όχι!
Διαλέγεις ένα μεγάλο ποσοστό
(όχι ένα πενιχρό 70% ή ένα υπερβολικά-σίγουρο 90%)
για να κάνεις τον κόσμο να σε προσέξει.
Και σχεδόν πάντα με ψηφίζεις μετά από κάποιον άλλο που με ψήφισε.
Εκτός αν σου υποσχέθηκε ο Kyubey να γίνεις Puella Magi
και από τη χαρά σου που θα γίνεις επιτέλους και εσύ the little girl τα ξέχασες όλα!
Εντάξει, και εγώ εκτιμώ έναν καλό τρανσέξουαλ αλλά όχι και τόσο
ώστε να φτάσω στο σημείο να κάνω τα αίσχη σου!

Να προσθέσω ότι δεν ξέχασα τον Akita (Zura) μας!!
Ήρθε το πνεύμα του χτες στο προφίλ μου στα όνειρά μου και κατάλαβα τι ήθελε.
Θα οπλιστώ με θάρρος, λάτεξ και durex λοιπόν, και θα κάνω το ιερό καθήκον μου!

Γι αυτό ας μου δανείσει κάποιος ένα ζευγάρι γυαλιά
να κάνω ένα ωραιότατο megane-nekο- cosplay για νεκροφιλικές απολαύσεις!
*νιααααρ!*

Nα παίρνετε παράδειγμα και οι υπόλοιποι από αυτό το άξιο δείγμα νεαρού
που άφησε τους εγωισμούς στην άκρη και ακόμα και αφού είχε πεθάνει
πραγματοποίησε την αθώα ευχή ενός γέρου και μοναχικού ημι-διεστραμμένου καθηγητή όπως εγώ.
Και κάτι φήμες ότι πουλάω τα όργανά τους στη μαύρη αγορά είναι αναίσχυντες! >_<
~Γιατί να χαραμίσω
κάτι που μπορώ να γ@μήσω;~

*κάνει και ρίμα και αυτό είναι το μότο μου FOR LIFE!*

Edited by Anelis, 25 February 2011 - 09:19.

Posted Image

#409 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 25 February 2011 - 12:22

Roronoa Zoro(zoro77)
Posted Image
Τον χαζο τον chopper.. Αυτοκτονησε..
'Η μηπως ετσι νομιζουμε?.. Πρεπει να ειναι καμια ιδεα του Usopp για να ξεφυγει. Μολις γυρισω στο πλοιο θα τους κανονισω.. και αυτους και την nami που εξαιτιας της δεν εχω φραγκο να πιω μια μπυρα της προκοπης...

Για να δουμε τι συνεβησε εδω
Spoiler:

Λοιπον μια απο αυτες τις δηλωσεις ειναι μαλλον σωστες. Με τα στοιχεια που βλεπω, δεν ξερω. Παντως εκει που θα πιαστω ειναι ότι ο περιφημος Ace του Fullmetal Alchemist(mustang) δεν αντιπαρατιθεται στο γεγονος οτι η μικρη kyubey κατηγορησε τον kenji meshiya(anelis). Οποτε μαλλον συμφωνει. Θα τον ψηφισω κι εγω αν και δεν μπορω να πιστεψω οτι ο χαζος chopper ειναι ικανος να πεσει μεσα(η δευτερη του ψηφος στην αρχη):oo: Παντως μου κανει εκπληκτικη εντυπωση που ο Mustang ετρεξε να κατηγορησει τηνkyubey που τον υπερασπιστηκε..Τι γινεται εδω ρε??:puke:
Τωρα ομως θα εχει πλακα ποιον θα σκεφτουν οι δολοφονοι να βγαλουν εξω. Θα βγαλουν την kyubey ή τον Mustang? Δεν ειναι σιγουρο.. Μπορει να εκμεταλλευθουν τη συγχυση που εχει δημιουργηθει γυρω απο αυτην και τον Mustang και να μη βγαλουν κανεναν.. Ομως αυτο θα ειναι μεγαλο ρισκο γιατι μπορει να βρεθει κι αλλος δολοφονος...
'

Edited by zoro77, 25 February 2011 - 13:18.

2po6sfa_jpg.gif

#410 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 25 February 2011 - 12:31

Yuuji Fukunaga
Posted Image

Θα επιμείνω στον Nougami Neuro (Kai).Εξήγησα και πρίν τους λόγους.

Όσο για τον Kyubey (Azathoth) θεωρώ πως μόλις φύγει,τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκαθαρα για όλους.
Αν είναι επιθεωρητής,μας έχει αφήσει έναν δολοφόνο.
Αν είναι δολοφόνος,τότε αυτόματα και ο Mustang είναι δολοφόνος αφού ο Kyubey τον υπερασπίστηκε.
Αν είναι αθώος,είναι αξιολύπητος.

Δεν χρειάζεται να συγχίζεστε...

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#411 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 25 February 2011 - 17:01

Medicine Seller

Posted Image

Mr
Yuuji Fukunaga, προβάλλετε τους παρακάτω ισχυρισμούς αλλά παρ'όλα αυτά δεν τον ψηφίζετε. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος;

Κατα τ'άλλα είχα δίκιο για την δίδα Moka kκαι χαίρομαι που ξεσκεπάστηκε άλλο ένας δολοφόνος.

Βέβαια, έχουμε ξανα επέλθει σε ένα τέλμα και τα πράγματα έχουν συσσωρευτεί.
Ένιωσα βέβαια την αύρα ενός δαιμονικού πνεύματος να μεγαλώνει για κάποιο άγνωστο λόγο κατα την παραμονή μου στην πόλη.

Posted Image

Για κάποιο λόγο η ψήφος μου θέλει να πάει στον Roy Mustang(Piscatella). Posted Image
Δεν ξέρω αν το έκανες επίτηδες, αλλά είπες να μην πιστέψουμε τίποτα απ'όσα πει το άσπρο πλασματάκι. Παρ'όλα αυτά είπε πως εσύ είσαι αθώος. Να το πιστέψουμε αυτό ή όχι;

Ομολογώ πως τα τεκτενόμενα είναι πολύ ενδιαφέροντα. Θα συνεχίζω να έχω το μάτι μου στραμμένο εδώ. Το μυστήριο πρέπει να φτάσει μέχρι το τέλος.
Εις το επανιδείν.
Posted Image

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#412 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 25 February 2011 - 17:40

Griff
Posted Image

Ψηφιζω στεγναKyubey (Azathoth) διοτι χαλασε το παιχνιδι και απο την αρχη το παιζει μαγκας κλπ. Δεν μ'αρεσει το στυλακι σου.

+ αλλος ενας λογος για να φυγει.

Όσο για τον Kyubey (Azathoth) θεωρώ πως μόλις φύγει,τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκαθαρα για όλους.
Αν είναι επιθεωρητής,μας έχει αφήσει έναν δολοφόνο.
Αν είναι δολοφόνος,τότε αυτόματα και ο Mustang είναι δολοφόνος αφού ο Kyubey τον υπερασπίστηκε.
Αν είναι αθώος,είναι αξιολύπητος.

Δεν χρειάζεται να συγχίζεστε...

2bbd14fc.jpg

#413 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 25 February 2011 - 21:40

Medicine Seller

Mr
Yuuji Fukunaga, προβάλλετε τους παρακάτω ισχυρισμούς αλλά παρ'όλα αυτά δεν τον ψηφίζετε. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος;

Yuuji Fukunaga
Posted Image

Ναι.Θα ασχοληθώ με την περίπτωση του αφού πεθάνει.

Nougami Neuro (Kai)

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#414 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 25 February 2011 - 22:27

Kanzaki Nao

Ειχα δικιο τελικα για τη Moka....!
Επειδη τωρα που εφυγε η νουμερο 1 υποπτος για μενα.....εστρεψα το βλεμμα μου αλλου. Αφου περασα αρκετη ωρα διαβαζοντας τις υποθεσεις των αλλων και τα οσα ανακαλυψαν καταλαβα πως ισως να εχουν δικιο και να εισαι οντως ενα απο τα 5 μαυρα προβατα.....γιαυτο θα εστιασω σε εσενα ....Kyubey (Azathoth)

Συγνωμη παιδια για το ανυπαρκτο rp αλλα εχω καποιες υποχρεωσεις αυτες τις μερες.......
Posted Image
The Dream Has Ended....

#415 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 posts

Posted 26 February 2011 - 01:05

Grimmer

χωρίς πολλά πολλά ύποπτους θεωρώ τους εξής: Azathoth(Kyubey), Piscatella(Roy Mustang), Tenshi(Akagi Shigeru).Ίσως και την Anelis(Kenji Meshiya).σκέφτομαι ακόμα τον λόγο που είπαν δύο άτομα ότι είναι επιθεωρητές,ενώ παίζει και οι δύο να λένε ψέμματα.

ακολουθεί αρκετό μπλα μπλα,χωρίς ουσιαστικό νόημα
Spoiler:

τέσπα,η τελική μου ψήφος θα πάει στον Roy Mustang(Piscatella) και όχι στον Αζαθοθ ο οποίος πιστεύω πως βαρέθηκε και θέλει να φύγει από το παιχνίδι.ο λόγος,οι ψήφοι της τελευταίας στιγμής και η αντίδρασή του όταν ο ο Kyubey είπε πως είναι ο επιθεωρητής...μου φάνηκε σαν μια προσπάθειά του να δημιουργήσει εύκολα ένα ρεύμα εναντίον του

χαζή αγελάδα(Λουσυ) και Chuck(Νοζομου) σας αφήνω προς το παρών στην άκρη,επειδή είχαμε νέες εξελίξεις.

Posted Image

#416 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 February 2011 - 01:23

Η νύχτα θα πέσει αύριο μεσημέρι στη 1. You know what you have to do :P

xbJ3b2w.jpeg

#417 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 February 2011 - 13:02

Η νύχτα έπεσε! Ο Kyubey ισχυριζόμενος ότι είναι ο επιθεωρητής προκάλεσε την οργή των συμπολιτών του που τον άρπαξαν και άρχισαν να τον κοπανάνε σαν χταπόδι...Τελικά μετά το θάνατο του αποκαλύφθηκε ότι όντως δεν ήταν επιθεωρητής απλά ακόμα ένας αθώος που μπλόφαρε. Το καλό για τους πολίτες είναι ότι ο πραγματικός επιθεωρητής είναι ακόμα εκεί έξω. Το κακό είναι ότι πλέον έχουν μείνει ακόμα πιο λίγοι καθώς οι Trafalgar Law, Αkisame Koetsuji, Guu και Chuck αποφάσισαν πάνω στην απελπισία τους να τελέσουν ένα αρχαίο μυστικιστικό τελετουργικό για να καλέσουν τα φαντάσματα των χαμένων συμπολιτών τους και ίσως έτσι να μάθουν τους δολοφόνους...Όμως κάτι πήγε στραβά στην τελετή και τους απορρόφησε η σκοτεινή μεριά και κανένας δεν τους ξαναείδε από τότε :terror2:

Απόψε κάποιος θα πέσει για ύπνο και δεν θα ξανασηκωθεί καθώς οι δολοφόνοι καραδοκούν να ξεκάνουν άλλον έναν αθώο...

[table=head]# | Username | Character | Ψήφισε στον 1ο γύρο| Ψήφισε στον 2ο γύρο | Ψήφισε στον 3ο γύρο | Ψήφισε στον 4ο γύρο | Ψήφισε στον 5ο γύρο | Ψηφίστηκε x φορές στον τελευταίο γύρο
01 | BoredForLife | Trafalgar Law | Erika Furudo | Sima Yi | Pikachu | Akashiya Moka | -----
02 | LucyHeartfilia | Lambo | Hei | Sima Yi | Medicine Seller | Medicine Seller | Kyubey
03 | Babba | Zagi | Ushiromiya Hideyoshi | Pikachu | Akashiya Moka | Akashiya Moka | Kenji Meshiya
04 | Robin-Chwan | Gokudera Hayato | Hei | Sima Yi | Akisame Koetsuji | Kenji Meshiya | Roy Mustang
05 | johntheo95 | Akisame Kōetsuji | Zagi | Erika Furudo | Akita Hikaru | Akashiya Moka | -----
06 | Lord Leon | Akashiya Moka | Kenzō Tenma | Head | Frankenstein | Akashiya Moka |
07 | MikamiTeru | Hei | Sakata Gintoki |
08 | matassos| pikachu | Nougami Neuro | Erika Furudo | Stocking | Stocking | Kyubey | 1
09 | Bad Boy | Chopper | Kenji Meshiya | Frankenstein | Frankenstein | --------
10 | Kamui| Sima Υi | Pikachu | Erika Furudo |
11 | zoro77 | Roronoa Zoro | Sakata Gintoki | Akita Hikaru | Frankenstein | Akisame Koetsuji | Kenji Meshiya
12 | Tenshi | Akagi Shigeru | Stocking | Frankenstein | Akashiya Moka | Akashiya Moka | Roy Mustang
13 | d.neko-angel | Yuuko Ichihara | Hei | Sima Yi | Akashiya Moka | Stocking | Pikachu
14 | didimakia | Griff | Pikachu | Akita Hikaru | Frankenstein | Trafalgar Law | Kyubey
15 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Sakata Gintoki | Hei | Sima Yi | Kenji Meshiya | Kenji Meshiya | Kenji Meshiya
16 | Erisadesu | Guu | ----- | Roronoa zoro | Frankenstein | Stocking | -----
17 | Nozomu | Chuck | Erika Furudo | Erika Furudo | Yuuji Fukunaga | Kyubey | -------
18 | The Tragic Prince | Erika Furudo | Frankenstein | Sima Yi |
19 | Hanzo | Ushiromiya Hideyoshi | Frankenstein |
20 | Iristella | Stocking | Hei | Sima Yi | Pikachu | Akashiya Moka | Roy Mustang
21 | Mad_Hatter | Head | ------- | Sima Yi | Akashiya Moka
22 | shinigami94 | Yuuji Fukunaga | Hei | Frankenstein | Trafalgar Law | Nougami Neuro | Nougami Neuro
23 | Anelis | Kenji Meshiya | Frankenstein | Frankenstein | Frankenstein | Akashiya Moka | Kyubey | 4
24 | VampireGirlization | Nao Kanzaki | Erika Furudo | Frankenstein | Pikachu | Akashiya Moka | Kyubey | 1
25 | Kai | Nougami Neuro | Akira Hikaru | Sima Yi | Lambo | Roronoa Zoro | Kanzaki Nao | 1
26 | Zura | Akita Hikaru | Akashiya Moka | Akashiya Moka | Akashiya Moka | Akashiya Moka
27 | Piscatella | Roy Mustang | Hei | Sima Yi | Frankenstein | Stocking | Kyubey | 5
28 | Sponis | Kenzō Tenma | Akisame Kōetsuji | Sima Yi | Griff | Roy Mustang | Kyubey
29 | Fallen_Angel_Itachi | Frankenstein | Erika Furudo | Sima Yi | Kenji Meshiya |
30 | Azathoth | Kyubey | Erika Furudo | Sima Yi | Akashiya Moka | Akashiya Moka | Kenji Meshiya | 7
31 | Johnyman | Grimmer | Gokudera Hayato | Chuck | Lambo | Lambo | Roy Mustang
32 | Night Wizard Seal | Medicine Seller | Stocking | Sima Yi | Stocking | Akashiya Moka | Roy Mustang
[/table]

Κτήριο 1

[TABLE=head]# | Username | Character | Κατάσταση | Ρόλος
01 | BoredForLife | Trafalgar Law | ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ | ΑΘΩΟΣ
02 | LucyHeartfilia | Lambo
03 | Babba | Zagi
04 | Robin-Chwan | Gokudera Hayato
05 | johntheo95 | Akisame Kōetsuji | ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ | ΑΘΩΟΣ
06 | Lord Leon | Akashiya Moka | LYNCHED | ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
07 | MikamiTeru | Hei | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
08 | matassos| pikachu[/TABLE]

Κτήριο 2

09 | Bad Boy | Chopper | ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ | ΑΘΩΟΣ
10 | Kamui | Sima Υi | LYNCHED | ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
11 | zoro77 | Roronoa Zoro
12 | Tenshi | Akagi Shigeru
13 | d.neko-angel | Yuuko Ichihara |
14 | didimakia | Griff
15 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Sakata Gintoki
16 | Erisadesu | Guu | ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ | ΑΘΩΟΣ[/TABLE]

Κτήριο 3

17 | Nozomu | Chuck | ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ | ΑΘΩΟΣ
18 | The Tragic Prince | Erica Furudo | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
19 | Hanzo | Ushiromiya Hideyoshi | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
20 | Iristella | Stocking
21 | Mad_Hatter | Head | MURDERED | ΑΘΩΟΣ
22 | shinigami94 | Yuuji Fukunaga
23 | Anelis | Kenji Meshiya
24 | VampireGirlization | Nao Kanzaki [/TABLE]

Κτήριο 4

25 | Kai | Nougami Neuro
26 | Zura | Akita Hikaru | MURDERED | ΑΘΩΟΣ
27 | Piscatella | Roy Mustang
28 | Sponis | Kenzō Tenma
29 | Fallen_Angel_Itachi | Frankenstein | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
30 | Azathoth | Kyubey | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
31 | Johnyman | Grimmer
32 | Night Wizard Seal | Medicine Seller
[/TABLE]

Και...

Καμαρίνι της Asuka

[TABLE=head]# | Character | Username | Κατάσταση | Ρόλος
01 | Asuka Langley Soryu | xxx | MURDERED | NPC
[/TABLE]

Η μέρα θα αρχίσει μόλις ενημερωθώ από δολοφόνους και επιθεωρητή. Το αργότερο μέχρι αύριο το πρωι.

xbJ3b2w.jpeg

#418 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 February 2011 - 16:31

Άλλη μια εφιαλτική νύχτα τελείωσε...Τα τουβλάκια του Akagi όμως δεν τον έσωσαν. Κάθε άλλο μάλιστα καθώς οι δολοφόνοι του έφεραν το mahjong set στο κεφάλι αφήνοντας τον σέκος!

Άραγε τί θα φέρει η νέα μέρα που ξημερώνει στους κατοίκους της .aNiMe//GR Town?

Κτήριο 1

01 | BoredForLife | Trafalgar Law | ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ | ΑΘΩΟΣ
02 | LucyHeartfilia | Lambo
03 | Babba | Zagi
04 | Robin-Chwan | Gokudera Hayato
05 | johntheo95 | Akisame Kōetsuji | ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ | ΑΘΩΟΣ
06 | Lord Leon | Akashiya Moka | LYNCHED | ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
07 | MikamiTeru | Hei | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
08 | matassos| pikachu[/TABLE]

Κτήριο 2

09 | Bad Boy | Chopper | ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ | ΑΘΩΟΣ
10 | Kamui | Sima Υi | LYNCHED | ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
11 | zoro77 | Roronoa Zoro
12 | Tenshi | Akagi Shigeru | MURDERED | ΑΘΩΟΣ
13 | d.neko-angel | Yuuko Ichihara |
14 | didimakia | Griff
15 | °•πίΟu-πίΟu•°™ | Sakata Gintoki
16 | Erisadesu | Guu | ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ | ΑΘΩΟΣ[/TABLE]

Κτήριο 3

17 | Nozomu | Chuck | ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ | ΑΘΩΟΣ
18 | The Tragic Prince | Erica Furudo | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
19 | Hanzo | Ushiromiya Hideyoshi | MURDERED | ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
20 | Iristella | Stocking
21 | Mad_Hatter | Head | MURDERED | ΑΘΩΟΣ
22 | shinigami94 | Yuuji Fukunaga
23 | Anelis | Kenji Meshiya
24 | VampireGirlization | Nao Kanzaki [/TABLE]

Κτήριο 4

25 | Kai | Nougami Neuro
26 | Zura | Akita Hikaru | MURDERED | ΑΘΩΟΣ
27 | Piscatella | Roy Mustang
28 | Sponis | Kenzō Tenma
29 | Fallen_Angel_Itachi | Frankenstein | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
30 | Azathoth | Kyubey | LYNCHED | ΑΘΩΟΣ
31 | Johnyman | Grimmer
32 | Night Wizard Seal | Medicine Seller
[/TABLE]

Και...

Καμαρίνι της Asuka

[TABLE=head]# | Character | Username | Κατάσταση | Ρόλος
01 | Asuka Langley Soryu | xxx | MURDERED | NPC
[/TABLE]

Η μέρα θα τελειώσει την Κυριακή το βράδυ.

xbJ3b2w.jpeg

#419 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 26 February 2011 - 17:35

Zagi[Babba]

Όπως αναμενόταν, σκότωσαν τον Akagi Shigeru[Tenshi ] νομίζοντας ότι είναι επιθεωρητής, καθώς έπεσε μέσα στις υποψίες του για Kenji Meshiya [Anelis] και Roy Mustang[Piscatella].
Διαλέξτε και πάρτε. Δε με νοιάζει ποιος θα βγει. Θα ενώσω τα χέρια μου στο τέλος της ημέρας ενάντια σε εκείνον απ' αυτούς που θα είναι με το ένα πόδι στον τάφο.
Ο τελευταίος δολοφόνος είναι ένας από τους δύο:
Nao Kanzaki [VampireGirlization] ή Griff[didimakia].

Attached Files

Edited by Babba, 27 February 2011 - 19:10.
πρόσθεσα τις εικόνες και τίποτε άλλο

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#420 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 26 February 2011 - 21:02

Medicine Seller
Posted Image

Ho? Πολλά ενδιαφέροντα γεγονότα συνέβησαν κατα την διάρκεια της νύχτας. Αυτοκτονίες κι ένας φόνος.

Μπορώ να πω πως αρκετά ύποπτοι μου φαίνονται και ο Pikachu και η δίδα Stocking, αλλά κάτι μου λέει να μην τους ψηφίσω τώρα. Θα επιμείνω στον προηγούμενο στόχο μου

Roy Mustang[Piscatella]
Posted Image

Εις το επανιδείν.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.