Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• This topic is locked This topic is locked
503 replies to this topic

#91 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 14 February 2011 - 18:12

Hei

Δημοσιευμένη  εικόνα

Φιλτατοι, ειδατε οτι ηδη καποιοι φιλοι μας εχουν ανοιξει τα ματια τους. Παρακαλω συνετιστειτε και ευελπιστω οτι θα βγαλουμε δολοφονο απο την πρωτη κιολας φορα....Erica you're next on my list....
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#92 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 14 February 2011 - 19:16

Frankenstein (βλ avataaaaar!)

Hei, αγαπητέ, ακούγεσαι πολύ σίγουρος κάτι που μου προκαλεί υποψίες. Εξάλλου κανείς από όσους ψήφισαν τώρα δεν ψήφισαν κάποιον που υπέδειξες...Μήπως έχεις κάτι να μας πεις...?Μήπως είσαι εσύ ένας δολοφόνος...?
Αλλά και να ήσουν δε θα μας το έλεγες, χα χα, πως το ξέχασα, επιπολαιότης μου...

Το θέμα είναι ότι ο αφέντης έχει αρχίσει να δυσφορεί απ'αυτόν τον αδικαιολόγητο εγκλισμό του εδώ εξαιτίας μου κι αισθάνομαι τόσο άσχημα που αναγκάζεται να περιμένει εμένα -πραγματική ντροπή σας λέω, και να σκεφτεί κανείς τόσους αιώνες και ποτέ δεν χρειάστηκε κάτι τέτοιο... Γι αυτό σας παρακαλώ στο όνομα του αφέντη μου παραδοθείτε δολοφόνοι...
Αλλιώς θα αναγκατείτε με τον σκληρό τρόπο.

Παρόλες τις υποψίες μου όμως, θα μείνω σταθερός στην αρχική μου κατηγορία γιατί ούτε η μικράν έχει λογοδοτήσει για τις πράξεις τις κι εφόσον όλοι είμαστε ύποπτοι αυτό την καθιστά ή πολύ ύποπτη ή πολύ αθώα...Erica Furudo (The Tragic Prince) , the ball is in our court.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#93 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 14 February 2011 - 19:58

Yuuko Ichihara [d.neko-angel]

Δημοσιευμένη  εικόνα

βγάζει με επιδέξιες κινήσεις την πίπα της την γεμίζει tobacco και αρχίζει να καπνίζει αργά αργάαααα
έπειτα απευθύνεται στον Zoro με χαλαρό και σίγουρο ύφος
(μα τι λέωωωωω χαχαχαχα) :P
Zoro συνέχισε τον ύπνο σου ξιφομάχε μου. Τα όνειρα αν τα προσέξεις και τους δώσεις σημασία πολλές φορές μπορούν να είναι καλοί σύμβουλοι και να σου δώσουν τις απαντήσεις που ψάχνεις. Πολλές φορές μάλιστα σου δίνουν και τις απαντήσεις που με ανοιχτά τα μάτια δεν θα τις έβλεπες. Οπότε και είμαι σίγουρη πως από εκεί μέσα στα όνειρα θα πάρεις και την σωστή απάντηση σχετικά με εμένα, πως εγώ δεν έχω τίποτα να κρύψω άρα και δεν φοβάμαι τίποτα!
Την ψήφο μου προς το παρόν δεν την αλλάζω, ειδικά εφόσον αυτή την στιγμή δεν υπάρχει άλλο άτομο που να μου φαίνεται πιο ένοχο με αυτά που λέει και κάνει. Οπότε Hei (MikamiTeru) σταθερά. Τους λόγους που δεν μπορώ να βασιστώ σε ένα άλλοθι και ας δόθηκε από την αρχή τους έχω ήδη εξηγήσει ας μην γινόμαστε λοιπόν κουραστικοί κολλώντας αποκλειστικά στο συγκεκριμένο θέμα. Επίσης να ξεκαθαρίσω πως θεωρώ αρνητικό ως γεγονός το ότι ο Sima Υi [Kamui] δεν μου έχει απαντήσει ακόμα στην ερώτηση που του έκανα, όπως και ακόμα δεν μπορώ να εξηγήσω πως γίνετε η Akashiya Moka να παρουσιάζει από την πρώτη κιόλας ημέρα στοιχεία εναντίον κάποιου άτομο. Μου φαίνεται πως ειδικά για το τελευταίο είναι ακόμα νωρίς.

rrmr.png

#94 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 14 February 2011 - 20:15

Hei

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ξαναδιαβασα ολα τα ποστ απο την αρχη....και...

Sakata Gintoki

Οi! Oi! Oi kuso yaro! Ποιος ειναι ο στοχος σας δηλαδη? Μηπως καποιος καρφωθηκε εδω-οi?

Ερωτηση, αγαπητε Sakata. Αν καρφωθηκε τι εχεις να κερδισεις ? Μηπως ηταν μια υποδειξη προς τους συναδελφους σου ?

Θα συνεχισω να αγνοω τις ανουσιες κατηγοριες σας. Στο τελος θα τραβατε τα μαλλια σας.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#95 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 15 February 2011 - 00:18

Kanzaki Nao

Frankenstein σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια..... ο αφεντης σου πρεπει να ειναι ενας καλος ανθρωπος... αλλα δεν ειμαι αφελης... απλα πιστευω στο καλο που υπαρχει τριγυρω..λιγοι ειναι οι καλοι που το βλεπουν ομως θωερω προς πρεπει να αρχισει και ο υπολοιπος κοσμος να το βλεπει.....

Ωστοσο ας γυρισουμε πισω στο παιχνιδι.... βλεπω πως πολλοι ψηφιζουν 2 ατομα ομως το ενα με μεγαλυτερη επιμονη..... μηπως καποιος επιθεωρητης ανακαλυψε κατι και επηρεαζει τους πολιτες???? Erica δεν ξερω τι εχεις πει και τους εχεις αναστατωσει ολους ενα ομως μου περνα απο το μυαλο..................... το αυτονοητο.....!!!! Μου ειναι πολυ δυσκολο να κατηγορω..... ή να υποδεικνυω...... αλλα η βασικη αρχη μου ως Kanzaki Nao ειναι να προσπαθω να πεισω ολους εσας πως πρεπει να ενωθουμε και να νικησουμε το κακο που απειλει την κοινωνια μας..... Ελπιζω σε ενα καλυτερο αυριοο!!!

Akiyama-san....:blush2:

Posted Image
The Dream Has Ended....

#96 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 15 February 2011 - 02:30

Originally Posted by °•πίΟu-πίΟu•°™ Δημοσιευμένη  εικόνα
Sakata Gintoki

Οi! Oi! Oi kuso yaro! Ποιος ειναι ο στοχος σας δηλαδη? Μηπως καποιος καρφωθηκε εδω-οi?

Hei

Ερωτηση, αγαπητε Sakata. Αν καρφωθηκε τι εχεις να κερδισεις ? Μηπως ηταν μια υποδειξη προς τους συναδελφους σου ?

Θα συνεχισω να αγνοω τις ανουσιες κατηγοριες σας. Στο τελος θα τραβατε τα μαλλια σας.

Sakata Gintoki

Oσα λες αγαπητε μου στα αυτια μου ακουγονται οπως οταν δυο χελωνες που δεν εχουν βρεθει για 6 μηνες λογω της χειμεριας ναρκης και αποφασιζουν να κανουν σεξ.

Furudo erica

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#97 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 15 February 2011 - 05:06

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:

#98 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 15 February 2011 - 05:28

Sakata Gintoki

Noμιζεις πως με 5 φωτο θα μας ξεγελασεις-οι!
Οσο γλυκια και χαριτωμενη κι αν εισαι, το ενστικτο που εχω αποκτησει μετα απο χρονιο διαβασμα καθε ειδους Shounen που εχουν κυκλοφορησει στο Jampu, δεν μπορεις να ξεγελασεις παρα μονο εξωγηινα τερατα με κοκκινα μαλλια και κιμονο.

Furudo Erica. OI!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#99 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 15 February 2011 - 05:59

Δημοσιευμένη  εικόνα

#100 Piscatella

Piscatella

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 15 February 2011 - 06:04

Roy Mustang
Δημοσιευμένη  εικόνα

Νομίζω είναι ώρα να μιλήσει και κάποιος με κάποια αρμοδιότητα εδώ μέσα. Ας πούμε ένας State Alchemist.

Δυστυχώς αυτό που βλέπω είναι ότι οι δολοφόνοι έχουν ήδη καταφέρει να δημιουργήσουν μια τεταμένη ατμόσφαιρα, ενώ θα έπρεπε να δουλεύουμε όλοι μαζί, κατηγορίες πετάγονται από παντού.

Μπορώ να καταλάβω το λόγο που ο μικρός μαφιόζος με κατηγορεί (δέος και τρόμος) και τον συγχωρώ.
Δεν μπορώ όμως να καταλάβω τις κατηγορίες προς την μικρή Erica που μέχρι πριν από λίγο δεν είχε πει λέξη.

Γενικά επικρατεί ένας μικρός χαμός και στο κέντρο του για την ώρα βλέπω τον Hei(MikamiTeru) που πάει όπου τον παίρνει ο άνεμος, και αλλάζει κατηγορίες την μια μετά την άλλη.
Ίσως θα έπρεπε να ηρεμήσεις λίγο για την ώρα.

#101 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 15 February 2011 - 09:35

Frankenstein

Δημοσιευμένη  εικόνα

Καλημέρα αγαπητοί...Τι κάνετε? Ω, βλέπω η δεσποινίς επιτέλους εμφανίστηκε! Γλυκιά μικρή κοπέλα, δεν έχω τίποτα εναντίων σου προσωπικό -ούτε καν σε ξέρω άλλωστε-, απλώς μου φάνηκες ύποπτη επειδή είσαι γυναίκα που ταιριάζει το προφίλ ενός απ'τους δολοφόνους, επιρρεπής σε κάτι σκοτιενότερο σαν χαρακτήρας κι επίσης...δεν είχες εμφανιστεί καθόλου μέχρι τώρα. Μα τι κακοί τρόποι, ο αφέντης θα διαμαρτυρόταν...

Λοιπόν...Μέχρι τώρα δε μπορώ να πω ότι με πείθεις μικρή Erica Furudo (The Tragic Pricne) διότι μου φαίνεται λογικό αλλά και παιδαριώδες να κατηγορείς όσους σε κατηγόρησαν αμέσως. Βέβεαι είσαι ένα μικρό κοριτσάκι μόνο, τι λέω...Χα χα, θα δούμε λοιπόν αν μπορώ να σε εμπιστευτώ...Εσένα και κάποιον ακόμα δηλαδή...Ας ελπίσουμε για χάρη του νεαρού της ηλικίας σου να μην είσαι εσύ γλυκιά μου. Φυσικά θα παρατηρήσω κι άλλες συμπεριφορές που με προβλημάτισαν μέχρι τότε.

Ίδωμεν...

Παρεπιμπτόντως, κύριε Roy (Piscatella), χαίρομαι που ήρθε κι ένας άνθρωπος που είναι γνώριμος με τις διαδικασίες των αρχών αλλά ας ελπίσουμε ότι δεν είναι έτσι όπως τα λέτε.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#102 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 15 February 2011 - 09:40

Lambo
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
Boreeeeed!!
Ποιος θα έρθει να μου αγοράσει παγωτό;;;
Hei (MikamiTeru) , .... έχεις κάνει πολλά ποστs και το αβαταρ σου είναι μεγάλο και τρομαχτικό 〜neeee
Ακόμα και το aura του είναι τρομαχτικό!
Δημοσιευμένη  εικόνα

*Walks away singing, again*
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fl0guoR1cQM&feature=related[/YOUTUBE]

Edited by Jiji, 15 February 2011 - 09:58.

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#103 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 15 February 2011 - 11:54

Παιδιά μου, παιδιά μου, παιδιά μου *Μενεγάκη mode*

Η πρώτη μέρα θα φτάσει σύντομα στο τέλος της...Απόψε στις 9:00 θα απλωθεί το σκοτάδι στην .aNiMe//GR Town και μαζί του θα φέρει είτε το λυντσάρισμα ενός αθώου είτε τη δίκαια τιμωρία ενός αιμοδιψή δολοφόνου...

Σκεφτείτε καλά την τελική σας ψήφο γιατί μόλις πέσει η νύχτα δεν θα υπάρξει γυρισμός ~mwahahahahhahahahaha~

xbJ3b2w.jpeg

#104 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 15 February 2011 - 13:17

Roronoa Zoro(zoro77)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Αααα! Κρακ, κρακ!! Ωραια ηταν!Επιτελους με ακουσατε!!!!
Τι εχω να κανω τωρα? Αα να κοιταξω ποιοι ειναι οι δολοφονοι. Πω πω ειμαι πολυ μπερδεμενος. Μπορει να θεωρω οτι οποιος μιλαει πολυ ειναι νουμερο 1 υποπτος, η διαισθηση μου ομως λεει οτι ΣΥΝΟΛΙΚΑ οι δολοφονοι δεν εχουν κανει ακομα πολλες κινησεις.
Η miss Erika Furudo που πριν λιγο εκανε τις πρωτες εμφανισεις της, θα ελεγα οτι δεν ειναι μια απο αυτους/ες που εκαναν τον φονο. Αυτο γιατι θα ειχε απο πολυ πιο ΠΡΙΝ υπερασπιστει τον εαυτο της.Καλα μπορει και να μην ειχε μπει καν στο φορουμ:D Επισης η επιμονη καποιων να την βγαλουν εξω χωρις να ειχε βγαλει λογο κατι λεει. Τεσπα βλεπουμε. Ομολογω τα δολοφονακια κανουν καλη δουλεια για αρχη..
Παρα την διακριτικοτατη απαντηση τηςYuuko Ichihara [d.neko-angel] θα μεινω προς το παρον σε εκεινη. Πισω απο εξυπνες απαντησεις βρισκονται εξαλλου οι δολοφονοι..
Παω τωρα να γυμναστω. Για αρχη 3000 push ups με το ενα δαχτυλο και μετα αλλα τοσα με το αντιστοιχο δαχτυλο του αλλου χεριου μου. Μετα βλεπω.Εχω και 5 δολοφονους να με περιτριγυριζουν σημερα. Δημοσιευμένη  εικόνα

Edited by zoro77, 15 February 2011 - 13:46.

2po6sfa_jpg.gif

#105 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 15 February 2011 - 15:12

Frankenstein

Δημοσιευμένη  εικόνα

(Αν αναρωτιέται κανείς γιατί αλλάζω φωτογραφίες κάποιες φορές τότε ας μάθετε ότι κάποιος σαν κι εμένα δε μπορεί να αρκείται πάντα σε μία φωτογραφία, πρέπει να δείξει όλη του την ομορφιά και σε όλες τις πόζες, χα χα.)

Λοιπόν, δεν ξέρω. Όσο περνάει η ώρα και το ρολόι αμείλικτο κουνάει τους δείκτες του, δεν ξέρω τι να αποφασίσω...Μήπως όντως δεν το έκανε η μικρή Erica Furudo (The Tragic Prince) αλλά μήπως το έκανε κάποιος άλλος? Κάποιος σαν τον Hei (MikamiTeru) ίσως? Δεν ξέρω αν είναι η κυρία που ευθέως κατηγορεί ο αγαπητός κύριος Zoro -που με το που ξύπνησε θα πέσει η νύχτα: κακό timing αγαπητέ, αλλά καταλαβαίνω πως είναι να χρειάζεσαι τον ύπνο αν σκεφτούμε ότι ο αφέντης μου κοιμόταν για τόσο πολύ- αλλά έχω κι άλλες υποψίες. Μήπως είναι ο κύριος Gintoki (πίΟu-πίΟu)? Βέβαια αν τελικά φύγει απ'την εικόνα η μικρή κι αποκαλυφθεί ότι είναι αθώα τότε...τι? Αυτό είναι καταδικαστικό για τον Gintoki που την υποψιάστηκε έτσι χωρίς λόγο? Ή μήπως...? Χμ...Βέβαια αν όντως είναι αθώα και τελικά βγει δεν ξέρω πως θα συγχωρήσω τον εαυτό μου που έβαλα το χέρι μου και σκότωσα ένα μικρό κοριτσάκι...

Είμαι τόσο μπερδεμένος και τι κρίμα που δε μπορούμε να λύσουε το θέμα με πιο "ευθύ" τρόπο *dark aura rising*... Αχεμ, συγγνώμη, παραφέρομαι αφέντη.

Edited by Fallen_Angel_Itachi, 17 February 2011 - 23:00.
Picture malfunction XP

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai