Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition


  • This topic is locked This topic is locked
503 replies to this topic

#61 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 13 February 2011 - 16:35

Frankenstein (βλ avatar)

Αγαπητέ chopper, το ήξερα ότι σαν άνθρωπος της -πραγματικής- επιστήμης θα καταλάβαινες...

Μα τώρα όσον αφορά την Kanzaki Nao (VampireGirlization ) πρέπει να ομολογήσω ότι πάντα είχε αυτήν την-ενοχλητικά αλλά διασκεδαστικά- αφελή προσωπικότητα, θέλοντας όλοι να τα πάνε καλά με όλους αλλά μικρή μου Nao εδώ είναι φόνος, όχι παιχνίδι με χρήματα... άρα είναι εξίσου ύποπτο ότι ο Akita Hikaru (Zura) είναι καλός μαζί της και άλλαξε την ψήφο του. Αλλά μήπως κι εσύ Νοugami Neuro (Kai) έχεις κάτι να κρύψεις και προσπαθείς να μας αποπροσανατολίσεις ή είναι προσωπικό το θέμα με τον Akita?

Όπως κι αν είναι τα πράγματα θα εμείνω στην αρχική επιλογή μου Erica Furudo (The Tragic Prince) εφόσον δεν έχει απαντήσει ακόμα αλλά πολλές σκέψεις περνάνε απ'το μυαλό μου...και τώρα να με συγχωρείτε, πρέπει να πάω να φτιάξω το τσάι του αφέντη μου...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#62 MikamiTeru

MikamiTeru

    Blackholistas United

  • Members
  • 467 posts

Posted 13 February 2011 - 16:37

Hei

Posted Image

Εχεις απολυτο δικιο Yuuko-san. Θα μπορουσα να κατσω χαλαρα και να σας κοιταω. Αποφασισα ομως να μπω δυναμικα και να πεταξουμε τους δολοφονους οσο πιο γρηγορα γινεται. Και κατι ακομα. Σκεψου λογικα. Ενας δολοφονος, θα εκανε ποτε κατι τετοιο ? Να δημιουργησει αλλοθι απο το πρωτο ποστ ? Δεν το νομιζω, γιατι πολυ απλα θα κινουσε υποψιες, οπως και εκανε.

Yuuki
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#63 Robin-Chwan

Robin-Chwan

    Anime Professional

  • Members
  • 564 posts

Posted 13 February 2011 - 16:44

Και μια υποσημείωση της τελευταίας στιγμής, Gokudera αρκετά άτομα δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα να μιλήσουν! το γιατί έχεις κολλήσει ειδικά με τον Roy δεν το καταλαβαίνω. Όπως ήδη έχω πει πιστεύω ότι είναι ακόμα νωρίς για βιαστικά συμπεράσματα και φανατισμούς. Και επειδή ακριβώς είναι ακόμα νωρίς η συμπεριφορά σου μόνο ως περίεργη μπορεί να χαραχτηριστεί.

Gokudera Hayato

Μα και εγω ο ιδιος εχω πει οτι εχω ακομα αμφιβολιες. Ο Roy Mustang ειναι αυτος που υποψιαστικα πρωτα γιατι εκτος απο το γεγονος οτι ειναι γυναικας εχουμε δει οτι χανει ευκολα τον ελενχο, ειδικα αν δεν ειναι μαζι του η Hawkeye να τον σταματησει. Αλλα και παλι ολα αυτα ειναι μια υποθεση που περιμενω να διαψευθει. Δυστυχως ειναι ακομα πολυ νωρις για να εχω καποιον συγκεκριμενο στο μυαλο μου και προσπαθω να βρω τον δολοφονο με τα στοιχεια που εχω αυτη τη στιγμη στα χερια μου. Ο μονος λογος που βιαζομαι ειναι γιατι οσο αργουμε να βρουμε τους δολοφονους τοσο πιο πολυ κινδυνευει ο Δεκατος!!

Posted Image
Devils don't ask favors from God


#64 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

    apathy syndrome

  • Members
  • 676 posts

Posted 13 February 2011 - 16:51

Lambo
Posted Image


Ok, Kenji Meshiya (Anelis) , σε συγχορώ για την φάτσα σου γιατί αναγνώρισες της φοβερότητά μου :himitsu:

Hmph! Αυτη η ηλιθια αγελαδα ειναι το ιδιο μωρο σε 10 χρονια οπως ειναι και τωρα. Αν και θα συμφωνισω στο οτι ειναι γυναικας στο μελλον, αν τον απεριπτε η Asuka το πολυ πολυ να επεφτε στα γονατα και να ελεγε "Gotta....stay....calm...." και μετα να αρχιζε να κλαιει. Δυστυχως ο Δεκατος θεωρει αυτο το χαζο μουλαρι μελος της Οικογενειας (αν και δεν καταλαβαινω γιατι) και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ηθελε να τον κατηγορουν, αρα σαν το δεξι Του χερι ειναι χρεος μου να τον υπερασπιστω!


Πάλι κοροιδεύεις τον φοβερό και ατρόμητο Lambo -chan ,AHo Dera???
You Octopus Head!!!!!
Posted Image

hmmmm, Roronoa Zoro (zoro77) , your aura is scaring me Posted Image

DbGr2lv.png


MAL || TUMBLR


#65 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 13 February 2011 - 17:27

Akita Hikaru (Zura)

Posted Image


:drink:

Αγαπητή Nao, δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η συμπάθεια προς το πρόσωπό μου, αν και με κολακεύει αυτό - άλλωστε έχω και μια αξιόλογη εμφάνιση- αλλά είμαι δεσμευμένος.
Η συμμαχία μαζί σου, δεν ξέρω για ποιο λόγο θα γίνει αλλά συμφωνώ στο ότι πρέπει να παραμείνουμε ειρηνικοί :)

Frankenstein, που το όνομά σου με φοβίζει ολίγον, η πρώτη ψήφος μου ήταν τυχαία. Απλά επέλεξα κάποια από τις κοπέλες γιατί υποπτευόμουν ότι ο φόνος έγινε από ζήλια. Η αλλαγή της ψήφου μου έγινε γιατί η κοπέλα δεν είχε γράψει ακόμη όταν εμφανίστηκαν κάποιες άλλες υποψίες προς άλλα άτομα. Αν έγραφε κάτι ανάλογα ύποπτο, θα την κατηγορούσα.

Neuro-san, ο άνθρωπος ξεχνάει και θυμάται οπότε του έρθει. Εξάλλου θεώρησα ασήμαντο το γεγονός μιας μικρής τσιρίδας, γιατί απλά πέρασα αρκετά γρήγορα με ανησυχία για το τι γίνεται στο καμαρίνι της φίλης μου. Δεν ήταν για να την παρηγορήσω γιατί δεν βγήκε πρώτη, οπότε δεν πρόκειται να έπραττα και αυτό το έγκλημα για να εκδικηθώ την δεσποινίς που δολοφονήθηκε. Απλά ήμουν σίγουρος, ότι τα πράγματα στο καμαρίνι της δεν θα ήταν τόσο ήρεμα εφόσον θα υπήρχαν και οι φίλοι της που θα ήταν τα άτομα που θα εκνευριζόντουσαν παραπάνω (βλ. Himeji). Ούτε κάθισα να κρυφακούσω, αν και σε άλλες καταστάσεις θα καθόμουν, απλά αγνόησα εξ αρχής το γεγονός. Αλλά βρεθήκαμε σε αυτήν την κατάσταση, και καθώς προσπαθούσα να συνδυάσω τα στοιχεία που θεώρησα σημαντικά, θυμήθηκα εκείνην την στιγμή.
Δεν είχα προθέσεις να το κρύψω, φυσικά. Δεν θα το ανέφερα αν γινόταν αυτό.

Προς το παρόν, παραμένω στις αρχικές μου υποθέσεις και υποψίες.
Hei (Mikami Teru).
Προσωπικά, πιστεύω, ότι δεν έχει δώσει άλλοθι στον εαυτό του από την αρχή, και ότι απλά προσπαθεί να βρει πράγματα που θα τον δικαιολογήσουν, ακόμη.

Edited by Zura, 13 February 2011 - 20:22.


#66 Nozomu

Nozomu

    Haino haino haino~

  • Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 13 February 2011 - 17:29

Chuck
Posted Image

Chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck CHUCK!

*thunder strikes and a message comes out of mouth*

Πτωμα... κοπελες... δολοφονοι... κοπελες... υποπτοι... ΚΟΠΕΛΕΣ... chuck... ψηφιζει Erica Furudo(The Tragic Prince)... οχι καλο κοπελα! CHUCK!!!

Edited by Nozomu, 13 February 2011 - 17:39.

Posted Image

Spoiler:


#67 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 13 February 2011 - 17:30

Nao Kanzaki


ωστοσο διαβαζοντας ολες τις υποθεσεις που εγιναν κατελειξα να εχω υποψιες για την Akashiya Moka. Μηπως το θυμα ήταν ενα απο τα πολλα κοριτσια που μαγευτηκαν απο την γοητεια του γλυκου Tsukune-kun και απο τον θυμό σου μεταμορφωθηκες στον αλλον σου εαυτο???? μηπως σε θολωσε η ζηλεια??????μηπως ενιωσες να σε απειλει αυτη η γλυκεια και προωρα νεκρη κοπελα???? τοσα ερωτηματα αλλα μονο μια απαντηση...



Akashiya Moka

inner moka mode on
Posted Image

Αμα ήταν να εξολοθρευω κάθε ποταπή τσουκνίδα που εμφανιζεται ως αντίζηλος της ura δε θα είχε μείνει κανείς από το cast του manga :hahaha: δε θα κανα άλλη δουλειά όλη μέρα με το χαρέμι που χει μαζζέψει αυτός ο τσουκούνε γύρω του... καλά όχι ότι δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμο, αλλα δε θα μπορούσα να στεναχωρήσω ποτέ την ura. Ασε που γκνμφχ... τον χρειαζομαι να βγαζει το rosario...

Μα γιατί καθομαι και ασχολουμαι με κάθε αβασιμη κατηγορία εγώ, το σπλάχνο της akasha bloodriver... ω θεε μου τι ξεπεσμος... να δω τι αλλο θα κανω για την ura...

Nao Kanzaki, know your place little maggot!
/hairflip

ura mode on
Posted Image

τελικά δεν πρέπει να είναι ο ζόρο... ναι είναι η αλήθεια ότι τον φοβάμαι λίγο... αλλά πρέπει να έχει καλή ψυχή φαινεται τίμιος... Αυτ;o θα ήθελε κι ο Τσουκούνε μου, που βλέπει πάντα την καλή πλευρά των αθρώπων, ο γλυκός μουουουου ~nyaaannn~:lovulovu:

Από την άλλη υπάρχει κάτι που δεν μου άρεσε. Αυτός ο Kenzō Tenma (Sponis) παρακολουθούσε πίσω από ένα τοίχο καλυμμένος με μιά γκριζα καμπαρντίνα... και παρόλο που ήταν γιατρός δεν επεναίβει... πως μπορεσε να μη βοηθησει καποια που τον ειχε αναγκη... κι αλλες φορες εχει ρισκαρει!
Ναι το ξέρω οτι καταζητείται και κρύβεται, και δεν ήθελα να τον κατηγορήσω αλλά... τον εχω δει κι αλλες φορες απο τότε να μας παρακολουθει από τις σκιές...
Τουλάχιστον θα ήθελα να ακουσω την ιστορια του.

Κι εσύ χαζούλι Kanzaki... μην ακούς την omote. τα παραλέει καμια φορά αλλα έχει καλη καρδιά! ( να δεις πως κοκκινησε μια φορά που ο Τσουκουνε μου της έπιασε το χέρι kishishishishi :hehe:) Δεν θα μπορούσαμε ποτε ουτε εγώ ουτε αυτή να πειράξουμε την Asuka. Ειναι τοσο γλυκια, κοκκινομάλλα και tsundere μας θυμιζει την αδελφουλα μας την cocoa!:emptyonexg1:
Posted Image


Ελα να συμμετέχουν κι αλλοι να ζεστενομαστε! και παιδια please περισσοτερο role play! Υποτιθεται διαλεξαμε χαρακτηρες που τους ξερουμε καλα ακριβως για αυτο, να γινει νταβαντουρι! Αν είναι να κρυβομαστε μην εκτεθουμε ας γραψουμε ο καθενας ενα ονομα και τελος. Ακομα κι ο ματασσος π.χ. που κανονικά μονο πικα λέει περισσοτερο παιζει απο άλλους που υποτίθεται οτι είναι λαλίστατοι...

Edited by Lord Leon, 13 February 2011 - 17:46.

stasou%2520mygdala.jpg


#68 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 February 2011 - 18:49

*Πετάγεται σαν τσουτσου*

Επειδή κατά καιρούς παρατηρείται άτομα να μην συμμετέχουν στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να το ψιλοχαλάνε μετά από αυτόν τον γύρο (περίοδος χάριτος μιας και μόλις αρχίσαμε) όποιος δεν έχει ούτε ένα ποστ σε μια μέρα (παιχνιδιού όχι κανονική μέρα) σημαίνει ότι αποδήμησε εις Κύριο :P

Καλή συνέχεια ^^

xbJ3b2w.jpeg


#69 Johnyman

Johnyman

    Clear Eyes,Full Hearts

  • Members
  • 142 posts

Posted 13 February 2011 - 19:48

Grimmer
Posted Image

και πάνω που έκανα καλό παιχνίδι με τα παιδάκια για πρώτη φορά στη ζωή μου,συμβαίνει αυτό..γιατί Θεέ μου?

επειδή δεν μαρέσει να καρφώνω,θα πω,πως με μιά γρήγορη έρευνα,οι υποψίες μου έπεσαν πάνω στον Head (Mad_Hatter).

Άντε γιατί τα καημενούλικα τα παιδάκια με φωνάζουν και πάλι πίσω

Posted Image


#70 VampireGirlization

VampireGirlization

    VampireGirlization

  • Members
  • 64 posts

Posted 13 February 2011 - 20:05

Kanzaki Nao


Frankenstein το θεμα μας δεν ειναι μονο τα λεφτα αλλα οτιδηποτε κακο υπαρχει στον πλανητη που διαφθειρει τους ανθρωπους..... γιαυτο πρεπει να ενωθουμε και να παταξουμε το κακο στην καθε μορφη του!!!!
Posted Image
The Dream Has Ended....

#71 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 13 February 2011 - 20:27

Akita Hikaru (Zura)

Posted Image


:drink:

Έχω παρατηρήσει εδώ και πολύ ώρα, ότι πολλοί από εσάς ψηφίζετε την Erica Furdo (Tragic_Prince) ενώ καν δεν έχει γράψει τίποτα για να ενοχοποιήσει τον εαυτό της και έτσι να την υποψιαστείτε. Τι παίζει εδώ; Έχετε κάνει συμμαχία εναντίον της; Γνωρίζεται κάτι γι' αυτήν;
Ή μήπως ξέρει αυτή κάτι για εσάς;

Παραμένω στον Hei(MikamiTeru) γιατί δεν μου έχει δώσει κάποιος άλλος μεγαλύτερη αφορμή για να έχω διαφορετικές υποψίες.

#72 MikamiTeru

MikamiTeru

    Blackholistas United

  • Members
  • 467 posts

Posted 13 February 2011 - 20:36

Hei

Posted Image

Akira-san, το οτι δεν μιλαει, κινει ακομα μεγαλυτερες υποψιες. Αφου επιμενετε, ενταξει. Θα μεινω εδω μεχρι το τελος και θα σας αποδειξω οτι πλαναστε οικτρα ( ελπιζω να μην το σκοτωσα ).
Yuuki , ακομα μου κινεις την περιεργεια. Το γεγονος οτι το φυλο σου ειναι αμφιλεγομενο, θα μπορουσες ανετα να μεταμφιεστεις, και να παραπλανησεις τους τυχον αυτοπτεις μαρτυρες.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#73 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 13 February 2011 - 20:37

Frankenstein (βλ. avatar)

Μα γιατί να σε φοβίζει το όνομά μου μικρέ Akita? Επειδή δεν έχω επώνυμο? Επειδή συνοδεύεται από αυτό το υπέροχο παρουσιαστικό παρόλο που έχω ζήσει 100 ανθρώπινες ζωές?
Επειδή ξέρεις ότι οι γνώσεις μου στην επιστήμη και τη γενετικη είναι ανώτερες απ'αυτές των διάσημων ή ικανών επιστημόνων?
Επειδή είμαι απλώς φοβερός και προκαλώ δέος...κι όλοι ξέρουμε ότι το δέος είναι και θαυμασμός και φόβος.
Ή μήπως εξαιτίας μίας κυρίας ονόματι Mary Shelley, η οποία προσπάθησε ανεπιτυχώς να γράψει τη βιογραφία μου? Όχι, όχι, ομολογώ πως παρόλα τα πειράματα που έκανα κανένα δεν ήταν τόσο προσβλητικό στην ανθρώπινη φύση, άσχημο και αντιαισθητικό όσο το υποτιθέμενο τέρας που φέρεται πως δημιούργησα-αυτό και τη σύντροφό του. Η αλήθεια είναι πως πειραματιζόμουν σε νεκρούς σίγουρα αλλά δεν τους έκοβα κομματάκια για να τους ξανασυναρμολογήσω με μέλη άλλων! Μα το όνομα του άρχοντά μου, Cadis Etrama di Raizel εγώ απλώς διψάω για γνώση, για αγνή γνώση που έρχεται μόνο μέσα απ'τον πειραματισμό και την έρευνα που ο καθένας διεξάγει μόνος του~αχ οι νέες εποχές, έχουν κάνει τα πάντα εύκολα, ότι θες είναι ένα ΚΛΙΚ μακρυά, δεν υπάρχει πλέον ο ρομαντισμός της ανακάλυψης μέσα από τον ίδιο σου το μόχθο και τον ιδρώτα του προσώπου σου, δε νιώθεις την ευχαρίστηση του προσωπικού επιτεύγματος...

Ε...

Μ'ακούτε...?

Ή μιλάω μόνος μου (μιλάω μόνος μου πάλι δηαδή γιατί ο M-21, ο Tao κι ο Takeo με αγνοούσαν επίσης...)?


Αχεμ, αγαπητή Kanzaki Nao-chan, τα θερμά σου λόγια φέρνουν αγαλλίαση στην καρδιά του αφέντη μου που υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι και θέλω να σ'ευχαριστήσω γι αυτό γιατί τώρα έχει και πάλι ένα λόγο να είναι δυνατός...έστω κι αν εγώ ακόμα σε θεωρώ τρομερά αφελή...

Θε συνεχίζω να κατηγορώ τη νεαρή μας φίλη παρόλαυτα για τους λόγους που έχουν αναφερθεί μέχρι να έρθει να δικαιολογηθεί για τις πράξεις της η μικρή Erica Furudo (The Tragic Prince). Περιμένω να δω πως θα αρνηθεί τις κατηγορίες...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#74 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 February 2011 - 20:42

Anarchy Stocking [iristella]

Posted Image

*Ρίχνει μια ξεγυρισμένη σφαλιάρα στον Chuck (Nozomu) που τον στέλνει να κάνει σβούρες σε όλο το δωμάτιο*

Ti είναι όλη αυτή η φασαρία? Ούτε εναν υπνάκο δεν μπορεί να πάρει κανείς... Και δεν έχω φάει καν το πρωινό γλυκό μου οπότε σύντομα και περιληπτικά την ενημέρωση.... *Αρπάζει μια πάστα....*

Δολοφονήθηκε η Asuka ε;Tελικά θα έπρεπε να πάω διακοπές με την χαζοβιόλα αδερφή μου, τον Garterbelt και το σπασικλάκι. *sighs* Tώρα που το σκέφτομαι το ίδιο σκατά γούστο στους άντρες είχανε και τις ίδιες ανύπαρκτες ηθικές αναστολές. Mια χαρά παιδί ο τεθλιμμένος σύζυγος και τον απατούσε ασύστολα. Ίσως ένας ή περισσότεροι από τους εραστές της να μην άντεξαν και αυτό να οδήγησε σε αυτήν την κατάληξη. Λυπηρό για μια τόσο νέα κοπέλα αλλά όπως λέω και στην Panty "όπως στρώσεις θα κοιμηθείς".

Με άλλα λόγια δολοφόνος θα μπορούσε να είναι ο καθένας εδώ μέσα... Άντρες, γυναίκες, futanari, τετράποδα ακόμη και φάντασματα. Και ο λεγόμενος Griff (didimakia) θα μπορούσε άνετα να είναι ξαδερφάκι του Fastener έτσι όπως τον κοιτάω αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

*κοιτάει τον Kenji Meshiya (Anelis)*

Posted Image

Aχ νάτος ο άντρας ο σωστός ο τέλειος....:lovulovu: Κ-Κ-Κenji san I think I was born to meet you.:kyaaa:








#75 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 13 February 2011 - 21:00

Akita Hikaru (Zura)

Posted Image


:drink:

Συνεχίζοντας να τονίζω ότι κατηγορείται άδικα μια αθώα κοπέλα που δεν έχει μιλήσει καν ακόμη, την Erica, αποφάσισα να αλλάξω την ψήφο μου και να απαλλάξω τον Hei(MikamiTeru) από τις κατηγορίες, γιατί πρόσεξα κάτι που μου κίνησε το ενδιαφέρον.

Επίσης, Hei, φίλε, μάλλον το ότι δεν μιλάει δεν κινεί τόσο τις υποψίες. Άλλωστε θα μιλούσε περισσότερο αν ήθελε να προστατέψει τον εαυτό της.


Από την άλλη υπάρχει κάτι που δεν μου άρεσε. Αυτός ο [Kenzō Tenma (Sponis) παρακολουθούσε πίσω από ένα τοίχο καλυμμένος με μιά γκριζα καμπαρντίνα... και παρόλο που ήταν γιατρός δεν επεναίβει... πως μπορεσε να μη βοηθησει καποια που τον ειχε αναγκη... κι αλλες φορες εχει ρισκαρει!


Και λοιπόν, υπήρχε αυτή η μαρτυρία. Να την βοηθήσει ο αναφερόμενος σε τι; Αν βρισκόσασταν στην σκηνή που υπήρχε το πτώμα, σε τι θα βοηθούσε μια ξεψυχισμένη κοπέλα; Άρα την στιγμή που τον είδατε, η κοπέλα ήταν ακόμη ζωντανή, άρα κάποιος από τους πέντε δολοφόνους ήταν γύρω.
Κάτι άλλο παίζει εδώ, δεσποινίς Akashiya Moka (LordLeon) μου κινείς τις υποψίες ότι βρισκόσουν στην σκηνή του φόνου και ίσως ο γιατρός απλά ίσως σας είδε.
Μήπως γνωρίζεις τον δολοφόνο ή μήπως είσαι μία από αυτούς;