Hei
Akira-san, το οτι δεν μιλαει, κινει ακομα μεγαλυτερες υποψιες. Αφου επιμενετε, ενταξει. Θα μεινω εδω μεχρι το τελος και θα σας αποδειξω οτι πλαναστε οικτρα ( ελπιζω να μην το σκοτωσα ).
Yuuki , ακομα μου κινεις την περιεργεια. Το γεγονος οτι το φυλο σου ειναι αμφιλεγομενο, θα μπορουσες ανετα να μεταμφιεστεις, και να παραπλανησεις τους τυχον αυτοπτεις μαρτυρες.
Yuuji Fukunaga
Δεν σου κινώ απλώς την περιέργεια.Δεν μπορείς να σκεφτείς γι'αυτό και κατηγορείς μόνο ένα άτομο.Να διευκρινήσω σε αυτό το σημείο,οτι δεν έχω πρόβλημα με το να με κατηγορεί κάποιος.Παρόλα αυτά,με εκνευρίζει το γεγονός οτι ο άλλος πετάει απλώς αβάσιμες ή ηλίθιες κατηγορίες.
Σχετικά με τη μεταμφίεση που ανέφερες,δεν θα ασχοληθώ δίοτι ότι και να πω θα νομίζεις οτι βρήκες τη λύση.Είναι εμφανές όμως οτι είναι απο τις γνωστές αφορμές για να με ψηφίσεις.
Ακόμα,το οτι δεν απαντάς ποτέ σε κατηγορίες δεν είναι ύποπτο?
Το οτι βρίσκεις ηλίθιες δικαιολογίες για να με κατηγορείς δεν είναι ύποπτο?
Επίσης,νομίζεις πως μόνο η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο?Εγώ νομίζω πως ο χαρακτήρας και ο τρόπος συμπεριφοράς είναι τα πιο σημαντικά.
Hei (MikamiTeru),δεν ξέρω αν είσαι δολοφόνος,επιθεωρητής ή απλός πολίτης,αλλα θεωρώ οτι είσαι απλά βάρος σε όσους θέλουν πραγματικά να βρούν τους δολοφόνους...
PS Το ποιός πλανάται οικτρά το αφήνω ασχολίαστο.
PS#2 My name is Yuuji