Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition


  • This topic is locked This topic is locked
503 replies to this topic

#46 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 13 February 2011 - 14:14

Akita Hikaru (Zura)

Posted Image


:drink:

Πολύ, πολύ ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν :D
Σκέφτομαι ότι το βάζο δεν ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε για το έγκλημα, ίσως κάποιο άτομο που οπλοφορεί. Ίσως έτσι απαλλάσσεται και η κατηγορία των κοριτσιών.
Τα λουλούδια πεσμένα στο πάτωμα αποδεικνύουν την μάχη που έγινε λογικά στο δωμάτιο, καθώς η μικρή -αν και δεν έχουμε και μεγάλη διαφορά- Asuka προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια -ή οτιδήποτε άλλο- αυτού του άκαρδου που διέπραξε το έγκλημα. Τσκ τσκ *κουνάει βεντάλια*.
Θα ήθελα φυσικά και ο Sakata Gintoki (πίου πίου) να απαντήσει στην ερώτηση που του έκαναν για να έχουμε και εμείς μια καλύτερη άποψη των πραγμάτων, βρε παιδιά.
Αγαπητέ Hei(MikamiTeru) το ότι θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις άνετα ηλεκτρισμό, δεν είναι κάτι που μπορεί να σε απαλλάξει από κατηγορίες. Άνετα θα μπορούσες και να παλέψεις με το κορίτσι.
Και ξέχασα να αναφέρω ένα συμβάν, το οποίο παρέλειψα γιατί δεν ασχολήθηκα πολύ μαζί του.
Καθώς πήγαινα στο καμαρίνι της αγαπητής Hana (πρωταγωνίστρια από το manga στο οποίο είμαι άλλωστε) άκουσα μία τσιρίδα αλλά και κάποιες φωνές να ψιθυρίζουν, η μία σίγουρη ήταν ανδρική. Οπότε από αυτούς τους πέντε, ένας ίσως είναι άνδρας ή ίσως έχει χοντρή φωνή, ίσως ίσως. Έτσι παραμένω ακόμη σε εσένα Hei, μιας και μου φάνηκε ότι προσπαθείς να βγάλεις τον εαυτό σου αθώο από το θέμα και είσαι επίσης άνδρας. Σκέφτηκα ότι ίσως απλά είχε γίνει κάποιο θέμα με μακιγιάζ ή ότι άλλο ασχολούνται οι γυναίκες. Άλλωστε μέσα στο καμαρίνι θα μπορούσε να ήταν και άτομα της παραγωγής του σόου.

Σας χαιρετώ~
Πάω στην κοπέλα μου :Blissfull:

#47 shinigami94

shinigami94

    wat

  • Members
  • 893 posts

Posted 13 February 2011 - 14:22

Hei

Οπως δειχνει η εικονα, εχω ηδη βγαλει τη μασκα. Ετσι και αλλιως, αφου υπηρχαν σημαδια παλης δεν γινεται να ημουν εγω. Θα τη σκοτωνα αμεσως με τον ηλεκτρισμο. Δυστυχως για σενα Yuuji, τα πραγματα ειναι ΤΟΣΟ απλα.

Yuuji Fukunaga
Posted Image

1)Η μάσκα σου είναι σπασμένη και οχι βγαλμένη.
2)Και η ηλεκτροπληξία προκαλεί σημάδια (btw)(απλά το αναφέρω).
3)Δεν σε υποχρέωσε κανένας να χρησιμοποιήσεις ηλεκτρισμό.
4)Βασίζεσαι μόνο σε μιά φράση (η οποία ήταν και ειρωνική).
5)Αλλάζω λοιπόν την ψήφο μου σε Hei (MikamiTeru).



Edited by shinigami94, 13 February 2011 - 15:13.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#48 BoredForLife

BoredForLife

    Monster Hunter

  • Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 13 February 2011 - 14:23

Trafalgar Law

Yuuji Fukunaga
Posted Image

Τι ισχυρήστικα δεν έχω καταλάβει ακόμη...



Μα το οτι είσαι αυτή/αυτός που λες οτι είσαι.... :orly:
Λιγο role playing μα τον WB :hahaha:

Επιμένω στην κατηγορία μου για τον Pipachu (matassos)... Τα κόκκινα μάγουλά σου και τα μεγάλα γλυκα μάτια σου δεν επιρρεάζουν έναν έμπειρο και έξυπνο γιατρο σαν εμένα!

v4kFmx.png


#49 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 13 February 2011 - 14:38

Επιμένω στην κατηγορία μου για τον Pipachu (matassos)...


Nougami Neuro [Kai]

Ο pipachu. Ι lol'ed.

Sakata Gintoki (πιου-πιου)

ySss0UF.jpg


#50 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 13 February 2011 - 15:03

Yuuko Ichihara [d.neko-angel]

Posted Image


τελικά η επιλογή μου να μην λάβω μέρος στα καλλιστεία αλλά να κάτσω στο κοινό και να απολαμβάνω με την ησυχία μου το εκλεκτό κρασί που προσέφεραν ήταν σίγουρα η καλλίτερη. Αν οι δολοφόνοι είναι κατά του θεσμού των καλλιστείων τότε οποιαδήποτε κοπέλα έλαβε μέρος πιστεύω πως κινδυνεύει. Αν και στον κόσμο δεν υπάρχουν συμπτώσεις, υπάρχει μόνο πεπρωμένο μοίρα. Αλλά ακόμα και αν ήταν το πεπρωμένο της Asuka να φύγει έτσι με έναν τόσο άδικο τρόπο, αυτό δεν παύει να με θλίβει. Και ναι ως θεατής αυτή την στιγμή θα ήθελα κάποιες παραπάνω απαντήσεις από τον Sima Yi[Kamui]. Το μυαλό μου αυτή την στιγμή δεν μπορεί να συλλάβει γιατί ένας ολόκληρος στρατηγός μπορεί να τα βάζει με τον Pikachu ένα μικρό κίτρινο πλασματάκι δλδ τι είναι αυτά σε λίγο θα τα βάλει και με τον Kyubey ή με τα Μokona?! Βέβαια ο Sima Yi δεν είναι ο μόνος που κατηγορεί τον pikachu υπάρχουν και άλλοι που τον ακολουθούν και διαμορφώνουν κίνημα κατηγορίας, και αυτή η στάση δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου! Με τόσα λίγα στοιχεία είναι πολύ νωρίς ακόμα για βιαστικές κινήσεις και οι ομαδικές κατηγορίες από τόσο νωρίς πιστεύω πως δείχνουν άτομα που ίσως να θέλουν να κρύψουν κάτι...

rrmr.png


#51 zoro77

zoro77

    Anime Master

  • Members
  • 1,600 posts

Posted 13 February 2011 - 15:04

zoro77(Roronoa zoro)
Posted Image

Tony Tony Chopper!



Χωρις να ειμαι σιγουρος εριξα τις υποψιες μου στον Frankenstein
[IMG]http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_3sU0MnRawMI/TOi2v5FDlSI/AAAAAAAAAwA/7JkKgY4VKSc/s1600/tony-tony-copper.jpg&imgrefurl=http://disneycartoonblog.blogspot.com/2010/11/eater-devil-fruits-type-zoan.html&usg=__y50kG2VXhD5thjhkLDCRWfH0ot0=&h=590&w=384&sz=30&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=1UF8Oq_jxhPBiM:&tbnh=145&tbnw=102&ei=OQFXTbOxF5GJ5AbDwuytBw&prev=/images%3Fq%3Dtony%2Btony%2Bchopper%26um%3D1%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26biw%3D1920%26bih%3D888%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=250&vpy=47&dur=5152&hovh=278&hovw=181&tx=119&ty=144&oei=OQFXTbOxF5GJ5AbDwuytBw&page=1&ndsp=60&ved=1t:429,r:1,s:0[/IMG]

Μια συμβουλη. Επειδη γνωριζω πολυ καλα τον crewmate μου, εχω να σας πω οτι παρολο που ειναι ενας πανεξυπνος γιατρος ειναι λιιιγο αφελης. Οποτε για μενα ο Frankenstain δεν ειναι υποπτος.
Επιπλεον o Griff(didimakia) μου θυμιζει πολυ τον ero-cook του πλοιου μου. Μονο και μονο αυτο μου ερχεται να τον ψηφισω.Δεν ξερω αν θα ειχε το σθενος ομως να κανει κακο σε μια κοπελα. Οποτε προς το παρον τη γλυτωνει.
Θα μεινω στον Sakata Gintoki (πιου-πιου) αν και μαλλον θα αλλαξω ψηφο με αυτα που βλεπω.

2po6sfa_jpg.gif


#52 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

    apathy syndrome

  • Members
  • 676 posts

Posted 13 February 2011 - 15:18

Lambo
Posted Image

Μικρή μου αγελάδα, Lambo (Lucy Heartfilia) άργησες να μου παραδώσεις την εργασία σου πάνω στην κτηνοβασία.*


:oo: κατηγορείς εμένα, Kenji Meshiya (Anelis) όταν εσύ έχεις τέτοια τροματική φάτσα δολοφόνου;;;; :Crying2:
Και ξέχνα την έκθεση, ο ατρόμητος και φοβερός Lambo, δεν είναι χρόνο για τέτοια 〜neeeee
+ εκείνη την ημέρα είχα πάει με την μαμά, την i-pin, Haru & Kyoko στο λουνα παρκ της πολης! >.<
*throws a grenade in the sky*
*runs away singing*

Edited by Jiji, 13 February 2011 - 15:37.

DbGr2lv.png


MAL || TUMBLR


#53 VampireGirlization

VampireGirlization

    VampireGirlization

  • Members
  • 64 posts

Posted 13 February 2011 - 15:23

Nao Kanzaki


Πιστευω πως μπορουμε να βρουμε ενα τροπο ολοι μαζι για να ξεφυγουμε απο την απανθρωπια του κοσμου... πρεπει να ενωθουμε και να σταματησουμε την πλεκτανη που εχει στηθει με σκοπο να μας εξοντωσει..... Πιστευω σε εναν κοσμο που ολοι θα λενε την αληθεια... και δεν θα υπαρχει εγκλημα....................... Akita Hikaru-san πρεπει να ενωθουμε.....!!!!


ωστοσο διαβαζοντας ολες τις υποθεσεις που εγιναν κατελειξα να εχω υποψιες για την Akashiya Moka. Μηπως το θυμα ήταν ενα απο τα πολλα κοριτσια που μαγευτηκαν απο την γοητεια του γλυκου Tsukune-kun και απο τον θυμό σου μεταμορφωθηκες στον αλλον σου εαυτο???? μηπως σε θολωσε η ζηλεια??????μηπως ενιωσες να σε απειλει αυτη η γλυκεια και προωρα νεκρη κοπελα???? τοσα ερωτηματα αλλα μονο μια απαντηση...


ΑΧΧΧΧΧ,,,, Akiyama-san ελα να λυσεις το μυστηριο.....:lovulovu:

Edited by VampireGirlization, 13 February 2011 - 15:56.

Posted Image
The Dream Has Ended....

#54 BadBoy

BadBoy

    Girls are so Troublesome....

  • Members
  • 50 posts

Posted 13 February 2011 - 15:34

Kenji Meshiya
Posted Image


Παιδιά μου ηρεμήστε. Μην κάνετε ανοησίες, ακούστε τον καθηγητή σας. Περιμένω παράδοση εργασιών από τον καθένα σας. Ελπίζω να κάνατε όλοι τις παρτούζες που σας ζήτησα με τα 7+ άτομα. (Γιατί από 7 και κάτω, ως γνωστόν είναι σχέση.) Τώρα θα σας παραδώσω νέα εργασία, για να δω πώς θα αντεπεξέλθετε.
Το θέμα της νέα σας εργασίας είναι η νεκροφιλία. Η αγαπητή Asuka (θέλοντας και μη) προσφέρεται ως το τέλειο εργαλείο.
Πότε αρχίζει και γίνεται ενοχλητική η rigor mortis, και πότε αρχίζει και επηρεάζει τα γεννητικά όργανα; Πόσο χρήσιμο είναι ένα λιπαντικό σε τέτοιες καταστάσεις, και πότε αρχίζεις να ξερνάς από τη μπόχα του πτώματος;

Περιμένω τις εργασίες σας.

Μικρή μου αγελάδα, Lambo (Lucy Heartfilia) άργησες να μου παραδώσεις την εργασία σου πάνω στην κτηνοβασία. Ντροπή, εσένα (και του Pikachu) νόμιζα ότι θα σας ήταν το πιό εύκολο να την ολοκληρώσετε. Δεν μου αφήνεις άλλη επιλογή από το να σε τιμωρήσω.


Την επόμενη βδομάδα έχουμε συνδυασμό νεκροφιλίας με κτηνοβασία. *χιντ χιντ*


Tony Tony Chopper
Posted Image

Χριστε και Θεε! Τι λεει!! Διαστροφικε "επιστημονα" Kenji Meshiya(Anelis)! Με αυτες τις αποψεις σου και με αυτη την συμπεριφορα σου καθιστας μονος σου τον εαυτο σου ενοχο! Η πορνοδιαστροφη σου δεν εχει ορια! Δεν μπορω να σε αντεξω!!!
Και παρε πισω αυτα που ειπες για τα κτηνοβατικα!! ΑΑΑ!!!! Σε προκαλω επιστημονα της δεκαρας!!!


Baka Zoro! Τι ειναι αυτα που λες στους ανθρωπους? Θες να μην εμπιστευονται τον Γιατρο που εξετασε το πτωμα??Posted Image

J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#55 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 February 2011 - 15:41

Kenji Meshiya

Posted Image

Lambo σε συγχωρώ για τις χαζομάρες σου, γιατί το cuteness σου είναι over 9000+ και ποτέ δεν έχω κάνει σεξ με κάτι που να μοιάζει με λούτρινο. <3

Tony Tony Chopper (BadBoy) ας μην γραφόσασταν στο Abnormal Physiology Seminar. You should have known better. Δεν θα μου υπαγορεύσεις πώς να κάνω το μάθημά μου.

Σε ευχαριστώ βέβαια για το κομπλιμέντο ότι η πορνοδιαστροφή μου δεν έχει όρια.
Που να δεις τη δουλειά που έκανα στο γηροκομείο. ΘΑΥΜΑΤΑ!

Θα παραμείνω με την προηγούμενη επιλογή μου όμως, Frankenstein (Fallen_Angel_Itachi) δεν μπορώ να ασχολούμαι με τον κάθε σεμνότυφο συντηρητικό αυθάδη τύπο που γράφτηκε σε λάθος μάθημα.

Edited by Anelis, 13 February 2011 - 15:51.

Posted Image


#56 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 13 February 2011 - 16:06

Posted Image


Nougami Neuro [Kai]

Αγαπητέ κύριε Akita Hikaru (Zura), μου κάνει εντύπωση το γεγονός, μια και ξέρω ότι σίγουρα θα τραβούσε και την προσοχή της Yako-sensei επίσης, ότι ενώ μπροστά μας έχουμε έναν φόνο, παραλείψατε να αναφέρεται το γεγονός αυτό εξ αρχής. Επίσης μιας και αναφέρατε το συμβάν, μπορείτε να μας πείτε για ποιον λόγο πήγατε στα καμαρίνια μιας και τη φίλη σας θα μπορούσατε να τη δείτε οποιαδήποτε άλλη στιγμή; Άλλωστε θα μπορούσατε να πάρετε μέρος στον φόνο και μετά να κατευθυνθείτε προς το καμαρίνι τις φίλης σας και μιας και έπαιρνε μέρος ίσως θέλατε να εκδικηθείτε και γι’ αυτήν που δε βγήκε πρώτη.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο η δεσποινίς Nao Kanzaki (VampireGirlization) σας φέρεται τόσο φιλικά χωρίς λόγο, αν και αυτό δε με απασχολεί ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή.

Κύριε Akita Hikaru (Zura) θα μπορούσατε να μας δώσετε μερικές εξηγήσεις; Αυτή τη στιγμή μου φαίνεστε εξίσου ύποπτος με τον κύριο Sakata Gintoki (πιου-πιου).

ySss0UF.jpg


#57 zoro77

zoro77

    Anime Master

  • Members
  • 1,600 posts

Posted 13 February 2011 - 16:13

Roronoa Zoro(zoro77)
Posted Image
πω πω πολυ μιλατε κυριε Nougami Neuro(Kai). Με ξυπνησες παναθεμα σε.

Tony Tony Chopper

Χριστε και Θεε! Τι λεει!! Διαστροφικε "επιστημονα" Kenji Meshiya(Anelis)! Με αυτες τις αποψεις σου και με αυτη την συμπεριφορα σου καθιστας μονος σου τον εαυτο σου ενοχο! Η πορνοδιαστροφη σου δεν εχει ορια! Δεν μπορω να σε αντεξω!!!
Και παρε πισω αυτα που ειπες για τα κτηνοβατικα!! ΑΑΑ!!!! Σε προκαλω επιστημονα της δεκαρας!!!



EDIT :γεια τον ιδιο λογο που ειπα και πιο πανω ουτε λογικα ο Kenji Meshiya(Anelis) ειναι ενοχος..

Edited by zoro77, 13 February 2011 - 16:42.

2po6sfa_jpg.gif


#58 Robin-Chwan

Robin-Chwan

    Anime Professional

  • Members
  • 564 posts

Posted 13 February 2011 - 16:22

Επίσης κ. GokuderaHayato(Robin-chwan) κατηγορήσατε το κ. Roy Mustang (Piscatella) βασιζόμενος στο ότι είναι γυναικάς ενώ υποστηρίξατε ότι ο μικρός Lambo (LucyHeartfilia) είναι αθώος. Έχω να παρατηρήσω όμως ότι ο μικρός κουβαλά ένα όπλο, που ομολογώ ότι πολύ θα ήθελα να έχω στα χέρια μου, που ως γνωστόν μπορεί άνετα να φέρει τον μεγάλο του εαυτό εδώ πέρα, ο οποίος δεν είναι λιγότερο γυναικάς απ’ ότι ο κύριος Roy Mustang (Piscatella) και θα μπορούσε άνετα να είναι το ίδιο ένοχος. Συμφωνώ βέβαια ότι θα μπορούσε να μην είχε χρησιμοποιήσει τη φωτιά για να μη στραφούν οι υποψίες πάνω του, αλλά διαφωνώ στο ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο όπλο, δε νοείται άνθρωπος του στρατού να μη γνωρίζει κάτι τέτοιο.

Gokudera Hayato

Hmph! Αυτη η ηλιθια αγελαδα ειναι το ιδιο μωρο σε 10 χρονια οπως ειναι και τωρα. Αν και θα συμφωνισω στο οτι ειναι γυναικας στο μελλον, αν τον απεριπτε η Asuka το πολυ πολυ να επεφτε στα γονατα και να ελεγε "Gotta....stay....calm...." και μετα να αρχιζε να κλαιει. Δυστυχως ο Δεκατος θεωρει αυτο το χαζο μουλαρι μελος της Οικογενειας (αν και δεν καταλαβαινω γιατι) και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ηθελε να τον κατηγορουν, αρα σαν το δεξι Του χερι ειναι χρεος μου να τον υπερασπιστω!

Απο την αλλη εχω κατηγορισει 2 φορες τον Roy Mustang (Piscatella)
και δεν εχει εμφανιστει να μου απαντησει. Τη στιγμη που με πεισει με ενα καλο αλλοθι οτι ειναι αθωος θα σταματησω να τον κατηγορω.

Αλλα και εσυ
ΝοugamiNeuro (Kai) γινεσαι υποπτος με αυτην τη απελπισμενη σου προσπαθεια να κατηγορησεις τoν Sakata Gintoki (πιου-πιου). Γιατι? Τι προσπαθεις να κρυψεις?:smokingg:

Edited by Robin-Chwan, 13 February 2011 - 16:31.

Posted Image
Devils don't ask favors from God


#59 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 13 February 2011 - 16:25

Yuuko Ichihara [d.neko-angel]

Posted Image


μετά από ένα διπλό καφεδάκι ξαναεπανέρχομαι. Πρίν ακόμα υπό την επήρεια του κρασιού που ήμουν δεν είχα παρατηρήσει ότι πέρα από τον Pikachu κατηγορoύνται στενά κα ο Gintoki και η Erica Furudo. Επιμένω ότι βιάζονται ορισμένοι να βγάλουν συμπεράσματα!
Για τον Kenji Meshiya και την ακατάλληλη-πικάντικη και αδιαστική συμπεριφορά του
μόνο γέλιο μπορεί να μου προκαλέσει, για εμένα ένας δολοφόνος δεν θα έδεινε ποτέ έτσι τον εαυτό του για αυτό και προς το παρόν δεν τον υποψιάζομαι. Και εφόσον δεν τον υποψιάζομαι αν του αρέσει η καλή μπίρα τον προσκαλώ να κατεβάσουμε παρεΐτσα καμιά εικοσαριά μπουκαλάκια.
Τέλος πάντων απάντηση από τον Sima Yi[Kamui] σχετικά με την περίεργη του συμπεριφορά απέναντι στον Pikachu εννοείτε πως ακόμα περιμένω. Αυτή την στιγμή όμως με έχουν παραξενέψει περισσότερο τα άτομα που εξαρχής προσπάθησαν να παρουσιάσουν κάποιο άλλοθι και αυτά τα άτομα είναι ο Gokudera και ο Hei [MikamiTeru]

Και μια υποσημείωση της τελευταίας στιγμής, Gokudera αρκετά άτομα δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα να μιλήσουν! το γιατί έχεις κολλήσει ειδικά με τον Roy δεν το καταλαβαίνω. Όπως ήδη έχω πει πιστεύω ότι είναι ακόμα νωρίς για βιαστικά συμπεράσματα και φανατισμούς. Και επειδή ακριβώς είναι ακόμα νωρίς η συμπεριφορά σου μόνο ως περίεργη μπορεί να χαραχτηριστεί.

Edited by d.neko-angel, 13 February 2011 - 16:37.

rrmr.png


#60 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 13 February 2011 - 16:30

Posted Image


Nougami Neuro [Kai]

Κ. Rorono Zoro (zoro77) η αλήθεια είναι ότι καλύπτω και το δικό σας κενό, μιας και δε μας έχετε πει κάτι σοβαρό ως τώρα, αν εγώ μιλάω πολύ, εσείς μιλάτε λίγο.


Κ. Gokudera Hayato(Robin-Chwan) σας είπε ότι δε διαφωνώ στο θέμα του Mustang, τόνισα το σημείο που διαφωνώ μόνο. Δεν έχω λόγο ν’ αλλάζω την ψήφο μου σε κάθε ποστ που κάνω και να σα θυμίσω πως ούτε εσείς έχετε αλλάξει τη δικιά σας. Όπως δεν απάντησε σ’ εσάς, έτσι δεν απάντησε και σ’ εμένα αφού μίλησε πολύ πριν μιλήσω.


Επιπλέον αν το πόσο αθώος είσαι φαίνεται από το πόσο λίγο γράφεις, θα το έχω υπ’ όψιν μου. Και μιας και πειράζει τόσους πολλούς και δεν ξέρω γιατί που μένω στην αρχική μου επιλογή, θα επιλέξω τον κύριο Akira Hikaru (Zura) αυτή τη φορά να δω αν θα έχουμε τις ίδες αντιδράσεις.

ySss0UF.jpg