Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
503 replies to this topic

#76 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 21:13

Hei

Akira-san, το οτι δεν μιλαει, κινει ακομα μεγαλυτερες υποψιες. Αφου επιμενετε, ενταξει. Θα μεινω εδω μεχρι το τελος και θα σας αποδειξω οτι πλαναστε οικτρα ( ελπιζω να μην το σκοτωσα ).
Yuuki , ακομα μου κινεις την περιεργεια. Το γεγονος οτι το φυλο σου ειναι αμφιλεγομενο, θα μπορουσες ανετα να μεταμφιεστεις, και να παραπλανησεις τους τυχον αυτοπτεις μαρτυρες.

Yuuji Fukunaga
Posted Image

Δεν σου κινώ απλώς την περιέργεια.Δεν μπορείς να σκεφτείς γι'αυτό και κατηγορείς μόνο ένα άτομο.Να διευκρινήσω σε αυτό το σημείο,οτι δεν έχω πρόβλημα με το να με κατηγορεί κάποιος.Παρόλα αυτά,με εκνευρίζει το γεγονός οτι ο άλλος πετάει απλώς αβάσιμες ή ηλίθιες κατηγορίες.
Σχετικά με τη μεταμφίεση που ανέφερες,δεν θα ασχοληθώ δίοτι ότι και να πω θα νομίζεις οτι βρήκες τη λύση.Είναι εμφανές όμως οτι είναι απο τις γνωστές αφορμές για να με ψηφίσεις.

Ακόμα,το οτι δεν απαντάς ποτέ σε κατηγορίες δεν είναι ύποπτο?
Το οτι βρίσκεις ηλίθιες δικαιολογίες για να με κατηγορείς δεν είναι ύποπτο?
Επίσης,νομίζεις πως μόνο η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο?Εγώ νομίζω πως ο χαρακτήρας και ο τρόπος συμπεριφοράς είναι τα πιο σημαντικά.

Hei (MikamiTeru),δεν ξέρω αν είσαι δολοφόνος,επιθεωρητής ή απλός πολίτης,αλλα θεωρώ οτι είσαι απλά βάρος σε όσους θέλουν πραγματικά να βρούν τους δολοφόνους...

Επίσης ξέρω οτι με έχεις κουράσει με τη βλακεία σου και πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να ασχολούμαι μαζί σου...

PS Το ποιός πλανάται οικτρά το αφήνω ασχολίαστο.
PS#2 My name is Yuuji

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#77 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 21:36

Spoiler: Άχρηστη παρέμβαση - μη δίνετε σημασία

E5VV38U.jpg

#78 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 22:05

Kanzaki Nao

ειλικρινα δεν ξερω ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο ή ποιος προσπαθει να κρυψει τι.... αλλα η επιμονη σου Hei σε καθιστα υποπτο... αλλο το να εισαι ρατσιστης και αλλο τα να εχεις καποιο σκοπο.... τι κρυβεις?? γιατι επιμένεις στο οτι ο Yuuji ειναι υποπτος??? ομολογω πως είχα ασχημες εμπειριες με εκεινος ομως στο τελος αποδειχτηκε οτι ειναι μια αθωα ψυχη.......

:kawaii: Akiyama-san

Δημοσιευμένη  εικόνα
The Dream Has Ended....

#79 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 22:13

Hei

Posted Image

Βαρος , ε ? Φερνεις τον εαυτο σου ολο και σε πιο δυσκολη θεση. Η αληθεια ειναι οτι ψηφιζω εσενα γιατι δεν υπαρχει καποιος αλλος που να εχει κινησει τις υποψιες. Εσυ και o Sakata τον οποιο θα ψηφισω αυτη τη φορα, για 2 λογους....γιατι τον ξεχασαμε, και κατα δευτερον, για να μην ξεφυγουμε απο τον στοχο μας, αν οντως δεν εισαι δολοφονος, οπως και ισχυριζεσαι.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#80 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 22:21

Kanzaki Nao

Μπορω να πω οτι εξεπλαγην που ειδα πως καποιος επελεξε τον Hei........ηταν μια ευχαριστη εκπληξη.....

Δημοσιευμένη  εικόνα
The Dream Has Ended....

#81 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 23:08

Kanzaki Nao

Μπορω να πω οτι εξεπλαγην που ειδα πως καποιος επελεξε τον Hei........ηταν μια ευχαριστη εκπληξη.....

Hei

Darker Than Black is No2 on my list. :wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#82 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 23:23

Yuuko Ichihara [d.neko-angel]

Posted Image

επανέρχομαι με ένα ολοκαίνουριο kimono, το προσέξατε φαντάζομαι :P
Hei (MikamiTeru) μου λές ότι ένας δολοφόνος δεν θα δημιουργούσε ποτέ άλλοθι από το πρώτο post. Εγώ σου λέω ότι το τι θα επιλέξει ο καθένας εξαρτάται από τον διαφορετικό τρόπο σκέψης του. Η φιλτάτη Yuzuriha Nekoi το έζησε παλιότερα σε μια άλλη παρόμοια περίπτωση όταν ένας δολοφόνος εξαρχής από το πρώτο post πήγε να στηρίξει το άλλοθι του επάνω της, για αυτό και εγώ προσέχω για να έχω. Και για την ώρα, μέχρι αποδείξεως του εναντίον ή μέχρι κάποιος άλλος να μου φανεί πιο ύποπτος δεν μπορώ να σταματήσω να σε υποψιάζομαι.
Gokudera τόσα χρόνια βουτιγμένη μέσα στα αλκολούχα ποτά και το συκώτι δεν μου το έχουν πρήξει, εσύ όμως με τον δέκατο και ξανά δέκατο με έχεις βγάλει εκτός παιχνιδιού! Επίσης δεν ξέρω ίσως εσείς στην μαφία να έχετε μια τάση να κολλάτε, φανατίζεστε αλλά αυτή η μανία σου με τον Roy δεν παύει να μου φαίνεται αδικαιολόγητη. Είμαστε στην αρχή ακόμα, από την στιγμή που βαδίζουμε στα τυφλά μπορώ με κάποια επιφύλαξη πάντα να δικαιολογήσω κάποιων που ψάχνετε αλλάζει γνώμες κτλ. Αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω κάποιον που κολλάει φανατίζεται. Όπως και δεν μπορώ να δικαιολογήσω κάποιον που βγαίνει κατευθείαν από την πρώτη ημέρα και κατηγορεί ανοιχτά κάποιον άλλον προσπαθώντας να περάσει και στοιχεία για την ενοχή του άλλου. Ναι σε εσένα αναφέρομαι Akashiya Moka!

rrmr.png

#83 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 23:48

Gokudera τόσα χρόνια βουτιγμένη μέσα στα αλκολούχα ποτά και το συκώτι δεν μου το έχουν πρήξει, εσύ όμως με τον δέκατο και ξανά δέκατο με έχεις βγάλει εκτός παιχνιδιού!

Gokudera Hayato

Kαποια σαν εσενα δεν εχει το δικαιωμα να προσβαλει τον ΔΕΚΑΤΟ με κανεναν τροπο. After all I AM his right-hand man! Το ονομα Του πρεπει να το σεβεσαι και το οτι "σου εχει πρηξει το συκωτι" το γεγονος οτι εγω τον σεβομαι, ειναι μεγαλη προσβολη! Σορρυ αν δεν πολυβγαζω νοημα αλλα εχω 39 πυρετο και το ψιλοχανω. Ειναι και το οτι ο Gokudera ειναι το ακριβως αντιθετο μου:hot:

Επίσης δεν ξέρω ίσως εσείς στην μαφία να έχετε μια τάση να κολλάτε, φανατίζεστε αλλά αυτή η μανία σου με τον Roy δεν παύει να μου φαίνεται αδικαιολόγητη. Είμαστε στην αρχή ακόμα, από την στιγμή που βαδίζουμε στα τυφλά μπορώ με κάποια επιφύλαξη πάντα να δικαιολογήσω κάποιων που ψάχνετε αλλάζει γνώμες κτλ. Αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω κάποιον που κολλάει φανατίζεται.

Μα δεν ειναι μανια. Λογο ελλειψης στοιχειων ειναι αυτος που υποψιαζομαι περισσοτερο και απλα τον ψηφιζω. Δεν συνηθιζω να αλλαζω γνωμη χωρις λογο αρα για την ωρα ο Roy Mustang (Piscatella) ειναι ο βασικος μου υποπτος. Τη στιγμη που θα μου δειξει ενα καλο αλλοθι (και εχω και μια πιο πληρη εικονα καποιων) η ψηφος μου φυσικα και θα αλλαξει.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#84 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2011 - 00:34

Hei

. Εσυ και o Sakata τον οποιο θα ψηφισω αυτη τη φορα, για 2 λογους....γιατι τον ξεχασαμε, και κατα δευτερον, για να μην ξεφυγουμε απο τον στοχο μας, αν οντως δεν εισαι δολοφονος, οπως και ισχυριζεσαι.

Sakata Gintoki

Οi! Oi! Oi kuso yaro! Ποιος ειναι ο στοχος σας δηλαδη? Μηπως καποιος καρφωθηκε εδω-οi?

Furudo Erica

Και γιατι πατε παλι να φτιαξετε ρευμα εναντιον μου ρεμαλια :madtodeath::madtodeath:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#85 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2011 - 00:35

Medicine Seller
Posted Image

Μα πολύ ανήσυχα είναι τα πνεύματα αυτήν την νύχτα. Τι περίεργες αύρες που ανασηκώνονται σαν καπνός. Νομίζω πρέπει να ηρεμήσουμε αν θέλουμε να βρούμε τους ενόχους.

Για κάποιο άγνωστο λόγο, η Stocking (Iristella) συμπεριφέρεται πολύ παράξενα. Και κοιτάζει παράξενα και κάποιον τόπο με τ'όνομα Kenji Meshiya.

*σηκώνει την ομπρέλα του* για να καλυφθεί από την βροχή* Οι επόμενες μέρες φαίνονται δυσοίωνες. Πρέπει να το ψάξω περισσότερο...

*walks away*
Posted Image

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#86 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2011 - 01:59

Roronoa Zoro(zoro77)
Posted Image

Ε...

Μ'ακούτε...?

Σε ακουσα. Εσυ με ακουσες οτι κοιμαμαι? Μη με ξυπνατε! Αν δε σε ψηφιζε ο chopper στην αρχη θα το χα κανει τωρα.
Γεια καποιο λογο ο Hei δεν μου κανει προς στιγμην για δολοφονος. Αν και αλλαξε αρκετα ευκολα την ψηφο του μετα απο την επιμονη που εδειχνε. Επισης επειδη η διαισθηση του ξιφομαχου μου λεει οτι οταν καποιος κατηγορειτε μαζικα(στην περιπτωση τωρα του Hei).. ενας δολοφονος βαζει το χερακι του σ'αυτη την υποθεση. Για αυτο διαλεγω προς το παρον Yuuko Ichihara [d.neko-angel]
Παω για υπνο!Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 14 Φεβρουάριος 2011 - 02:10

2po6sfa_jpg.gif

#87 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2011 - 14:22

Roronoa Zoro(zoro77)

Σε ακουσα. Εσυ με ακουσες οτι κοιμαμαι? Μη με ξυπνατε! Αν δε σε ψηφιζε ο chopper στην αρχη θα το χα κανει τωρα.

Frankenstein

Posted Image

(Η φωτογραφία είναι γιατί πρέπει όλοι να δούνε την υπέροχη κορμοστασιά μου, είμαι υπέροχος έτσι κι αλλιώς...)

Αγαπητέ μου Roronoa Zoro (zoro77) συγγνώμη που σε ξύπνησα κι εκτιμώ πάρα πολύ που δε με κατηγορείς -ένας λαμπρός άνθρωπος της επιστήμης και πιστός υπηρέτης σαν κι εμένα ποτέ δε θα αντέβαινε τις διαταγές του αφέντη- αλλά ο λόγος σου... fickle as the autumn wind, non? Ho ho, δε θέλω να σε κεντρίσω αγαπητέ μου, απλώς μου φάνηκε αστείο...

Μα θε επιμείνω στην κατηγορία μου...πού είσαι μικρή Erica Furudo...?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Angel_Itachi: 14 Φεβρουάριος 2011 - 19:18

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#88 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2011 - 14:53

Lambo
Posted Image

Who are you?
I'm Lambo!
Who am I?
You are Lambo!
I'm Lambo-chaaan
Lambo, the nice bomber-head calf!

Lambo's bored
Posted Image

Θα ψηφίσω Hei (MikamiTeru) για το όνομα ειναι μικρό και απλό!

Συγνώμη που η απαντίσεις μου δεν είναι και τόσο μεγάλες και φιλοσοφικές αλλά ως Λαμμπο, θα μπορώ να πω και πολλά :P

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#89 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2011 - 14:58

Kenzō Tenma [Sponis]

Posted Image

Πολύ βαβούρα και πολύς χαμός...
Εδώ ήρθαμε για να περάσουμε καλά και τελικά θα πρέπει να εξιχνιάσουμε φόνο...
Σιγά σιγά θα πρέπει να μαζεύουμε πληροφορίες για το ποιοι είναι οι υπεύθυνοι...
Στην αρχή το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι εικασίες...

Έτσι θα πω Akisame Kōetsuji [johntheo95] και θα παρατηρώ συμπεριφορές στο ενδιάμεσο...

#90 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2011 - 17:08

Akisame Kōetsuji [johntheo95]

Posted Image
επιτελους βρηκα χρονο να ποσταρω και εγω,καταραμενο κρυολογιμα
Λοιπον ηρθα και εγω φετος να παρατησω τον ωραιο διαγωνισμο:nbleed:και εμαθα οτι η Asuka δολοφονηθηκε:nanana::erk:Θεωρω καθηκον μου μα βρω τους κακουργους που πραγματοποιησαν αυτο το αποτροπαιο εγλημα και να τους τημωρισω προσωπικα.Κυριε
Kenzō Tenma απλος θα αφησω την αβασιμη κατηγορια κατα μερος προς το παρον.Περα απο το οτι ενας ανθρωπος τον τεχνων σαν εμενα δεν θα μπορουσε ποτε να κανει ενα τετοιο αποτροπαιο εγκλημα σε γυναικα αμα ηθελα να την σκοτωσω τοτε θα μπορουσα μονο με μια κινηση του χεριου μου ααστραπιεα,ετσι δεν θα μπορουσε να εχει σημαδια μαχης διοτι οπως ειπα δεν θα υπηρχε καν μαχη:thatsit:Εγω παντος υποπτευομαι τον Zagi(Babba) διοτι δεν εχει μιλησει ακομα απ`οτι ειδα
Επιστρευει στον Κenichi τον περνει και τον παει σε εναν ανοιχτο χωρο ωστε να μπορει να
συνεχησει το βασανηστιριο τουτην προπονηση του.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από johntheo95: 14 Φεβρουάριος 2011 - 17:14

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Δημοσιευμένη  εικόνα