Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• This topic is locked This topic is locked
503 replies to this topic

#391 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 24 February 2011 - 22:06

kyubey

λοιπόν αυτή η υπόθεση έχει καταντήσει εμετική, προσπαθώ να κάνω λίγο RP και δίνω 2-3 λόγους συνήθως γιατί ψηφίζω κάποιον, eh μέχρι τώρα είχα δίκιο, σας λέω ΞΈΡΩ για τον kenji meshiya (anelis), και ΞΈΡΩ πως ο mustang είναι αθώος. να σας το πω απλά επειδή δεν φαίνεται να το καταλαβαίνετε. ΕΊΜΑΙ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΉΣ. inb4 you ruined the game etc, αν κανεις δεν το καταλαβαίνει αλλιώς αυτός είναι ο μονος τρόπος. ξεχάστε τον mustang, είναι αθώος όσο και να φαίνεται ένοχος, θέλετε να ανακαλέσουμε past games? και ο strange loop φαινότανε ένοχος, ειδικά χάρη στο RP της ανελις, αλλα ήτανε αθώος.όλοι σας λέτε πως ο κένζι είναι δολοφόνος αλλα πάτε πρώτα στον mustang, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΊΤΕ ΣΤΟΝ KENJI, ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΌΣ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΈΞΥΠΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΔΟΛΟΦΌΝΟΣ. (έκανα και RP χα χα χα)

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#392 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 24 February 2011 - 22:41

Δημοσιευμένη  εικόνα
Zabi[Babba]

kyubey, δεν ξέρω αν είσαι όντως επιθεωρητής ή θυσιάζεσαι για να δώσεις στον επιθεωρητή άλλη μια μέρα, αλλά πιστεύω ότι αυτό που λες όσον αφορά τον kenji meshiya (anelis) ισχύει.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να τα έχεις πει με τον πραγματικό επιθεωρητή.
Θα ήθελα λοιπόν πριν αναχωρήσεις προς τον επόμενο κόσμο, να μας ενημερώσεις πέρα από τους βέβαιους δολοφόνους του επιθεωρητή και για τους βέβαιους αθώους, αυτούς για τους οποίους ερεύνησε τη νύχτα και βρήκε αποδείξεις αθωότητας. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα και κάμποσοι από μας δεν θα γλιτώσουν.
Α, και για να ξέρεις, στον πλανήτη μου όσους θυσιάζονται για να σώσουν τους άλλους δεν τους θεωρούμε ήρωες. Τους θεωρούμε ανόητους. Φυσικά, όταν κάποιος θέλει να ψοφήσει για να σωθούμε εμείς, αρπάζουμε την ευκαιρία. Στο καλό.
Επίσης, αν οι δολοφόνοι τσιμπήσουν και φάνε τον Tenshi αντί για σένα, μην κάνεις κάνα αστείο και αυτοκτονήσεις...

Attached Files

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#393 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 February 2011 - 22:50

Zabi[Babba]

What? Να τα χει πει πώς? Πόσες φορές ακόμα θα πούμε ότι το παιχνίδι παίζεται μέσα σε αυτό το thread και όχι μέσω msn/ pms/ σημάτων καπνού?

Είτε είναι είτε δεν είναι ο Azathoth επιθεωρητής έχω βαρεθεί να λέω τα αυτονόητα εδώ μέσα :bahhh:

xbJ3b2w.jpeg

#394 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 24 February 2011 - 23:07

kyubey

λοιπόν αυτή η υπόθεση έχει καταντήσει εμετική, προσπαθώ να κάνω λίγο RP και δίνω 2-3 λόγους συνήθως γιατί ψηφίζω κάποιον, eh μέχρι τώρα είχα δίκιο, σας λέω ΞΈΡΩ για τον kenji meshiya (anelis), και ΞΈΡΩ πως ο mustang είναι αθώος. να σας το πω απλά επειδή δεν φαίνεται να το καταλαβαίνετε. ΕΊΜΑΙ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΉΣ. inb4 you ruined the game etc, αν κανεις δεν το καταλαβαίνει αλλιώς αυτός είναι ο μονος τρόπος. ξεχάστε τον mustang, είναι αθώος όσο και να φαίνεται ένοχος, θέλετε να ανακαλέσουμε past games? και ο strange loop φαινότανε ένοχος, ειδικά χάρη στο RP της ανελις, αλλα ήτανε αθώος.όλοι σας λέτε πως ο κένζι είναι δολοφόνος αλλα πάτε πρώτα στον mustang, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΊΤΕ ΣΤΟΝ KENJI, ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΌΣ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΈΞΥΠΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΔΟΛΟΦΌΝΟΣ. (έκανα και RP χα χα χα)

KYUBEY και στα @@ρια μου οποιος νομιζει οτι ειμαι δολοφονος :puke::puke::puke: εισαι πραγματικα γελοιος και στα @@ρια μου και αν μπλοφαρεις, λες ψεμματα or whtvr
ποιος ανταγωνιστικος και απο τα 7χρονο, απορω ποτε θα μαθεις να χαιρεσε ενα παιχνιδι
ψοφα

θα ελεγα πολυ χειροτερα, αλλα στην τελικη δεν αξιζει μπαν για μλκιες

και οχι αυτα που λέω δεν ειναι rp

και mono πραγματικα ελεος αν ειναι επιθεωρητης (που αμφιβαλω, για τον εγωισμο του το κανει), ελεος που, αν οντος εγινε στην τυχη κληρωση, δεν ξανακανατε αφου πρωταγωνιστες θα ηταν τα ιδια ατομα με το προηγουμενο

#395 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 February 2011 - 23:11

matassos δεν μπορώ να πω τίποτα αυτή τη στιγμή για το ποιούς έβγαλε η κλήρωση και ποιούς όχι αλλά θα σου πω το εξής. Ηρέμησε.

xbJ3b2w.jpeg

#396 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 24 February 2011 - 23:16

Kenji Meshiya

Δημοσιευμένη  εικόνα

*χουμ, τι έχουμε εδώ;*

Αντίο μικρή Moka, είθε να σαπίσει το σιχαμερό πτώμα σου.
Ε, μετά θα το περιλάβω και εγώ γιατί δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα με κάτι που να σαπίζει.

Kyubey (Azathoth) δολοφονάρα μου εσύ!
Τι έγινε, στήσατε με τα δολοφόνια σου τον Mustang (Piscatella) για scape goat
για να καταφέρεις να μαζέψεις ακόλουθους?

Γιατί επιθεωρητής απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να είσαι.

Γιατί απλά θα είχες ρωτήσει για εμένα ήδη
και θα είχες δει ότι το μόνο που μπορεί να μου προσάψει κανείς
είναι υπερβολική αγάπη για το σεξ και τις σαρκικές απολαύσεις.

Και αν επιζήσω τη μέρα μάλιστα, ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΤΡΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ.

Τώρα Kyubey σε περίπτωση που είσαι αθώος δεν ξέρω τι να σου πω.
Πρέπει να νιώθεις πολύ αυτοπεποίθηση για να "θυσιαστείς" όπως λέει και ο Zabi (Babba).
Ίσως επειδή κατά βάθος είσαι ο διάολος;
Ίσως επειδή δεν είμαι μικρό κοριτσάκι
(αν και πίστεψέ με, πολύ θα ήθελα)
και δεν μπορώ να κάνω contract μαζί σου;

Όσο για το ότι είμαι πιο έξυπνος... helloooo μιλάς για έναν ξακουστό προφέσορα Πανεπιστημίου παρακαλώ.
Respect my authoritaaaah'!!

Zabi (Babba) είσαι απλά ένα φτερό στον άνεμο.
Αλλάζεις ψήφους με το παραμικρό,
με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά.

Και τώρα με συγχωρείτε, έχω σοβαρή δουλειά με το νέο τεύχος του Hustler....

*πλιτς*

Έλεος ρε Azathoth, θα κρίνεις αυτό το παιχνίδι βασισμένος από το προηγούμενο; Λολ!

Posted Image

#397 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 24 February 2011 - 23:20

Ρε συ mono πάλι τα ίδια;
Σεβάστηκα το ρόλο σου και δεν μίλησα την προηγούμενη φορά αλλά επιμένεις.
Το ότι έχεις βάλει εσύ έναν κανόνα σημαίνει ότι εγγυάσαι ότι τον ακολουθούν;
Στο μυαλό του καθενός είσαι και ξέρεις τι κάνει και τι όχι;
Στην τελική, ό,τι λέω έχει έναν συγκεκριμένο σκοπό και γίνεται μέσα από τον χαρακτήρα μου, εντός κανόνων παιχνιδιού. Εσύ η ίδια έγραψες για χίλια δυο ημι-νόμιμα πηγαδάκια θεωριών και τώρα δηλώνεις άγνοια;
Άμα σε ενοχλεί αυτό που είπα, μόλις τελειώσει το παιχνίδι το συζητάμε στην γενική συζήτηση.
Αλλά όπως δεν απαγορεύεται το να δηλώνεις επιθεωρητής ή δολοφόνος, δεν απαγορεύεται και να κατηγορείς κάποιον ότι αγνοεί τους κανόνες.
Και μιας και είπα να σου τα σούρω, ούτε πρέπει να υπενθυμίζεις σε κανέναν ότι ΔΕΝ είσαι ότι δηλώσεις όπως έκανες. Αν κάποιος δεν έχει το νιονιό να το καταλάβει, είναι δικό του ζήτημα.
Ξεκόλλα και άσε μας να κάνουμε παιχνίδι όπως νομίζουμε! Φιλικά πάντα, και ελπίζω η fireball of death να γράφει κάτι ενδιαφέρον πριν σκάσει στο κεφάλι μου. Κάτι καλύτερο από το "don't f*ck with the GM".

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#398 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 24 February 2011 - 23:21

ε τι ηρεμισε ρε μονο, περα απο τα γλυκολογα μλκες μας ανεβαζει μλκες μας κατεβαζει στην ουσια, να ψηφισουμε οτι γουσταρει αυτος θελει να τελειωνουμε, να αισθανθει τελεια που βρηκε 2 δολοφονους
α στο καλο! χανει και ο αρης ουτε μπαλα δεν παιζει.. (ακυρο αλλα δεν με νοιαζει! θα τα βγαλω ολα τωρα! :hahaha:)
και το ποιο γελοιο θα ειναι να ειναι και δολοφονος! :hahaha:
anyway δεν αμφισβητω την κληροση (ποσο μαλον αν ελαβε και ο κενυ μερος) αλλα στην τελικη αμα βγαλατε τα ιδια ακριβως ατομα με το προηγουμενο (ενω ημασταν 32 ατομα, μεγαλη ποικιλια) ποιος ο λογος να αρχισουμε καινουργιο,

τεσπα το κλεινω εδω, απο αυτον τον γυρο και μετα (οσο ζησω) των αγνοω παντελως ας κανει οτι γουσταρει

#399 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 24 February 2011 - 23:35

Akagi Shigeru

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ξέρω πως ο Kenji ( Anelis ) είναι σίγουρα δολοφόνος, αλλά θα παραμείνω πιστός στα λεγόμενα μου. Δεν θα αλλάξει κάτι μιας και θα πιαστεί από όλους τους άλλους.

Roy Mustang το ότι είσαι στο σώμα των State Alchemist σου δίνει το τέλειο άλλοθι για να κάνεις το φόνο και μάλιστα να τον καλύψεις. Ενώ θα μπορούσες να μην εμφανιστείς ( που όλοι αυτό περίμεναν ) παρόλα αυτά πρόλαβες και έδειξες 2 λάθος άτομα και ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ την τελευταία στιγμή. Ο λόγος? για να μην σε πάρει και σένα ο χάρος τον ίδιο γύρο μαζί με αυτόν που θα πέθαινε και πάει στράφι ο δολοφονικός σου εαυτός!! Θα ήταν κρίμα, ένας δολοφόνος σαν του λόγου σου να χαραμιστεί εξαιτίας της αργοπορίας του.

Kenji μην ανησυχείς, είναι η σειρά σου! Ξέρεις πολύ καλά ότι ο Kuybei (Azathoth) είναι ο επιθεωρητής και απλά ποντάρεις και μπλοφάρεις, λέγοντας "

Και αν επιζήσω τη μέρα μάλιστα, ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΤΡΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ.

"

Αυτά να τα πουλήσεις, όπως πουλάς τα νεκρά σώματα και όργανα των ανθρώπων που έχεις δολοφονήσει και ανοίξει με τόσο χειρουργική καλλιτεχνία. Ξέρεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι ο Kuybei είναι επιθεωρητής και πολύ απλά κοκάλωσες στα λεγόμενα του και το μόνο όπλο σου είναι τα ψέματα σου και οι μπλόφες σου.

Σας παρακαλώ πιάστε τον!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#400 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 February 2011 - 23:36

Σοβαρά ρε παίδες είπαμε να παίξουμε όχι να παίξουμε μπουνιές μεταξύ μας.

Babba είναι δουλειά της να είναι αντικειμενική και να μην "καρφώνει" τον ρόλο του άλλου με σιγουριά, τακτική που εχει ακολουθηθει και στα προηγούμενα παιχνίδια από τον Player by Post. Και εν πάση περιπτώση από την στιγμή που βλέπεις ότι παρεξηγεί κάτι μέσα στα πλαίσια του RP σου θα μπορούσες να της στείλεις ένα pm την πρώτη φορά και να της εξηγήσεις.

matassos δεν λέει πουθενά ότι αν βγείς μία φορά σε ρόλο απαγορεύεται να βγείς την επόμενη. Το παιχνίδι δεν γίνεται μόνο για τους επιθεωρητές και τους δολοφόνους γίνεται και για τους απλούς πολίτες και το διασκεδάζουν εξίσου.

Anw it's a game.

#401 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 24 February 2011 - 23:51

WoW! lol ok! Τι γίνεται εδώ μέσα;;;; Ο.ο
Γιατί γίνεται τέτοια φασρία πρώτα από όλα, υποτίθεται εδώ ήμαστε να διαξεδάσουμε και όχι να αλληλοσφαχτούμε... Και τι είναι όλα αυτά περί θυσίες; λολ πάμε καλά;;; ένα παιχνίδι είναι όπου ο καθένας μπορεί να παίξει και όπως είχαν πει και προηγουμένος όποιος θέλει να κάνει RP ας κάνει, και υποτίθεται εδώ πε΄ρα δεν είναι πεδίο μάχης για ναρχίσουν να πεύτουν και μπαν και τέτοια, δλδ έχει καταντίσει γελοία η κατασταση μερικών που έχουν πάρει την κατάσταση τόσο στα σοβαρα *stares at Azathoth* (+εσύ είσαι αυτός που χαλαέι το παιχνίδι τωρα, σορρυ κι όλας, οποιον θέλουν ψηφίζουμε!) . Δεν λέω να έρθουν όλοι και να χαλάνε το παιχνίδι έτσι για την πλάκα τους και επειδή είναι λίγο καθηστεριμένοι, και χωρίς να θέλω να κατηγορίσω κανέναν ... ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ τι είναι αυτό το πράγμα;;; ειναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται να κάνουμε αυτη΄ν την σηζητιση! δεν πέθανε κανείς ούτε πρόκειται κανείς να πεθάνει! Είναι όλα virtual! Γιατί να μην το διασκεδάσουμε δλδ πρέπει να μας το χαλάσετε και αυτό για την μακακία του κανένα;;;
Αυτά από μένα!

Lambo

*sigh*
Πάλι καλά έφυγε τουλάχιστον ακόμα ένας δολοφόνος τώρα μας μένουν ακόμα ένας, δυ... *μετράει με δάχτυλα* τρείς!
Και πάλι..... I'm scared ⁓νεεεε
Δημοσιευμένη  εικόνα
*hides behind Tsuna's leg*

εεεε; εσύ άσπροπλάσμα (kyubei, Aza) δεν εχεις το δικαίωμα να μιλάς έτσι σε εμένα τον φοβερό Lambo και τους υπόλοιπους! Τον Dera βρίσ'τον όσο θες! jk (RP :P )
[RP OFF]Και σαν δεν μας τα λες καλά όλο εκνευρισμένος είσαι! μήπως με τον ίδιο τρόπο εκνευρίστηκες και και μες τα νεύρα σου σκώτωσες την κυρία;;; just sayin'
Αν ήθελες να αυτοκτωνίσεις, κανείς δεν σε εμπόδιζε αλλά όχι έμεινες αλλά άνοιξες και ολόκληρη σηζήτιση σε ένα παιχνίδι που μάλιστα υποτίθεται δεν θα ήθελες να βρίσκεσαι... [RP OFF/]

Edited by Jiji, 25 February 2011 - 00:04.

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#402 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 February 2011 - 23:55

Ανοίξτε όσοι σας εδιαφέρει το αχρείαστο δράμα :P

Spoiler:

Have fun ^^

xbJ3b2w.jpeg

#403 Piscatella

Piscatella

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 24 February 2011 - 23:59

Zagi[Babba]
Χρειάζεται να εξηγήσω γιατί Roy Mustang[Piscatella];

Όχι, απλούστατα μπορείς... να κάνεις λάθος "ανεγκέφαλε" αθώε.

pikachu [matassos]

μπααααααααα

Roy Mustang[Piscatella]
ετοιμασου να συναντησεις την ομαδα πυραυλος!!!!!!

So cuuuuuuuuuuute but stupid, moving on.

Όσο για τον Roy Mustang που πάλι ήρθε τελευταία στιγμή και προσπάθησε να σώσει τα φιλαράκια του, αλλά από ότι φαίνεται δεν τα κατάφερε.

Gokudera Hayato

Τελικα θα ξαναγυρισω στην πρωτη μου ψηφο (στην αρχη αρχη). Roy Mustang (Piscatella)

Ψηφοφόρε πάρε παράδειγμα! Και 'συ μπορείς να πας με την μάζα! YES YOU CAN!

kyubey, δεν ξέρω αν είσαι όντως επιθεωρητής ή θυσιάζεσαι για να δώσεις στον επιθεωρητή άλλη μια μέρα, αλλά πιστεύω ότι αυτό που λες όσον αφορά τον kenji meshiya (anelis) ισχύει.
Θα ήθελα λοιπόν πριν αναχωρήσεις προς τον επόμενο κόσμο, να μας ενημερώσεις πέρα από τους βέβαιους δολοφόνους του επιθεωρητή και για τους βέβαιους αθώους, αυτούς για τους οποίους ερεύνησε τη νύχτα και βρήκε αποδείξεις αθωότητας. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα και κάμποσοι από μας δεν θα γλιτώσουν.
Α, και για να ξέρεις, στον πλανήτη μου όσους θυσιάζονται για να σώσουν τους άλλους δεν τους θεωρούμε ήρωες. Τους θεωρούμε ανόητους. Φυσικά, όταν κάποιος θέλει να ψοφήσει για να σωθούμε εμείς, αρπάζουμε την ευκαιρία. Στο καλό.
Επίσης, αν οι δολοφόνοι τσιμπήσουν και φάνε τον Tenshi αντί για σένα, μην κάνεις κάνα αστείο και αυτοκτονήσεις...

Και να γιατί σε λέω ανεγκέφαλο... *disappoint
Είπες ότι ο τρόπος που παίζω είναι ανεγκέφαλος άμα είμαι αθώος αλλά με το που πετάχτηκε η τσουτσού να χαλάσει το παιχνίδι για το e-penis αμέσως άλλαξες κατεύθυνση.
Ότι ΤΙ;

Μακάρι να ήμουν δολοφόνος, με τόσο ανεγκέφαλους αντιπάλους θα είχα σίγουρη νίκη...

Και το χειρότερο απ'ολα είναι ότι και στο out of game post προς την mono έδειξες ότι είσαι ένα μικρό ανώριμο και αχάριστο παιδάκι στο μυαλό. Η κοπελιά κάθεται και χάνει χρόνο σε καιρό εξεταστικής για να περάσουμε εμείς καλά και πας και μιλάς έτσι *clap clap clap

Αλλά όχι μόνο δεν είμαι δολοφόνος αλλά ΕΓΩ είμαι ο Σπάρτακος τελευταίος επιθεωρητής και μπορώ να δηλώσω ότι ρώτησα για τον προηγούμενο μου στόχο Anarchy Stocking (iristella) και θα ψηφίσω τον impostor kyubey(Azathoth).
Ότι και αν πει θα είναι ψέμα προσέχετε τον!!!!

Εκτός από τον in-game λόγο έχω και άλλους 3 out-of-game
a)Κυριότερο απ'όλα, έκανες χοντρή πατάτα και σχεδόν χαλάς το παιχνίδι
b)Είσαι εκνευριστικά εριστικός και με στεναχωρεί που κάποιος σαν και εσένα έχει αυτό το forum nick και το ατιμάζει
c)
Είδα πρόσφατα το Madoca και το έχω άχτι το σίχαμα που διάλεξες να (μην) κάνεις RP

#404 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 25 February 2011 - 00:16

Kenzo Tenma

kyubey(Azathoth) απλά και μόνο γιατί είναι ένας χαρακτήρας ενός ανώτερου θεού και είναι κρίμα να παίζει με εμάς τα παρακατιανά...

#405 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 February 2011 - 00:17

Anarchy Stocking ( iristella)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Roy Mustang (piscatella) ψεύδεσαι ασυστόλως. ΕΓΩ είμαι ο τρίτος επιθεωρητής και έχω και τα κατάλληλα διαπιστευτήρια γι αυτό όπως ΚΑΙ προυπηρεσία στο Daten City. Ξέρω ότι θρηνείς το χαμό της Μοκα(Lord Leon) και προσπαθείς να πάρεις εκδίκηση, αλλά δεν θα σε αφήσω να με διασύρεις και να κλέβεις την ταυτότητά μου.

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΤΟ "η νυχτα πέφτει στο Παλέρμο" ΜΠΟΡΕΙΣ! Κρατήσεις στο 693******:hahaha:

Edited by iristella, 25 February 2011 - 00:25.