Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
503 replies to this topic

#166 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 21:40

Akita Hikaru (Zura)

Posted Image

Εσύ, Akashiya Moka (Lord Leon, που επίσης κορίτσι με θεωρείς σίγουρα, *μπιμπ* *μπιμπ* δεν μου απάντησες καν στις κατηγορίες μου; Θες να αποφύγεις τις κατηγορίες μου ρε;
Με θεωρείς και εσύ κορίτσι ρε; *μπιμπ* *μπιμπ*

Frankestein, και Nougami Neuro σας έχω στο μάτι ρε *μπιμπ* *μπιμπ*
Ειδικά εσένα ρε που με είπες κορίτσι, *μπιμπ*. Ας το δ-καλό σας όλοι ρε!
Που θα με πείτε και κορίτσι!

Όταν τον λένε κορίτσι ξυπνάει ο άλλος του εαυτός. Πρώην delinquent επίσης.
Αν κάποιος δεν τον επαναφέρει κάποια, γιατί θα επανέλθει μόνο αν κάποια κοπέλα τον χτυπήσει στα αχαμνά, you know :P, έτσι θα συνεχίσω να γράφω xD

#167 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 21:46

Kenji Meshiya

Posted Image

Ραπουνζέλ ακούω, ξανθομαλλούσα ακούω...Μα τόσο ζηλεύετε όλοι τα υπέροχα ξανθά μαλλιά μου, τις υπέροχες blond dog curls μου, τα οποία τα απέκτησα απολύτως φυσικά χωρίς καμία απολύτως μη-φυσική διεργασία...

Αν τύχει και τελικά με σκοτώσετε γιατί αρχίζουν να με κατηγορούν όλοι δίχως λόγο ..... σας παρακαλώ μην αφήσετε τον καθηγητή να με βρει στον τελευταίο μου χώρο ανάπαυσης και με βιάσει ενώ θα κείτομαι νεκρός και το όμορφο χλωμό μου δέρμα θα είναι ακόμα στα κοκαλάκια μου, όπως και τα κατάξανθα μαλλιά μου δε θα έχουν πέσει ακόμα...

Καθηγητά, δε με πολύσθμπαθήτε, το καταλαβαίνω, γι αυτό κι εναποθέτω εκεί τις ελπίδες μου πως δε θα θέλετε καν να με ακουμπήσετε...αλλά επειδή είμαι και τόσο όμορφος -κατάρα απ'ότι βλέπω τώρα- και ακριβώς επειδή θέλετε να με εκδικηθήτε σας παρακαλώ μη μου κάνετε τίποτα αν κι αφού πεθάνω...

Μανίτσα μου με έχεις ανάψει όσο δεν πάει.
Τι άλλο να σου πω,
θέλω να γευτώ το νεκρό σου ποπό!
Frankenstein (Fallen_Angel_Itachi)Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#168 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 21:46

Franknstein

Posted Image

Δεν ξέρω ποιος είστε κύριε που τυλίγεστε στις φλόγες αλλά είναι κάποιου είδους ειδική ικανότητα αυτή? Τραυματίζετε και αντιπάλους μ'αυτές τις φλόγες? Είναι φυσικές ή πειραματιστήκανε πάνω σας και τις αποκτήσατε? Πείτε μου, παρουσιάζετε μεγάλο ενδιαφέρον σαν αντικείμενο έρευνας-αν θέλετε μπορώ να σας κάνω ακόμα δυνατότερο απ'ότι είστε αρκεί απλώς να συμφωνείσετε να παραδώσετε όλες τις ελευθερίες σας σε μένα κι εγώ όχι μόνο θα βελτιώσω την ποιότητα ζωής σας αλλά θα είστε ικανός να προστατεύσετε όλους αυτούς που είναι σημαντικοί...

Posted Image

A! Σ-συγγνώμη αφέντη δεν ξανακάνω τέτοιες ερωτήσεις...

Η ψήφος μου παραμένει ως έχειν στον Κινέζο κύριο Sima Yi (kamui) για όλους τους λόγους που είπα πριν.

Μη νομίσει κανείς ότι δεν ξέρω ποιος είναι αλλά αμφιβάλλω αν τον ξέρει ο Frankenstein!

Reason for editing: Βοήθεια αφέντη, άνθρωποι που γνώρισα πρώτη φορά και λύνουμε ένα φόνο μαζί! Σώστε με απ'τον καθηγητή, δε θέλω να γευτεί κανείς το νεκρό κορμί μου, θέλω να αναπαυθεί αιωνίως εν ειρήνη! Αινωνίως!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Angel_Itachi: 18 Φεβρουάριος 2011 - 13:17
Picture Malfunction

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#169 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 22:12

Akashiya Moka

Akita Hikaru (Zura)

Εσύ, Akashiya Moka (Lord Leon, που επίσης κορίτσι με θεωρείς σίγουρα, *μπιμπ* *μπιμπ* δεν μου απάντησες καν στις κατηγορίες μου; Θες να αποφύγεις τις κατηγορίες μου ρε;
Με θεωρείς και εσύ κορίτσι ρε; *μπιμπ* *μπιμπ*

Omote mode on:
Spoiler:

Aαααχαχαχαχα!!!

Νομίζω οτι είσαι κορίτσι; ααααχαχαχα! Κανεις μεγάλο λάθος! Δε νομίζω οτι είσαι τίποτα! Αυτό ακριβώς εισαι! Mια μικροσκοπική αμοιβάδα, ενα υβριδιο ανθρωπου και γεωσκώληκα, που πασχιζει να δηλωσει την παρουσία του με της τσιριδες του!!
Τρυπα στην ιστορια μου; Που βρίσκω ύποπτο το οτι δεν επενεβει ο Κενζο; Mα μικρο μου υβρίδιο, ο λόγος που είναι καταζητούμενος άδικα, ακόμα και σήμερα είναι ακριβώς αυτός: Επειδη πάντα πασχίζει να τους βοηθησει ολους! Ακόμα και αυτούς που θεωρουν δολοφόνους, ή και νεκρους! ο ερώτημα είναι: Δεν το ήξερες, ή κάνεις
ότι δεν το ήξερες; Γιατι δεν θέλει παραπάνω απο δυο μοναδες IQ για αν το καταλάβεις! Από ότι φαίνεται όμως σκουλήκι, και εσένα και το IQ σου, πρέπει να σκάψεις για να τα βρεις!

Enough! You've managed to annoy me with your petty insolence and your bloody stupidity!
Begone!
*roundhouse kick!*
Posted Image

Akita Hikaru (Zura) --> :fromabove:
And Know Your Place!

*Hairflip*
Glance at Head (Mad Hatter)

stasou%2520mygdala.jpg

#170 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 22:34

sorry για την ελειψη εκτεταμενης συμμετοχης.. λιγο η ελειψη χρονου, λιγο οι 10 σελιδες που εχουν γραφει μεσα σε 3 μερες.. λιγο το ξεκατινιασμα και τα role play με τις (πιο πολες φορες) αχρηστες κατηγοριες.. ε δεν μου εκανε κλικ να κατσω να διαβασω οτι γραφτηκε και ολο το καθηστερουσα... πιστευω οταν μειωθει το νουμερο θα ειναι πιο ευκολο να παρακολουθησουμε το παιχνιδι μιας και επικρατει ενας πανζουρλισμος, για την ωρα απανταω εχοντας διαβασει λιγα ποστ, οπωτε συγχωρεστε τυχων λαθη και μικρο roleplay :Ρ

pikatsu [matassos]

2 αθωει νεκροι προστεθηκαν στη στοιβα των πτωματων... ο ενας μαλιστα επιθεωρητης... τι να πει κανεις.. και οχι μονο αυτο! καποοι τολμησαν και ψηφησαν (και καποιοι προσβαλαν γκουχ γκουχ διαστροφικε γιατρε με μαλον κατεστραμμενη παιδικη ηλικια) εμενα το μικρο και γλυκουλι πικατσακι
Posted Image
αναρωτιεμαι ποιος μπορεσε να κανει κατι τοσο σκληρο :blingeye2:

*αφου το κολπο με το γλυκα ματακια πετυχαινει μονο σε κανα 2 γυναικουλες...*

τελος παντον ψηφιζω Erica Furudo(The Tragic Prince) γιατι υποστηριζει το κινημα κατα του (οχι και τοσο αθωου αν καταλαβα καλα) Sima Yi,
τα λογια ενος επιθεωρητη στον πρωτο μολις γυρο μου φενονται πολυ απροσδιοριστα για να στηριχτει κανεις πανω τους... ποσο μαλον οταν ηταν τοσο βλακας για να πεθανει απο το πρωτο βραδυ...
pika has spoken!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 16 Φεβρουάριος 2011 - 22:40

#171 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 22:39

Akita Hikaru (Zura)

Posted Image

:drink:

*Ας πούμε ότι τον βάρεσε στα αχαμνά*

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτά που λες, άλλωστε δεν θέλουμε καυγά μεταξύ μας ^_^
Ένας απλός άνθρωπος είμαι, δεν γίνεται να γνωρίζω τα πάντα. Εφόσον υπήρχαν άλλοι δύο γιατροί, δεν νομίζω ότι θα είχε κάποια δουλειά και αυτός να κάνει. Κανένας όμως από τους άλλους δύο δεν αναφέρθηκαν από εσένα, μήπως η σκηνή αυτή έγινε νωρίτερα; Γιατί βρισκόσασταν και οι δύο στην σκηνή; Για τον γιατρό ίσως το καταλαβαίνω. Εσύ;
Μπορώ επίσης να κάνω την ίδια ερώτηση και στον γιατρό Kenzo (Sponis) γιατί απομακρύνθηκε από την σκηνή.
Βέβαια, ο καθένας από εσάς μπορεί να μου δώσει διαφορετική εξήγηση.
Επίσης μια ερώτηση: Πώς του βοηθάει τους νεκρούς ο γιατρός; Τους θάβει;

Προς το παρόν, θα αλλάξω την ψήφο, αν και μένεις στους τοπ ύποπτους για εμένα. Ο Sima Yi (Kamui), όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, αποδέχθηκε άνετα τις κατηγορίες του επιθεωρητή. Η ιστορία του πως κατέληξε εδώ, δεν με πείθει ιδιαίτερα. Ίσως γυρίσω βέβαια στην οξύθυμη Moka, γιατί εμένα δεν μου βγάζει από το μυαλό ότι για κάτι ύποπτο βρισκόταν εκεί πέρα, και συγκεκριμένα κοντά στο καμαρίνι της νεκρής.
Nougami Neuro-san, άκουσα ότι είπες κάτι κακό για εμένα αλλά θα το παραλείψω :D Απλά θα σε ψηφίσω.
*κουνάει βεντάλια* Δεν πιστεύω να είπες αυτό που νομίζω.
Δεν θεωρώ βλάκα, τον επιθεωρητή, αφού πέταξε hints, απλά γνώριζε ότι θα καθαριστεί γρήγορα αλλιώς δεν θα άφηνε death message. Σίγουρα αυτό για τον Sima Yi δεν είναι αξιόπιστο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχουν άλλα τόσα άτομα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zura: 16 Φεβρουάριος 2011 - 22:50

#172 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 22:42

Posted Image
Zagi[Babba]

Άντε πάλι τα ίδια. Να συμφωνήσω μαζί σας ότι ο κινέζος είναι ύποπτος. Όχι γιατί τον υπέδειξε ο άχρηστος επιθεωρητής που ψόφησε από τον πρώτο γύρο, αλλά γιατί έμπαινε, κοίταζε, έκανε την πάπια και ψήφισε εκείνο το κίτρινο παλτό. Άλλωστε είναι όλοι ύποπτοι.
Από εκεί και πέρα, αν κάνουμε λάθος, δε θα είναι η πρώτη φορά που μας trollάρει ο χοντρούλης επιθεωρητής. Από την αρχή μας έλεγε ότι δεν υπάρχει φόνος και τέτοια και νομίζω πως το πνεύμα που τον καθοδηγεί αρέσκεται στο να λέει με βεβαιότητα πράγματα που άλλοτε του βγαίνουν και άλλοτε όχι.
Αν πάλι είναι ένοχος, σύντομα θα σκάσει ένα ακόμα ρεύμα ενάντια σε κάποιον άλλον, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να τον σώσουν. Όπως έγινε με τον Frankenstein[Fallen_Angel_Itachi], που δείχνει τόσο ένοχος, που είμαι σίγουρος ότι είναι αθώος. Παίζει τόσο χαζά και τραβά κατηγορίες πάνω του (και ξεχνά ακόμα και βασικούς κανόνες όπως την κατηγορία σε κάθε κουβέντα) που αν ήταν δολοφόνος και μιλούσε με τους υπόλοιπους, σίγουρα κάποιος με περισσότερο εμπειρία στην εξιχνίαση εγκλημάτων θα του είχε ρίξει μια ανάποδη να τον συνεφέρει και θα του κράταγε τα γκέμια για να τον γλιτώσει. Έπειτα, θα οργάνωνε μια μαζική επίθεση κατά κάποιου εύκολου θύματος, όπως του Sakata Gintoki[°•πίΟu-πίΟu•°™] που θα στηριζόταν πανεύκολα αφού έχει ήδη κινήσει σε πολλούς υποψίες, ή του Sima Yi που υπονόησε ποιος ξέρει τι σκεπτόμενος ο ψόφιος επιθεωρητής.

Μιας και ανέφερα τον gintoki, να πω και για ένα όνειρο που είχα.
Ήταν λέει σε ένα εναλλακτικό σύμπαν ο μακαρίτης χοντρούλης επιθεωρητής Ushiromiya Hideyoshi[Hanzo] μαζί με τον Sakata Gintoki[°•πίΟu-πίΟu•°™], τον Akagi Shigeru[Tenshi], τον pikachu[matassos] και αρκετούς άλλους από τους παρευρισκόμενους αλλά σε άλλα σώματα, διαφορετικά. Είχαν προσπαθήσει να λύσουν ένα παρόμοιο μυστήριο με ανεπιτυχή κατάληξη. Οι ψυχές τους συζητούσαν και τσακώνονταν. Τα είχαν βάλει, ειδικά ο Sakata Gintoki[°•πίΟu-πίΟu•°™], με τον μακαρίτη Hideyoshi[Hanzo] κατηγορώντας τον ότι έκλεβε και απειλώντας τον ότι την επόμενη φορά θα τον σκοτώσουν πρώτο. Δεν κατάλαβα και πολλά από το όνειρο, αλλά μου έμεινε μια αίσθηση ότι ο Sakata Gintoki[°•πίΟu-πίΟu•°™] την φύλαγε στον χοντρούλη από προηγούμενη ζωή και τώρα του την έχωσε. Το ότι απεδείχθη επιθεωρητής παίζει να ήταν και τυχαίο. Βέβαια, εγώ δεν πιστεύω σε τέτοιες αηδίες όπως τα όνειρα, αλλά είπα να το αναφέρω ώστε να το ερευνήσουν τα μαγικά πλάσματα που συμμετέχουν στις έρευνες. Βέβαια, άχρηστα είναι κι αυτά, οπότε δεν περιμένω και πολλά.

Την Erica Furudo[The Tragic Prince] την θεωρώ ικανή να έβαλε τους συμμάχους της να δημιουργήσουν ένα μαϊμού ρεύμα εναντίον της που σίγουρα θα κατέρρεε ως αβάσιμο και μετά να κινηθούν συντονισμένα εναντίον κάποιου άλλου. Έτσι θα αποκτούσε ασυλία για αρκετές μέρες και δεν θα την υποπτευόταν κανείς παρά μόνο όταν θα ήταν πλέον αργά.

Ο Guu εξήγησε γιατί δεν συμμετείχε χτες. Ο Head[Mad_Hatter] θα ήθελε να κάνει το ίδιο; (Αν και αμφιβάλλω ότι οι άλλοι δολοφόνοι θα τον άφηναν να μη τη ρίξει κάπου με κίνδυνο να αυτοκτονήσει.)

Ο Gokudera Hayato[Robin-Chwan] από την άλλη, μετά το τελειωτικό χτύπημα στον hei εξακολουθεί να κάνει βόλτες ανά τα ρεύματα. Σήμερα την έπεσε πρώτα στον Frankenstein και τώρα στον Sima Yi. Όπου φυσάει ο άνεμος, ε;

(Ελπίζω να τσάντισα αρκετούς από σας και να κάνετε κάτι βιαστικό που να σας προδώσει.)

Θα παραμείνω τελικά στον Sakata Gintoki[°•πίΟu-πίΟu•°™], κυρίως επειδή θα ήταν εύκολο οι δολοφόνοι να στρέψουν την κατάσταση εναντίον του και δεν το έκαναν, αλλά αντιθέτως, άναψαν ομολογουμένως πετυχημένες φιτιλιές στον ύποπτο Κινέζο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 16 Φεβρουάριος 2011 - 22:56

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#173 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 22:48

Roronoa Zoro(zoro77)
Posted Image
O/H:P Akita Hikaru(Zura) μου φαινεται αρκετα εξυπνος ή και πονηρος.. Καθε λογος του μελετημενος. Οι δολοφονοι συνηθως εχουν αψογα επιχειρηματα.. Η Yuuko Ichihara φυσικα και δε φευγει απο τα υποψιν μου. Αν και ομολογω μ'αρεσε που δεν αντεδρασε σ'αυτο που εγραψα. Επισης θελω να δω λιγο τον Griff.. Παω για υπνο τωρα..Posted Image

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 16 Φεβρουάριος 2011 - 22:55

2po6sfa_jpg.gif

#174 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 22:51

Griff
Posted Image

Οι,oi,oi.
Εχετε παρει μεγαλη φορα. Πολλα post O.o
Λοιπον, λοιπον. Τελειωσα να σχεδιασω το 1 κτηριο απ τα 4.
Καλα τα παμε.
Σχετικα με τον δολοφονο, ακουστηκαν πολλα. Πιστευω πως ο Frankestain ειναι αθωος. Οπως ειπες και ο μακαρητης επιθεωρητης, τον ψηφησε γτ ετσι απλα του καρφωθηκε η ιδεα. Οσο για τον Sima Yi (kamui), ειναι πιθανοτατα να ειναι δολοφονος αλλα δεν ξερω. Κατι δεν μου κολλαει καλα. Καποιοι προσπαθουν να δημιουργησουν ρευματα. Αυτη η κοπελια με την βενταλια μου βρωμαει. Ασε που συνεχως την κουναει. Ιδρωνει? Αγχωνεται? Δεν μπορω να ξερω. Προς το παρον θα σε ψηφισω Akita Hikaru (Zura) και βλεπουμε.

Κυριε καθηγητα,κυριε καθηγητα! Μπορω να παρω και εγω μερος στα μαθηματα? :love:
Αρχισα να σας συμπαθω..

2bbd14fc.jpg

#175 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 22:52

(και ξεχνά ακόμα και βασικούς κανόνες όπως την κατηγορία σε κάθε κουβέντα)

Αμαααααάν όλοι πια, μια φορά, άντε δύο -άντε τρεις αν με προλάβατε στο δευτερόλεπτο που έκανα edit όταν συνειδητοποίησα σε κλάσματα του δευτερολέπτου ότι ξέχασα να κοκκινίσω το όνομα...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#176 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 23:00

Akita Hikaru (Zura)

Posted Image

Ποιος είναι κορίτσι, μωρή μπλε στούπα *μπιμπ* *μπιμπ*; Κουνάω την βεντάλια και τι *μπιμπ*;
Πιστεύεις ότι είμαι κορίτσι *μπιμπ* *μπιμπ*; Πιστεύει ότι είμαι και δολοφόνος; *μπιμπ* *μπιμπ*
Στήριξε τα επιχειρήματα σου ρε *μπιμπ* *μπιμπ* *μπιμπ* Ποιος λες κορίτσι ρεε;
Πού θες να τα κάνεις πλακάκια με τον καθηγητή ρε; Γιατί ρε, *μπιμπ*;
Κάτι μου βρωμάει εδώ, *μπιμπ*.

Zoro, και συ ρε; Και συ ρε; Και εσύ με λες κορίτσι ρε; *μπιμπ* *μπιμπ* *μπιμπ* *μπιμπ*
Αγνοώ το έξυπνος και πονηρός, Η; Η; Η; Κορίτσι ρε, *μπιμπ* *μπιμπ*;

Και εγώ τώρα νομίζω ότι ο Nougami Neuro (Kai) δημιουργεί ρεύμα εναντίον μου για να με λένε όλοι κορίτσι! *μπιμπ* *μπιμπ* *μπιμπ*

Griff, γιατί ήταν ο τελευταίος που μου είπε ότι είμαι κορίτσι. *μπιμπ* *μπιμπ* Ας στο -...κάτω κόσμο...- όλοι σας!

Όταν τον λένε κορίτσι ξυπνάει ο άλλος του εαυτός. Πρώην delinquent επίσης.
Αν δεν τον επαναφέρει κάποια, γιατί θα επανέλθει μόνο αν κάποια κοπέλα τον χτυπήσει στα αχαμνά, you know :P, έτσι θα συνεχίσω να γράφω xD

#177 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 23:17

Head

Ρε παλικαρια λυπηθητε με πραγματικα....ελεος δηλαδη απλα ελεος

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΟΛΛΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΙΜΕΣ

Οι δολοφόνοι μπορούν να κάνουν χίλια δύο διαφορετικά πράγματα.Μπορει να μείνουν σιωπηλοί, μπορει να ξεκινήσουν ρεύματα εναντίων των εαυτών τους, μπορει να πηδήσουν σε αλλό ρεύμα κλπ.
Λέτε ότι υποψιάζεστε αυτόν για τον χ,ψ λόγο αλλά δε κάνετε αυτό.

Στη τύχη πετάτε ονόματα.
Παραδεχτείτε το.

Το μόνο που έχει μιά πιθανότητα να είναι σωστό είναι ο λόγος του επιθεωρητή.

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ?

Σε αντίθεση με όλλους εσάς που πετάτε ονόματα στη τύχη, αυτος ξέρει στα σιγουρα για ένα άτομο.

Και μας το είπε ξεκάθαρα.

Sima Yi you have my love, my anger and all of my sorrow.

ps 1:Babba επειδή ήθελες να μάθεις γιατί δε πόσταρα χθες, το έκανα για 3 λόγους
1-Διάβασμα
2-Δεν ήθελα να κατηγορίσω κάποιον στη τύχη
3-Έβλεπα toaru majutsu no index

Αυτά από εμένα, ότι είχα να πω το είπα, άλλο Post δε ξανακάνω για την μέρα.

No offence, αλλά αυτό δεν είναι παιχνίδι.

qzMHWHd.png

#178 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 23:22

Ο Gokudera Hayato[Robin-Chwan] από την άλλη, μετά το τελειωτικό χτύπημα στον hei εξακολουθεί να κάνει βόλτες ανά τα ρεύματα. Σήμερα την έπεσε πρώτα στον Frankenstein και τώρα στον Sima Yi. Όπου φυσάει ο άνεμος, ε;

Gokudera Hayato

Μεσα απο τα ρευματα ειναι πιο ευκολο να παρακολουθω περιεργες κινησεις για να προστατεψω τον Δεκατο απο αυτες. (Ειναι και αρχη ακομα και υπαρχει μια συγχηση) Αλλωστε, σαν μελος της καλυτερης οικογενειας της μαφιας και δεξι χερι του Δεκατου απογονου του θρυλικου Giotto, ειμαι ειδικος σε τετοια θεματα.

Θα επιμεινω στον Sima Yi

Αυτη η κοπελια με την βενταλια μου βρωμαει.

:madtodeath::madtodeath::madtodeath:
Πανω που ηρεμισε. Ολο αυτο το βρισιδι ενοχλει τον Δεκατο. (Προτεινα να κοψω το μουλαρι στη μεση και να το χρησιμοποιησω για ωτοασπιδες αλλα δεεε....)

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#179 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 23:48

Yuuko Ichihara [d.neko-angel]

Posted Image

Roronoa Zoro(zoro77) λοιπόν ''αντιδράω''' σου απαντάω τώρα ^_^ Αλίμονο όλοι έχουμε το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας. Βέβαια θα σε απογοητεύσω γιατί δεν έχω να σου πω κάτι άλλο καινούριο σχετικά με αυτό το θέμα. Η απάντηση μου παραμένει η ίδια ξεκάθαρη και ειλικρινής πάντα. Δεν φοβάμαι τίποτα γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα. Τώρα αν αυτό θα το καταλάβεις είναι δικιά σου επιλογή, όπως και δικιά μου επιλογή είναι αυτή την στιγμή να αλλάξω την ψήφο μου από τον Frankenstein (Fallen_Angel_Itachi) στον Sima Yi (Kamui). Την δεδομένη στιγμή δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με αυτό που είπε αρκετά νωρίτερα ο Akita Hikaru (Ζura) του οποίου του δείνω και ένα ωραιότατο σερβιρισμένο δεξί χτύπημα πάνω στο ευαίσθητο σημείο του για να επανέλθει στην γλυκύτατη πλευρά της προσωπικότητας του :P Και πίσω στο θέμα μας... Ναι ο επιθεωρητής πέταξε ξεκάθαρο υπονοούμενο για τον Sima Yi (Kamui) και σίγουρα αυτό είναι αδύνατον να το αγνοήσουμε για αυτό και κατέληξα και άλλαξα την ψήφο μου. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως παύω να έχω τον Frankenstein (Fallen_Angel_Itachi) στο πίσω μέρος του μυαλού μου ως ύποπτο. Επίσης να ξεκαθαρίσω πως μπορεί να θεωρώ τον Akita Hikaru (Ζura) γλυκύτατο όταν κουνάει την τρισχαριτωμένη βεντάλια του, μπορεί να συμφωνώ μαζί του περί επιθεωρητή και Sima Yi αλλά δεν μου φαίνεται καθόλου καλό που όταν δεχτεί μια συγκεκριμένη προσβολή η προσωπικότητα του αλλάζει. Συγγνώμη αλλά αυτό για εμένα είναι αρνητικό οπότε και και το συγκεκριμένο άτομο επιλέγω να το προσέχω κάπως παραπάνω. Για την ώρα κάτι άλλο δεν έχω να πω οπότε και αποσύρομαι στα ιδιαίτερα του μαγαζιού μου παρέα με το πάντα γλυκύτατο Mokona και αρκετά μπουκάλια sake

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από d.neko-angel: 16 Φεβρουάριος 2011 - 23:54

rrmr.png

#180 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2011 - 00:00

Kanzaki Nao

ΠΩΩΩ!!! με επιασαν τα ματια μου νυχτιατικα μεσα στο σκοταδι να διαβαζω τις υποθεσεις σας για να βγαλω συμπερασμα... και ομολογω πως ήθελα να γελασω (αλλα δεν μπορω διοτι στο αλλο δωματιο κοιμουνται) τοσοοοοοο δυνατα με αυτο που ειπε ο frankestein ... μα καλα ρε φιλε νομιζεις οτι ειμαστε τοοοοοσσσσοοοο τουβλα?? Και σιγα δηλαδη.... τι θα σου κανει το ΕΝΑ κερασμα??? θα σε σωσει απο την αδικη ζωη???? Ποσο ηλιθια δικαιολογια..????

αλλα νομιζω οτι ξερω γιατι το κανεις... εχεις πανικοβληθει με τις τοσες κατηγοριες γυρω απο το ονομα σου και φοβασαι πως ισως αποκαλυφθεις....σε λουζει κρυος ιδρωτας????
Frankestein (Fallen_angel_Itachi) νομιζω οτι χρησιμοποιεις το μυαλο που σου εδωσε ο αφεντης σου λαθος.... θα μπορουσες να βρεις μια πιο πειστικη δικαιλογια...... εκτος κι αν θελεις να μας δειξεις οτι εισαι ηλιθιος και πιο αφελης απο μενα..........!!!!! :tensai:

ανυπομονω να διαβασω την υπερασπιση σου...:orly:

:gn2: AKIYAMA-SAN :joyful:

Δημοσιευμένη  εικόνα
The Dream Has Ended....