Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town - 2011 Edition

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
503 replies to this topic

#151 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 20:04

*Βγάζει το μαστίγιο*

*Μαστιγώνει τον/την Fallen_angel_Itachi που για δεύτερη φορά άφησε ποστ χωρίς ψήφο ~I have my eyes on you little punk~

*Μαστιγώνει και την Iristella που μπήκε στα χωράφια της ~Μόνο η mono μαστιγώνει εδώ μέσα! ~

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#152 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 20:16

Νοοοοοοοοο! Sorry, δε θα το ξανακάνω, το ξέχασαααα! ...Πάντως έχω την υποψία ότι στον Frankenstein θα άρεζε το μαστίγωμα! :D

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#153 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 20:17

Posted Image
Guu (Erisadesu)

Νομίζω ότι έχετε πέσει όλη με μανία πάνω στην Erika Furudo αυτό το αδικαιολόγητο αδισαλέο μίσος σας δεν έχει καμία δικαιολογία...

Frakenstein και Zoro έχετε αποτύχει να μας αποδείξετε ότι μπορεί να είναι η Erica Furudo η δολοφόνος και πιστεύω ότι όλες σας οι κινήσεις γίνονται για να μας ζαλίσετε και να μας απομακρύνετε απο τον αληθινά καχύποπτο Gintoki Sakata. Ο Gintoki είναι ένα αλήθινο καχύποπτο άτομο καθώς μόνο ένας δολοφόνος θα μπορούσε να πίνει γάλα με γεύση φράουλα...Ωστόσο κρατάω μια πισινή γιατί αν αυτός ήταν ο δολοφόνος σίγουρα θα είχε ξεράσει στον τόπο του εγκλήματος και δεν ήταν ο πρώτος που άρχισε να μιλάει...

Έτσι πιστεύω ότι ο δολοφόνος είναι ο Roronoa Zoro(zoro77) καθώς αυτός ήταν ο πρώτος που μίλησε επειδή ήταν και ο πρώτος που έμαθε για τη δολοφονία και την έναρξη αυτής της αγωνιώδους κατάστασης... Επίσης τον είδα που γυρνούσε μετά το φόνο κάπως αποσυντονισμένος και όταν τον έφαγα είχε απαίσια γεύση γι αυτό και τον έφτυσα κατευθείαν.
Να είχε τη γεύση του θανάτου .... έτσι τσίμπησα τρία πόκουτε και 5 τρίχες απο το στήθος του αρχηγού για να συνέλθω.

sorry δεν κατάλαβα ότι άρχισε το παιχνίδι.

#154 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 20:29

Spoiler:

Head
Posted Image

Επίσης
Spoiler:
"Japanese or not these days they are all the same i tell ya"
Sima yi δεν ανήκεις σε αυτή τη βάρβαρη φυλή, ε?

qzMHWHd.png

#155 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 20:31

Posted Image

Nougami Neuro

*Βαράει Akita στα αχαμνά* Α, ξέχασα, μόνο κοπέλα μπορεί να τον συνεφέρει. Λάθος μου.

Αγαπητή Ραπουνζελ, α, θέλω, να πω αξιότιμε κύριε Frankenstein, μη ξεχνάτε ότι συνεχίζω να σας υποπτεύομαι. Δεν είναι ένας ο δολοφόνος, πέντε είναι.

*ξαναχτυπάει Akita στα αχαμνά* Συγνώμη. Ξεχάστηκα πάλι. Είσαστε καλά, Akita (Zura);

ySss0UF.jpg

#156 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 20:37

Akita Hikaru (Zura)

Posted Image

*ας πούμε ότι ακούγεται κάποια κραυγή πόνου*
Nougami Neuro (Kai) *μπιμπ* *μπιμπ* *μπιμπ*!
*μπιμπ* *μπιμπ* *μπιμπ*!*μπιμπ* *μπιμπ* *μπιμπ*! Ακόμη νομίζεις ότι είμαι κοπέλα ρε; Ε; Ε; *μπιμπ* *μπιμπ* *μπιμπ*! *κυνηγάει Neuro για να τον βαρέσει*

Να σημειώσουμε ότι είναι πρώην delinquent και ξέρει να βαράει.

Εσύ *μπιμπ* Nougami Neuro, μπαίνεις στην λίστα μου με τους ύποπτους. Αφού με θεωρείς κορίτσι, *μπιμπ*!
Συνεχίζω όμως με την προηγούμενη μου ψήφο. Και αυτή κορίτσι θα με θεωρεί~
Akashiya Moka (Lord Leon)
Όπως όλοι οι υπόλοιποι, *μπιμπ*!

στο *μπιμπ* insert βρισιά :P

Το μπιμπ δεν μπαίνει επίτηδες, όταν τον λένε κορίτσι εμφανίζεται αυτός ο εαυτός του. :P
Θα επανέλθει μόνο αν κάποια κοπέλα τον χτυπήσει στα αχαμνά, you know :P, οπότε έτσι θα συνεχίσω να γράφω xD

#157 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 20:38

Gokudera Hayato

Βασικα ο μακαριτης σχεδον μας το εφτυσε στη μουρη. Sima Yi!

Akita οι δυναμιτες απο μενα σου κανουν ή να φωναξω την αδερφη μου με την αστακομακαροναδα της? (Ο αστακος ζει)

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#158 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 20:42

Akita Hikaru (Zura)

Posted Image

Gokudera, *μπιμπ* τι θες να πεις ρε; Να μου κάνουν τι; Με θεωρείς και εσύ κορίτσι; Ρε; Ε; *μπιμπ* *μπιμπ*

Akashiya Moka (Lord Leon)
Και εσένα Nougami Neuro (Kai) σε έχω στο μάτι, παλιο*μπιμπ*! *μπιμπ* μπιμπ*
Όπως και τον Sima Yi και την ξανθομαλλούσα , τον Frankenstein! *μπιμπ*
Το ξέρω ότι με θεωρείτε κορίτσι ρε! Ας το *μπιμπ*! *μπιμπ* *μπιμπ*!

στο *μπιμπ* insert βρισιά :P

Το μπιμπ δεν μπαίνει επίτηδες, όταν τον λένε κορίτσι εμφανίζεται αυτός ο εαυτός του. :P
Θα επανέλθει μόνο αν κάποια κοπέλα τον χτυπήσει στα αχαμνά, you know :P, οπότε έτσι θα συνεχίσω να γράφω xD

#159 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 20:42

Posted Image

Nougami Neuro

Προτείνω την αδερφή με τον αστακομακαρονάδα. Και να φέρει και μπόλικη για να έχουμε να πετάμε στον κύριο Akita κι αργότερα. Φυσικά στην προσπάθειά μας να τον συνεφέρουμε όλα αυτά.

Κύριε Sima Yi(Kamui), δεν μπήκατε στον κόπο ν' απαντήσετε σαν τον κύριο Frankenstein(F_A_I).

ySss0UF.jpg

#160 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 20:54

Medicine Seller

Posted Image

Σαν παρατηρητής κι εγώ, τολμώ να πω πως η αρχή αυτής της ημέρας μου φάνηκε λίγο παράξενη. Η σκοτεινή αύρα επισκιάζει τις σκέψεις μου και δεν μπορώ να πω το γιατί.

Τα μάτια μου πέφτουν πάνω στον Sima Yi(Kamui). Χαρακτήρας άλλης εθνότητας που έχει έλθει στην Anime.gr town,\ για να μη ρεζιλέψουν τις χώρες του ασιατικού πολιτισμού. Η μία ήταν έμεση επιρροή της άλλης. Αλόγιστο μίσος για την κατάληξη της; Δεν οίδα.

This beautiful night, i shall take a walk under the dark sky...

Posted Image

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#161 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 21:02

Frankenstein

Ραπουνζέλ ακούω, ξανθομαλλούσα ακούω...Μα τόσο ζηλεύετε όλοι τα υπέροχα ξανθά μαλλιά μου, τις υπέροχες blond dog curls μου, τα οποία τα απέκτησα απολύτως φυσικά χωρίς καμία απολύτως μη-φυσική διεργασία...

Posted Image

Αχεμ, λοιπόν, η ώρα πέρασε και ο αφέντης θέλει το πρωινό του. Θα απορυρθώ στα ιδιαίτερά μου για λίγο και θα επιστρέψω αμέσως. Χαίρομαι που κι άλλοι ακολουθούν το λαμπρό μου -υπέρλαμπρο, χο χο χο- παράδειγαμα και επιμένω στην κατηγορία μου στον Sima Yi (kamui).

A, μην αυταπατάσθε αγαπητέ μου, σας θεωρώ άντρα. Ορίστε *κλωτσιά στην ευαίσθητη περιοχή* είστε καλύτερα τώρα?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Angel_Itachi: 18 Φεβρουάριος 2011 - 13:16
Picture Malfunction

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#162 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 21:08

Chuck
Posted Image

Chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck~

Chuck chuck chuck ... Chuck chuck chuck chuck Chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck chuck Chuck!

*thunder strikes and message pops out*

Chuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck~

Καποιες μυρωδιες χαθηκαν... Δεν προλαβε Chuck γ#@$#σει αυτες μυρωδιες... Guu(Erisadesu) μυριζει περιεργα σε Chuck... Ισως γ%^@#σει αργοτερα... Erica Furudo(The Tragic Prince) ακομα βρομαει σε Chuck!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#163 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 21:16

Mε ολες αυτες τις θρασυτατες κατηγοριες, παρατηρω πως πηρε να ασπριζει το γενι μου.
Posted Image
Οταν ειπα πως το σχολιο του αποθανωντος μπορει να σχετιζεται με εμενα, το ειπα επειδη πραγματικα δεν μπορω να βρω μια αλλη εξηγηση στα λογια του.
Δεν σκοπευω να κρυφτω πισω απο το δακτυλο μου.
Επαναλαμβανω ομως οτι δεν δικαιολογειται τουτη σας η σιγουρια εναντιον μου, γιατι ο νεκρος δεν μπορει να αποδειξει τα λεγομενα του, και πως ισως να μην ξερει τον ενοχο, αλλα απλως να φοβαται.Λιγοι ανθρωποι ειχαν την τιμη να με γνωρισουν αυτοπροσωπως και ειναι απολυτα δυσιολογικο να περιμενουν την ψυχρη προδοσια απο εναν πραγματικα ηδιοφυη και υπουλο ανθρωπο σαν εμενα.
Ξεχνατε την τελευταια ψηφο του κυριου Hideyoshi?
Αμα οντως ηξερε πως εχω ερθει με δολοφονικες διαθεσεις,δεν θα με ψηφιζε απευθειας?
Εγω σας λεω οτι με απεφυγε απο φοβο.
Δεν προσπαθω να συναψω διπλοματικες σχεσεις με κανεναν.
Ομολογω οτι στη ζωη μου εχω προξενησει το θανατο εκατονταδων χιλιαδων ανθρωπων για να εκπληρωσω τους στοχους μου, χωρις ακομα να το μετανιωνω.

Εγω ομως λεω να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη.
Ηρθα σε αυτη τη μυστηριωδη πολη επειδη προσφατα ελαβα ενα γραμμα απο τον Zuo Ci (καταραμενε,που με εφερες?),ο οποιος μου ανακοινωσε πως ανακαλυψε εναν τροπο για να ταξιδεψουμε στο χρονο.
Ετσι,ακολουθησα της οδηγιες του και κατεληξα σε αυτο το απαισιο μερος.
Αν οντως ειχα σκοπο να δολοφωνησω καποιον,ειναι δυνατον να ερχομουν εδω μονος μου, και μαλιστα αοπλος.Οτι εχω κανει, το εχω κανει με τη βοηθεια των αντρων μου, και ως γνωστον, για τετοιες αποστολες, δεν υπαρχει πιο καταληλος απο τον Zhang He.

Δεν σας υποχρεωνω να πιστεψετε τα λεγομενα μου, εξαλλου ομολογω πως δεν στηριζονται απο ακραδαντες αποδειξεις, αλλλα πρεπει τουλαχιστον να συλλογηστειτε ποιος πραγματικα ειναι το θυμα.Ενω ασχολειστε με ατομα σαν εμενα, οι δαιμονες πισω απο αυτη την υποθεση θα σας σκοτωνουν πισοπλατα εναν-εναν χωρις να καταλαβετε τιποτα.
Εγω προτεινω να συνεργαστουμε (αναγκαζομαι να πεσω τοσο χαμηλα) και να βγαλουμε ακρη ενωμενοι, ο καθενας για τη δικη του ζωη.
Ετσι, δεν εχω να παραμεινω στην ψηφο μου εναντιον του Kyubei (Azarmoth)
Απο εκει και περα, ειναι στο χερι σας.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 16 Φεβρουάριος 2011 - 21:26

O6rrvsU.jpg

#164 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 21:19

Gokudera Hayato

Προσπαθησα να πω στην αδερφη μου να ερθει αλλα δεν καταφερα να ολοκληρωσω την προταση μου. Με αυτα που μου εκανε παλια τωρα οποτε τη βλεπω με στελνει στο νοσοκομειο.
:ill2: Ειπα στο στον turf top, που ειναι εδω, αμα μπορουσε να της το πει αλλα ειπε οτι ειχε παρει στο κυνηγι τη βλεμμενη αγελαδα που ειχε μολις χρησιμοποιησει τον 10-year Bazooka. :bahhh: Σχεδον τον λυπαμαι. Εγω ακομα δεν ειμαι τελειως κ- *βλεπει την Bianchi που μπαινει στο δωματιο* *ξερναει* *χανει τις αισθησεις του*

Ryohei-
O χταποδοκεφαλος ειπε να σας δωσω ενα μηνυμα αν δεν προλαβει να σας το πει ο ιδιος: Ειπε οτι ακομα πιστευει στο τελευταιο στοιχειο του επιθεωριτη και ψηφιζει τον Sima Yi (Kamui). Επισης ειπε πως θα βρει τους δολοφονους και θα προστατεψει τον Sawada TO THE EXTREME!!!
Posted Image

(παντα ηθελα να το πω αυτο XD)

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#165 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2011 - 21:34

Akashiya Moka
Ura mode on:
Spoiler:

Minnaaaaa!
Να 'μαι και γω! ετρεχα λίγο με το σχολειο που ειχαμε πάλι εργασία πάνω στη ζωη τον ανθρώπων, αλλα κυνηγούσαμε και κάτι @#$$%@ από την Antithesis που βαζουν στο μάτι μια εμένα και μια τον τσουκούνε μου...
Μολις τέλειωσα όμως πέρασα και τι να δω; οι δολοφόνοι έχουν πάρει κεφάλι! (κυριολεκτικά και μεταφορικά) Στοιχημα τωρα θα γελάνε και θα χαίρονται και θα νομίζουν οτι ειναι καλυτεροι από μας. Σαν αυτό το παλιοloli την Yukari που νομιζει οτι καποια ειναι επειδη της ριχνω 5 χρονια και βγαζει καλυτερους βαθμους!:mador2: Χμφχ τέλος πάντων!
Θα σας πω μερικά απο αυτά που έχω καταγράψει, και θα επανελθω αργοτερα και για τα τα υπόλοιπα.
Καταρχάς αφήνω για την ώρα τον κύριο Tenma, γιατι όπως σωστά είπαν κάποιοι, η Asuka ηταν ηδη νεκρη, υπήρχαν κι άλλοι γιατροι τριγύρω και ο ιδιος καταζητειται για φονους που δεν εκανε. Οπότε εχει μια καλη λογική η συμπεριφορά του.
Δε σας κρυβω οτι μου φαινοταν πολυ υποπτη και η συμπεριφορα του Gintoki, αλλα και τα λόγια του επιθεωρητη/ταβερνιάρη. Ομως τις απορίες μου τις έλυσε αυτός ο παλιο Hentai λυκάνθρωπος ο Gin που βρηκε απο τα αρχεια της σχολικής εφημερίδας τα αρθρα απο την περσινη ανιμε συναντηση, και ετσι μου λύθηκαν πολλές απορίες για καποιες μυστηριες συμπεριφορές.
Spoiler: Εκτός RP

Από εκεί και πέρα και επειδή είμαι και καλή στα μαθηματικά, ξερω οτι οι πιθανοτητες από τόσο νωρις για εμάς να βρουμε δολοφόνους δεν είναι καλές, οποτε κυριως εικασιες κάνουμε. Θα μείνω απέξω από τις κατηγορίες που εξακοντιζονται δεξια και αριστερά, και ψηλά στη λίστα μου θα είναι όσοι μιλάνε ελάχιστα, ως καθόλου ή απλώς παπαγαλίζουν λόγια άλλων. Akisame Kōetsuji, Sima Yi, Kyubey, Grif, Guu
είστε μερικοι από αυτούς
Που κρύβεστε στα σκοτάδια σα σκουλήκια γκμφχχμχ
Σιωπή εσύ omote! Απαπά όλο διαρροές αυτό το ροζαριο τελευταία! Πρέπει να πάω στο headmaster να μου το φτιάξει πάλι!

Εχεμ! όπως έλεγα και πριν, εσεις ειστε μεν ψηλά στη λίστα μου αλλά, τουλάχιστο για σήμερα, κανείς δεν είναι πιο ψηλά από εσένα Ηead (Mad Hatter)

stasou%2520mygdala.jpg