Akashiya MokaUra mode on:
Minnaaaaa!
Να 'μαι και γω! ετρεχα λίγο με το σχολειο που ειχαμε πάλι εργασία πάνω στη ζωη τον ανθρώπων, αλλα κυνηγούσαμε και κάτι @#$$%@ από την Antithesis που βαζουν στο μάτι μια εμένα και μια τον τσουκούνε μου...
Μολις τέλειωσα όμως πέρασα και τι να δω; οι δολοφόνοι έχουν πάρει κεφάλι! (κυριολεκτικά και μεταφορικά) Στοιχημα τωρα θα γελάνε και θα χαίρονται και θα νομίζουν οτι ειναι καλυτεροι από μας. Σαν αυτό το παλιοloli την
Yukari που νομιζει οτι καποια ειναι επειδη της ριχνω 5 χρονια και βγαζει καλυτερους βαθμους!

Χμφχ τέλος πάντων!
Θα σας πω μερικά απο αυτά που έχω καταγράψει, και θα επανελθω αργοτερα και για τα τα υπόλοιπα.
Καταρχάς αφήνω για την ώρα τον κύριο Tenma, γιατι όπως σωστά είπαν κάποιοι, η Asuka ηταν ηδη νεκρη, υπήρχαν κι άλλοι γιατροι τριγύρω και ο ιδιος καταζητειται για φονους που δεν εκανε. Οπότε εχει μια καλη λογική η συμπεριφορά του.
Δε σας κρυβω οτι μου φαινοταν πολυ υποπτη και η συμπεριφορα του Gintoki, αλλα και τα λόγια του επιθεωρητη/ταβερνιάρη. Ομως τις απορίες μου τις έλυσε αυτός ο παλιο Hentai λυκάνθρωπος ο Gin που βρηκε απο τα αρχεια της σχολικής εφημερίδας τα αρθρα απο την περσινη ανιμε συναντηση, και ετσι μου λύθηκαν πολλές απορίες για καποιες μυστηριες συμπεριφορές.
Από εκεί και πέρα και επειδή είμαι και καλή στα μαθηματικά, ξερω οτι οι πιθανοτητες από τόσο νωρις για εμάς να βρουμε δολοφόνους δεν είναι καλές, οποτε κυριως εικασιες κάνουμε. Θα μείνω απέξω από τις κατηγορίες που εξακοντιζονται δεξια και αριστερά, και ψηλά στη λίστα μου θα είναι όσοι μιλάνε ελάχιστα, ως καθόλου ή απλώς παπαγαλίζουν λόγια άλλων. Akisame Kōetsuji, Sima Yi, Kyubey, Grif, Guu
είστε μερικοι από αυτούς
Που κρύβεστε στα σκοτάδια σα σκουλήκια γκμφχχμχΣιωπή εσύ omote! Απαπά όλο διαρροές αυτό το ροζαριο τελευταία! Πρέπει να πάω στο headmaster να μου το φτιάξει πάλι!
Εχεμ! όπως έλεγα και πριν, εσεις ειστε μεν ψηλά στη λίστα μου αλλά, τουλάχιστο για σήμερα, κανείς δεν είναι πιο ψηλά από εσένα
Ηead (Mad Hatter)