Ushiromiya Hideyoshi
Λοιποοον,μια που βραδιαζει σιγα σιγα λεω να παω για κανα μπανακι (1!).Δολοφονια ετσι κι αλλιως δεν νομιζω να υπαρξει αλλη (2!).Αυριο πρωι πρωι ξαναπιανω δουλεια (3!).Λεω να οργανωσω και καμια εκδρομη γευσηγνωσιας συντομα με την Eva και τον George!(4!).Aχ τι ωραια αισθηση να εισαι ζωντανος~...(5!)
Kαλο βραδυ minna-san and a word of parting advice (6!).

Frankenstein nothing personal bro.Expect a treat when we get out.
Τώρα λοιπόν ας σας παραθέσω για ποιο λόγο πραγματικά πιστεύω ότι η νέα ψήφος μου είναι η σωστή. Δεν ξέρω γιατί ο κύριος με ψήφισε στο τέλος, το είπε άλλωστε ότι δεν είναι τίποτα προσωπικό- αλλά είνα προφανές ότι ήταν σίγουρος τουλάχιστον για έναν άνθρωπο: τον Sima Yi (kamui). Στην φωτογραφία βλέπουμε καθαρά πως αναφέρεται στον musou και δεν είναι άλλος απ'αυτόν.
Σίγουρα μπορεί να υποψιάζοταν κι εμένα -εξάλλου αμφιβάλλω αν ήξερε όλους τους δολοφόνους, όσο λαμπρός επιθεωητής κι αν ήταν- αλλά τώρα πια πιστεύω ακράδαντα πως ναι, είναι ο Sima Yi ένοχος.
Επίσης, είναι έκδηλος ο σαρκασμός στα λεγόμενα του κυρίου
Ushiromiya Hideyoshi καθώς πεθαίνει ενώ αφήνει και υποννούμενο ότι όχι μόνο θα πεθάνει αλλά και ότι είναι ο επιθεωρητής ΄ βλ (3) και (5) στην παράθεση, που είναι τα τελευταία λόγια του πριν πεθάνει καθώς κι ότι χρησιμοποίησε τις λέξεις "parting words" το οποίο φανερώνει το προαίσθημά του ότι δε θα μείνει για πολύ ζωντανός.
Αναλογίζομαι λοιπόν τώρα, πως δίνοντας τέτοιον χαρακτηρισμό αυτόματα προσδίσει ένα κύρος και μια ιδιαίτερη σημασία στα λεγόμενά του, που δυστυχώς όμως δεν την καταλαβαίνουν οι περισσότεροι επειδή το τελευταίο πράγμα που είπε ήταν "
Frankenstein nothing personal bro.Expect a treat when we get out.". Δυστυχώς ο κύριος δεν έχει την γνώση της δραματουργίας ώστε να ξέρει πως το πιο σημαντικό πράγμα πρέπει να μπει πάντα στο τέλος αλλά είναι φανερό ότι ήθελε να δώσει έναν πιο δραματουργικό τόνο στους λόγους του χρησιμοποιώντας βαρυσήμαντες εκφράσεις όπως "parting words".
Επίσης, βλέποντας πως το μόνο που είπε ήταν "the musou" αλλά αυτομάτως ο κύριος
Sima Yi το πήρε σαν προσωπική αναφορά τότε αυτό μας λέει πως ο ίδιος είχε κι αισθανόταν ενοχή κι έτσι έσπευσε να δικαιολογηθεί.
Τα λογια εκεινου του κυριου με την κοιλιτσα ισως δεν ειχαν το νοημα που μπορει εσεις να καταλαβατε.Θα μπορουσαν οντως να σχετιζονται με εμενα, αλλα ισως τα ειπε επειδη με φοβοτανε, και οχι γιατι ηξερε κατι.
Η ένοχη συνείδηση προδίδεται από μόνη της. Παρόλαυτα, ακόμα κι όταν με κατανόμασε σαν κατηγορούμενο ο κύριος ήξερα ότι δεν έχω λόγο να ανυσηχώ γιατί, ήδη έχοντας κάνει το υπονοούμενο ότι είναι επιθεωρητής, ήξερα ότι αργά ή γρήγορα θα μάθαινε πως δεν είμαι δολοφόνος... Αλλά κάποιοι τον φιμώσανε πριν προλάβει να ανακαλέσει και θα τους βρω όλους. Να στε σίγουροι. Ειδικά εφόσον σκοτώσατε τον άνθρωπο που ήθελε να με κεράσει...
Έτσι λοιπόν αν αναλογιστούμε όλα αυτά και λαμβάνωντας υπ'όψιν τις συμβουλές που μας έδωσε, που ήξερε ότι θα μας βγουν χρήσιμες, τότε νομίζω ότι είναι φανερό ότι πρέπει να ψηφίσουμε τον άνθρωπο που μας προέτρεψε να ψηφίσουμε κι όχι αυτόν που ψήφισε τελευταία στιγμή, έτσι για τις εντυπώσεις -και γιατί προφανώς θεωρούσε ότι μπορεί κι εγώ να είμαι δολοφόνος-.
Α, κύριε
Nougami Neuro (Κai), αυτό ακριβώς εννοούσα κι εγώ.
Και θυμηθείτε! Εσείς μπορεί να εκνευρίζεστε με αυτά που λέω και να μη θέλετε να με πιστέψετε αλλά έχω τόσα χρόνια πείρας κι ένα πραγματικά προικισμένο μυαλό που θα δείτε πως έχω δίκιο εν τέλη...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fallen_Angel_Itachi: 17 Φεβρουάριος 2011 - 21:56