Καλά, καταλαβαίνεις τι εννοώ... 
Κανείς δεν ξέρει τι θα κάνουν επόμενες γενειές. Εμείς τύχαμε να έχούμε ενδιαφέρον για αυτά τα Anime "κατωτέρου" επιπέδου, ώστε να προχωρίσουμε και να δούμε πιο αξιόλογα. Τώρα και κομφορμιστικά αν το πάρουμε, δεν είναι πολλοί αυτοί που έχουν τη "μαγγιά" να δουν Pokemon και τα γνωστά, στο 14-17ο χρόνο της ζωής τους. Επομένως, αφού δεν ασχολίθικαν νωρίτερα, είναι αναπόφευκτο να τα θεωρούν παιδικά και ανώριμα, έστω και αν έχουν μια μικρή υπόληψη για αυτά.
Οπότε αυτό που είπα πριν ισχύει. Δεν είναι σερβιρισμένα στο ελληνικό κοινό, ώστε να το ωθήσουν. Τα Άνιμε για τις μικρότερες ηλικίες είναι απλά ένα μέσο που μπορεί να κάνει κάποιον, εφόσον έχει τη δυνατότητα, να δεί άλλα, πιο αξιόλογα Anime.
Έτσι το εννοούσες λοιπόν... Θα συμφωνήσω τότε.

storm-and-fire δεν θελω να σε στεναχωρισω αλλα αμα στην Ελλαδα μαθεναμε τα anime απο το pokemon και το Yu-Gi-oh τοτε αυτη την στιγμη δεν θα βρισκομασταν εδω να μιλαμε.
Τα anime τα μαθαμε επειδη στην ηλικια μας υπαρχαν σταθμοι οπως το Junior TV
,το NEW Channel ,ANT1 (DRAGONBALL!)και καποια κρατικα καναλια ,αυτα ειχαν φερει πραγματικα ομορφα anime (JUMARU ,Mazinga 7,TARO,Swan Lake...) τα οποια χαραχτηκαν στη μνημη μας και ας μην τα εδειχναν ολοκληρα !Ηταν αρκετο με αυτα τα λιγα επεισοδια να σε κερδισουν.
Γι'αυτο δυστηχως φοβαμαι οτι η καινουργια γενια δεν θα εχει μια τετοια ευκαιρια ν'αγαπησει τα anime.
Μιλάς με Storm τώρα, όχι και με τις δυο μας. XD
Anyway, εγώ μιλούσα ως εκπρόσωπος της καινούριας γενιάς. Δε λέω. Κι εγώ έβλεπα όλα αυτά που λες, αλλά τότε ήμουν στο προνήπιο. Εγώ τα θυμάμαι αυτά, αλλά πού ξέρω αν οι υπόλοιποι μαντραχαλάδες της ηλικίας μου τα θυμούνται; Γι' αυτό ανέφερα τα συγκεκριμένα 3 που πολλοί λίγο πολύ γνωρίζουν.
Η δικια μου αποψη ειναι οτι anime στιλ YU-GI-OH δεν παριεχουν τα βασικα συστατικα οπως συναισθημα και κοινωνικα μυνηματα.Βεβαια ουτε το dragonball ειχε μυνηματα αλλα ηταν η εξαιρεση στον κανονα
.
Σε αυτό δεν μπορώ να πω κάτι γιατί ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα κάποιο από τα δύο.
Εγω πραγματικα πιστευω πως πλεον ο μονος τροπος διαδωσης ειναι μεσω του internet ,κατι βεβαια που θα ειναι πολυ δυσκολο εφοσων δεν θα υπαρχουν μεταγλωτησμενα και οι μικρες ηλικιες (5-10 χρονων) μη εχοντας δει αυτα που εμεις βλεπαμε θα ειναι αρκετα δυσκολο να τα δεχτουν στην συνεχεια...
Σε αυτό έχεις δίκιο. Ή θα μείνουμε σε Sailor Moon ή θα το ψάξουμε το πράγμα.
H μοιρα των anime στην Ελλαδα αυτη την στιγμη εξαρταται απο εμας <<...τα καναλια ετσι οπως κατεντισαν σημερα ουτε σε 1000 χρονια δεν θα παιξουν anime της προκοπης.
Γι' αυτό δεν ξέρω... Εγώ βλέπω άνιμε για να διασκεδάσω. Αν παράλληλα με εμένα διασκεδάζουν και άλλοι Έλληνες βλέποντας άνιμε, δεν έχω πρόβλημα. Αν όχι... Ε, δε θα σκάσω κιόλας. Αν είναι φίλοι μου, θα προσπαθήσω να τους βάλω μέσα όμως. Αν δεν μπούνε στο κόλπο...

~ Storm ~