Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1411 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 15 June 2008 - 21:51

Μολις τελειωσα το Ouran.Πολυ απλα εφαγε αλλο ενα edit το top10 μου:nod2:Αν εξαιρεσουμε τα πρωτα 2 επεισοδια που πολυ απλα γνωριζεσε με τους χαρακτηρες και δεν φαινεται κατι το σπουδαιο η συνεχεια ειναι τελεια.Σε οσους αρεσουν οι κωμωδιες,οι χαρακτηρες και γενικα τα shoujo δειτε το:wooi2:

#1412 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 16 June 2008 - 16:44

Είδα και το millenium actress.Άλλο ένα συγκινητικό anime από τον Satoshi Kon(κάτι σαν περίληψη της ιαπωνικής ιστορίας) που ξέρει και να σε συγκινεί αλλά και να σε προβληματίζει.

και πολύ υπερβολικά-υπερφυσικά πράγματα χειρότερο κι από Mission impossible ένα πράμα.

Εμ τι περίμενες να δεις από την περιγραφή του και μόνο φαινότανε ..Προσωπικά μου άρεσε για αυτό το υπερφυσικό στοιχείο,τις μάχες και την πρωταγωνίστρια.Σαν τις κατασκοπικές ταινίες του hollywood αλλά bond.Ιt's just for fun.

#1413 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 17 June 2008 - 00:50

Το Terra E είναι όντως κάπως μέτριο ώρες ώρες, αλλά έχει δυνατές στιγμές και το φινάλε μου άρεσε πάρα πολύ.

#1414 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 17 June 2008 - 00:57

ξεκινησα σημερα kameno no maid guy! ειδα τα 2 πρωτα, πολυ γελιο ο τυπας δε παλευεται ειναι respect ατελειωτο!!

#1415 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 17 June 2008 - 19:51

Τελείωσα το Paranoia Agent σήμερα.Ένταξει σίγουρα το κατέχει το dementia ο Satoshi Kon και η σειρά είναι όπως και όλα τα έργα του έχει πολύ καλή σκηνοθεσία και δυνατές σκηνές που σου εντυπώνονται στο μυαλό.Πολύ κριτική ή μάλλον καλύτερα προβληματισμός πάνω σε σοβαρά κοινωνικά προβλήματα της Ιαπωνίας και γενικότερα του σύγχρονου τρόπου ζωής(εύκολα εντοπίζονται αν δεις τη σειρά).

Αν και ψιλοαπογοητεύτικα στο τέλος
Spoiler:
Πάντως τα πέντε πρώτα επεισόδια είναι για εμένα τα καλύτερα της σειράς μαζί με εκείνο με τους
Spoiler:

Ωραίο καστ χαρακτήρων με αρκετά πάθη αλλά προσωπικά δεν νοιάστηκα ιδιαίτερα για κανέναν τους εκτός από
Spoiler:

Και αφού έκαψα εγκεφαλικά κύτταρα είπα να ηρεμήσω με τα δύο νέα επεισόδια του Soul Eater:nosey:

#1416 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 17 June 2008 - 21:51

Άρχισα GTO σήμερα...
Απλά δεν έχω λόγια:nod:
Το anime είναι απίστευτο και τους πάω όλους με τα χίλια!!!

Επίσης από αύριο θα συνεχίσω επιτέλους το NGE, και μάλλον θα αρχίσω και berserk
That's for now

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1417 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 17 June 2008 - 22:05

Τελειωσα το Code Geass (την πρωτη σεζον). Καλη σειρα αλλα δε μου αρεσε για πολλους λογους. Τωρα θα παω να δω κατι χαλαρο (ισως κανα ecchi) γιατι μετα εχω να δω Berserk.
Posted Image

#1418 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 17 June 2008 - 22:13

Γκαντζ ! Το μόνο ανιμε που είχα δει μονοκοπανιά ήταν το Berserk (26 επεισόδεια σε 11:30 συνεχόμενες ώρες προσήλωσης ) . Ε ,έκανα το λάθος να δω το πρώτο επεισόδειο του Γκαντζ σήμερα άρα θα κάτσω ξάγρυπνος όλο το βράδυ για να τελειώσω τη σειρά .Μόνο με το Berserk είχα ξαναφάει τέτοια πόρωση .

και μετά αναρωτιέμαι γιατί δεν πάω καλά στην εξεταστική

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1419 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 17 June 2008 - 22:29

Αν και ψιλοαπογοητεύτικα στο τέλος

Spoiler:

Εμένα μου είχε αρέσει πολύ το τέλος. Δε ξέρω αν φταίει που τα είδα με τη σειρά που βγήκανε βέβαια (οπότε το paprika το είδα μετά και μου θύμησε το paranoia agent και θεώρησα ότι ο satoshi έχει αρχίσει να επαναλαμβάνεται).

Το paranoia agent μάλλον είναι η κορυφαία του δουλειά για μένα.

#1420 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 17 June 2008 - 22:42

(οπότε το paprika το είδα μετά και μου θύμησε το paranoia agent και θεώρησα ότι ο satoshi έχει αρχίσει να επαναλαμβάνεται).

Ίσως και αυτό να έπαιξε ρόλο.
Απλά κάτι στα τελευταία επεισόδια μου φάνηκε κάπως ξεκάρφωτο.

Έχοντας δει πλέον όλα τα έργα του αγαπημένο μου είναι το millenium actress kαι το perfect blue.

#1421 ta-

ta-

my blood runs cold

• Members
  • 25 posts

Posted 18 June 2008 - 00:17

Εγω προ χθες ξεκινησα bleach (θειλα)βρισκομαι 66 ep και συνεχιζω ακαθεκτος παραλληλα βλεπω και λιγο lucky star για περισσοτερο γελιο
Posted Image

#1422 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 18 June 2008 - 00:23

τωρα τελεινω το beck δεν παιζεται το προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολλουσ τουσ μουσικοφιλους...

#1423 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 18 June 2008 - 01:25

Γκαντζ ! Το μόνο ανιμε που είχα δει μονοκοπανιά ήταν το Berserk (26 επεισόδεια σε 11:30 συνεχόμενες ώρες προσήλωσης ) . Ε ,έκανα το λάθος να δω το πρώτο επεισόδειο του Γκαντζ σήμερα άρα θα κάτσω ξάγρυπνος όλο το βράδυ για να τελειώσω τη σειρά .Μόνο με το Berserk είχα ξαναφάει τέτοια πόρωση .

και μετά αναρωτιέμαι γιατί δεν πάω καλά στην εξεταστική

Αυτό ακριβώς είχα πάθει κι εγώ και με τις δύο σειρές, με την διαφορά πως τα περισσότερα επεισόδια που έχω καταφέρει να δω είναι καμιά 20αριά. Και αυτά με τα Berserk και GANTZ. Βέβαια έκανα το λάθος να διαβάσω το manga αμέσως μετά το τέλος του anime με αποτέλεσμα σε 3 μέρες να έχω δει/διαβάσει τα άπαντα από GAntz :fromabove:

Δεν ξέρω αν με αυτά που λέω αποθαρρύνω τον Adventurer να δει το Berserk :hehehe:

E5VV38U.jpg

#1424 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 18 June 2008 - 04:02

Ξεκινησα το True Tears. Πολυ meh τα τρια πρωτα επεισοδια, καργα προβλεψιμα με κακογραμμενο διαλογο και τρομερα αργη πλοκη, αλλα απ'οτι ειδα στο αντιστοιχο thread καλυτερευει στη συνεχεια οποτε ιδωμεν.

Δεν ξέρω αν με αυτά που λέω αποθαρρύνω τον Adventurer να δει το Berserk :hehehe:

Spoiler:

Edited by Adventurer, 18 June 2008 - 04:08.

Posted Image

#1425 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 18 June 2008 - 12:14

Ξεκινησα το True Tears. Πολυ meh τα τρια πρωτα επεισοδια, καργα προβλεψιμα με κακογραμμενο διαλογο και τρομερα αργη πλοκη, αλλα απ'οτι ειδα στο αντιστοιχο thread καλυτερευει στη συνεχεια οποτε ιδωμεν.

Spoiler:

Μισές δουλειές κάνεις. :nosey:

Spoiler:
Recently watched: Kite Liberator. Ελαφρώς πιο ενδιαφέρον από το original Kite, but still meh. :nosey:

Currently watching: Pet Shop Of Horrors (πολύ καλύτερο απ' ότι νόμιζα. :wooi2:), Chi's Sweet Home (kawaii πόρωση :congrats:).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||