Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1381 xristos-kun

xristos-kun

ακομα για το 1%.....?

• Members
  • 23 posts

Posted 09 June 2008 - 22:57

Άσχετο..

Bamboo Blade απο Doremi Fansubs.com

Κλασσικα, school adventure με καλη αίσθηση και προσεγμενο χιουμορ με θέμα to kendo. (ιαπωνικο αθλημα)
Tomogara rests tonight

#1382 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 09 June 2008 - 23:05

Μολις τελειωσα το Ouran High School Host Club. Κι εγω δεν ξερω πως καταφερε απο εκει που τη θεωρουσα αδιαφορη σειρα να με κανει να λυπηθω που τελειωσε. Τελικα χρειαζοταν τα πρωτα επεισοδια που δεν μου αρεσαν για να γνωρισω τους χαρακτηρες, αφου οταν μετα αρχισαν τα επεισοδια που εξηγουν τις προσωπικοτητες και το background του καθενος, τα εκτιμησα οπως επρεπε. Την προτεινω σιγουρα αυτη τη σειρα. Honey-senpai ftw!!!

Thnx ρε adventurer ενα τετοιο Post ηθελα για να το συνεχισω μετα απο δυο απογοητευτικα πρωτα επεισοδια:if:

#1383 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 10 June 2008 - 04:54

Αν δεν έχεις δεί Ouran, δεν έχεις δεί shoujo, παιδιά. Εμένα μου άρεσε απο την αρχή, αλλά για να το λατρέψω και εγώ χρειάστηκα μερικά επεισόδια. Τώρα το έχω δεί ήδη 3 φορές περίπου.:wooi2:

#1384 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 10 June 2008 - 10:41

Για μένα το Ouran δεν το βλέπεις για το romance,αλλά για το γέλιο :hahaha:

#1385 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 10 June 2008 - 20:02

εγω ξεκινησα το shaman king και το ergo proxy! νταξει το πρωτο εχει πολυ γελιο δν μπορω να πω ωραιο ειναι το 2ο τα σπαει στο σχεδιο πολυ ομως!

#1386 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 10 June 2008 - 20:35

Μολις τελειωσα το Ouran High School Host Club. Κι εγω δεν ξερω πως καταφερε απο εκει που τη θεωρουσα αδιαφορη σειρα να με κανει να λυπηθω που τελειωσε. Τελικα χρειαζοταν τα πρωτα επεισοδια που δεν μου αρεσαν για να γνωρισω τους χαρακτηρες, αφου οταν μετα αρχισαν τα επεισοδια που εξηγουν τις προσωπικοτητες και το background του καθενος, τα εκτιμησα οπως επρεπε. Την προτεινω σιγουρα αυτη τη σειρα. Honey-senpai ftw!!!

Για μένα το Ouran δεν το βλέπεις για το romance,αλλά για το γέλιο Posted Image

Το Ouran το βλέπεις και για τους χαρακτήρες και φυσικά για τον Honey senpai και για τον πατέρα της Haruhi(δίνει ρέστα και πάλι ο Takehito Koyasu).Άμα φύγουν τα 8 πρώτα επεισόδια η σειρά κυλάει πολύ γρήγορα.Tα καλύτερα επεισόδια ήταν αυτά με τον Κasanova-Bosanova.

#1387 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 11 June 2008 - 03:19

Thnx ρε adventurer ενα τετοιο Post ηθελα για να το συνεχισω μετα απο δυο απογοητευτικα πρωτα επεισοδια:if:

Ελπιζω να εχει το ιδιο effect σε εσενα που ειχε και σε εμενα, HeLlraider. Το σιγουρο ειναι οτι η αποψη σου για τους χαρακτηρες θα βελτιωθει αισθητα μετα το πρωτο μισο :)

Το Ouran το βλέπεις και για τους χαρακτήρες και φυσικά για τον Honey senpai και για τον πατέρα της Haruhi(δίνει ρέστα και πάλι ο Takehito Koyasu).Άμα φύγουν τα 8 πρώτα επεισόδια η σειρά κυλάει πολύ γρήγορα.Tα καλύτερα επεισόδια ήταν αυτά με τον Κasanova-Bosanova.

Εμενα μου αρεσαν και οι χαρακτηρες και το γελιο (αν και οχι τοσο το υπερβολικο shoujo στοιχειο). Και ναι, με τον "Casanova" επεσε τρελο γελιο, αλλα και σε οσα ασχολουντουσαν με τον Honey-senpai (αχ εκει με το δοντι:hahaha:).
Posted Image

#1388 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 11 June 2008 - 09:32

Εγώ πάλι ξεκίνησα το Death note. Μέχρι το 4ο επεισόδιο που έχω δει, έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Βέβαια ο βασικότερος λόγος που το άρχισα είναι ότι βαρέθηκα να μου κάνουν spoilers για το συγκεκριμένο άνιμε.
Posted Image

#1389 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 11 June 2008 - 13:17

Είδα και το Tokyo Godfathers.Εξαιρετική ταινία με αρκετό χιούμορ και κοινωνική κριτικη πάνω σε αρκετά θέματα.Όχι τόσο βαριά όσο το Perfect Blue ή τόσο 'ό,τι να ναι' όσο το Paprika αλλά προσωπικά με συγκίνησε αρκετά και μου θύμισε αρκετά συγκεκριμένα επεισόδια από τους Πλανήτες που καταπιάνονταν με το ίδιο ζήτημα.

#1390 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 11 June 2008 - 13:41

Είδα και το Tokyo Godfathers.Εξαιρετική ταινία με αρκετό χιούμορ και κοινωνική κριτικη πάνω σε αρκετά θέματα.Όχι τόσο βαριά όσο το Perfect Blue ή τόσο 'ό,τι να ναι' όσο το Paprika αλλά προσωπικά με συγκίνησε αρκετά και μου θύμισε αρκετά συγκεκριμένα επεισόδια από τους Πλανήτες που καταπιάνονταν με το ίδιο ζήτημα.

Είδες, Satoshi Kon ftw.:nod: Πραγματικά όλα του τα έργα έχουν και κάτι καλό να σου προσφέρουν. Πραγματικά όλα έχουν το "κάτι" τους που σου μένει.

Φοβερό directing ο τύπος. Αν έχει δει κανείς πραγματικά πολλές ταινίες, πιστεύω πως μπορεί να εκτιμήσει το directing αυτού του "Θεούλη" του anime κόσμου. Ανυπομονώ να δω το επόμενο έργο που θα βγάλει μετά το Paprika. Άντε να δούμε. :)

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1391 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 11 June 2008 - 14:02

Πράγματι είναι από τους καλύτερους.Να πω και μία κακία?Βλέποντας τις ταινίες του δε βαρέθηκα στιγμή σε αντίθεση με τις λίγες που είδα από τον άλλο μεγάλο των anime που αν και πολύ καλές σε κάποια σημεία ήταν λίγο boring...

#1392 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 11 June 2008 - 14:10

Πράγματι είναι από τους καλύτερους.Να πω και μία κακία?Βλέποντας τις ταινίες του δε βαρέθηκα στιγμή σε αντίθεση με τις λίγες που είδα από τον άλλο μεγάλο των anime που αν και πολύ καλές σε κάποια σημεία ήταν λίγο boring...

Αν εννοείς Miyazaki τότε όντως είπες κακία. :P :oo:
Όντως έχει μερικά σημεία σε ταινίες του που είναι βαρετά, αλλά αυτό δε μειώνει την αξία των films του πιστεύω. Και άλλωστε στοχεύει σε μεγαλύτερο audience. (σχεδόν τους πάντες, πράγμα καθόλου εύκολο- άλλωστε παραμύθια κάνει μόνο μη τον κακολογούμε αν απλά δε μας αρέσει τόσο η κατηγορία imo)

Edited by Radagast, 11 June 2008 - 14:23.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1393 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 11 June 2008 - 14:12

:hahaha:Aυτόν εννοώ.

Edit:τελικά έχω δει όλες τις ταινίες του Μiyazaki. Απλά από studio ghibli δεν έχω δει τίποτε άλλο έκτος από miyazaki.E καλοκαίρι είναι άρα αυκαιρία είναι.

Edited by aboumonkey, 11 June 2008 - 14:28.

#1394 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 11 June 2008 - 14:21

Μόλις τελείωσα voltes v μεγάλη πατάτα!!άλλα το είδα γιατί μου είχε μείνει απωθημένο από μικρο που η τηλεόραση έδειχνε μόνο 3 επεισόδια ξανά και ξανά και δεν το προχωρούσε. όλη η σειρά είναι το τελευταίο επεισόδιο.
τώρα άρχισα και ttgl.είδα τα 4 πρώτα και άμα αντέξεις την πρώτη ψυχρολουσία (το οτι σου δείχνει πολύ παιδικό) μετά δεν σταματάς.

#1395 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 11 June 2008 - 18:20

Τώρα που τελίωσαν οι εξετάσεις ξαναρχίζω να βλέπω σειρές που είχα αφήσει ή που ήθελα να αρχίσω. Για να δούμε λοιπόν τι λέει απο τη μέση και μετά το Samurai Champloo, αν το Monster αξίζει όσο λένε και πόσο καλό είναι το Paranoia Agent.
Posted Image