Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1396 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 12 June 2008 - 10:19

Ειδα με χρι και το 17 απο Saiyuki Reload.Κατεβαίνουν και τα τελευταία τώρα με την αστραπιαία ταχύτητα των 0,5 kb/s
Ξέρει κανείς να μου πει ποτέ θα μπει στην υπόθεση;
Φτάνει με τα random επεισόδια.Αν και τώρα που μπήκε και ο παπάς (από τους πιο σπαστικούς χαρακτήρες που έχω δει σε anime) αποκτά κάποιο ενδιαφέρον.
Posted Image

#1397 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 12 June 2008 - 16:12

Claymore...χαλαρα 11 επεισοδια την πρωτη ημερα...!
παρολο που στην αρχη δεν μου κεντρισε το ενδιαφερον ειναι πολυ καλο!!! ^^
Posted Image

#1398 Sorafin

Sorafin

~TheSorcerer~

• Members
  • 64 posts

Posted 12 June 2008 - 16:34

Claymore...χαλαρα 11 επεισοδια την πρωτη ημερα...!
παρολο που στην αρχη δεν μου κεντρισε το ενδιαφερον ειναι πολυ καλο!!! ^^

Και εγώ claymore βλέπω πλ καλό στην αρχή το έβλεπα πιο χαλαρα αλλα με τραβάει όλο και πιο πλ....
Επίσης κατεβάζω το Green Green ... για να δούμε τι λέει και αυτό!!
Posted Image

#1399 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 13 June 2008 - 09:10

Τελέιωσα τα star series.Για εμένα το καλύτερο ήταν το πρώτο Banner of the Stars.Oι διάλογοι μεταξύ των admirals και των chief of staff τους ήταν όλα τα λεφτά.Κατά τα άλλα πρόκειται για πολύ καλές σειρές που αν και κάποιες στιγμές με κούρασαν ,γιατί προσπαθούσα να καταλάβω τί παιζόταν στις μάχες,τις τακτικές(γιατί όπως και να το κάνουμε άλλη είναι η μητρική μου γλώσσα και όχι τα αγγλικά) αξίζουν για τον αρκετά καλοφτιαγμένο κόσμο,τους χαρακτήρες,τους έξυπνους διαλόγους και το σενάριο που ,χωρίς να έχει τα plot twists είναι αρκετά επικό(τουλάχιστον στο Banner of the Stars).Σκέφτομαι να διαβάσω και τα βιβλία πάνω στα οποία βασίστηκε.

[perv mode]Έχει και tits[/perv mode]

#1400 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 13 June 2008 - 10:32

Τελέιωσα τα star series.Για εμένα το καλύτερο ήταν το πρώτο Banner of the Stars.Oι διάλογοι μεταξύ των admirals και των chief of staff τους ήταν όλα τα λεφτά.Κατά τα άλλα πρόκειται για πολύ καλές σειρές που αν και κάποιες στιγμές με κούρασαν ,γιατί προσπαθούσα να καταλάβω τί παιζόταν στις μάχες,τις τακτικές(γιατί όπως και να το κάνουμε άλλη είναι η μητρική μου γλώσσα και όχι τα αγγλικά) αξίζουν για τον αρκετά καλοφτιαγμένο κόσμο,τους χαρακτήρες,τους έξυπνους διαλόγους και το σενάριο που ,χωρίς να έχει τα plot twists είναι αρκετά επικό(τουλάχιστον στο Banner of the Stars).Σκέφτομαι να διαβάσω και τα βιβλία πάνω στα οποία βασίστηκε.

[perv mode]Έχει και tits[/perv mode]

δες τα ολα αξιζει. Ειναι μια απο τις καλυτερες space ιστοριες που εχουν γινει... αφου στο τελος θα θελεις να μην τελειωσει.

#1401 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 13 June 2008 - 15:04

Ξεκινησα το nabari no ou, θυμιζει αρκετα naruto ( απο αποψη χαρακτηρων) αλλα γενικα ειναι καλουτσικο, και το σωζει πολυ ο main char οταν κανει εκεινα τα λιγο hent βλεμματα, εκει πεφτει πολυ γελιο.

#1402 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 13 June 2008 - 16:07

Μετά από καιρό, συνέχισα το trigun.
Γίνεται ακόμα καλύτερο μετά, ή μένει έτσι?(Στο 11 είμαι και μου αρέσει, απλά θέλω να μάθω)
Χωρίς spoilers plz :congrats:

A day after edit:
Don't answer me, i'm on 20!!!!!It completely rocks....

Edited by SirJim, 14 June 2008 - 17:07.

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1403 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 14 June 2008 - 09:24

Μολις εχτες ξεκινησα Kamen no Maid Guy κατι διαφορετικο απο τι βλεπω συνηθως και ειναι απο την καινουργια σεζον εχει πλακα μπορω να πω!!!!:thatsit:

#1404 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 14 June 2008 - 09:46

No more school, so... :kakaka:

Ongoing:

Code Geass R2 9. Όχι τόσο ωραίο όσο η πρώτη σεζόν με πολύ περισσότερο άχρηστο φανσέρβις, αλλά ευχαριστιέμαι το κάθε επεισόδιο.
Soul Eater 8. Πολύ κάλο και ιδιαίτερο για shounen. Το βλέπω και αυτό πολύ ευχάριστα, αλλά τίποτα παραπάνω.
Gintama 40. Όχι τόσο αστείο όσο το παρουσιάζουν πολλοί, αλλά όντως, προσφέρει γέλιο. Αν είχα δει και περισσότερα παλιά άνιμε ή ήξερα τι παίζει στη Γιαπωνέζικη Τιβι σίγουρα θα το εκτιμούσα πολύ περισσότερο, λόγω των references.
Chi's Sweet Home 15. Ότι πιο γλυκό και συνάμα ηλίθιο έχω δει (με την καλή έννοια). Μπορείς να δεις ατέλειωτα επεισόδια μαζεμένα αφού είναι τόσο μικρά σε διάρκεια και το καθένα δείχνει μια διαφορετική κωμική κατάσταση, χωρίς να βαριέσαι. Πλέον θα βλέπω από ένα επεισόδιο για διάλειμμα ανάμεσα σε 2,3,4,... επεισόδια άλλων σειρών.

Complete:

Black Lagoon: The Second Barrage ep 1. Αισθάνομαι οτι θα είναι καλύτερο από την 1η σίζον.
Higurashi no Naku Koro ni Kai. Mόλις το ξεκίνησα και ξέρω οτι θα είναι καλό, αφού γι αυτό περίμενα πως και πως να τελειώσουν οι εξετάσεις.
Terra e. Καλό φαίνεται, το ξεκινάω κυρίως λόγω πίεσης που δέχτηκα από άλλο μέλος του φόρουμ. :nosey:
Zombie Loan. Και αυτό το ξεκινάω σήμερα. Δεν περιμένω τίποτα το φοβερό, αλλά αφού έχω τον χρόνο, δεν έχω να χάσω τίποτα.

Αυτά για τώρα.

HnH5aB0.jpg

#1405 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 14 June 2008 - 12:13

το Black Lagoon, μαρεσαν πιο πολυ τα επς της δευτερης σεζον.
το Terra e..., μετριο θα το ελεγα, φαινετια οτι ειναι παλιο ανιμε που εχει ξαναβγει, λογω της φιλοσοφιας του. ουτε χανεις ουτε κερδιζεις...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1406 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 14 June 2008 - 12:18

Άρχισα Azumanga Daioh μιας και είναι comedy και έχει λίγα επισόδεια!
Έχω δει τα 5 πρώτα και το βρίσκω ευχάριστο!
Posted Image

#1407 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 14 June 2008 - 15:59

Τα λες λίγα μόνο αν είσαι shounen-καμένος και βλέπεις μόνο βλεαψη, ονε πιεψε, ναρθτο κλπ.

HnH5aB0.jpg

#1408 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 15 June 2008 - 03:08

Μαραθωνιος FLCL χτες. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ.
Φοβερο anime, μετανιωσα που δεν το χα δει νωριτερα. Lovely...
Σιγααα σιγα θα αρχισω και Mononoke, αν και ο χρονος προβλεπεται περιορισμενος...

Posted Image

#1409 mitsos84

mitsos84

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 15 June 2008 - 13:52

θα σας ξενερωσω ολους αλλα αυτες τις μερες βλεπω για 4.000.000.000.000 φορα τα ελληνικα επισοδεια του jumaru...κουνουπι συνθλιψαι..κερασενιος βομβαριδιστης...blue hawai και δε συμαζευεται...:hahaha:

(λινκς για ολοκληρο το series στα ιαπωνικα/αγγλικα/whatever δεκτα :)

#1410 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 15 June 2008 - 19:13

ROD Ovas : Παίζει να είναι ότι χειρότερο έχω δει στο genre του, του έβαλα ένα 5/10 εντελώς χαριστικά και μόνο για το animation του. (πρώτη φορά είδα τόσο απογοητευτικά OVAs-Αίσχος στο anidb έχει γύρω στο 8. !!
Πραγματικά 3 OVAs που δε μου πρόσφεραν τίποτα απολύτως, και ήταν και άπειρο κλισε-προβλέψιμα. Εκτός αυτού σενάριο γεμάτο τρύπες, και πολύ υπερβολικά-υπερφυσικά πράγματα χειρότερο κι από Mission impossible ένα πράμα. Αίσχος :S :fromabove:(Μη βαράτε είναι υποκειμενική η άποψη)

Appleseed OVA 1988 : Πολύ ανώτερο σενάριο απ'τα καινούρια appleseed (αν και ξέρω πως σαν το manga τπτ) αν και νταξ προφανώς υστερεί σε σχέδιο-animation λόγω εποχής. Πάντως δεν ήταν άσχημο άξιζε το 1watch και σε κάτι φάσεις πραγματικά έμοιαζε σαν πρόγονος του Gits. Καθόλου περίεργο που είναι ίδιος ο δημιουργός. 7.5/10.
Shirow Masamune ftw.:wis:

Edited by Radagast, 16 June 2008 - 03:14.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler: