Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 12 June 2008 - 10:19
Ξέρει κανείς να μου πει ποτέ θα μπει στην υπόθεση;
Φτάνει με τα random επεισόδια.Αν και τώρα που μπήκε και ο παπάς (από τους πιο σπαστικούς χαρακτήρες που έχω δει σε anime) αποκτά κάποιο ενδιαφέρον.

Posted 12 June 2008 - 16:34
Claymore...χαλαρα 11 επεισοδια την πρωτη ημερα...!
παρολο που στην αρχη δεν μου κεντρισε το ενδιαφερον ειναι πολυ καλο!!! ^^
Και εγώ claymore βλέπω πλ καλό στην αρχή το έβλεπα πιο χαλαρα αλλα με τραβάει όλο και πιο πλ....
Επίσης κατεβάζω το Green Green ... για να δούμε τι λέει και αυτό!!
Posted 13 June 2008 - 09:10
[perv mode]Έχει και tits[/perv mode]
Posted 13 June 2008 - 10:32
Τελέιωσα τα star series.Για εμένα το καλύτερο ήταν το πρώτο Banner of the Stars.Oι διάλογοι μεταξύ των admirals και των chief of staff τους ήταν όλα τα λεφτά.Κατά τα άλλα πρόκειται για πολύ καλές σειρές που αν και κάποιες στιγμές με κούρασαν ,γιατί προσπαθούσα να καταλάβω τί παιζόταν στις μάχες,τις τακτικές(γιατί όπως και να το κάνουμε άλλη είναι η μητρική μου γλώσσα και όχι τα αγγλικά) αξίζουν για τον αρκετά καλοφτιαγμένο κόσμο,τους χαρακτήρες,τους έξυπνους διαλόγους και το σενάριο που ,χωρίς να έχει τα plot twists είναι αρκετά επικό(τουλάχιστον στο Banner of the Stars).Σκέφτομαι να διαβάσω και τα βιβλία πάνω στα οποία βασίστηκε.
[perv mode]Έχει και tits[/perv mode]
δες τα ολα αξιζει. Ειναι μια απο τις καλυτερες space ιστοριες που εχουν γινει... αφου στο τελος θα θελεις να μην τελειωσει.
Posted 13 June 2008 - 15:04
Posted 13 June 2008 - 16:07
Γίνεται ακόμα καλύτερο μετά, ή μένει έτσι?(Στο 11 είμαι και μου αρέσει, απλά θέλω να μάθω)
Χωρίς spoilers plz

A day after edit:
Don't answer me, i'm on 20!!!!!It completely rocks....
Edited by SirJim, 14 June 2008 - 17:07.
Posted 14 June 2008 - 09:24

Posted 14 June 2008 - 09:46

Ongoing:
Code Geass R2 9. Όχι τόσο ωραίο όσο η πρώτη σεζόν με πολύ περισσότερο άχρηστο φανσέρβις, αλλά ευχαριστιέμαι το κάθε επεισόδιο.
Soul Eater 8. Πολύ κάλο και ιδιαίτερο για shounen. Το βλέπω και αυτό πολύ ευχάριστα, αλλά τίποτα παραπάνω.
Gintama 40. Όχι τόσο αστείο όσο το παρουσιάζουν πολλοί, αλλά όντως, προσφέρει γέλιο. Αν είχα δει και περισσότερα παλιά άνιμε ή ήξερα τι παίζει στη Γιαπωνέζικη Τιβι σίγουρα θα το εκτιμούσα πολύ περισσότερο, λόγω των references.
Chi's Sweet Home 15. Ότι πιο γλυκό και συνάμα ηλίθιο έχω δει (με την καλή έννοια). Μπορείς να δεις ατέλειωτα επεισόδια μαζεμένα αφού είναι τόσο μικρά σε διάρκεια και το καθένα δείχνει μια διαφορετική κωμική κατάσταση, χωρίς να βαριέσαι. Πλέον θα βλέπω από ένα επεισόδιο για διάλειμμα ανάμεσα σε 2,3,4,... επεισόδια άλλων σειρών.
Complete:
Black Lagoon: The Second Barrage ep 1. Αισθάνομαι οτι θα είναι καλύτερο από την 1η σίζον.
Higurashi no Naku Koro ni Kai. Mόλις το ξεκίνησα και ξέρω οτι θα είναι καλό, αφού γι αυτό περίμενα πως και πως να τελειώσουν οι εξετάσεις.
Terra e. Καλό φαίνεται, το ξεκινάω κυρίως λόγω πίεσης που δέχτηκα από άλλο μέλος του φόρουμ.

Zombie Loan. Και αυτό το ξεκινάω σήμερα. Δεν περιμένω τίποτα το φοβερό, αλλά αφού έχω τον χρόνο, δεν έχω να χάσω τίποτα.
Αυτά για τώρα.
Posted 14 June 2008 - 12:13
το Terra e..., μετριο θα το ελεγα, φαινετια οτι ειναι παλιο ανιμε που εχει ξαναβγει, λογω της φιλοσοφιας του. ουτε χανεις ουτε κερδιζεις...
Posted 14 June 2008 - 15:59
Posted 15 June 2008 - 03:08
Φοβερο anime, μετανιωσα που δεν το χα δει νωριτερα. Lovely...
Σιγααα σιγα θα αρχισω και Mononoke, αν και ο χρονος προβλεπεται περιορισμενος...
Posted 15 June 2008 - 13:52

(λινκς για ολοκληρο το series στα ιαπωνικα/αγγλικα/whatever δεκτα

Posted 15 June 2008 - 19:13
Πραγματικά 3 OVAs που δε μου πρόσφεραν τίποτα απολύτως, και ήταν και άπειρο κλισε-προβλέψιμα. Εκτός αυτού σενάριο γεμάτο τρύπες, και πολύ υπερβολικά-υπερφυσικά πράγματα χειρότερο κι από Mission impossible ένα πράμα. Αίσχος :S

Appleseed OVA 1988 : Πολύ ανώτερο σενάριο απ'τα καινούρια appleseed (αν και ξέρω πως σαν το manga τπτ) αν και νταξ προφανώς υστερεί σε σχέδιο-animation λόγω εποχής. Πάντως δεν ήταν άσχημο άξιζε το 1watch και σε κάτι φάσεις πραγματικά έμοιαζε σαν πρόγονος του Gits. Καθόλου περίεργο που είναι ίδιος ο δημιουργός. 7.5/10.
Shirow Masamune ftw.

Edited by Radagast, 16 June 2008 - 03:14.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...