Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1426 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 18 June 2008 - 17:58

εγω σε μια μερα τελειωσα το claymore... πορωτικο ειναι..!! για καποιους προς τα πανο: το berserk σαν ανιμε με ξενερωσε αγρια... το θεωρουσα τη μεγαλυτερη μλκια π υπηρχε αλλα ενας φιλος μ ειπε να αρχισω το manga.. εκει πορωθηκα :)

#1427 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 18 June 2008 - 22:57

εγω τωρα βλεπω το planetes καλο ειναι αν και δεν με εχει εντυπωσιασει...ρε παιδες μια απορια για το planetes γιατι το εχουν κανει με ελληινκη ονομασια???ΠΛΑΝΗΤEΣ ακομα και την λεξει release την εχουν ετσι ΡΕΛΕΑΣΕ...γιατι ετσι???

#1428 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 19 June 2008 - 17:03

Συνεχιζω το True Tears. Παραμενει μετριοτητα, αλλα τουλαχιστον στη μεση της σειρας υπαρχουν εξελιξεις, κατι που λειπει σε πολλα romance που παραμενουν ιδια απ'την αρχη μεχρι το προτελευταιο επεισοδιο (και αν).
Posted Image

#1429 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 19 June 2008 - 17:08

εγω τωρα βλεπω το planetes καλο ειναι αν και δεν με εχει εντυπωσιασει...ρε παιδες μια απορια για το planetes γιατι το εχουν κανει με ελληινκη ονομασια???ΠΛΑΝΗΤEΣ ακομα και την λεξει release την εχουν ετσι ΡΕΛΕΑΣΕ...γιατι ετσι???

Γιατί στους Ιαπόνες αρέσει πολλύ η ελληνική γλώσσα!Την βρίσκουν cool πού λέμε και στην αργκω!
Posted Image

#1430 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 19 June 2008 - 17:13

Kamen no Maid Guy ep 4 οσο παει αυτο το ανιμε γινεται ακομα πιο γαματο και προσφερει αφθονο γελιο !! Ο Kogarashi παιζει να ειναι απο τους πιο τρελους χαρακτηρες ;)

#1431 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 19 June 2008 - 22:37

τωρα βλεπω το seto no hanayome ειμαι στο 8 επ. και μπορω να πω οτι ειναι μια βλακεια και μιση...εχει και απαισιο χιουμορ...(γνωμη μοθ παντα...)

#1432 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 19 June 2008 - 22:39

τωρα βλεπω το seto no hanayome ειμαι στο 8 επ. και μπορω να πω οτι ειναι μια βλακεια και μιση...εχει και απαισιο χιουμορ...(γνωμη μοθ παντα...)

Μπα μην το λες!Εχει και τις καλές αλλά και τις κακές του στιγμές!
Posted Image

#1433 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 19 June 2008 - 22:54

Μπα μην το λες!Εχει και τις καλές αλλά και τις κακές του στιγμές!

τουλαχιστον ρε φιλε σοβαρευει καθολου???η θα συνεχισει ετσι???

#1434 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 19 June 2008 - 23:14

Ισως σε κάποια μεμονομένα επισόδεια αλλά γενικά αυτό είναι το στυλ όλου του anime!
πάντως δεν είναι εντελώς κωμωδία αμά το δεις έχεις έχει και στοιχεία slice of life,βέβαια δεν είναι το φόρτε του εκεί αλλά αλλά άμα τα προσέξεις κάτι θα σου προσφέρουν!
Πάντως μην περιμένεις και κανά συνταρακτικό τέλος!
Γενικά παρακολουθα αυτή τη σειρά για εξωφρενικές στιγμές που προσφέρει αλλά και τις απίθανες φάτσες που παίρνουν οι χαρακτήρες(ειδικά ο μπαμπάς της Seto!)
Posted Image

#1435 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 20 June 2008 - 15:02

Bλέπω Τwelve kingdoms και azumanga daioh στα διαλείμματα.Ως τώρα δεν με έχουν τρελάνει κιόλας αλλά το 12 Kingdoms φαίνεται promising.

#1436 erculix

erculix

Anime Amateur

• Members
  • 83 posts

Posted 20 June 2008 - 15:39

Βλεπω Hitman Reborn ... υποσχομενη αρχη αλλα ειμαι ηδη στο επεισοδιο 16 και ακομα εχει μονο ιστοριουλες ... ελπιζω να μη συνεχισει μονο ετσι γιατι ωρες ωρες κουραζει.
Original Butterfly User - Βοηθός Master Swordsman

#1437 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 20 June 2008 - 17:54

Τελος το True Tears. Επιτελους να δω και ενα ανιμε, και δε romance, με καθαρο φιναλε! Βεβαια τα ειχε τα ελαττωματα του (ειδικα στα τεσσερα πρωτα επεισοδια) και δε θα το ελεγα ιδιαιτερα καλη σειρα, αλλα τελικα μου αφησε ευχαριστα συναισθηματα και αυτο ειναι που μετραει.
Posted Image

#1438 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 20 June 2008 - 18:05

Και επιτέλους είπα να αξιωθώ και να δω το Genshiken. Προχθές το βράδυ το άρχισα και ήδη έχουν φύγει όλη η πρώτη season μαζί με τα OVA και τα 10 πρώτα επισόδεια της δεύτερης(και χθες δεν ήμουν πολλή ώρα σπίτι....). Τρομερό και πολλές φορές απίστευτα αληθινό

Posted Image

#1439 Tidus87

Tidus87

Kanzen Kankaku Dreamer

• Members
  • 65 posts

Posted 21 June 2008 - 15:54

D gray man ftw!!! (ep 88 και συνεχίζω)...
Βλέπω επίσης wagaya no oinari-sama (ep 5): θετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής,Naruto shippuuden (FILLERS!!!:hahaha:):οχι ευχαριστώ δεν θέλω!, shounen onmyoji (ep 12): καλούτσικο ίσως λίγο πααραπάνω παιδικό απ'οτι περίμενα.

#1440 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 21 June 2008 - 18:51

Kamen no Maid Guy 8!! ongoing mode on :(:(

motto ku ku ku ku ku !!!! γτ ρε γαμωτο ανιμε σαν αυτο που ειναι τοσο καλα παντα εχουν 8-12 επ??

quality = 1/quantity

@ tidus αυτο το filler arc στο naruto δες το ειναι εξισου καλο και μη πω καλυτερο απο μερικα κανονικα επισοδεια (mini arcs). Αν τωρα το οτι ειναι filler σε κανει να μη το δεις εσυ χανεις :)