Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!


  • Please log in to reply
6130 replies to this topic

#5881 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 08 August 2018 - 16:09

εχω αρχίσει bakemonogatari αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να το συνεχίσω λόγω απουσίας ιντερνετ... και που μπορώ να σερφάρω πολύ μου είναι, λες και πιάνω ιντερνετ μέσω γραμμής τηλεφώνου είμαι... τέλος πάντων βγαίνω εκτός θέματος XD. Πολυ ωραίο φαίνεται, όχι κατι απίστευτα τρομερό αλλά έχει την πλάκα του



#5882 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 08 August 2018 - 20:03

Ευτυχώς μετά γίνεται καλύτερο και από την τριτη σαιζόν έρχεται ίσως ο καλύτερος χαρακτήρας, μια επιστρέφουσα από Αμερική, που προς έκπληξη μου μιλάει και πολύ καλά Αγγλικά.

 Ψήνομαι, ψήνομαι.

 

Στο μεταξύ, ρούφηξα μέσα στο απόγευμα όλο το Violet Evergarden. Νταξ η σειρά έχει κάποια προβληματάκια (δεν πιάνεις mushishi ή kino έτσι) αλλά το 10ο επεισόδιο με ισοπέδωσε. Το αυτό συνέβη και με το ED song της σειράς γενικά.


Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#5883 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 09 August 2018 - 02:44

Είδα τα 2 τελευταία επεισόδια του Kill la Kill για το γαμώτο και για μια μικρή δόση BAD ASS κι απλά πιστεύω πλέον πως ο κύριος Imaishi είναι εξωγήινος. Καταφέρνει να πάρει κάτι τόσο ακατάληπτο (χεχ) και να το κάνει τόσο BAD MOTHER FUCKING ASS

 

Απλά προσκυνώ και περιμένω την επόμενη σειρά του, δεν έχει το θεό του



#5884 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 August 2018 - 10:12

Είδα τα 2 τελευταία επεισόδια του Kill la Kill για το γαμώτο και για μια μικρή δόση BAD ASS κι απλά πιστεύω πλέον πως ο κύριος Imaishi είναι εξωγήινος. Καταφέρνει να πάρει κάτι τόσο ακατάληπτο (χεχ) και να το κάνει τόσο BAD MOTHER FUCKING ASS
 
Απλά προσκυνώ και περιμένω την επόμενη σειρά του, δεν έχει το θεό του


Δες και το short του "Sex and Violence with Mach Speed". Τέτοια πράγματα πλεον απαγορεύονται σε τηλεοπτικές σειρες

#5885 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 10 August 2018 - 05:20

Τελειώσαμε το Musaigen no Phantom World. Πολύ οφθαλμόλουτρο, αλλά μάπα το καρπούζι. Για οπαδούς του KyoAni.


Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#5886 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 August 2018 - 08:03

Καλά τι καταθλιπτικά επεισόδια είναι αυτά στο Doremi...

Spoiler:


Η μόνη σειρά που όλοι όσοι εμφανίζονται έχουν και μια ιστορία να πουν και συνδέονται μεταξύ τους. Με διάφορα το κορυφαίο magical girl anime σε ότι αφορά τους χαρακτήρες.

#5887 Mosquito Killer

Mosquito Killer

    Anime Newbie

  • Members
  • 62 posts

Posted 10 August 2018 - 14:06

Είδα αρκετό πράγμα τον τελευταίο καιρό που είχα αφήσει κυρίως αλλά και κανά 2 καινούρια.

Haikyu S2: Το 1ο μισό με την προπόνηση μου άρεσε αρκετά περισσότερο από το 2ο. Έδωσε βάση στους χαρακτήρες και στην αναπτυξή τους. Το 2ο κομμάτι με κούρασε λίγο, οι αγώνες έφευγαν στο μπαμ και ο μεγάλος ημιτελικός ήταν φανερό που θα πάει. Καμία σχέση με 1η σεζόν που δεν φαινόταν ποιος θα κερδίσει. Επίσης με χάλασε λίγο που ενώ ο Kageyama και το Karasuno κέρδισαν τον 1ο τους μεγάλο αντίπαλο δεν ανάπτυξαν λίγο το πως αισθάνονται για αυτό και έμειναν μόνο στα inner thoughts δευτερέων χαρακτήρων. Overall θα του έβαζα ένα 7/10 γιατί χειρίστηκε πολύ καλά το cast του εκτός από τους main και όχι παραπάνω γιατί οι αγώνες δεν μου άρεσαν. Ανώτερη η 1η σεζόν.

Magi S2: Το Magi σαν έργο μου αρέσει, 1η σεζόν όχι τόσο ειδικά με το τέλος που τα έκαναν αχταρμά αλλά κυρίως το manga που ακόμα είμαι on date με το anime. Επειδή η 1η δεν με τράβηξε καθόλου δεν ήξερα αν ήθελα να το δω η να το διαβάσω, τελικά έκανα και τα 2 και γούσταρα. Η 2η σεζόν είναι πολύ καλή. Έβαλε μέσα νέους χαρακτήρες που χτίστηκαν και δεν πέρασαν απλά στο background, έβαλε το tournament που είχε ωραίες στιγμές για τον Alladin και κυρίως σωστό villain. Στο closure με χάλασε που δεν πέθανε κόσμος αλλά shonen είναι τι να κάνουμε. Overall ένα 7.5, περιμένω 3η σεζόν και κατεβάζω να δω το side story του καλύτερου χαρακτήρα της σειράς.

Shokugeki no Soma S1-2-3: Είχα διαβάσει το manga μέχρι το τέλος της 2ης σεζόν και το είχα αφήσει γιατί με κούραζε. Το anime για 'μενα κλάσεις ανώτερο. Το φαγητό θέλει χρώμα και έχει φροντίσει το studio να το αποδίδει σωστά. Κανάς σεφ δεν είμαι αλλά πρέπει να είναι ψαγμένη σειρά με κανονικές συνταγές και κολπάκια. Από τις πιο ευχάριστες σειρές που είδα τον τελευταίο καιρό αν και στην 4η λίγο που χω δει πάει να γίνει πολύ "fighting" η σειρά και ίσως το χαλάσει αυτό. Χρειάζεται επειγόντως φαγητό κοντά σου αν θες να την δεις δεν βγαίνει αλλιώς. Overall και για τις τρεις σεζον 7/10 γιατί είναι πολύ ευχάριστη σειρά και φεύγει εύκολα.

Kaiji S1: Από τα καλύτερα anime που έχω δει τα τελευταία χρόνια, θα τελειώσω και 2η σεζόν κάποια στιγμή μέσα στον μήνα και θα γράψω αναλυτικά στο topic της για την σειράρα.

Monster(RW): Έπεισα φίλο να το δει και να το δω και εγώ για 20η φορά. Pure art η σειρά και από τις λίγες που με κάθε νέο rewatch παρατηρώ και κάτι καινούριο που την ανεβάζει στα μάτια μου. Παίζει ο φίλος να έχει προχωρήσει και να κάνω ακόμα ένα rw μόνος.

Hajime no Ippo(RW): 1ο rw για μία από τις αγαπημένες μου σειρές. Γελάω και πάλι σχεδόν με όλα τα αστειάκα τη σειράς, γουστάρω ακόμα περισσότερο την τετραδούλα και απολαμβάνω τα fights και ας ξέρω το αποτέλεσμα. 1 παράπονο μόνο έχωντας δει πλέον τα άπαντα από Ippo, το ότι ενώ η 1η σεζόν θα μπορούσε να φτιάξει τρομερή κοντρούλα Volg vs Sendou vs Ippo περιορίστηκε στους 2 τελευταίους για να βγει δυνατό τέλος για την σεζόν και χάλασαν το fight των 2 πρώτων.

 

Και από αυτά που παίζουν τώρα βλέπω

Boku no Hero Academia S3: Η καλύτερη σεζόν της σειράς ως τώρα. Η ακαδημία εξελίσεται σε μεγάλη λατρεία και αν συνεχίσει να ανεβαίνει με τέτοιους ρυθμούς θα μπει στα αγαπημένα μου shonen εύκολα. Το επεισόδιο 11 είναι από τα καλύτερα που έχω δει γενικά, τρομερή δουλειά από το studio για να βγει όπως έπρεπε αυτό το fight.

Shingeki no Kyojin S3: Η σεζόν μπήκε δυνατά με το chase scene και το human vs human με το καλησπέρα. Είναι στο αγαπημένο μου κομμάτι του manga που μπαίνει μέσα πολιτική,ρατσισμός,δολοπλοκίες κλπ. Αν φτάσει μέχρι εκεί που πιστεύω η σειρά θα χάσει μερικούς από τους τωρινούς hardcore fans που το έβλεπαν για τις μάπες.

Grand Blue: Η βλακιούλα της σεζόν. Θα ξεχαστεί γρήγορα αλλά εφόσον περνάω ένα ευχάριστο 20λεπτο γιατί όχι.



#5888 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

    Casval Rem Deikun

  • Members
  • 595 posts

Posted 10 August 2018 - 14:27

Αν ποτέ καταφέρω να τελειώσω τον μαραθώνιο Δρακων-Μπωλ που έχω ξεκινήσει (είμαι στο τελευταίο αρκ του σούπερ), έχω πρόγραμμα για το μέλλον. Ξεκίνησα να παίζω πρόσφατα το Super Robot Taisen AP, μιας και βγήκε πρίν κάτι μήνες translation patch, και τώρα είμαι σε full on tomino / mecha mode.

Οπότε το πρόγραμμα έχει

a) ΟΛΟ το universal century ΞΑΝΑ. Από την τελευταία φορά που το έκανα μαραθώνιο βέβαια έχουν βγεί και νέα πράματα
b) Metal Armor Dragonar. Αμα το τελειώσει ποτέ το γκρούπ που περιμένω. BTW ξέρανε να κάνουνε όπενινγκζ στα 80τιζ.
c) Space Runaway Ideon. Εδώ κάπου πέφτουμε στα σκληρά. Βαριά και ανθυγιεινά.
d) Sei Juushi Bismarck. Για όσους δεν το ξέρουνε, είναι η ορίτζιναλ Ιαπωνική έκδοση του Saber Rider (αστρομαχητές το λέμε στο χωριό μου) η οποία πρόσφατα ολοκληρώθηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από 20 χρόνια αναμονής με jap audio english sub από τους GANGO.

e) Round Vernian Vifam. ΝΕ, ΜΟΑΡ ΤΟΜΙΝΟ <3

Αμα ζώ ακόμα μετά βλέπουμε. Παραλληλα είμαι και σε star wars mode, τελειώσαμε το Star Wars: Rebels και τώρα βλέπουμε το Clone Wars (εγώ για δεύτερη φορά)


Edited by MoRmEnGiL, 10 August 2018 - 14:31.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear


#5889 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 August 2018 - 15:07

To Vifam όντως αξίζει αλλά ΚΑΙ ξεχωριζει.

Το Ideon, αν και πρωτοποριακό, δεν μου πολυαρεσε. Και να φανταστείς ήταν το πρώτο έργο του Τομίνο που ειδα. Μπορεί τωρα να μου φανεί χειροτερο. Υπαρχουν άπειρα παλιά mecha, που να τα δεις όλα. Να πχ με ενδιέφερε το Dougram, αλλά 75 επεισόδια ρε παιδιά; Καλύτερα που έμεινα στο Votoms.
Πάνω κάτω όλα τα ίδια είναι, απλά τα βλέπεις για τις μάχες, τους πυροβολισμούς, τις εκρήξεις, το χιούμορ και άντε και λίγο ακαλυπτο μπούστο.Εγω ήθελα να δω κυρίως το αγαπημένο μου Getter Robo, την σαιζόν με τους δεινόσαυρους. Η δεύτερη σαιζόν απλά δεν βλέπουν. Όλα τα άλλα, απλά για να περνά η ωρα

#5890 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

    Casval Rem Deikun

  • Members
  • 595 posts

Posted 10 August 2018 - 15:15

Ξέρεις τι, το animation αυτής της εποχής είναι βάλσαμο για τα μάτια μου. Γενικά είμαι μεγάλος φαν Tomino, αλλά όπως είπες κ εσύ, τότε δεν τα τσιγκουνεύονταν τα επεισόδια, βγάζανε πράμα, οπότε είναι δυσκολο να ολοκληρώσεις σειρες. Γενικά δεν είμαι και τόσο φαν του super robot genre, όσο του πιο "ρεαλιστικού" war drama στυλ Gundam. Δεν κατάφερα ποτέ να ολοκληρώσω σειρές όπως Mazinger, Daitarn, Combattler, Raideen, etc, άλλα το διασκέδασα όσο είδα.


My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear


#5891 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 11 August 2018 - 16:49

Eiga Koe no Katachi - Ενδιαφέρον εφηβικό δράμα με ιδιαίτερη θεματολογία. Νομίζω πως το περιεχόμενο μπορεί να αδικείται από την μεταφορά σε ταινία. Μια 13αρα σειρά θα του ταίριαζε καλύτερα. Θα πρέπει να διαβάσω το manga κάποια στιγμή, λέγεται πως είναι καλό.


Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#5892 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 11 August 2018 - 16:52

Ισχύει ακριβώς αυτό που γράφεις για το magna, έχει κόψει και σημαντικά πράγματα όπως πχ το background της μητέρας της πρωταγωνίστριας κ.α.. Αν σου άρεσε έστω και λίγο η ταινία αξίζει να το τιμήσεις το manga.

ySss0UF.jpg


#5893 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 11 August 2018 - 16:58

Θα γίνει τότε. Πρέπει να τελειώσω πρώτα το Tower of God.


Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#5894 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 16 August 2018 - 11:21

Είδα το Inuyashiki. Γενικά μου άρεσε σαν θέμα το πώς ακριβώς η ίδια δύναμη μπορεί να χρησιμοποιεί εντελώς διαφορετικά από κάποιον με βάση τον χαρακτήρα του και το είδα χωρίς να βαρεθώ αλλά τελειώνοντας το αν και είχε τέλος ένιωσα ότι κάτι μου έλλειπε. Σε γενικές γραμμές πάντως ο πρωταγωνιστής ήταν πολύ συμπαθητικός, μου άρεσε και η αντίθεση του πολύ ήπιου χαρακτήρα με τη δύναμη που είχε. Θα ήθελα να τον δω και σε λίγες πιο καθημερινές αλληλεπιδράσεις στην καθημερινότητα του ή με τον Andou. Τώρα ο Shishigami ήταν κάπως ιδιαίτερος σαν χαρακτήρας, ευτυχώς στο τέλος δεν πέταξαν κάποια μετάνοια από το πουθενά και έμεινε πιστός στον τρόπο που δρούσε γενικά. Αν και ήταν αντιπαθητικός γενικά και είχε διεστραμμένο τρόπο σκέψης είχε ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας αν και θα μπορούσε να επεκταθεί λίγο παραπάνω πάνω σε αυτό παρόλο που τα περισσότερα εννοούνται. Ντάξει δεν μπορώ να επεκταθώ κι εγώ πολύ χωρίς σπόιλερ οπότε το κόβω εδώ. Το CG είχε και κάτι πολύ κακές φάσεις και το ένιωθες στην κίνηση και ηταν επισης αντιαισθητικό οταν άλλαζε από το ένα frame στο άλλο αλλά λόγω των ρομπότ μπορώ να την κατανοήσω.

Επίσης δεν εχω δει πιο whatever λόγω να ξεκινήσει τόσος χαμός. Χτυπάνε εξωγήινοι δυο ανθρώπους... 'Ουπς φτιαχτους να φύγουμε.' 'Ε, δε γίνεται μόνο όπλα έχουμε θα καταστρέψουν τον πλανήτη.' 'Τελείωνε να φύγουμε,ρε, whatever'.

ySss0UF.jpg


#5895 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 17 August 2018 - 01:11

Γιατί; Γιατί; Γιατί δεν μπορώ να χαρώ λίγο yuri romance γαμώ το κέρατο; Γιατί, Asagao to Kase-san μου, ενώ είσαι τόσο πανέμορφο, δεν έχεις αρχή, αρχίζεις in medias res, κι όταν αποφασίζεις να πας κάπου μας βγάζεις το χτικιό; Γιατί;! Γιατί αποφάσισες να τελειώσεις έτσι;

 

Τα διαόλια μου