Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!


  • Please log in to reply
6130 replies to this topic

#5626 hgatakoskylos

hgatakoskylos

    Anime Fan

  • Members
  • 139 posts

Posted 16 August 2017 - 15:13

Συμφωνώ συμφωνώ, ας φανγκιρλίσουμε/φανμποίσουμε παρέα λοιπόν! :riiight:



#5627 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 19 August 2017 - 11:01

Πρόσφατα είδα και την Δεύτερη Σεζόν Ika Musume και φάνηκε αντάξια της πρώτης γέλιο karga από το ep0 που λέμε στο χωριό μου.



#5628 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 19 August 2017 - 21:45

Το κορίτσι του ΙΚΑ ελληνιστί

#5629 SpeedFreak

SpeedFreak

    bored of harem

  • Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 19 August 2017 - 23:11

Guilty Crown..

1.) Θυμίζει Ergo Proxy όσον αφορά το sci fi κομμάτι του

 

2.)όχι που δε θα υπήρχε κοπέλα αλά Gasai Yuno (Mirai Nikki) και Nyu (Elfen Lied)... Μιλάμε για πολύ dere dere.....

ήμουν έτοιμη να το παρατήσω, αλλά.. από το τρίτο επεισόδιο και μετά γίνεται ενδιαφέρον, με τα πολλά σχέδια και μάχες με την πρωτοβουλία του Gai + ότι άρχισα να γελάω στη σκηνή που υπερασπίζονται το πλοίο από τους πυραύλους και πέφτουν πυροτεχνήματα.  :laugh: 


Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ


#5630 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 01 September 2017 - 14:01

Αύγουστο πάντα βλέπω πολλά anime γιατί έχω πολύ ελεύθερο χρόνο + πολλά ταξίδια. Και ειχαν μαζευτεί πολλά school life, έτσι ένιωσα πάλι μαθητής Γυμνασίου ...

Tsuki ga kirei: Έρωτες γυμνασίου σε πολύ - πολύ αργό ρυθμό. Το είδα γιατί διάβασα ότι αποτελεί μια αρκετά ρεαλιστική παρουσίαση του σήμερα στα Ιαπωνικά σχολεία. Εικαστικά στέκει η σειρά. Ο ρυθμός της είναι ό,τι πρέπει για πριν τον ύπνο (που θα στον φέρει η αργή ροή της σειράς ούτως ή άλλως). Δεν είναι άσχημη, αλλά πρέπει να είσαι σε mood χαλαρότητας για να ασχοληθείς. Ευτυχώς το είχα.
Yume Tsukai: Πρέπει να το είδα δει πριν 10 χρόνια, πρόσφατα βρέθηκε μπροστά μου αλλά δεν μπόρεσα να το δω μετά το τρίτο επεισόδιο. Αν και mid 00s, η σειρά έχει "γεράσει". Και δεν την θυμάμαι και πως συνεχίζει
Non Non Biyori: Ξεκίνησα να την βλέπω σιγαααα σιγααααα. Σαν το Tsuki Ga Kirei σε ρυθμό, μόνο που εδώ είναι το άλλο άκρο: Σχολείο στην επαρχία της Ιαπωνίας. Χρειάζονται και αυτές οι σειρές, για να μην παίρνεις λεξοτανιν, βάλιουμ και άλλα αντίστοιχα ηρεμιστικά. θα μπορουσε να ήταν και animation wallscreen τώρα που το σκέφτομαι, που με μια ματιά άνα 5άλεπτο, μέσα σε 20 δευτερόλεπτα ξέρεις τι έχει γίνει..
Κ-On! (season 2): Δεν το είχα δει (μόνο σεζόν 1 είχα δει), ε, ήρθε η ώρα του. Καλό, καλύτερο από το πρώτο. Αρκετά εύθυμο αν σου αρέσει το χιούμορ του.
Brave Beats: Τελείως παιδικό anime,το είδα στο fast forward μπας και εντοπίσω υλικό για τις εκδηλώσεις μου. Κάτι βρήκα, αλλά πέρα από OP/ED δεν έχει κυκλοφορήσει το OST του, έτσι άχρηστος χρόνος.
Eromanga Sensei: Χμμμ.... Ναι... Δεν περιγράφεται χωρίς spoiler. Να δω τι άλλο θα σκεφτούν οι Ιάπωνες για πουλήσουν εφηβικούς έρωτες και πάθη χωρίς να γίνεται τίποτα. Anyway βλέπετε.
Ηanda-kun: Υποτίθεται prequel του Barakamon, αλλά δεν είχα διάθεση να το δω, έτσι το παράτησα στα πρώτα επεισόδια. Επιφυλάσσομαι για το μέλλον.
Hinako Note: Ασέξουαλ σχολική ζωή σε χαλαρούς ρυθμούς που όλα είναι τέλεια, με μερέντα και προδέρμ. Διαρκεί στο fast forward όσο χρειάζεται να πας από Αθήνα - Θεσσαλονίκη με ΚΤΕΛ. Αν είσαι σε διάθεση "βλέπω για να βλέπω γιατί αλλιώς θα κοιμηθώ και βαριέμαι", παρακολουθείτε ευχάριστα.
Keijo!!!!!!!: Ιαπωνία the Great. Κάψιμο για οτάκου. Όταν το fanservice γίνεται σειρά. κλπ κλπ κλπ.
Koro-sensei Quest!: Για τους fans του Assassination Classroom που είναι και online gamers. Αρκετά έξυπνο αλλα εξειδικευμένο χιούμορ. Δεν είναι για όλους. Αν και δεν είμαι gamer, γέλασα αρκετά σε κάποια σημεία.
ReZero kara Hajimeru Isekai Seikatsu: Σε λίγο τα anime θα έχουν δομή απο βιντεοπαιχνίδια όπως πάει. Χρυσή μετριότητα, βλέπετε ευχάριστα, αλλά μέχρι εκεί. Επειδή δεν ήταν school life, το είδα κάπως εύκολα σε σχέση με τα υπόλοιπα.
Mahou Shoujo Nante Mou Ii Desukara: ΟΚ, αυτό είναι 12 επεισόδια απο 3.5 λεπτά. Το επέλεξα τυχαία πηγαίνοντας κάπου που έπρεπε να καλύψω μια ώρα αναμονής. Αδιάφορο, παιδικό, έχει και δεύτερη σεζόν που δεν ξέρω αν θα την δω και ποτέ. 
Urara Meirochou: Πλακατζίδικο, μικρό, ευχάριστο. Ανάλαφρο θέμα τελείως, δεν κερδίζεις κάτι αν το δεις, πέρα από στιγμές γέλιου.
Aho Girl (currently ongoing): Ή θα σου αρέσει, ή όχι. Εμένα μου αρέσει και γελάω πολύ. Ίσως περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε, κυρίως στα πρώτα 3 επεισόδια. Τα επεισόδια είναι 10άλεπτα και περιγράφουν την σχολική καθημερινή ζωή μιας συνειδητοποιημένης πανηλίθιας, του σοβαροφανούς παιδικού φίλου της και συμμαθητή της και 2-3 άλλων ατόμων γενικότερα. Slapstick χιούμορ  

Εχω δει και άλλα, αλλά δεν τα θυμάμαι τώρα. Γενικά το καλοκαίρι, τα περισσότερα σύγχρονα anime που είδα δεν θα μου μείνουν, ενώ δεν μπορώ να πω ότι άντλησα και υλικό για τα πάρτυ μου. 
 



#5631 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 September 2017 - 19:57

Φτάσαμε σε σημείο που τα βιντεοπαιχνίδια έχουν ξεπεράσει σε πλοκή και παρουσίαση τηλεοπτικές σειρές.

Παίζοντας Princess Maker 5 δεν έχω ανάγκη πλέον να δω κανένα νέο anime.

 

Εχει όλο το πακέτο.



#5632 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 10 September 2017 - 19:18

One punch man. Καλά γιατί δεν το είδα νωρίτερα; Ειδικά η αντίθεση της δύναμης αλλά και απλότητας του Saitama με των υπόλοιπών είναι το Selling point. Ακόμη σου περνά ξεκάθαρα το μύνημα "Κάντο γιατί το θες όχι για την δόξα ή τα πλούτη."

 

Ακόμη η απλή αλλά γεμμάτη έννοια catchphrase "If the Heroes run and hide, who will stay and fight?" ήταν Money in the bank.

Ακόμη και η φράση: "Let me make one thing clear! I'm not working as a hero because I want you morons to admire me! I do it 'cause I want to!" εκφέρει άκρως διδακτικά μυνήματα.



#5633 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 10 September 2017 - 20:27

Yuup! Εκτός απο το γεγονός οτι ειναι απλά ενα καμμένο και απίστευτα αστείο ανιμε, σου περνάει και πολλά ωραια μηνύματα. Το Μανγκα κανει ακομα καλυτερη δουλειά σε αυτο και σου συνιστώ να το διαβάσεις!

Ενα ακόμη πολυ ωραίο ανιμε ειναι το mob psycho 100 απο τον ιδιο δημιουργό, ONE. Δες το και αυτο, ειναι πολυ πιο ωραίο, imo.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#5634 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 11 September 2017 - 21:58

Yuup! Εκτός απο το γεγονός οτι ειναι απλά ενα καμμένο και απίστευτα αστείο ανιμε, σου περνάει και πολλά ωραια μηνύματα. Το Μανγκα κανει ακομα καλυτερη δουλειά σε αυτο και σου συνιστώ να το διαβάσεις!

Ενα ακόμη πολυ ωραίο ανιμε ειναι το mob psycho 100 απο τον ιδιο δημιουργό, ONE. Δες το και αυτο, ειναι πολυ πιο ωραίο, imo.

Ανυπομονώ s2 δεν περιμένω.



#5635 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 13 September 2017 - 01:04

ειδα το eromanga sensei... οχι... απλα οχι... τιποτα το ιδιαιτερο σαν anime, απλα γνωστο harem anime με incest μεσα... ναι ακομα κι αν η αδερφη του ειναι ετεροθαλλης...

σνιφφ...



#5636 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 13 September 2017 - 01:37

Εμένα με αρεσε, ειδικά επειδη ειναι incest. Και βασικά επειδη υπάρχει η Yamada-sensei. Truly, my Eromanga sensei waifu.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#5637 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 13 September 2017 - 01:48

O λόγος που το χω ρίξει στα ντοράμα ψάχνοντας ελπίδες είναι κάτι τέτοια άνιμε. It was fun the first time...but...butt! Ψώφος στα weeabs που γίνονται mangaka.

 

Εγώ το ξανάριξα στις παλιατζούρες ξαναβλέποντας Judo yawara-chan  που το χα αφίσει στα μίσα πριν κάποια χρόνια, πολύ ωραίο άνιμέ.

Επίσης ξανάπιασα και την Nadia of blue water, κρίμα που δεν πολυβγαίνουν άνιμε με τέτοια θεματική ή και στυλ σήμερα...και μάλλον είναι η εποχή που ξεθάβω τα on-hold μου στην λίστα.

 

Συνεχίζω και boku no hero βέβαια...


Edited by GhostPrince, 13 September 2017 - 01:51.

フカフカ

#5638 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 16 September 2017 - 08:37

Μιλάμε έχω χάσει κάθε επαφή....

 

Χαμπάρι δεν είχα για τη σειρά Flip Flappers μέσα στο χάος των σειρών

 

Kάτι μεταξύ  Abenobashi, Madoka, έργων του Ikehara & Alice in Wonderland

 

Αν είναι έτσι και άλλες καινούργιες σειρές τις βλέπω ευχαρίστως.



#5639 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 17 September 2017 - 19:55

Εγώ είδα Hina-logi: From Luck to Logic και να πω ήταν καλό σχετικά στόρυ αλλά δεν ξέρω μου φάνηκε παράξενο στο animation όταν γίνετε έκρηξη από τις εκρήξεις των εφευρέσεων της Mahiro. Κατα τα άλλα τελικά αυτού του είδουε anime αρχίζουν να με τραβάνε.



#5640 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 24 September 2017 - 01:14

Επρεπε να δω τη σειρά Ping Pong εδώ και καιρό. Πολύ καλύτερη από ότι την περιμενα. Ισως απο τις καλύτερες καινούργιες σειρές που έχουν βγει και με σχέδιο που πλέον σπάνια βρίσκεις. Mε αγωνία περιμένω το νέο project του  σκηνοθέτη.

 

Καλούτσικo και πρωτότυπo το ΟVA Puppet Princess. Μακάρι να το κάναν σειρά ή ταινία με την ποιότητα της Ninja Scroll.