Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!


  • Please log in to reply
6130 replies to this topic

#5596 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 24 May 2017 - 06:21

πάντως η mospeada εχει καλύτερο τραγουδιστή/τραγουδίστρια ή ότι τέλος πάντων είναι.
Σκέφτομαι, που να τολμήσουν σήμερα να δείξουν χαρακτήρα σα τη Μιντ. Θα τους κλείναν μέσα.

#5597 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 26 May 2017 - 00:01

Άντρας είναι. Το 2011 έβγαλε και βίντεο για το OP!
www.youtube.com/watch?v=GQgqNio4Fs8

Γενικά το OST του Mospeada τα σπάει. Απόλυτη 80ίλα. To OP το έπαιζα κάποτε στα πάρτυ, τώρα που έρχονται μόνο νεότεροι, έχω χρόνια να το παίξω.



#5598 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 27 May 2017 - 21:31

ο άνθρωπος έχει στυλ!

και οι χαρακτήρες του Y.Amano επίσης.



#5599 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 30 May 2017 - 18:45

Πέρα από το Inuyasha βλέπω κι αυτό

 

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=11905

 

Από τα δύο πρώτα, δεν φαίνεται κάτι φοβερό αλλά νταξ δεν ελπίζω για βελτίωση με το loli tan! Το ξεκίνησα γιατί η πρωταγωνίστρια Tanya είναι στη λίστα του current best girl στο anidb.


rsrGbGx.gif

#5600 november27

november27

    Anime Newbie

  • Members
  • 35 posts

Posted 31 May 2017 - 10:52

Υποτίθεται, θα βγάλει 2η Season το 2018...

 

 

Released anime series Saga of Tanya the Evil / Youjo Senki season 2 scheduled, premiere of the new series will be held - April 2018.

Για να περάσει η ώρα δεν είναι άσχημη σειρά, αλλά 12 επεισόδια για την 1η Season ήταν λίγα( γι αυτή τη σειρά -κατα την γνώμη μου).



#5601 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 10 June 2017 - 10:10

Κάποτε υπήρξε μια περίοδος όπου προτιμούσα ήρεμα έργα με βαρείς διαλόγους. Τους τελευταίους μήνες αν δεν υπάρχει πιστολίδι, σπάθα ή και τα δύο σε κάθε επεισόδιο, δεν το βλέπω! Σκατά ελτιστής.

 

1. Shingeki no Kyoujin. Απαράδεκτα μικρό. τόσο η σεζόν συνολικά, όσο και ο καθαρός χρόνος κάθε επεισοδίου. Η προσοχή στράφηκε στο κόσμο και την εξερεύνηση του και μου άρεσε. Οι χαρακτήρες αποφασίζουν να μιλήσουν όταν το σενάριο το επιβάλλει και όχι σαν νοήμοντα όντα σε κάθε κατάσταση. Τουλάχιστον έχουμε αποκαλύψεις.

 

2. Re: Creators. Θέλω να φτιάξω thread μόνο και μόνο ώστε να παίξουμε το παιχνίδι ''βρες τον κλεμμένο άνιμε χαρακτήρα και από ποιον τίτλο πάρθηκε''. Σουρεάλ, με διάσπαρτες ιδέες από διάφορα παλαιότερα έργα, και ένα exposition τόσο κουραστικό και μονότονο που με έκανε να έχω άλλα παράθυρα ανοικτά παράλληλα. Και δεν ξέρω ιαπωνικά! Φέρεται με αξιοπρέπεια στους χαρακτήρες ωστόσο, και έκατσε να σκεφτεί δυο-τρεις λόγους που συμβαίνουν όλα αυτά.Οι μάχες υπόσχονται πολλά αλλά δεν σου δίνουν τίποτα.

 

3. Atom: the Beggining. Ωραίο κλίμα, με παιδική αισιοδοξία. Η αλλαγή στο σχέδιο είναι όμορφη για αλλαγή. Μετρώ κλισέ σε κάθε επεισόδιο με το τσουβάλι και μέχρι εκεί που έχω δει δεν έχει γίνει και κάτι τρόμερο. Το όνομα πουλάει πολύ όμως.

 

4. Boku no Hero Academia 2nd Season. Το βλέπω για τις μάχες. Υπερβολικές μεν, χορταστικές δε. Είναι και το κλίμα του ανταγωνισμού συνεχές, καταπίνεται το επεισόδιο εύκολα. Μου αρέσει ιδιαίτερα το ευπροσάρμοστο σχέδιο και οι χορογραφίες στην δράση. Μου θυμίζουν Kill la Kill.

 

5. EroManga-sensei. Τι θα έβλεπα που να μην έχει δράση? Προφανώς κάτι σκουπιδένιο. Το oreimo μοιάζει καλό σόου μπροστά του.

 

Επίσης είδα Shigurui. Πρώτη φορά ένιωσα τόσο στο πετσί μου το να μην έχει ολοκληρωθεί ένα μάνγκα όταν δημιουργείται το άνιμε, και εντέλει να μένεις με μια ανολοκλήρωτη ιστορία. Να ένα έργο με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες πρωταγωνιστών. Επίσης, παράδειγμα προς μίμηση ο τρόπος που σε εισήγαγε στην ιστορία με το in media res. Η παραστατική βία για την οποία θυμίζεται ήταν αναπόσπαστο κομμάτι σε ορισμένες σκηνές, όπου η γραφικότητα βοήθησε πολύ στο να σου περάσει το μύνημα, εντελώς αχρείαστη σε άλλες. Αυτό που έκανε πάντοτε σώστα ήταν οι 1v1 ή 1v4+ μάχες. Ρεαλιστικές χορογραφίες, ή έστω πιστευτές με ελάφρυνση της αμφισβήτησης σου, ακολουθώντας την αρχή του ότι ένα μαχαίρωμα φτάνει ώστε να σκοτώσει ή να αφήσει σοβάρα παράλυτο έναν άνθρωπο. 

Το συνιστώ σε όποιον ψήνεται να δει μια κλασική σαμουράι ιστορία. Απλώς να ξέρει πως η σειρά καλύπτει μόνο το 1/3 του μάνγκα....


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#5602 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 10 June 2017 - 10:28

Boku no hero έχουμε θέμα? Αν δεν , ντροπή μας απλα XD

Πάλυ καλα που βγηκε κιαυτό γενικα, ίσως απ'τα καλύτερα μπάτορου σόνεν του τελευταίου διαστήματος. Απολαυστικό σε κάθε επεισόδιο κι ιδιαίτεροι χαρακτήρες γενικά.

 

Πέρα απ'το atom και shingeki no bahamut που ναι οι λατρείες της σεζόν, ξεκίνησα και το καινούριο yugioh (Vrains) εντομεταξύ. Δεν ξέρω πόσα χρόνια είχα να αποκτήσω επαφή με το συγκεκριμένο fransize , αλλά σίγουρα πάνε πολλά. Γενικά δεν περίμενα τέτοια δραματική αλλαγή κι εξέλιξη, αλλά παρόλα αυτά φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το όλο κονσεπτ και πιο σκοτεινό και τεχνολογικό με παράλληλα virtual realities και λοιπά. Τον τρόπο που παίζουνε τις "κάρτες"  φαίνεται να το έχουν πάει σε άλλη διάσταση επίσης και άλλη προσέγγιση τελείως (αν και λογικό μιας κιέχουν αλλάξει κιοι κανόνες του παιχνιδιού αρκετά).


フカフカ

#5603 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 posts

Posted 10 June 2017 - 11:08

Οι κανόνες στο παιχνίδι δεν έχουν αλλάξει και πάρα πολύ από το battle city.
Η μόνη αλλαγή είναι ότι πλέον δεν μπορείς να έχεις extra deck monsters στα κανονικά monster zones. Υπάρχει δηλαδή ένα ξεχωριστό zone μόνο για extra deck monsters. Αλλά -επειδή πάντα υπάρχει ένα αλλά- εάν έχεις ένα από τα καινούρια link monsters στο extra deck zone όλα τα linked zones(εκεί δηλαδή που δείχνουν τα link markers[βελάκια]) γίνονται extra deck monster zones.


Anyway, αυτό το duel που βλέπεις τώρα μέχρι το επεισόδιο 5 είναι speed duel και έχει δανειστεί τους κανόνες από το Duel Links application για τα mobile devices. Αυτό έχει μόνο 3 zones, 20 κάρτες στο deck και skills όπως στο Hearthstone.

Το master duel, το οποίο είναι αυτό που παίζει ο κόσμος στο TCG και OCG και δεν έχει εμφανιστεί στην σειρά ακόμα, είναι σχεδόν ίδιο με το παλιό από την δεύτερη σεζόν με τους Αιγύπτιους θεούς, τον Μαρικ κτλ.

Όσο για την σειρά σαν σειρά δεν είναι και κάτι υπερβολικά ενδιαφέρον. Έχουν πάρει το Proxy battle concept και το έχουν προχωρήσει αρκετά όμως σε σχέση με παλαιότερα. Δηλαδή, οι κάρτες παίζουν κανονικά ξύλο ανάλογα την περισταση. Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο κάνανε και καλά wrestling. Δεν ξέρω πως να νιώσω επειδή αν και ήταν δραματικό ξέραμε από την αρχή ότι η κάρτα του πρωταγωνιστή μπορεί να κάνει 3 επιθέσεις και ο αντίπαλος είχε μόνο 2 linked monsters οπότε...

Anyway, ranting aside. Από την στιγμή που εξήγησαν τα effects των καρτών ξέραμε πιος θα χάσει και δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να πάρει 5 λεπτά να χάσει ο αντίπαλος και να υπάρξει και μια φάση " ενεργοποιώ το effect μου. Wat, Δεν μπορώ? Imposibruuu!".


Εγώ τώρα βλέπω και cardgame Madoka Magica, πέρα από το Bahamut, HeroAca και Granblue.
Επίσης το Granblue είναι καλύτερο fantasy anime από το Bahamut, fuk you, fait me.(από την ίδια εταιρία βέβαια οπότε Cygames winning)

Watch card game Madoka Magica, watch Wixoss with me plebs, it's decent.

#5604 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 10 June 2017 - 14:43

Watch card game Madoka Magica, watch Wixoss with me plebs, it's decent.

Έχω δει τις δύο πρώτες σεζόν και σήμερα έμαθα πως υπάρχει τρίτη, οπότε και θα την δω στην συνέχεια. Η πρώτη σεζόν είναι πολύ ποιοτική και μου άρεσε ιδιαίτερα. Δεν περίμενα να προκύψει τόσο διαμαντάκι, όμως έπιασε μια ιντριγκαδόρικη θεματολογία τα τελευταία χρόνια και της έδωσε νέα χαρατηριστικά που έφταναν να της προσφέρουν νέα πνοή. Τα επεισόδια που γίνεται η αποκάλυψη στην τύπισσα με το κόκκινο deck για το twist του παιχνίδιου, ήταν τα αγαπημένα μου.

 

Δυστυχώς η δεύτερη σεζόν με απογοήτευσε. Η κακιά αποδείχτηκε μνησίκακη εκδοχή της Kyoubey, η ατμόσφαιρα κατέληξε σε μελόδραμα, οι χαρακτήρες των κοριτσιών άλλαζαν συνεχώς, και η ολοκλήρωση μόνο που δεν το φώναξαν πως ήρθε με την δύναμη της αγάπης.

 

Ώραια εργάκι πάντως με πραγματικά καλογραμμένο στο μεγαλύτερο κομμάτι του σενάριο.


Edited by TheGunsmasha, 10 June 2017 - 14:43.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#5605 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 posts

Posted 10 June 2017 - 14:54

Άχααα, δεν εχω τελειώσει ακόμα τη Δεύτερη σεζόν αλλά όντως νιώθω ότι έχει αρχίσει να με κουράζει λιγουλάκι. Οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον το build up και το reveal για το πως δουλεύει το παιχνίδι. Δηλαδή στην πρώτη σεζόν ένιωθα ότι πάει κάπου το πράμα, τώρα δεν μπορώ να καταλάβω που το πάει και δεν ξέρω κιόλας αν θα με ικανοποιήσει ο τελικός προορισμός του story.

Τα σχόλια για τους χαρακτήρες είναι on point αλλά θα δω πως θα εξελιχθεί γιατί είμαι ακόμα στο 6. Για τώρα κλαίμε την Tama και προσπαθούμε να κάνουμε την Ruuko να κάνει batoru.

#5606 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 June 2017 - 14:24

Τότε έλεγα,άσε τι να τα δω,υπάρχουν και καλύτερα.Έτσι όμως πως ήρθαν τα πράματα επιβάλλεται να τα δω.


Στο καπάκι:

Argento Soma

Δεν είναι κλώνος του Εvangelion,απλά είναι καλύτερή της,πιο συμμαζεμένη και προσγειωμένη, με πιο ώριμους χαρακτήρες και σεβασμό στους νεκρούς.Ούτε ένας βιαίος θάνατος με αίματα.

Gasaraki

Επιτέλους,σειρά με ώριμο διάλογο για τα γούστα μου,χωρίς ταυτόχρονα να υστερεί σε καλλιτεχνική, τεχνική (απίστευτα mecha) και μουσική αρτιότητα. Πολιτική και διπλωματία στο προσκήνιο επίσης. Το δεύτερο μισό με την ιστορική αναδρομή μου άρεσε το ίδιο με το πρώτο. Το τέλος λίγο αναπάντεχο,αλλά έτσι και αλλιώς στα όρια της μεταφυσικής κινείται η σειρά.

Flag

Μπορεί να ξένισε κόσμο,αλλά τέτοιες σειρές είναι μοναδικές.Παρά τα mecha δεν υστερεί σε ρεαλισμό και επικαιρότητα. Η σκηνοθετική προσέγγιση με μιξάζ κλιπ από κάμερες και φωτογραφικό υλικό δεν γίνεται βαρετή και συνηθίζεται γρήγορα. Και εδώ αποφεύγουν τη βία και τους σκοτωμούς, προς τιμήν τους.

Ά είδα και το Χρυσό Πουλί σε blueray. Η ποιότητα VHS στα Ελληνικά δεν βλέποταν.Τί είδαν τα μάτια μου. Επιρροές από Τζακ και Φασολιά, το γαλλικό Βασιλιάς και το Πουλί και άλλα σε μια οπτική πανδαισία από μια εποχή για παιδικά που όμοια της δεν θα ξαναυπάρξει.

Επίσης είδα Shigurui. Πρώτη φορά ένιωσα τόσο στο πετσί μου το να μην έχει ολοκληρωθεί ένα μάνγκα όταν δημιουργείται το άνιμε, και εντέλει να μένεις με μια ανολοκλήρωτη ιστορία. Να ένα έργο με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες πρωταγωνιστών. Επίσης, παράδειγμα προς μίμηση ο τρόπος που σε εισήγαγε στην ιστορία με το in media res. Η παραστατική βία για την οποία θυμίζεται ήταν αναπόσπαστο κομμάτι σε ορισμένες σκηνές, όπου η γραφικότητα βοήθησε πολύ στο να σου περάσει το μύνημα, εντελώς αχρείαστη σε άλλες. Αυτό που έκανε πάντοτε σώστα ήταν οι 1v1 ή 1v4+ μάχες. Ρεαλιστικές χορογραφίες, ή έστω πιστευτές με ελάφρυνση της αμφισβήτησης σου, ακολουθώντας την αρχή του ότι ένα μαχαίρωμα φτάνει ώστε να σκοτώσει ή να αφήσει σοβάρα παράλυτο έναν άνθρωπο. 
Το συνιστώ σε όποιον ψήνεται να δει μια κλασική σαμουράι ιστορία. Απλώς να ξέρει πως η σειρά καλύπτει μόνο το 1/3 του μάνγκα....


Μην έχοντας δει τη σειρά και έχοντας διαβάσει το μάνγκα, η προγενέστερη σειρά Νazca, των ίδιων παραγωγών, έχει χαρακτήρες φτυστούς με της Shigurui!

#5607 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 June 2017 - 14:24

Τότε έλεγα,άσε τι να τα δω,υπάρχουν και καλύτερα.Έτσι όμως πως ήρθαν τα πράματα επιβάλλεται να τα δω.


Στο καπάκι:

Argento Soma

Δεν είναι κλώνος του Εvangelion,απλά είναι καλύτερή της,πιο συμμαζεμένη και προσγειωμένη, με πιο ώριμους χαρακτήρες και σεβασμό στους νεκρούς.Ούτε ένας βιαίος θάνατος με αίματα.

Gasaraki

Επιτέλους,σειρά με ώριμο διάλογο για τα γούστα μου,χωρίς ταυτόχρονα να υστερεί σε καλλιτεχνική, τεχνική (απίστευτα mecha) και μουσική αρτιότητα. Πολιτική και διπλωματία στο προσκήνιο επίσης. Το δεύτερο μισό με την ιστορική αναδρομή μου άρεσε το ίδιο με το πρώτο. Το τέλος λίγο αναπάντεχο,αλλά έτσι και αλλιώς στα όρια της μεταφυσικής κινείται η σειρά.

Flag

Μπορεί να ξένισε κόσμο,αλλά τέτοιες σειρές είναι μοναδικές.Παρά τα mecha δεν υστερεί σε ρεαλισμό και επικαιρότητα. Η σκηνοθετική προσέγγιση με μιξάζ κλιπ από κάμερες και φωτογραφικό υλικό δεν γίνεται βαρετή και συνηθίζεται γρήγορα. Και εδώ αποφεύγουν τη βία και τους σκοτωμούς, προς τιμήν τους.

Ά είδα και το Χρυσό Πουλί σε blueray. Η ποιότητα VHS στα Ελληνικά δεν βλέποταν.Τί είδαν τα μάτια μου. Επιρροές από Τζακ και Φασολιά, το γαλλικό Βασιλιάς και το Πουλί και άλλα σε μια οπτική πανδαισία από μια εποχή για παιδικά που όμοια της δεν θα ξαναυπάρξει.

Επίσης είδα Shigurui. Πρώτη φορά ένιωσα τόσο στο πετσί μου το να μην έχει ολοκληρωθεί ένα μάνγκα όταν δημιουργείται το άνιμε, και εντέλει να μένεις με μια ανολοκλήρωτη ιστορία. Να ένα έργο με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες πρωταγωνιστών. Επίσης, παράδειγμα προς μίμηση ο τρόπος που σε εισήγαγε στην ιστορία με το in media res. Η παραστατική βία για την οποία θυμίζεται ήταν αναπόσπαστο κομμάτι σε ορισμένες σκηνές, όπου η γραφικότητα βοήθησε πολύ στο να σου περάσει το μύνημα, εντελώς αχρείαστη σε άλλες. Αυτό που έκανε πάντοτε σώστα ήταν οι 1v1 ή 1v4+ μάχες. Ρεαλιστικές χορογραφίες, ή έστω πιστευτές με ελάφρυνση της αμφισβήτησης σου, ακολουθώντας την αρχή του ότι ένα μαχαίρωμα φτάνει ώστε να σκοτώσει ή να αφήσει σοβάρα παράλυτο έναν άνθρωπο. 
Το συνιστώ σε όποιον ψήνεται να δει μια κλασική σαμουράι ιστορία. Απλώς να ξέρει πως η σειρά καλύπτει μόνο το 1/3 του μάνγκα....


Μην έχοντας δει τη σειρά και έχοντας διαβάσει το μάνγκα, η προγενέστερη σειρά Νazca, των ίδιων παραγωγών, έχει χαρακτήρες φτυστούς με της Shigurui!

#5608 G3n3raL86

G3n3raL86

    Starting...

  • Members
  • 14 posts

Posted 11 June 2017 - 19:40

Γενικα τα τελευταια 2 χρονια εχω δει τα εξης:

Assassination Classroom

Μονο την 1η σαιζον, καλουτσικο, αλλα τα πραγματα εξελιχθηκαν υπερβολικα αργα με τον korosensei. Αν δεν υπηρχαν οι Karma και Richou θα βαραγα ενεσεις. Πρεπει να δω και τη 2η σαιζον σε καποια φαση.

Cross Ange

Κορυφη. Ετσι απλα. Δεσιμο με τις χαρακτηρες και πολυ καλο mind-blowing σεναριο.

Danganronpa 3 - The End of Hope's Peek Academy (Future Arc and Despair Arc)

Παρατηρω οτι η Spike Chunsoft εχει θεμα με τον αριθμο 3: Τοσο το Zero Escape 3, οσο και το Future Arc που κλεινει την παλια πλεον σειρα των DR ηταν χαλια μαυρα. Με ανταμειψε παντως το Despair Arc, μιας και εξηγει πως ξεκινησαν ολα.

Hitsugi no Chaika

Chaika. Best girl. Grateful:) Ενα anime που επρεπε να δω γενικα.

Hyperdimension Neptunia: the Animation

Οντας μεγαλος φαν του συμπαντος του Neptunia, το anime ηταν ενα ικανοποιητικο love letter. Μια καλη σουμα των 3 πρωτων παιχνιδιων στην ουσια.

Kiniro Mosaic

Καλο slice of life, αλλα μεχρι εκει για εμενα τουλαχιστον.

Tantei Opera Milky Holmes

Μακραν η καλυτερη κωμωδια που εχω δει. Η 2η σαιζον ομως καπου το εχασε και εχω ηδη να δω τις επομενες δυο. Οπως και να εχει, Kokoro-chan FTW.



#5609 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 12 June 2017 - 12:35

Όχι Currently αλλά από αυτά που είδα τελευταία:

 

Kobayashi-san no Maid Dragon. Έβλεπα που το εκθείαζαν εδώ κι εκεί για την κωμωδία οπότε κράτησα από την αρχή μικρό καλάθι και όπως το περίμενα δεν με κέρδισε και πάρα πολύ. Μου άρεσε το πρωταγωνιστικό trio και η αλληλεπίδρασή τους και είχε μερικά καλά σκετσάκια με χιούμορ αλλά δεν μπορώ ούτε να πω ότι γέλασα αρκετά και στο δεύτερο μισό ότι αστείο είχε να κάνει με τη Lucua εντελώς ανέμπνευστο και κουραστικό, να μην πω και creepy. Στο τέλος δεν κατάλαβα γιατί δεν έγινε confirmed η σχέση της Κομπαγιασι με την Τόρου, θέλω να πω ήταν το καλύτερο κομμάτι της σειράς.

 

Hai to Genshou no Grimgar. Είχα δει τους μισούς να το θάβουν και τους άλλους μισούν να το επαινούν, τελικά για εμένα ήταν κάπου στη μέση. Μου άρεσε πώς άρχισαν από το μηδέν και κάποια θέματα που έθιξε αλλά από εκεί και πέρα είχε κενά που ίσως και να τα κάλυπταν αν συνέχιζε η ιστορία δεν ξέρω και τα κομμάτια που ξαφνικά πετούσαν, ούτε καν να δείξουν την εκπαίδευση όταν σε άλλα θέματα προσπαθούσαν να δείξουν ρεαλισμό, τις νέες δυνάμεις ήταν κάπως γελοία. Το είδα με σχετική άνεση μέχρι κάπου εκεί στο 7-8 μετά έπεσα λίγο. Το κακό ήταν πώς ουσιαστικά έδειξε μόνο την αρχή της ιστορίας οπότε ήταν σαν να μην είδες σχεδόν τίποτα όταν τελείωσε.

 

Αποφάσισα να δω και τα OVA του Imawa no Kuni no Alice, ήταν οκ, άνετα θα την έβλεπα μονοκοπανιά αν ήταν σειρά, μου θύμισε ότι μου έλειψαν τα survival και όλο το over-the-top που περιέχουν και ότι μάλλον πρέπει να ξαναπιάσω και το manga που το είχα παρατήσει.

 

Θέλοντας να δω το Patlabor Reboot συνειδητοποίησα ότι για κάποιον λόγο δεν είχα δει τις δύο τελευταίες ταινίες της σειράς, WXII ξέφυγε λίγο και θα μπορούσε ίσως να σταθεί και εκτός franchise μου άρεσαν και οι δύο. Βλέποντας το Reboot στη συνέχεια, μπορώ να πω ότι 5' δεν ήταν αρκετά. Ναι ήταν λίγο πιο shiny από το παλιό και το σχέδιο κάτι ενδιάμεσο σε παλιό και καινούργιο δεν μου έκατσε αμέσως καλά το μάτι αλλά μέσα σε 5' μου θύμισε γιατί μου άρεσε το TV και τα OVA περισσότερο από τις ταινίες. Αν έβγαινε καινούργια σειρά με το στυλ του Reboot θα την έβλεπα, κι ας έχει καινούργιους χαρακτήρες μέσα, όσο κι λάτρευα τους παλιούς.

 

Είδα και το Mitsuami no Kamisama αμέσως αφού διάβασα το manga. Για μισάωρη ταινία ήταν οκ, έκοψαν και έραψαν μερικά πραγματάκια χωρίς να αλλάξει δραματικά το αποτέλεσμα παρά τα αλλαγμένα γεγονότα. Σκηνοθετικά ήταν οκ πάντως.


ySss0UF.jpg


#5610 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 June 2017 - 07:26

καλούτσικες οι σειρές Yami Shibai και μισ άλλη παρόμοια από το ίδιο στούντιο στο CR. Αυτό το λιτό ανιματιον/live action κάνει τον τρόμο μοναδικό.
Και επειδή ούτε 5 λεπτά δεν κρατάν, δεν ξέρεις τι θα συμβεί.

Είδα και την Ghost Stories. Μοναδικό το αμερικάνικο dub. Κάναν τη σειρά South Park και ακόμα καλύτερη μιας και βλέπουμε κανονικό ανιματιον. Ξεκαρδιστική. Αν και απορώ γιατί κρατήσαν τα ιαπωνικά ονοματα και τοποθεσίες.

 

 

Eureka Seven: έπος! Δεν θα ξαναβγεί καινούργια σειρά σαν και αυτή για πολλά χρόνια με τέτοια ποιότητα. 50 επεισόδια κιόλας

 

 Xamd:Lost Memories:    μοίαζει με την πρώτη σε κάποια σημεία με πολύ καλό ανιμάτιον. Δυστηχώς υστερεί αρκετά για να χαρακτηριστεί αριστούργημα αλλά στο ανιματιον παίρνει 10. Σε όλα τα υπόλοιπα, απλά καλή.

 

Zegapain: Σειρά που αδικήθηκε όταν προβλήθηκε λόγω του αργού ρυθμού. Πάντως αν την δείτε τώρα σίγουρα συγκαταλέγεται στις καλύτερες μοντέρνες scifi, mecha σειρές.

 

Blue Gender: Πολύ καλή σειρά και αυτή. Σκοτεινή και με βία αλλά πάντα υπάρχει δόση αισιοδοξίας στο τέλος. 

 

Southern Cross: με αυτή ολοκλήρωσα τη Ρόμποτεκ στα Ιαπωνικά. Αν και θεωρείται υποδεέστερη των δύο άλλων, ωστόσο από μόνη της είναι αρκετά καλή. Κρίμα που τελειώνει τόσο απότομα πάντως.

 

Samurai Flamenco: Από τις τελευταίες κλασσικές σειρές. Παρά την ξαφνική αλλάγή στην αρχή, ωστόσο δεν αλλάζει τη θεματολογία της. Μια ωδή στους σουπερ ήρωες από κάθε άποψη.

 

Να πω την αλήθεια έπρεπε να τα είχα δει τότε αλλά αφού βγήκαν σε Blue Ray, μικρό το κακό. Νιώθω σα να πήγα πίσω στο χρόνο όταν τότε βγαίναν τόσο ωραίες σειρές.

 

Αρκετά καλή και η σειρά Little Witch Academia, για τα σημερινά δεδομένα. Τα τελευταία επεισόδια είναι σε άλλο επίπεδο.

Αν και κάτι μου λέει πως η σειρά είναι το δεύτερο μέρος του ακυρωμένου sequel της Princess Yucie.

Κάποιες ομοιότητες δεν παιρνάν απαρατήρητες