Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6139 replies to this topic

#5311 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 June 2014 - 18:24

ειδα την ταινια Welcome to the Space Show

ταινια sci-fi για ολη την οικογενεια. αλλα κρατα 136 λεπτα! αρκετα φιλοδοξο, δυστηχως ομως αυτη η μεγαλη διαρκεια ειναι που την κανει πολυ επιφανειακη και λιγο βαρετη. την σωζουν το πολυ καλο animation που ανταγωνιζεται επαξια αυτο των Ghibili.

εχει και τη δικια του ιδιαιτεροτητα. διαβασα οτι ειναι λιγο πιο Moe για τα γουστα καποιων αλλα για μενα αυτο ειναι το λιγοτερο σημαντικο προβλημα.

το οτι βαλαν 10 χρονα (τοτε) παιδια για τις φωνες των χαρακτηρων ισως επαιξε καποιο ρολο. τους ελειπε η ζωντανια και το αισθημα σε αρκετα σημεια. συν τη μεγαλη διαρκεια που τους κανει πολυ επιφανειακους και τους ξεχνας σχεδον αμεσως, μην πω και κατα τη διαρκεια της ταινιας.

ισως βλεπεται καλυτερα μεταγλωττισμενη. προοριζεται για εξαγωγη ετσι και αλλιως. Η πρεμιερα της εγινε στη Γερμανια και οχι στην Ιαπωνια.

απο τις καλες ταινιες του 2010 παντως. σε  καποια σημεια θυμιζει  Superflat Monogram, αλλα δυστηχως κραταν ελαχιστα

#5312 AliceInWonderland

AliceInWonderland

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 11 June 2014 - 16:26

Είχα αρχίσει να βλέπω Sword Art Online, το οποίο ξεκίνησε αρκετά καλά αλλά το παράτησα στο επεισόδιο 19. Μετά από κάποιο σημείο κουράζει και δεν έβρισκα νόημα :redcard2:

Spoiler:

tumblr_lezurwMgSo1qaiz7oo1_500.gif

#5313 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 12 June 2014 - 11:58

Τελείωσα το Arslan Senki. Πολύ όμορφο οπτικά, σκούρα χρώματα, όμορφη σκηνοθεσία και ωραία μουσική, πολύ όμορφο σχεδιασμό χαρακτήρων. Ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα τους ηθοποιούς, είχαν πιο ώριμες, ζεστές φωνές και συμπάθησα αρκετούς χαρακτήες. Η ιστορία από την άλλη ενώ είχε πολύ καλές προοπτικές παρά τις κάποιες υπερβολές, δυστυχώς δεν είχε χρόνο, ένιωθα ότι ενδιάμεσα στα ova προσπερνούσαν κομμάτια και στην ουσία η μεταφορά της ιστορίας έληξε εκεί που άρχιζε το καλύτερο κομμάτι. 

Αναρωτιέμαι αν αξίζει να δοκιμάσω το manga adaptation της Arakawa παρά τη μηδενική πρωτοτυπία στο σχέδιο των χαρακτήρων.

ySss0UF.jpg

#5314 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 16 June 2014 - 13:06

ευτυχως που ανεβηκαν τα υπολοιπα επεισοδια  του παλιου Casshen.

ετσι θα δω τη σειρα ολοκληρη.

για την εποχη της αλλα ακομα και τωρα ειναι παρα πολυ καλη σειρα.

αν αρκετοι βλεπαν πρωτα αυτη και μετα τη Sins, η δευτερη θα τα πηγαινε πολυ χειροτερα.

#5315 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 17 June 2014 - 19:17

Δεν βλέπω να έχουμε thread και με έχει φάει η περιέργεια (well, υπερβολή μιας και θα μπορούσα απλά να το δω αν με έκαιγε τόσο αλλά δεν το λέμε αυτό) . Τι παίζει με το No Game No Life και τις βαθμολογίες του; Είναι όντως καλό ή έχουμε το SAO της χρονιάς; Τσέκαρα μερικές σελίδες πίσω βρήκα μόνο μια αναφορά σε instant drop γι'αυτό οπότε καταλήγω προς το δεύτερο.

#5316 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 17 June 2014 - 20:12

Δεν βλέπω να έχουμε thread και με έχει φάει η περιέργεια (well, υπερβολή μιας και θα μπορούσα απλά να το δω αν με έκαιγε τόσο αλλά δεν το λέμε αυτό) . Τι παίζει με το No Game No Life και τις βαθμολογίες του; Είναι όντως καλό ή έχουμε το SAO της χρονιάς; Τσέκαρα μερικές σελίδες πίσω βρήκα μόνο μια αναφορά σε instant drop γι'αυτό οπότε καταλήγω προς το δεύτερο.

Worse than SAO, imo. Πήρε τα χειρότερα στοιχεία από το SAO και το Sakurasou, και βγήκε αυτή η σούπα.

Dropped από το 2ο επεισόδιο.

Edited by Erebos, 17 June 2014 - 20:14.

Posted Image
Posted Image

#5317 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 17 June 2014 - 20:37

Το πρώτο επεισόδιο ήταν ωραίο,μετά μου τα χάλασε με το παιχνίσι του σκάκι αλλά μετά απο αυτό αποκτάει πάλι λιγό ενδιαφέρον αν και δεν θα το πρότεινα σε κανέναν...

#5318 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 17 June 2014 - 23:55

Γενικώς.Πάρε δυο αδέρφια με sister/brother complex και βάλε τον αδερφό και harem  leader.Έφτιαξες το o game no life.

Posted Image

#5319 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 22 June 2014 - 02:43

Τελείωσε το selector infected WIXOSS με πολλά αναπάντητα ερωτήματα και cliffhanger ending. Τον Οκτώβριο ξεκινάει το sequel, selector spread WIXOSS.

Σίγουρα δεν είναι ολοκληρωμένο όπως πχ ήταν το Madoka.

Αν σκοπεύει κανένας να το δει, ας το αναβάλει μέχρι να ξεκινήσει το sequel, μιας και το angst & suffering ταιριάζει περισσότερο στο φθινοπωρινό κλίμα.

Edited by Erebos, 22 June 2014 - 02:44.

Posted Image
Posted Image

#5320 Snape

Snape

The Brazilian

• Members
  • 64 posts
  • LocationΣτην Ταράτσα

Posted 22 June 2014 - 11:38

Εχθές ολοκλήρωσα την δεύτερη σεζόν του Mushishi. Πραγματικά θα μου λείψει απίστευτα αυτή η σειρά, ήταν το καλύτερο άνιμε με διαφορά αυτή την σεζόν. Ελπίζω να βγουν σύντομα και τα specials.

Τέλος και με το Kamigami no Asobi επίσης, το οποίο ήταν μια ευχάριστη σαπίλα για να κάψεις όσα εγκεφαλικά κύτταρα μπορούσες σε κάθε επεισόδιο. Θα μου λείψει ο Anubis γιατι πέρα απο το ηλιοκαμένο πετσί του μου άρεσε που τα έκανε όλα κώλο (αν και εμφανίστηκε 1 μονο φορά -κάνοντας κατι- σε μια σειρά 12 επεισοδιών).

Απο εχθές είχα ξεκινήσει να παρακολουθώ την σειρά Magic Knight Rayearth. Περίμενα περισσότερα πραγματα να πω την αλήθεια αλλα τελικά οι προσδοκίες μου διαψεύστηκαν. Είναι πάντως ευχαριστο.

Edited by Snape, 22 June 2014 - 11:46.

#5321 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 25 June 2014 - 00:53

Τελείωσε το selector infected WIXOSS με πολλά αναπάντητα ερωτήματα και cliffhanger ending. Τον Οκτώβριο ξεκινάει το sequel, selector spread WIXOSS.

Σίγουρα δεν είναι ολοκληρωμένο όπως πχ ήταν το Madoka.

Αν σκοπεύει κανένας να το δει, ας το αναβάλει μέχρι να ξεκινήσει το sequel, μιας και το angst & suffering ταιριάζει περισσότερο στο φθινοπωρινό κλίμα.

Hταν καλο τελικα αυτο? δεν το ειδα γιατι δεν με τρελανε η περιγραφη. Ειχε ενδιαφερον ή σε εκανε να βαριεσαι και να θες να το κανεις Drop από το 2ο επεισόδιο?

Ξεκινησα Pandora Hearts , Bersersk, Detective Conan, Casshen Sins, Aquarion EVOL, Nagi no Asukara, Isshukan Friends, Yami Shibai, Nobunaga the Fool, Marvelous Heroes DISK Wars Avengers, Letter Bee - Tegami Bachi kai συνεχιζω με ,Hunter x Hunter, Oreimo Fairy Tail και One Piece!!

Υ.Γ... Α! ξεχασα το Kokoro Connect! λιγακι περιεργο μου φαινεται μεχρι στιγμης, αλλα πολυ ενδιαφέρον. Το περιμενα πιο δραματικο απο αυτα που ακουγα . ειμαι στο 5ο επεισοδειο τωρα. 
BTW το Letter Bee - Tegami Bachi το ειχα ξεκινησει παλαιοτερα αλλα το αφησα στην ακρη γιατι ξεκινησα τα καινουρια anime

Eiναι πολλα εεε;; :oops:

Edited by giota83, 17 July 2014 - 12:28.

#5322 Erebos

Erebos

• Members
  • 1,855 posts

Posted 25 June 2014 - 03:46

Hταν καλο τελικα αυτο? δεν το ειδα γιατι δεν με τρελανε η περιγραφη. Ειχε ενδιαφερον ή σε εκανε να βαριεσαι και να θες να το κανεις Drop από το 2ο επεισόδιο?

Δεν είπα ότι είναι βαρετό. Είναι ενδιαφέρον αλλά μην περιμένεις απαντήσεις αν το δεις τώρα.

Posted Image
Posted Image

#5323 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 28 June 2014 - 15:33

Μετά την τολμηρή απόφαση να συνεχίσω όλα τα παρατημένα animu που έχω στα watching, έφτασε και η ώρα του hetalia: the beautiful world. Εντάξει, σε γενικές γραμμές το θυμόμουν λίγο, και ήξερα τι να περιμένω, αλλά το ending το είχα ξεχάσει τελείως. Από το "i came to make friends with you" μέχρι το ξεβιδωμένο χορό της Ιταλίας, με έπιασε ένα κύμα απελπισίας και γέλιου ταυτόχρονα. Όλοι οι υπόλοιποι χορεύουν σε νορμαλ ρυθμούς, δείχνοντας ότι έχουν κόκαλα, αλλά όόχι, η Ιταλία μπαίνει μπροστά με τις έξαλλες χορευτικές κινήσεις. XD

#ItalyForDancingWithTheStarsWinner2014

#5324 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 posts
  • LocationAthens

Posted 28 June 2014 - 17:06

ειδα την ταινια Welcome to the Space Show

ταινια sci-fi για ολη την οικογενεια. αλλα κρατα 136 λεπτα! αρκετα φιλοδοξο, δυστηχως ομως αυτη η μεγαλη διαρκεια ειναι που την κανει πολυ επιφανειακη και λιγο βαρετη. την σωζουν το πολυ καλο animation που ανταγωνιζεται επαξια αυτο των Ghibili.

εχει και τη δικια του ιδιαιτεροτητα. διαβασα οτι ειναι λιγο πιο Moe για τα γουστα καποιων αλλα για μενα αυτο ειναι το λιγοτερο σημαντικο προβλημα.

το οτι βαλαν 10 χρονα (τοτε) παιδια για τις φωνες των χαρακτηρων ισως επαιξε καποιο ρολο. τους ελειπε η ζωντανια και το αισθημα σε αρκετα σημεια. συν τη μεγαλη διαρκεια που τους κανει πολυ επιφανειακους και τους ξεχνας σχεδον αμεσως, μην πω και κατα τη διαρκεια της ταινιας.

ισως βλεπεται καλυτερα μεταγλωττισμενη. προοριζεται για εξαγωγη ετσι και αλλιως. Η πρεμιερα της εγινε στη Γερμανια και οχι στην Ιαπωνια.

απο τις καλες ταινιες του 2010 παντως. σε  καποια σημεια θυμιζει  Superflat Monogram, αλλα δυστηχως κραταν ελαχιστα

Μου άρεσε και μένα αρκετά (ιδιαίτερα το πρώτο μισό), αλλά ναι, κρατά πολύ βε παιδί μου..

Αν ήταν μισή ώρα μικρότερη θα ήταν πολύ καλύτερα..

Δεν ξέρω, αλλά ενώ σε live action ταινίες δεν έχω θέμα με τη διάρκεια, στα anime αρχίζω και κουράζομαι από ένα σημείο και μετά.

Και στη Μονονόκε κουράστηκα, και σ'εκείνο το Summer Days with Coo, και σ'ένα άλλο που δε θυμάμαι τον τίλο που ήταν σαν διαστημικός Πινόκιο..

Edited by filmmusic, 28 June 2014 - 17:08.

Παρακαλώ να είστε λίγο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ όταν μιλάτε με αγνώστους στο internet.

#5325 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 June 2014 - 22:43

Μου άρεσε και μένα αρκετά (ιδιαίτερα το πρώτο μισό), αλλά ναι, κρατά πολύ βε παιδί μου..

Αν ήταν μισή ώρα μικρότερη θα ήταν πολύ καλύτερα..

Δεν ξέρω, αλλά ενώ σε live action ταινίες δεν έχω θέμα με τη διάρκεια, στα anime αρχίζω και κουράζομαι από ένα σημείο και μετά.

Και στη Μονονόκε κουράστηκα, και σ'εκείνο το Summer Days with Coo, και σ'ένα άλλο που δε θυμάμαι τον τίλο που ήταν σαν διαστημικός Πινόκιο..

a tree of palme εννοεις; ναι, γινοταν κουραστικες καποιες ταινιες γιατι ουσιαστικα νιωθεις σα να βλεπεις ενωμενα επεισοδια τηλεοπτικης σειρας, παρα κινηματογραφικη ταινια

για αυτο κραταν και τοσο