Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6139 replies to this topic

#5296 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 30 March 2014 - 13:12

Βλέπω One Piece κ' Hunter x Hunter κάθε εβδομάδα.

Τελείωσα Kuroko και Hajime no Ippo αυτές οι σεζόν ήταν κατώτερες από τις προηγούμενες.

Βλέπω το JoJo το οποίο μου αρέσει πολύ αν και με χαλάει λίγο η υπερβολή που έχει.

Ξεκίνησα πρόσφατα Ashita no Joe και Space Brothers και είναι αρκετά καλά!

#5297 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 30 March 2014 - 14:54

Hajime no Ippo Rising πάει και αυτή η season και ελπίζω να βγάλουν και άλλη οσονούπω.

Λοιπόν:

Spoiler:

:angelr: Βαθμολογία 10/10. :angell:

#5298 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 05 April 2014 - 13:13

Ξεκίνησα το Avatar: The Legend of Korra και το τέλειωσα, την 1η τουλάχιστον σεζον. Κατέβασα και τη δεύτερα και κατέβασα και το Avatar: The Last Airbender. Το ξέρω ότι το έπιασα ανάποδα, αλλά μέχρι να βρώ άκρη, τι πήγαινε πρώτο και τι δεύτερο.. Τώρα βλέπω τη πρώτη σειρά με τον Ank ως Avatar και θα ξαναπιάσω αργότερα το άλλο.

Μέχρι τώρα μου αρέσει και βλέπω άνετα 4-5 επεισόδια μαζί!

Το Shiki είναι καλό; Νομίζω κάποια στιγμή το είχα ξεκινήσει, αλλά δε θυμάμαι γτ το σταμάτησα...

Edited by Aena, 05 April 2014 - 13:28.

30w46c0.jpg

#5299 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 11 April 2014 - 00:13

Γιατί Noitamina? ΓΙΑΤΙ;!

HorribleSubsRyuugajouNanananoMaizoukin-0

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#5300 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 11 April 2014 - 22:04

εγω ξαναειδα το Bush Baby απο τις σειρες WMT, στα Γερμανικα αυτη τη φορα, απο ιαπωνικο mux και με τα ιαπωνικα OP/ED.

oι φωνες ηταν πολυ καλυτερες ετσι, ακουγοταν σαν φυσιολογικοι ανθρωποι. στα Ιαπωνικα με χαλουσε καπως. τα αλλαξαν καπως σε σχεση με τις παλιοτερες σειρες στις εκφρασεις, δυστηχως,

ξαναεπιβεβαιωνεται πως ο Murphy ειναι το καλυτερο ζωακι που υπαρχει σε ανιμε. απο εκει πηρε και ο Pikachu δυο χρονια μετα.

ειναι και τυχερουλης μιας και το μπουστο της αφεντικινας του ειναι η καλυτερη για αυτον κρυψωνα!

1505mluxr.jpg

πολυ καλη σειρα περιπετειας. τα πρωτα επεισοδια ειναι λιγο βαρετα, αλλα βοηθαν να γνωριστεις με τους χαρακτηρες.

αν δεν βαζαν εκεινο το σπασικλα το Μικευ αργοτερα να τους κανει παρεα, θα μ'αρεσε πολυ περισσοτερο η σειρα.

οσους τους αρεσε μικρους να βλεπουν καρτουν, ντοκυμαντερ και να διαβαζουν εγκυκλοπαιδιες με ζωα, η σειρα αυτη δεν πρεπει να παραβλεφθει.

ελπιζω να την πιασουν συντομα τιποτα Live-Evil η Licca να τη δει περισσοτερος κοσμος.

μεταγλωττισμενη περασε σχεδον απαρατηρητη εκτος Ιαπωνιας.

εξαιρετικα δυσευρετη σε αλλες γλωσσες.

#5301 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts

Posted 22 April 2014 - 14:53

Ξεκίνησα Baby Steps. Μου κίνησε στην αρχή το ενδιαφέρον, επείδη ασχολείται με το τέννις και μου αρέσει το άθλημα.

Spoiler:
Θα το συνιχίσω και θα δούμε πως θα πάει.

Ένα άλλο anime σχετικό με σπόρ που παρακολουθώ και το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον είναι το Haikyuu!!. Επίσης βλέπω το Kamigami no Asobi και το Soredemo Sekai wa Utsukushii, που το τελευταίο μου αρέσει πολύ όλο το στόρυ.

30w46c0.jpg

#5302 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 22 April 2014 - 17:27

Εγώ ξεκίνησα τα Jojo,one week friends  και βλέπουμε για τα υπόλοιπα.Ξέρει κάποιος τι λένε  αυτά α δύο?

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=10360

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=10286

Δεν ξέρω αλλά το mahou shoujo taisen φαίνεται να αξίζει τον κόπο μιας και είναι μικρούλη...

Posted Image

#5303 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 22 April 2014 - 18:03

Το mahou shoujo taisen είναι απλά ευχάριστο φλάσι και χωρίς ιδιαίτερο νόημα ή πλοκή, με τα κλασσικά μικρά επεισοδιάκια των 4ων λεπτών. Νομίζω ότι αξίζει γιατί όπως και να έχει δε χάνεις το χρόνο σου.

Εγώ εδεησα επιτέλους με τα βραβεία και κάνω διάφορους μίνι μαραθωνιους και με τη νέα σεζόν πλέον μπορώ να πω πως ξαναμπηκα στο άθλημα.

Είδα το ραντομ Inferno Cop, γέλασα, απόλαυσα τις αναφορές, αλλά σε ένα μήνα θα το έχω ξεχάσει εντελώς.

Είδα και το Ishida to Asakura που ήταν μια τρανσφοβικη και ομοφοβικη μπούρδα.

To Yami Shibai μου άρεσε πάρα πολύ - πλην ενός επεισοδίου, και χαίρομαι που θα βγάλει δεύτερη σεζόν το καλοκαίρι. Κρίμα που δεν του έχουμε δικό του θρεντ.

Είχα ξεχάσει ότι είχα δει το Saint Young Men οπότε τα ξαναείδα. Μου φαίνεται τη δεύτερη φορά ήταν αρκετά πιο αστεία. Περίεργο αυτό.

Και No Game No Life, το πιο εύκολο insta-drop του 2014 ως τώρα.

Posted Image

#5304 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts

Posted 23 April 2014 - 01:02

Μόλις τέλειωσα την ταινία Ookami Kodomo no Ame to Yuki ή αλλιώς στα αγγλικά Wolf Children. Ήταν από τις καλές ταινίες που έχω δεί, καλούς χαρακτήρες και έδειχνε πολύ αναλυτικά όλα αυτα που πέρναγε η μητέρα για να μπορέσει να μεγαλώσει τα δυο της παιδιά, καθώς μετά και το ψυχισμό των ίδιων των παιδιών, που προσπαθούσαν να προσαρμοστούν σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, να χαλιναγωγήσουν τα αισθήματα και τα ένστικτά τους. Συγκινήθηκα αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ταινίας και σίγουρα θα την ξαναδώ.

30w46c0.jpg

#5305 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts

Posted 05 May 2014 - 09:41

Ξεκίνησα ξανά το Kamikaze Kaitoυ Jeanne. Το είχα ξαναδει και μου άρεσε, οπότε είπα "δε του ξαναρίχνω μια ματιά". Για όσους δε το ξέρω, είναι σα το Sailor Moon, αλλά πότε δεν κατάλαβα γιατί δε μου αρέσει το Sailor Moon και μου αρέσει αυτό. Σε αυτή την ιστορία είναι ένα κορίτσι, μετενσάρκωση της Ιωάννας της Λωρένης, ή Ζαν ντ'Αρκ και πολεμάει δαίμονες που έχουν καταλάβει ανθρώπους. (Στο πολύ γενικό το plot).

30w46c0.jpg

#5306 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 May 2014 - 19:18

Ξεκίνησα ξανά το Kamikaze Kaitoυ Jeanne. Το είχα ξαναδει και μου άρεσε, οπότε είπα "δε του ξαναρίχνω μια ματιά". Για όσους δε το ξέρω, είναι σα το Sailor Moon, αλλά πότε δεν κατάλαβα γιατί δε μου αρέσει το Sailor Moon και μου αρέσει αυτό. Σε αυτή την ιστορία είναι ένα κορίτσι, μετενσάρκωση της Ιωάννας της Λωρένης, ή Ζαν ντ'Αρκ και πολεμάει δαίμονες που έχουν καταλάβει ανθρώπους. (Στο πολύ γενικό το plot).

εμενα αντιθετα η σειρα δεν μου αρεσε καθολου.

αντιθετα το manga στο οποιο βασιζεται το βρηκα απο τα κορυφαια, κατα πολυ καλυτερο αυτου της SM

#5307 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts

Posted 05 May 2014 - 23:03

εμενα αντιθετα η σειρα δεν μου αρεσε καθολου.

αντιθετα το manga στο οποιο βασιζεται το βρηκα απο τα κορυφαια, κατα πολυ καλυτερο αυτου της SM

Γούστα υποθέτω ;). Το manga ακουλουθεί τη σειρά; Γενικά αν μπορώ να δω τη σειρά αποφεύγω να διαβάσω το manga (εκτός και δεν έχει πραγματικό τελος η σειρά), άλλα αν λες ότι ήταν και καλύτερο από τη SM, μπορεί να του ρίξω μια ματιά.

30w46c0.jpg

#5308 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 May 2014 - 22:42

Mecha καιρο ειχα να δω.

μιας και οι σειρες της Sunrise τελη 70-μεσα 80 θεωρουνται απο τις καλυτερες, διαλεξα την Round Vernian Vifam

φαινεται καλη και προσεγμενη. το οτι εχει εφηβους και μικρα παιδια ως πρωταγωνιστες την κανει ιδιαιτερη για την εποχη της

πιστευω θα μου αρεσει αρκετα. ευτυχως δεν εστιαζει μονο στις mecha μαχες αλλα και στην αλληλεπιδραση των χαρακτηρων

αλλη μια σειρα που για τα γουστα μου επιβαλλεται να δω.

#5309 Kabamarusan

Kabamarusan

Starting...

• Members
  • 44 posts

Posted 09 May 2014 - 08:30

Ειδα το The garden of words, ισως το πιο εντυπωσιακο εικαστικα anime που εχω δει, πανεμορφο με ολη την σημασια της λεξης.Τωρα απο σεναριο ηταν αρκετα καλο αλλα δεν μπορω να πω πως θα μου μεινει χαραγμενο και στην μνημη αν και ηταν συγκινητικο στο τελος.

Ξεκινησα και το Chuunibyou demo Koi ga Shitai! το οποιο το βρισκω εξαιρετικα διασκεδαστικο, παρα πολυ καλοι (και τρελοι) χαρακτηρες, εξαιρετικο εικαστικο, ειχα καιρο να γελασω ετσι xD

#5310 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 12 May 2014 - 11:55

Ειδα την καινουρια ταινια Kara no Kyoukai και μου αρεσε αρκετα αν και το τελευταιο 20λεπτο της ταινιας δεν ειναι τοσο καλο.