τελειωσα επιτελους με την Attack no 1. επικη σειρα και σε οτι αφορα το γυναικειο sports anime, τη βαζω πλεον πανω απο τη Yawara.
και επειδη ειναι τελη 60 με αρχες 70, ειναι αρκετα βιαια για το ειδος της. βολλευ ειναι αυτο ή βασανιστηρια.
δυστηχως θα ηθελα καποιος να μεταφρασει το πρωτοτυπο.
στα Γερμανικα που την ειδα, 3 επεισοδια δεν μεταδωθηκαν και προς το τελος καναν καποιες αλλαγες για να μην θυμιζει η σειρα Υπαρκτο Σοσιαλισμο.....
αφαιρεσαν και καποιες σκηνες προφανως.....
τελος παντων. κρατω μονο τα θετικα. τερμα με τις μεταγλωττισεις, νιωθω με αυτα λες και ειμαι σε τηλεοπτικο μεσαιωνα. μονο αν εχω το πρωτοτυπο στα Ιαπωνικα θα βλεπω μεταγλωττισεις παλιων σειρων
τωρα αρχισα το Spaceship Sagittarius. αρκετα καλο και αυτο, το διακρινει μια ποιοτητα που σπανια βλεπεις σε παιδικη σειρα. θυμιζει το Μια φορα και εναν καιρο στο διαστημα αλλα μου φαινεται το βελτιωνει σε οτι αφορα το σεναριο και τους χαρακτηρες. και αυτο θα μου μεινει!
αντε να ολοκληρωσουν και το Ashita no Joe να το δω.
μετα απο αυτα, μονο με το Kill la Kill και το νεο Jojo θα κρατω επαφη. τα; προηγουμενα τα κυνηγουσα να τα δω απο παλια αλλα ειτε δεν υπηρχαν είτε τα εβρισκες πετσοκομμενα.....