Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6139 replies to this topic

#5281 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 March 2014 - 23:50

τελειωσα επιτελους με την Attack no 1. επικη σειρα και σε οτι αφορα το γυναικειο sports anime, τη βαζω πλεον πανω απο τη Yawara.

και επειδη ειναι τελη 60 με αρχες 70, ειναι αρκετα βιαια για το ειδος της. βολλευ ειναι αυτο ή βασανιστηρια.

δυστηχως θα ηθελα καποιος να μεταφρασει το πρωτοτυπο.

στα Γερμανικα που την ειδα, 3 επεισοδια δεν μεταδωθηκαν και προς το τελος καναν καποιες αλλαγες για να μην θυμιζει η σειρα  Υπαρκτο Σοσιαλισμο.....

αφαιρεσαν και καποιες σκηνες προφανως.....

τελος παντων. κρατω μονο τα θετικα. τερμα με τις μεταγλωττισεις, νιωθω με αυτα λες και ειμαι σε τηλεοπτικο μεσαιωνα. μονο αν εχω το πρωτοτυπο στα Ιαπωνικα θα βλεπω μεταγλωττισεις παλιων σειρων

τωρα αρχισα το Spaceship Sagittarius. αρκετα καλο και αυτο, το διακρινει μια ποιοτητα που σπανια βλεπεις σε παιδικη σειρα. θυμιζει το Μια φορα και εναν καιρο στο διαστημα αλλα μου φαινεται το βελτιωνει σε οτι αφορα το σεναριο και τους χαρακτηρες. και αυτο θα μου μεινει!

αντε να ολοκληρωσουν και το Ashita no Joe να το δω. 

μετα απο αυτα, μονο με το Kill la Kill και το νεο Jojo θα κρατω επαφη. τα; προηγουμενα τα κυνηγουσα να τα δω απο παλια αλλα ειτε δεν υπηρχαν είτε τα εβρισκες πετσοκομμενα.....

#5282 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 13 March 2014 - 17:09

Πριν λίγες μέρες τελείωσα το Oreimo και το Girls High και σήμερα τελείωσα και το Aiura που το είδα τσακ μπαμ γιατί το κάθε επεισόδιο ήταν 4 λεπτά.

Τώρα θα συνεχίσω με Mushishi και Hakuouki την 2 Season.

#5283 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 14 March 2014 - 16:07

Πολύ απογοητευμένη από το 10 επεισόδιο του Hoozuki no Reitetsu, καθώς το είχα λατρέψει (και ακόμα το αγαπώ βέβαια, αλλά με ξίνισε) τόσο πολύ, και είχα υπερενθουσιαστεί, αι ντον'τ ιβεν νοου γουαι, και ξαφνικά μου πέταξε ένα ολόκληρο επεισόδιο τίγκα στο fat shaming... Please my sweet Hoozuki, don't do that to me. ;-; 

#5284 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 14 March 2014 - 20:45

Μεγαλη πορωση το kingdom!!! Ειδα τον 1ο κυκλο σε 4 μερες.Ωραιο ανιμε με μαχες που εχει και συγκινητικες στιγμες.

#5285 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 14 March 2014 - 23:31

Noragami, up to date και ναι... το manga είναι καλύτερο (αιώνια, αθάνατη ατάκα) αν και το anime δε το λες κακό με τη καμία, δεν έχει εκμεταλλευτεί όμως ένα από τα καλά fighting arc του manga, που θα μπορούσε να το ανεβάσει. Και μάλιστα, νομίζω ότι πάει για drop, αν και μένουν μόνο 2 επεισόδια και σκέφτομαι να κάνω τον κόπο ή όχι...

KILL la KILL (or however this title is written), σκέφτομαι ότι θα τελειώσει κι αυτό σε 2 επεισόδια και λυπάμαι. :(

Posted Image

#5286 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 15 March 2014 - 17:12

Βλέπω το Pupa. Ενδιαφέρον, αν και το story το βρισκω καπως τρομαχτικο και αηδιαστικό κάποιες φορές

Spoiler:

Κατέβασα και το Escaflowne. To ξέρει κανείς; Είναι καλό;

30w46c0.jpg

#5287 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 21 March 2014 - 00:56

τελειωσε επιτελους ο μαραθωνιος.

τελευταιος σταθμος η σειρα Ashita no Joe

δεν ειναι απαραιτητο τελικα να περιμενω να τελειωσει η πρωτη σειρα, μιας και η δευτερη ξεκιναει απο ενα συγκεκριμενο σημειο της πρωτης

Spoiler:
και συνεχιζει ως το τελος του manga.

θεωρω τη σειρα αυτη την κορυφαια που συνεργαζονται οι Dezaki, Sugino.

η δευτερη σειρα ειναι πολυ πιο σοβαρη. σε αρκετα σημεια νιωθεις πως δεν βλεπεις αθλητικο ανιμε, αλλα ενα ντικενσιανο μυθιστορημα.

τι Ροκυ και χαζομαρες. το τελος με αφησε αναυδο. πιο γαματους αντιπαλους δεν εχω δει. αυτος ο Καρλος τα σπαει. κριμα για την καταληξη του.....

τα παιχνιδια ειναι απιστευτα σκηνοθετημενα.

καμια σχεση με τη Hajime no Ippo

η σειρα αυτη ειναι κλασεις ανωτερη.

μην τη δειτε γιατι μετα δυστηχως ο πηχης θα ανεβει πολυ ψηλα

αρκετα καλο, απο τα καλυτερα fantasy-shojo που υπαρχουν.

δεν θα μετανιωσεις

#5288 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 21 March 2014 - 01:48

Μιας και τα κατάφερα και το τέλιωσα το Urusei Yatsura (4μήνο μου πήρε..Oh god, αν και το βλεπα περιστασιακά) πολύ ωραίο αν και δεν είναι απ'τα άνιμε που θα δεις σερί, δεν κατάφερε να με καθηλώσει όπως το Ranma 1/2 ή το Maison ikkoku.

Τώρα έπιασα και το bubblegum crisis, ενδιαφέρον πρώτο επ ^^ ....για να τελιώνουμε με το Rumiko marathon <3

フカフカ

#5289 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 22 March 2014 - 15:37

Pupa ή καλύτερα: ενα μεγάλο γιατί ή "με συγχωρείτε, γκαρσον, υπάρχει μια μύγα στον ονίτσαν μου". Αυτά τα αρκουδάκια με σκοτώνουν κάθε φορά.

Πάλι καλά που είναι 5λεπτα, αλλιώς δεν θα αντεχότανε με τίποτα.

#5290 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 24 March 2014 - 11:45

Pupa ή καλύτερα: ενα μεγάλο γιατί ή "με συγχωρείτε, γκαρσον, υπάρχει μια μύγα στον ονίτσαν μου". Αυτά τα αρκουδάκια με σκοτώνουν κάθε φορά.

Το Pupa είναι η πρώτη φορά που έπιασα τον εαυτό μου να αηδιάζει (πάντοτε μόνο γέλαγα) με τα ηχητικά εφέ ακούγοντας τα. Τα απίστευτα ρεαλιστικά ουρλιαχτά του ονίτσαν κάνανε χειρότερη-καλύτερη την όλη υπόθεση.

#5291 eleospleon

eleospleon

Anime Fan

• Members
  • 169 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη (προς το παρόν)

Posted 24 March 2014 - 15:25

Γελούσα κυριολεκτικά 10 λεπτά με αυτήν την ατάκα, το manga το έχω διαβάσει ως εκεί που έχει βγει αλλά το anime δεν το είχα δει ακόμα, οπωσδήποτε να κάτσω να το δω.

Για να μην είμαι και off topic είδα το chuunibyou demo koi shitai, χαλαρό και χαριτωμένο, εύκολο στο μάτι, αν δεν έχεις τι να κάνεις είναι ότι πρέπει.

ezgif-save.gif

#5292 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 24 March 2014 - 16:57

Kuroshitsuji το λατρεψα !(Sebastian is a kickaas)    :burningbe3:Θελω 3η σεζον!! 

Great Teacher Onizuka Kaleido Star, και  Chrono Crusade  finished  

κατεβασα την ταινια του Steins;Gate και το OVA Angels Feathers . Λιγο Yaoi παντα χρειαζεται.... :hehehe: 

Magi - The Kingdom of Magic, Log Horizon και  Kill la Kill ειναι στα on-going μαζι με το One Piece !. 

Ξεκινησα Corpse Party και  Aoi Bungaku Series μετα απο καιρο που το ειχα αφησει στη μεση.

Επισης  Noragami , Strike the blood , Kyou Kara Maaou και τελος Bakuman !

Ενα απο τα πλεον αγαπημενα μου anime...δες το οπωσδηποτε. Υπαρχει και ταινια . αφορα κατηγοριες 

person in a different world, fantasy , adventure, mecha, parrallel universe. 

Edited by giota83, 25 March 2014 - 15:58.

#5293 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 25 March 2014 - 21:29

Είδα την ταινία Arion που έβγαλαν πρόσφατα με υπότιτλους οι Live-evil. Είναι από τα 80s και πολύ χαλαρά βασισμένη στην ελληνική μυθολογία, με πολύ όμορφο σχέδιο. Δεν είναι αριστούργημα αλλά είναι καλή και βλέπεται πολύ ευχάριστα. Και έχει μέσα ένα πραγματικά fabulous Απόλλωνα!

15fkk04.jpg

#5294 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 March 2014 - 20:54

απο το δημιουργο του Legend of Galactic Heroes ειδα την ταινια Apfelland. λαμβανει χωρα στις αρχες του 20ου αιωνα σε μια φανταστικη χωρα που ομως περιβαλλεται απο πραγματικες χωρες στην κεντρικη Ευρωπη. απευθυνεται σε μικροτερες ηλικιες αλλα μπαινει μεσα και η πολιτικη, οταν η Γερμανια του Καιζερ απειλει να εισβαλλει 

ευτυχως ομως υπαρχει και το στοιχειο της περιπετειας επιστημονικης φαντασιας, στα χναρια του Ι.Βερν.

απο τις καλες περιπετειες, τη συνιστω ανεπιφυλακτα

Είδα την ταινία Arion που έβγαλαν πρόσφατα με υπότιτλους οι Live-evil. Είναι από τα 80s και πολύ χαλαρά βασισμένη στην ελληνική μυθολογία, με πολύ όμορφο σχέδιο. Δεν είναι αριστούργημα αλλά είναι καλή και βλέπεται πολύ ευχάριστα. Και έχει μέσα ένα πραγματικά fabulous Απόλλωνα!

οντως το ανιματιον ειναι παρα πολυ ποιοτικο στο Blueray. για αυτο αξιζει να το δει κανεις, εστω και αν υστερει στην πλοκη. δεν ειναι καθολου βαρετο. μου φαινεται στη σκηνη με τον ιπταμενο δρακο, πρεπει να επηρρεαστηκαν και απο την Fire & Ice.

το πρωτο 20λεπτο ηταν πολυ καλο, μετα πεφτει καπως ο ρυθμος. μου αρεσε ο τροπος που απεικονησαν τους θεους, με τους περισσοτερους να ειναι κανονικοι θνητοι, εκτος του Απολλωνα.

#5295 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 30 March 2014 - 13:03

Pupa το τέλειωσα, αν και με παραξένεψε το τέλος του. Περίμενα άλλα πράγματα και

Spoiler:

Magi συνεχίζω δυναμικά αν και δε μου άρεσε το γεγονός ότι

Spoiler:

Kuroko no Basket επίσης συνεχίζω. Ξέρεις κανείς αν θα έχι 3η season???

Ξεκίνησα το Vision of Escaflowne. Με πρώτη ματιά καλό φαίνεται, θα δείξει στη συνέχεια.

30w46c0.jpg