Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6137 replies to this topic

#5341 comic_machine

comic_machine

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 07 August 2014 - 15:45

Τελείωσα το Hajime no Ippo.Θεέ μου τι έπος ήταν αυτό!Εκπληκτικοί χαρακτήρες,πολύ όμορφη ιστορία γεμάτη χαρά,λύπη και χιούμορ!

Εδώ γράφω αναλυτικά τις σκέψεις μου http://comicmachine.blogspot.gr/2014/08/hajime-no-ippo-anime-series-review.html

Από άλλα sports anime μου αρέσει πολύ το ping pong the animation,slam dunk και kuroko no basket που κανένα όμως δεν φτάνει το Ippo.

#5342 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 11 August 2014 - 01:37

Χθες τελειωσα το SAO1, το οποιο ειχα δει μεχρι ενως σημειου οταν κυκλοφορουσε ακομα, αλλα το ειχα dropαρει.
Δεν μαρεσε και πολυ.Βασικαμ εκτως απο 1-2 πραγματακια δεν μου αρεσε σε τιποτα.
Και το μεγαλυτερο αρνητικο του για μενα ειναι το γεγονος οτι προσπαθει να δειξει σοβαροφανεια η οποια μενει...στην επιφανεια.Κανει υπερπροσπαθεια να δειξει κατι που δεν ειναι.Αν επερνε λιγοτερα σοβαρα τον εαυτο του θα ηταν πολυ καλυτερο.
Κατα δευτερον, το μεγαλο πληγμα ηταν στο Alfheim.Οπως "προδωσε" και ο ιδιος ο Kirito, ενα παιχνιδι στο οποια δεν μπορεις να πεθανεις δεν εχει ενδιαφερων.Αφου υπηρχε μονο ενα χαζο death penalty, δεν ανυσηχουσα ουτε στο ελαχιστο για τους χαρακτηρες.

Spoiler:
.
Η Asuna ειδικα στο δευτερο μισο με εκνευρισε απεριοριστα, γιατι το γυρισε σε τελειως "weak female char" κατι που εχουμε χιλιοδει.Κλαψ, κλαψ, Kirito save me και αηδιες.
Ρωτησα στο θρεντ του Log Horizon αν αξιζει να το δω καπακι, αλλα κλασσικα ρωταω για να ξερω τι να περιμενω, ειδει το αρχισα :D
Απο το πρωτο επεισοδειο μου αρεσε οτι:
-Ο πρωταγωνιστης ειναι strategist, αρα δεν θα κουναει περα δωθε την σπαθουμπα του σε ολο το ανιμε
-Υπαρχουν αρκετα αναπαντητα ερωτηματα (πχ πεθαινεις αμα κανεις log out?)
-Δεν μου δινει την αισθηση οτι προσπαθει να φανει σοβαρο.

Αρνητικα:
-Οι χαρακτηρες παραειναι calm αν σκεφτεις οτι εχουν παγιδευτει μεσα στο game
-Καποιες "χαζες" φρασεις που χρησιμοποιηθηκαν για να κανουν εντυπωση.
Θετικοτατες οι εντυπωσεις μου μεχρι στιγμης.Για να δουμε, ειναι καλο τελικα???

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5343 Anime Fan

Anime Fan

;)

• Members
  • 82 posts

Posted 13 August 2014 - 23:20

Μόλις είδα την ταινία The Dog of Flanders.

Πραγματικά ένα διαμάντι με απλά αλλά πολύ σημαντικά μηνύματα.

People are like dice, you throw yourself in the direction of your own choosing.

#5344 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 23 August 2014 - 00:17

Πριν λιγες μερες τελειωσα το Log Horizon!Μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα πολυ!Οι οποιες συγκρισεις με το Sword Art Online, εν τελει δυσκολα υφιστανται, διοτι το SAO μας δειχνει την προσπαθεια των παικτων να αποδρρασουν απο τον κοσμο του παιχνιδιου, ενω το Log Horizon το πως οι παικτες ξαναχτιζουν εναν κοσμο μεσα στο παιχνιδι.
Απο αυτα τα 2 πρεπει να πω ομως οτι μαρεσε περισσοτερο το Log Horizon ομως.
Απο τις πιο ωραιες σκηνες στο ανιμε το Calls to Arms της Lenessia!
Συνεχιζω με το Mawaru Penguindrum που το αρχισα χθες!Οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι παρα πολυ θετικες, πραγματικα!Απο οτι ξερω ειναι και παρα πολυ καλο, οποτε κομπλε ειμαστε!

#5345 Alpasar

Alpasar

Anime Newbie

• Members
  • 157 posts

Posted 23 August 2014 - 15:02

Ξεκίνησα το Non Non Biyori, ένα slice of life που δείχνει τη ζωή στο χωριό από την πλευρά των παιδιών. Είναι πολύ ευχάριστο, ότι πρέπει για κάτι χαλαρό τώρα το καλοκαίρι στο χωριό  :)

Posted Image

#5346 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 24 August 2014 - 17:18

Έπιασα το Yozakura Quartet: Hana no Uta και απογοητεύτηκα γενικότερα, το manga από μόνο του fanservice η σκηνοθεσία και μερικές προσθήκες ήρθε και τα έδωσε όλα, σε έκανε να νιώθεις ότι είχε τριπλασιαστεί. Τα τρία-τέσσερα πρώτα επεισόδια απαράδεχτα, προσπάθησε να κάνει σύντομη εισαγωγή στις δυνάμεις των χαρακτήρων και της ιστορίας του και τα θαλάσσωσε πανηγυρικά, είχε που είχε ελαττώματα η ιστορία το αποτελείωσαν, ένιωθα άβολα ενώ είχα διαβάσει το μανγκα δεν ξέρω πώς μπορεί να φαινόταν σε όσους δεν είχαν κάποια επαφή με αυτό ή με την πρώτη σειρά. Το animation μια από τα ίδια, όλο το budget έφευγε σε μερικές σκηνές μάχης. Κρίμα και τη περίμενα τη σειρά, η παλιά παραμένει ανώτερη για εμένα κι ας μην ακολούθησε το manga, τουλάχιστον προσπάθησε και έδωσε ένα τέλος και βλεπόταν πιο ευχάριστα.

ySss0UF.jpg

#5347 Dark_Angel

Dark_Angel

Emissary Of Death

• Members
  • 254 posts
  • LocationSomewhere over the rainbow

Posted 24 August 2014 - 21:55

εγώ παρεμπιπτόντως ξεκίνησα τώρα τελείωσα το πρώτο επεισόδιο από το Sidonia no Kishi. Το πρώτο επεισόδιο μου άρεσε αρκετά... Τώρα την γνώμη θα την εκφέρω μόλις το τελειώσω όλη την σειρά... 

Shaltear%20%28Full%20Background%20Sig%29

#5348 comic_machine

comic_machine

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 25 August 2014 - 00:51

εγώ παρεμπιπτόντως ξεκίνησα τώρα τελείωσα το πρώτο επεισόδιο από το Sidonia no Kishi. Το πρώτο επεισόδιο μου άρεσε αρκετά... Τώρα την γνώμη θα την εκφέρω μόλις το τελειώσω όλη την σειρά... 

Θέλω εδώ και αρκετό καιρό να διαβάσω το manga αλλά οι τόμοι είναι αρκετά ακριβοί και δεν θέλω να το διαβάσω online..Για το anime έχω ακούσει πολύ καλά λόγια  :riiight:

#5349 Dark_Angel

Dark_Angel

Emissary Of Death

• Members
  • 254 posts
  • LocationSomewhere over the rainbow

Posted 25 August 2014 - 00:54

Είδα τρίτο επεισόδιο, Tanikaze all the money... και η Hoshijiro είναι πολύ γλυκεία έχει και μία μικρή δόση από Harem... :lol:

Shaltear%20%28Full%20Background%20Sig%29

#5350 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 29 August 2014 - 20:14

Λοιπον, ενω ελεγα να δω το Ghost Hound τελικα κατεληξα αλλου!(Ελα ρε πως κ' ετσι? :P)
Αρχισα το Hajime no Ippo που ελεγα εδω και 3+ χρονια να το δω, αλλα λογο αρκετων επεισοδειων δεν το ειχα κανει.
Πηρα ομως την μεγαλη αποφαση και το ξεκινησα και το μονο που μπορω να πω ειναι οτι
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ χαχαχα  :8): Πραγματικα παρα πολυ καλο, με εχει πορωσει ασχημα!Εχω φτασει στο 14ο επεισοδειο, αρα δεν ειμαι πολυ "μεσα" ομως και παλι ειναι φοβερο!
Χαχαχα αγαπαμε Takamura το μεγαλυτερο τρολλι εκειμεσα χεχεχε!
EDIT:Τωρα το ειδα, λαθος θρεντ... :canthelp:

Edited by Itachi Akatsuki, 30 August 2014 - 01:02.

#5351 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 06 September 2014 - 22:45

Jojo's Bizzare adventure – Δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερη επιλογή να το αρχίσω μετά το Kamichu αλλά χωρίς να γνωρίζω τι να αρχίσω στην συνέχεια, αποφάσισα να είναι αυτό το επόμενο και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Το δεύτερο part μου άρεσε περισσότερο από το πρώτο, ήταν και παραπάνω επεισόδια άλλωστε αλλά έβρισκα τον Joseph πιο διασκεδαστικό από τον Jonathan, χωρίς να μειώσω τον τελευταίο μιας και τον συμπάθησα. Οι μάχες ήταν απολαυστικότατες, αναφερόμενη είτε στο πρώτο είτε στο δεύτερο part ήταν το ίδιο. Οι side characters μου άρεσαν ιδιαίτερα επίσης, ο πρώτος Zepelli μάλλον περισσότερο από τον δεύτερο.

Spoiler:

Δεν ξέρω αν θα απολαύσω την δεύτερη season το ίδιο όταν τελειώσει, αλλά I am looking forward to it. (Αν σκεφτόμουν να την αρχίσω τώρα, γι' αυτό έγραψα και στο συγκεκριμένο thread για το Jojo). Ήταν διασκεδαστική σειρά, με άφησε αρκετά ενθουσιασμένη στο τέλος της αλλά δυστυχώς δεν είχα τα επεισόδια της δεύτερης μαζί μου νωρίτερα στο χωριό για να το παρακολουθήσω. Ευκαιρία λοιπόν τώρα που γύρισα στην πόλη.

Προσπαθώ να τελειώσω επίσης την δεύτερη season του Tegami Bachi. Δυστυχώς δεν φεύγει όσο γρήγορα έφυγε η πρώτη, αν και εκείνη κατά κύριο λόγο ήταν "letter of the week". Δυσκολεύομαι δηλαδή να το τελειώσω. Είναι ανάλαφρο μεν, έχει αρκετά προβλήματα δε αν και στην πρώτη season τα αγνοούσα. Στο σημείο που έχω φτάσει δείχνουν περισσότερα για την οργάνωση την Reverse πλέον οπότε ελπίζω να καλυτερέψει έστω και λίγο, με μεγάλη επιφύλαξη βέβαια το τελευταίο. Θέλοντας να σχολιάσω τον πρωταγωνιστή, έχει αρχίσει να με πειράζει αυτή η δικαίωση που δίνουν στις πράξεις του ενώ πολλές φορές σπέρνεται εκεί που δεν τον σπέρνουν και είναι σε φάση "εντάξει, είδατε όμως τι καλά που μπλέχτηκε στην υπόθεση; είδε το τάδε, έσωσε τον τάδε, κατάφερε να μάθει ο παραλήπτης μπλαμπλα". Αλλά μπορεί και να υπερβάλλω.

Επίσης δεύτερη season του Magi. Πολύ πιο διασκεδαστική από την πρώτη και τα επεισόδια ήταν πιο ενδιαφέροντα, περνάει εύκολα το 20λεπτο σε σχέση με αρκετά βασανιστικά της πρώτης season. Ειδικότερα στην πρώτη, ακόμη και χωρίς να έχω διαβάσει το manga, μου φαινόντουσαν περίεργα για ένα manga που θεωρείται καλό shounen. Άρχισε καλά το training, ελπίζω να γίνει καλύτερη και να αποδειχτεί όντως καλύτερη season όπως ακούγεται -αν και φαίνονται ήδη τα σημάδια ότι υπήρχε καλύτερη μεταχείριση του υλικού-.

Παράλληλα βλέπω και το Master Keaton του Urasawa. Δεν το έχω προχωρήσει πολύ μιας και είμαι στο 8ο επεισόδιο, αλλά μέχρι τώρα μου άρεσαν όλες οι ιστορίες και οι υποθέσεις τις οποίες ανέλαβε ο Keaton. Ο δε Keaton είναι ιδιαίτερα συμπαθέστατος, μου άρεσαν αρκετά τα επεισόδια με την κόρη του, μία στην Γαλλία και μία με τον πατέρα του αλλά ακόμη είμαι στο 8ο. Πιστεύω ότι θα με αφήσει ιδιαίτερα ευχαριστημένη όταν το τελειώσω.

Edited by Kamen Tantei Zura, 06 September 2014 - 22:47.

#5352 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 20 September 2014 - 18:47

Tελος το παρα πολυ καλο Hajime no Ippo: The Fighting.Σιγουρα αξιζε ο χρονος που εδωσα για να δω τα 76 επεισοδεια του!Αν και πολλα, δεν μπορω να πω οτι βαρεθηκα καπου.Αντιθετως, δεν σταματησε να εχει ενδιαφερων μεχρι και την τελευταια στιγμη με το Title Match Ippo vs Sendo να ηταν κορυφη!
8/10 απο μενα για το Hajime no Ippo για μενα!
Τωρα σκοπευω να δω το Casshern Sins!

#5353 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 22 September 2014 - 23:15

και εκεί που έλεγα ότι μεγαλύτερη καιλα από το furi kuri δεν θα ξαναδω, έπιασα το sayonara zetsubou sensei και εχω λιώσει... και η πλακα ειναι οτι τοσο καιρο νομιζα οτι ειναι μελο σεινια.

δεν εχω χρονο να το ξεπεταξω, αλλα τουλαχιστον απολαμβανω τα ep οποτε τα καταπιανω

Posted Image

#5354 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 22 September 2014 - 23:28

και εκεί που έλεγα ότι μεγαλύτερη καιλα από το furi kuri δεν θα ξαναδω, έπιασα το sayonara zetsubou sensei και εχω λιώσει... και η πλακα ειναι οτι τοσο καιρο νομιζα οτι ειναι μελο σεινια.

δεν εχω χρονο να το ξεπεταξω, αλλα τουλαχιστον απολαμβανω τα ep οποτε τα καταπιανω

Ουδεμία σχέση το SZS με το FLCL όμως. :P

Λογικά θα σου αρέσει και το Joshiraku από τον ίδιο mangaka.

Πιάσε και τα Monogatari επιτέλους.

Posted Image
Posted Image

#5355 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 23 September 2014 - 08:45

Ουδεμία σχέση το SZS με το FLCL όμως. :P

Λογικά θα σου αρέσει και το Joshiraku από τον ίδιο mangaka.

Πιάσε και τα Monogatari επιτέλους.

Επειδή είμαι καμένος με το SZS, είχα δει το Joshiraku για τον λόγο που λες, και δυστυχώς οι ομοιότητες είναι τόσες ώστε να καταλήγει προβλεπόμενο. Δε τα λες ίδια, αλλά ανήκουν στην περίπτωση των Clannad και Kanon. Όταν δεις το ένα πρώτο, το δεύτερο θα χάσει την μαγεία της πρώτης φοράς, αν και για πρώτη φορά πρόκειται.

Robostav, καλά κάνεις και το βλέπεις και δεν χρειάζεται να το δεις μονορούφι. Εγώ το είχα τελειώσει σε 2 μήνες και ακόμα είναι στο top 10 μου. Mιας και δεν είναι liner τα επισόδεια δε σε χαλά. Να ξέρεις η ποιότητα πέφτει κάπως στην τρίτη season, αλλά οι 2 πρώτες σπέρνουν.

Επίσης, δες Monogatari, όπως είπε ο Έρεβος. 'Ολοι δείτε το, τώρα!!!!!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018