Nobunaga the Fool... ΓΙΑΤΙ. Από τις μεγαλύτερες αηδίες ongoing αυτόν τον καιρό. Dropped χωρίς ίχνος τύψεων.
Συμφωνώ και ευπαυψάνω!! Είδα το πρώτο επεισόδιο για να πάρω μία γεύση, το βρήκα βλακώδες και τέρμα.
Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2014 - 15:35
Nobunaga the Fool... ΓΙΑΤΙ. Από τις μεγαλύτερες αηδίες ongoing αυτόν τον καιρό. Dropped χωρίς ίχνος τύψεων.
Συμφωνώ και ευπαυψάνω!! Είδα το πρώτο επεισόδιο για να πάρω μία γεύση, το βρήκα βλακώδες και τέρμα.
Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2014 - 15:53
Nobunaga the fool + PUPA = extreme experience.
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 11:26
Ξεκίνησα το scrapped princess! Έχω μια αμηδρή εντύπωση ότι το έχω ξαναδεί, κάτι σε de ja vu, αλλά δεν θυμάμαι.. Τέσπα καλό το βρήσκω. Έχω κατεβάσει επίσης και το The Twelve Kingdoms, The Book of Bantorra, τα οπόια όμως δεν τα έχω ξεκινήσει. Απλά κάθονται εκει και περιμένουν.
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 14:48
Εγω μολις χτες τελειωσα το Mononoke (το ξεκινησα Παρασκευη) και μπορω να πω πως ειναι αριστουργηματικο ανιμε. Το animation μου αρεσε ιδιαιτερα, μιας και ξεφευγει απο τα συνηθησμενα. Οι χαρακτηρες ηταν εξεραιτικοι. Οι διαφορες μικροιστοριουλες ειχαν αρκετο ενδιαφερον. Επισης αν θελει κανεις μπορει να το δει και σε ενα απογευμα, πραγμα που σημαινει οτι ειναι ενα ανιμε που το απολαυβανεις.
Απο ongoing:
Kingdom 2 (που τελειωνει και επιτελους θα κανουμε ενα διαλειμα απο αυτη τη σειρα, ελπιζω οχι για πολυ καιρο)
Hajime no Ippo
Magi The Kingdom of Magic (πολυ καλυτερο απο την πρωτη season, καθως επισης αρχισε να εχει και ενδιαφερον η υποθεση)
Kill La Kill (αφου σταματησαν να εστιαζονται στο fanservice, αρχισε να γινεται καλο)
Χμμμ, το αρχιζω και εγω σημερα το Mononoke μετα απο ενα γερο 4μηνο και βαλε που εχω να δω ανιμε!Για να δουμε, για να δουμε!
EDIT: Ειδα το 1ο επεισοδειο, πολυ καλες οι αρχκες εντυπωσεις μου!
Μια ερωτηση μονο, πρεπει να εχω δει το Ayakashi: Samurai Horror Tales για να δω το Mononoke?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 14 Φεβρουάριος 2014 - 15:12
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 15:52
Χμμμ, το αρχιζω και εγω σημερα το Mononoke μετα απο ενα γερο 4μηνο και βαλε που εχω να δω ανιμε!Για να δουμε, για να δουμε!
EDIT: Ειδα το 1ο επεισοδειο, πολυ καλες οι αρχκες εντυπωσεις μου!
Μια ερωτηση μονο, πρεπει να εχω δει το Ayakashi: Samurai Horror Tales για να δω το Mononoke?
Εγω δεν εχω δει το ανιμε που ανεφερες και καταλαβαινα μια χαρα τι γινοταν.
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 16:37
Εγω δεν εχω δει το ανιμε που ανεφερες και καταλαβαινα μια χαρα τι γινοταν.
Ωραιος φιλε ευχαριστω
Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 22:14
To Αyakashi είναι τρεις διαφορετικές μεταξυ τους ιστορίες η τελευταια από τις οποίες ειναι άλλο ένα arc του Μοnonoke. Αν σου αρεσει το ενα βλεπεις και το αλλο imo.
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2014 - 13:23
Θενκς Iri
Λοιπον εφτασα μεχρι το 9ο επεισοδειο του Mononoke.
Μπορω να σιγουρια να πω οτι ειναι φοβερα καλο!Το animation προσωπηκα το βρηκα εξαιρετικο, τους χαρακτηρες απιστευτα καλοφτιαγμανους και τον Kusuriuri πολυ μυστηριωδη χαρακτηρα!
Πολλες φορες με εξεπληξε με τους χαρακτηρες να λενε πραγματα που πραγματικα δεν περιμενα να πουνε.Επισης καταφερνει να δημιουργησει μια πολυ τρελη ατμοσφαιρα η οποια εχει φτιαχτει με εναν συνδιασμο πολυ καλης μουσικης επενδυσεις και τρομερου συνδιασμου των χρωματων.
Λογικα θα το τελιωσω σημερα και θα ξεκινησω κατι αλλο.Τελικα επεστρεψα στα ανιμε με τον καλυτερο δυνατο τροπο, αν επεφτα σε ενα ανιμε χειροτερο απο το Mononoke ισως να μην ηθελα να δω κατι αργοτερα!
Θα δω σιγουρα καποια στιγμη το Ayakashi: Samurai Horror Tales!
Επισης να σημειωσω πως ειναι πολυ εξυπνος ο τροπος με τον οποιο εχουν βαψει τον Medicine Seller!Φαινεται σαν να εχει ενα ελαφρο χαμογελο συνεχομενα ενω ταυτοχρονα το βαψιμο κατω απο τα ματια των κανει να φαινεται αρκετα συγκρτημενο η και θλιμμενο.
EDIT:Μολις το τελιωσα!Η τελευταια arc πραγματικα το απογιωσε!Απο τα ανιμε που δεν βλεπεις καθε μερα!
Τωρα μαλλον παω για κατι χαλαρο.Λεω να ριξω μια ματια στο Azazel-san.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 16 Φεβρουάριος 2014 - 19:20
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2014 - 17:47
Τελειωσα και εμεινα αρκετα ευχαριστημενη τα παρακατω : Sakurasou no Pet na Kanojo Λατρεψα το τελος εριξα τρελο γελιο με Akasaka - Rita και η αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα να τελειωσει... ΘΕΛΩ 2nd SEASON!!!
Freezing, Ηigurashi no Naku koro ni - Outbreak
Byousoku 5 Centimeter
Ao no excorcist special, Ao no Exorcist Gekijouban. Υπεροχη ταινια μου αρεσε πολυ
Θα ηθελα μια συνεχεια ,Sakurasou no Pet na Kanojo! , Fortune Arterial, NouKome
Στο Great Teacher Onizuka και στο Gintama, ριχνω τρελο γελιο τοσο που κλαιω απο τα γελια.
Black Butler (Kuroshijutsi) Sebastian is a kickaas
Καινουρια ειναι: Nurarihyon no Mago, Sacred Seven, Steins;Gate, Log Horizon , Aria the Animation.
Ξεκινησα να βλεπω συχνοτερα : Magi - The Kingdom of Magic, Free, Kill la Kill, Chrono Crusade, Hyouka, Kore wa Zombie Desu ka, Kaleido Star, Letter Bee-Tegami Bachi συνεχιζουν και πανε με αργοτερο ρυθμο γιατι θα σπασει το κεφαλι μου στο τελος .
Φυσικα One Piece keep going!
ONE PIECE RULES!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 18 Φεβρουάριος 2014 - 21:18
Tagged for spoilers
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2014 - 23:29
Σημερα τελιωσα το Yondemasu Yo, Azazel-san!Καλο ητανε το ευχαριστηθηκα!Ξεκιναω αμεσως το Yondemasu Yo, Azazel-san Z γιατι δεν ηταν αρκετα τα 13 15λεπτα επεισοδεια!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 18 Φεβρουάριος 2014 - 23:29
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2014 - 01:22
Katekyo Hitman Reborn γύρω στο 15
το χειρότερο anime που έχω δει εδώ και πολύ καιρό
έχει αρκούδες όμως
κάτι είναι και αυτό.
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2014 - 02:32
μετα απο 6(?) χρονια απο τοτε που μου το προτινανε (tomodachi2 ) αποφασησα να κατσω να δω το "Monster" εχω φταση στο 29 εποσοδιο και εχω ποροθει
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2014 - 15:57
Είχα πολύ καιρό να δω κάποιο ανιμε και αποφάσισα να δω το Noragami και το Hatsukoi Limited.
Στο Hatsukoi Limited παρόλο που έχω προλάβει να δω μόνο τα 2 πρώτα επεισόδια το έχω λατρέψει.
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2014 - 19:34
Το μεσημερι τελιωσα με τα Azazel-san και το πρωτο και το Z!
Πραγματικα ειχαν πολυ φαση!Ψαχνω να βρω τι θα δω τωρα ομως!
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2014 - 17:06
Eγώ από την άλλη είδα πριν απο κανά δυό μέρες την ταινία του Bayonetta. Ντάξει τι να λέμε. GONZO και μυαλά στα κάγκελα, στο γραφείο , στο πληκτρολόγιο, στην οθόνη. Γενικά μετά το πρώτο μισάωρο υπήρχε ένας πουρές μέσα στο κεφάλι μου. Αν κάποιος θέλει δράση και πιστολίδι και ωραία γραφικά και είναι φαν του παιχνιδιού και γενικά δεν τον πειράζει η σαπίλα μπορεί να το δει. Προειδοποιώ προσπαθήστε να μην σκέφτεστε πολύ κατά την διάρκεια της προβολής.