Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6139 replies to this topic

#5266 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 22 February 2014 - 18:08

Eγώ από την άλλη είδα πριν απο κανά δυό μέρες την ταινία του Bayonetta. Ντάξει τι να λέμε. GONZO και μυαλά στα κάγκελα, στο γραφείο , στο πληκτρολόγιο, στην οθόνη. Γενικά μετά το πρώτο μισάωρο υπήρχε ένας πουρές μέσα στο κεφάλι μου. Αν κάποιος θέλει δράση και πιστολίδι και ωραία γραφικά και είναι φαν του παιχνιδιού και γενικά δεν τον πειράζει η σαπίλα μπορεί να το δει. Προειδοποιώ προσπαθήστε να μην σκέφτεστε πολύ κατά την διάρκεια της προβολής.

Με Kusanagi Motoko (!), Kanbaru (!!) και Waka-motherfuckin-moto Norio (!!!) στο cast?!? Μεταφόρτωση τώρα!

Posted Image
Posted Image

#5267 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 23 February 2014 - 01:52

Eγώ από την άλλη είδα πριν απο κανά δυό μέρες την ταινία του Bayonetta. Ντάξει τι να λέμε. GONZO και μυαλά στα κάγκελα, στο γραφείο , στο πληκτρολόγιο, στην οθόνη. Γενικά μετά το πρώτο μισάωρο υπήρχε ένας πουρές μέσα στο κεφάλι μου. Αν κάποιος θέλει δράση και πιστολίδι και ωραία γραφικά και είναι φαν του παιχνιδιού και γενικά δεν τον πειράζει η σαπίλα μπορεί να το δει. Προειδοποιώ προσπαθήστε να μην σκέφτεστε πολύ κατά την διάρκεια της προβολής.

Από που βλέπουμε?Γιατί στο anidb την έχει μόνο από ένα ελληνικό fansub group.No thanks.

Και για να είμαι on topic.

Εγώ ξεκίνησα να προσπαθώ να δω πολλά αυτήν την season, κατάφερα να συνεχίσω λιγότερα.

Τα nobunagun,nobunaga the fool διαγράφτηκαν τελείως από τον εγκέφαλό μου κάπου στο τέταρτο επεισόδιο.Βαριόμουν να κάτσω να θυμηθώ σε ποιο επεισόδιο είμαι.

Συνεχίζω τα magi,golden time,kill la kill,(αυτό έγινε πιο ενδιαφέρον τελευταία)phi brain 3 και tokyo ravens.

Ξεκίνησα τα D-frag,tonari no seki kun,Chuunibyou  2 + το Lite,Inari,kon kon ,koi iroha,hoozuki no reitetsu τα οποία όπως περίμενα λάτρεψα.(σημειώνω εδώ και το nisekoi που αν και την μέτρια ιστοριούλα, έχει  πολύ όμορφο τεχνικό τομέα).

Επίσης μαζί τους ξεκίνησα τα noragami,hamatora,No-rin,engaged the unidentified,witch crafts works,wizards barristers.Ok δεν ξετρελάθηκα αλλά βλέπονται.

Edited by zennith666, 23 February 2014 - 01:53.

Posted Image

#5268 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 23 February 2014 - 14:52

Nurarihyon no Mago finished    :nod2:  :nod2: Θελω 3η σεζον!! Επεσα με τα μουτρα και το λατρεψα ! Kuroshitsuji (Sebastian is a kickaas)   :burningbe3:Kaleido Star, και  Chrono Crusade λιγο θελουν για να τελειωσουν! 

Great Teacher Onizuka + Gintama,  τρελο γελιο     :joyful: To Sacred Seven φαινεται αρκετα καλο απο τα λιγα επεισοδια που εχω δει, το Steins;Gate με εχει συνεπαρει μεχρι τωρα, το Aria the Animation φαινεται καλο αν και εχω δει μολις 2 επεισόδια 

Magi - The Kingdom of Magic, Log Horizon και  Kill la Kill ειναι στα on-going μαζι με το One Piece !. 

Free, Hyouka, Kore wa Zombie Desu kaLetter Bee-Tegami Bachi συνεχιζονται με σταθερους ρυθμους2-3 ep/day απο καθε ανιμε ετσι ωστε να μην καταρρεύσω και γινω ετσι ->.  :blurah5: 

ONE PIECE RULES!!! 

Edited by giota83, 23 February 2014 - 14:57.

#5269 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 24 February 2014 - 23:25

Ξαναπιασα το Gintama μετα απο 2 χρονια περιπου!Γουχου!Gintoki ρε :D

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5270 Dark_Angel

Dark_Angel

Emissary Of Death

• Members
  • 254 posts
  • LocationSomewhere over the rainbow

Posted 25 February 2014 - 03:00

Έχω φάει κώλυμα με το Witch Craft Works

Shaltear%20%28Full%20Background%20Sig%29

#5271 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 25 February 2014 - 17:36

Τελείωσα  σήμερα το Hatsukoi Limited και ξεκίνησα επιτελούς το Oreimo που ήθελα εδώ και πολύ καιρό να δω άλλα και το Girl's High/Joshikousei.

To Oreimo το περίμενα καλύτερο και το Girl's High μου θυμίζει πολύ το Hyakko.

#5272 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 26 February 2014 - 14:39

Τέλειωσα το Uta no Prince Sama Season 1 & 2, καλό θα έλεγα. Μπήκα και γω στο πάθος τους και χαμογέλαγα όλη την ώρα!!

Είδα χθες μονορούφι το Inu x Boku SS!! θέλω και 2η Season!!! Ο Sōshi Miketsukami είναι θεός απλα.. αυτά τα μάτια, η γούνα, οι ουρές, το βλέμμα του, η φωνή του :kyaaa: !!!! τον λάτρεψα απίστευτα :lovulovu:

Από ongoing βλέπω ανελλιπώς το Inari, Konkon, Koi Iroha, που το θεωρώ πολύ καλό. Συνδυάζει την πραγματικότητα με το φανταστικό πολύ καλά!!

Το Magi - The Kingdom of Magic 2 και το Kuroko's Basketball 2 εννοείται συνεχίζονται δυναμικά!!

30w46c0.jpg

#5273 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 28 February 2014 - 12:07

Έτυχε να τελειώσω χθες το Inu x Boku SS αφού το παίδευα καιρό μετά από μεγάλη προσπάθεια επειδή γενικά έβλεπα και μου είχαν πει καλά λόγια. Έχοντας πια ολοκληρωμένη εικόνα ακόμα και το backstory του δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα μπορούσε κάποιος να θεωρήσει τον Miketsukami απίστευτο, θεό και όλα τα σχετικά, ήταν τέρμα ανατριχιαστικός και ψυχωτικός και απορρώ που βλέπω τέτοιες περιγραφές γι' αυτόν τον χαρακτήρα, σε κάνει να αναρωτιέσαι αν θα ήταν ανάλογες αν ο χαρακτήρας δεν είχε το σχέδιο που έχει.

ySss0UF.jpg

#5274 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts

Posted 28 February 2014 - 13:09

Μου άρεσε σα στήσιμο και σαν ομορφιά! Η ιστορία του είναι ανατριχιαστική, αλλά στο τέλος άλλαξε ο χαρακτήρας του. Τον είχα πρωτοδει σε ένα fan art που τον ειχαν κανει, και μου άρεσε απο την πρώτη στιγμή.

30w46c0.jpg

#5275 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 28 February 2014 - 13:19

Έχω την αίσθηση ότι μετά την αποκάλυψη της ιστορίας του ξέφυγε περισσότερο, αλλά τουλάχιστον επιβεβαιώθηκε η υποψία. Φαντάζομαι ότι από εκεί και πέρα είναι εντελώς υποκειμενικό το κομμάτι, ειδικότερα αν σου αρέσει αυτό το ύφος σχεδίου.

ySss0UF.jpg

#5276 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 28 February 2014 - 18:17

Κατεβάζω Hakuouki και Brave 10 να δω. Μες την ποιότητα πάλι ρε γμτ μου. :Ρ

Επίσης συνεχίζω αργά και σταθερά το Gin no Saji, και το cowboy bebop και mushishi από εκεί που τα 'χα αφήσει πριν κάτι αιώνες.

Edited by Keito, 28 February 2014 - 18:18.

#5277 eleospleon

eleospleon

Anime Fan

• Members
  • 169 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη (προς το παρόν)

Posted 28 February 2014 - 18:26

Ας ποσταρω και εγώ κάτι, μέσα στον Φεβρουάριο αξιώθηκα επιτέλους να δω 2-3 σειρές.

1) sayonara zetsubou sensei, πάρα πολύ καλό και μετά που διάβασα και στο μανγκα το τέλος έμεινα λίγο με ανοιχτό το στόμα. :oo:

2) Magi, ωραίο και θέλω να δω που θα πάει η ιστορία. :riiight:

3) school days, δεν έχω μετανιώσει τόσο πολύ για κάτι που είδα όσο για αυτό.... η μ_____α σε όλο της το μεγαλείο. :dazed:

4) Hetalia, αχ αυτό το λάτρεψα, τόσο γέλιο είχα καιρό να ρίξω και αισθητικά δεν με χάλασε καθόλου, chibi italia kawaii!!!! :awww:

ezgif-save.gif

#5278 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 01 March 2014 - 17:52

Τελειωσα GTO και Steins Gate .  :riiight:  Και τα δυο συναρπαστικα. Το GTO με πεθανε στο γελιο! υπυρχαν στιγμες που εκλαιγα απο τα γελια. Το Steins Gate ομως μετα απο καποια στιγμη με ψυχοπλακωσε , απο τη μεση και μετα .

Spoiler:

Παντως παραμενει ενα απο τα καλυτερα anime που εχω δει μεχρι τωρα. Το ειδα σχεδον ολονυχτις. Μεσα σε 2 μερες το ειχα τελειωσει. Πορωθηκα μαζι του

#5279 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts

Posted 04 March 2014 - 12:01

Τέλειωσα το Scrapped Princess. Καλό θα έλεγα.

Spoiler:

Τώρα σειρά έχουν το The Book of Bantorra και το The Twelve Kingdoms.

30w46c0.jpg

#5280 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 04 March 2014 - 23:24

Μετά από καιρό Ξανάρχισα να βλέπω συστηματικά πάλι anime. Είδα τις 3 πρώτες ταινίες του Break Blade και μου άφησαν μια καλή γεύση για τη συνέχεια αλλά έχω ξετρελαθεί με το Cowboy Bebop. Φοβερό anime. Δράση, περιπέτεια, σκοτεινό παρελθόν και δε συμμαζεύεται. Προβλέπω αύριο μεθαύριο να το τελειώνω