Eγώ από την άλλη είδα πριν απο κανά δυό μέρες την ταινία του Bayonetta. Ντάξει τι να λέμε. GONZO και μυαλά στα κάγκελα, στο γραφείο , στο πληκτρολόγιο, στην οθόνη. Γενικά μετά το πρώτο μισάωρο υπήρχε ένας πουρές μέσα στο κεφάλι μου. Αν κάποιος θέλει δράση και πιστολίδι και ωραία γραφικά και είναι φαν του παιχνιδιού και γενικά δεν τον πειράζει η σαπίλα μπορεί να το δει. Προειδοποιώ προσπαθήστε να μην σκέφτεστε πολύ κατά την διάρκεια της προβολής.
Από που βλέπουμε?Γιατί στο anidb την έχει μόνο από ένα ελληνικό fansub group.No thanks.
Και για να είμαι on topic.
Εγώ ξεκίνησα να προσπαθώ να δω πολλά αυτήν την season, κατάφερα να συνεχίσω λιγότερα.
Τα nobunagun,nobunaga the fool διαγράφτηκαν τελείως από τον εγκέφαλό μου κάπου στο τέταρτο επεισόδιο.Βαριόμουν να κάτσω να θυμηθώ σε ποιο επεισόδιο είμαι.
Συνεχίζω τα magi,golden time,kill la kill,(αυτό έγινε πιο ενδιαφέρον τελευταία)phi brain 3 και tokyo ravens.
Ξεκίνησα τα D-frag,tonari no seki kun,Chuunibyou 2 + το Lite,Inari,kon kon ,koi iroha,hoozuki no reitetsu τα οποία όπως περίμενα λάτρεψα.(σημειώνω εδώ και το nisekoi που αν και την μέτρια ιστοριούλα, έχει πολύ όμορφο τεχνικό τομέα).
Επίσης μαζί τους ξεκίνησα τα noragami,hamatora,No-rin,engaged the unidentified,witch crafts works,wizards barristers.Ok δεν ξετρελάθηκα αλλά βλέπονται.
Edited by zennith666, 23 February 2014 - 01:53.