Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6139 replies to this topic

#5236 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 February 2014 - 13:47

ειπα να καλυψω καποια κενα απο παλια, μιας και κυκλοφορησαν σε DVD στα Γερμανικα.

ειδα τη σειρα Ochame na Futago: Clare Gakuin Monogatari, βασισμενη στα βιβλια νεανικης λογοτεχνιας και δημοφιλη στη Βρετανια.

εκεινη την περιοδο το στουντιο Nippon Animation ειχε σημαντικο ανταγωνισμο στις διασκευες λογοτεχνικων εργων απο το στουντιο TMS

κοινος κρικος, ο σχεδιαστης χαρακτηρων Junιchi Seiki, που εργαστηκε και στα δυο στουντιο,

αν βλεπετε παλια ανιμε, ολο και καπου θα αναγνωρισετε τους χαρακτηρες του.

ε λοιπον, αυτη η σειρα υπερτερει σε αρκετα αυτων του Nippon Animation την ιδια περιοδο. Οχι, δεν φτανουν με τιποτα το επιπεδο των WMT του 70, αλλα σε αυτο που επιδιωκουν το πετυχαινουν πολυ καλυτερα απο τις WMT του 90.

Κριμα μονο που ειναι μικρος ο αριθμος των επεισοδιων.

η σειρα θα μπορουσε να χαρακτηριστει και sports anime μιας και αφιερωνονται επεισοδια στην κολυμβηση, στο lacrosse και σε ενα μαραθωνιο, αν και καπως αναχρονιστικα.....αλλα με εναν ρεαλισμο και καλο σχεδιο, που μακαρι να τον ειχαν νεοτερες αθλητικες σειρες.

βοηθα η μεταγλωττιση πολυ, μιας και διορθωνει αρκετους...ιαπωνισμους που θα φαινονταν αστειοι σε εναν Ευρωπαιο.

t_twins.jpg

μακαρι να ερχοταν και η ακολουθη σειρα. το βιβλιο Λουιζα και Λοτη ηταν απο τα αγαπημενα μου.....θα τη δω, αλλα στα Ιαπωνικα ειναι λιγο.,..αλλοκοτη

Youtube Video

#5237 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 posts
  • LocationAthens

Posted 08 February 2014 - 14:16

Petran πώς λέγεται ο τίτλος στα αγγλικά ή ιαπωνικά της 2ης σειράς;

Προσπαθώ να τη βρω στο anidb. Έχει υποτιτλιστεί όλη στα αγγλικά;

Edited by filmmusic, 08 February 2014 - 14:16.

Παρακαλώ να είστε λίγο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ όταν μιλάτε με αγνώστους στο internet.

#5238 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 February 2014 - 14:55

Petran πώς λέγεται ο τίτλος στα αγγλικά ή ιαπωνικά της 2ης σειράς;

Προσπαθώ να τη βρω στο anidb. Έχει υποτιτλιστεί όλη στα αγγλικά;

οχι δυστηχως.

Futari no Lotte λεγεται. ουτε σε DVD βγηκε.....απ κασσετα ειναι

#5239 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 09 February 2014 - 01:00

Τελειωσα και εμεινα αρκετα ευχαριστημενη  τα παρακατω : Kyoukai no Kanata, Magic Knight Rayearth, La Corda d'Oro , The Twelve Kingdoms, Nabari no Ou , Campione!,

Θα ηθελα μια συνεχεια στο Kyoukai no Kanata και στο  La Corda d'Oro. ηταν τοσο ωραια αλλα ειδικα στο La Corda d'Oro το secondo passo σε αφηνει λιγο στο περιμενε...Σαν να υπαρχει καποια συνεχεια στο μελλον αλλα μαλλον αυτη ειναι μονο μια απλη ευχη δικια μου.

Ξεκινησα πριν απο λιγες μερες να βλεπω : Fortune Arterial,  Steins;Gate, Sacred SevenMagi - The Kingdom of Magic, Log Horizon Kill la Kill, NouKome (συνεχιζω απο εκει που το αφησα), Sakurasou no Pet na Kanojo (συνεχιζω απο εκει που το αφησα), Kore wa Zombie Desu ka (συνεχιζω απο εκει που το αφησα), Kaleido Star (συνεχιζω απο εκει που το αφησα), Pupa (αν και ειναι εκνευριστικο το οτι ειναι 5λεπτο επεισοδιο), Black Butler (Kuroshijutsi), Free, και φυσικα One Piece ! Ι will keep going until it ends !!!

By the way .......το Naruto Shipuuden το εχω βαρεθει οσο δεν παει αλλο με τοσα φιλλερ. Ας τελειωσει καποια στιγμη να υσηχασουμε ολοι.

The Law Of Ueki ,Hyouka, Chrono Crusade, Letter Bee-Tegami Bachi , Full Metal Panic!, Darker than Black, Jigoku Shōjo, Great Teacher Onizuka, Chrono Crusade ,Gintama , Darker than Black πανε με αργοτερο ρυθμο ...Δεν αντεχω θα σπασει το κεφαλι μου στο τελος .

ONE PIECE RULES!!!

#5240 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 09 February 2014 - 14:11

Είδα το The end of Evangelion (επιτελους)...ειναι φυσιολογικο που εμεινα μ@λ@κας και δεν ειμαι σιγουρος για το τι καταλαβα και το τι οχι? :Ο

8w32.jpg

#5241 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 09 February 2014 - 17:42

Μόλις είδα το καινούριο επεισόδιο του Kuroko no Basket!! Πολυ καλό, με έφαγε η αγωνία

Spoiler:

Επίσης η καινούρια σειρά Inari, Konkon, Koi Iroha είναι αρκετά καλή, με έχει ήδη αιχμαλωτίσει και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Επίσης περιμένω και το καινούριο επεισόδιο του Magi. Τέλειωσα το Inuyasha, πολύ καλό, αλλά λυπήθηκα που δεν έχει άλλο.

Έχω κατεβάσει κάποιες σειρές, πχ όπως το Death Note, που όλοι μου λένε ότι είναι πολύ καλό και πρέπει να το δώ, αλλά θέλω να το δώ με καθαρό μυαλό, οπότε το βλέπω να το ξεκινώ στις γιορτές.

Στο Naruto Shipuuden  παρακαλώ το Θεό, το Βούδα, τον Αλλάχ κάποιον τέλος πάντων, να δεήσει του παραγωγούς να το τελειώσουν επιτέλους (δεν την παλεύω με τα fillers και αυτός ο πόλεμος ατέλειωτος ειναι!!).

Είχα ξεκίνήσει και το Strike Blood και το Hamatora, αλλά βαρέθηκα και δεν μου άρεσε η πλοκή, ούτε και τρελάθηκα με τους χαρακτήρες. Ενδιαφέρον μου φαίνεται το Pupa. Θα δείξει στο μέλλον. Έβλεπα και το Fairy Tail αλλα βαρέθηκα κάποια στιγμη και το έχω αφήσει.

Edited by Aena, 09 February 2014 - 17:44.

30w46c0.jpg

#5242 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 09 February 2014 - 19:27

Επίσης περιμένω και το καινούριο επεισόδιο του Magi. Τέλειωσα το Inuyasha, πολύ καλό, αλλά λυπήθηκα που δεν έχει άλλο.

Έχω κατεβάσει κάποιες σειρές, πχ όπως το Death Note, που όλοι μου λένε ότι είναι πολύ καλό και πρέπει να το δώ, αλλά θέλω να το δώ με καθαρό μυαλό, οπότε το βλέπω να το ξεκινώ στις γιορτές.

Στο Naruto Shipuuden  παρακαλώ το Θεό, το Βούδα, τον Αλλάχ κάποιον τέλος πάντων, να δεήσει του παραγωγούς να το τελειώσουν επιτέλους (δεν την παλεύω με τα fillers και αυτός ο πόλεμος ατέλειωτος ειναι!!).

Ενδιαφέρον μου φαίνεται το Pupa. Θα δείξει στο μέλλον. 

Το Inuyasha εχει και 3 ταινιες σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις. ειναι αρκετα καλες και πιστευω πρεπει να τις δεις. :riiight:

Death Note δες το οπωσδηποτε και μονο του ! μην το ανακατεψεις με αλλα . Ειναι υπεροχο και απορω πως δεν βγαλανε ταινια.

Συμφωνω για το  Naruto Shipuuden ....πρεπει επιτελους να τελειωσει!!! Το βαρεθηκα πια . Εχει καταντησει τα fillers arc να ειναι περισσοτερα απο τα κανονικα.ουτε στο Bleach δεν ειχε τοσα! :mador2: Το Pupa ωραιο μεν αλλα σπαστικο δε... 5 λεπτα το επεισοδιο ρε παιδια ....Τι ειναι αυτα  τα πραγματα!!

Edited by giota83, 09 February 2014 - 19:37.

#5243 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 09 February 2014 - 21:41

Βλέπω το Choujikuu Seiki Orguss αυτές τις μέρες, αν και είμαι ακόμα στην αρχή. Επιτέλους ένας ρεαλιστικός πρωταγωνιστής που ξέρει να θέτει σωστά τις προτεραιότητές του, όταν μεταφέρεσαι σε άλλο κόσμο είναι λογικό να σε προβληματίζει κυρίως ότι έχεις χάσει το χαρέμι σου και να κοιτάς για αναπληρωματικές. Επίσης έχει και καταπληκτική εισαγωγική σκηνή, συστήνεται ανεπιφύλακτα.

ySss0UF.jpg

#5244 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 09 February 2014 - 21:50

Death Note δες το οπωσδηποτε και μονο του ! μην το ανακατεψεις με αλλα . Ειναι υπεροχο και απορω πως δεν βγαλανε ταινια.

Το death note εχει τρεις ταινιες αλλα νομιζω ειναι με κανονικους ανθρωπους. 

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#5245 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 09 February 2014 - 23:45

Εγω μολις χτες τελειωσα το Mononoke (το ξεκινησα Παρασκευη) και μπορω να πω πως ειναι αριστουργηματικο ανιμε. Το animation μου αρεσε ιδιαιτερα, μιας και ξεφευγει απο τα συνηθησμενα. Οι χαρακτηρες ηταν εξεραιτικοι. Οι διαφορες μικροιστοριουλες ειχαν αρκετο ενδιαφερον. Επισης αν θελει κανεις μπορει να το δει και σε ενα απογευμα, πραγμα που σημαινει οτι ειναι ενα ανιμε που το απολαυβανεις. 

Απο ongoing:

Kingdom 2 (που τελειωνει και επιτελους θα κανουμε ενα διαλειμα απο αυτη τη σειρα, ελπιζω οχι για πολυ καιρο)

Hajime no Ippo

Magi The Kingdom of Magic (πολυ καλυτερο απο την πρωτη season, καθως επισης αρχισε να εχει και ενδιαφερον η υποθεση)

Kill La Kill (αφου σταματησαν να εστιαζονται στο fanservice, αρχισε να γινεται καλο)

#5246 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 10 February 2014 - 13:40

@giota83 OH! Δεν το γνώριζα για το Inuyasha. Θα το ψαξω να τις δω. Ναι πολλοί μου έχουν πει πως πρέπει να το δώ με καθαρό μυαλό, γι αυτό και γω το προγραμματίζω κάτα το καλοκαίρι, που θα έχω χρόνο.

Συμφωνω με το Pupa ότι είναι πολύ μικρό σε διάρκεια, αλλά έχει ενδιαφέρον. Short story ;)

Κατέβασα τη σειρα Uta no Prince-sama γιατι είχα δει ένα trailer και μου κίνησε το ενδιαφέρον. Αρχισα να το βλέπω. Εντάξυ δεν ξετρελάθηκα κιόλας, αλλά τρώγεται. Επίσης είδα και το πρώτο επεισόδιο του The Pilot's Love Song. Καλούτσικο. Θα δώ και τη συνέχεια και θα αποφανθώ αν θα το συνεχίσω ή όχι. Είδα και τα πρωτα 3 επεισόδια του Noragami. Δεν με ενθουσίασε και πολύ, ούτε με τράβηξε. Μάλλον θα πάει στο κάδο ανακύκλωσης.

30w46c0.jpg

#5247 ZOLANTON

ZOLANTON

Starting...

• Members
  • 2 posts
  • LocationEλλάδα :p

Posted 10 February 2014 - 17:11

Fullmetal Alchemist Brotherhood. Καλά έτη φωτός μπροστά από την πρώτη σειρά. Κρίμα που την έχω σταματήσει λόγω διαβάσματος, αλλά θα επανέλθω δριμύτερος!

ZOLANTON.jpg

#5248 makis13

makis13

Starting...

• Members
  • 96 posts

Posted 11 February 2014 - 01:22

αυτες τις μερες τελιωσα αρκετες σειρες και εμειναπολυ ευχαρηστιμενος, hokuto no ken τα παντα tv ova movies special,,,απλα υπεροχοοοοοοο ,εφτασα το saint seiya omega στο ongoing, δεν περιμεν να μαρεσει τοσο τωρα θα πιασω και το παλοιο μιας και λενε οτι ειναι πολυ καλυτερο,επισης τελειωσα και μερικεσ σειρες που εμεινα πολυ ευχαρηστιμενος και εθουσιασμενος,πως και μου ειχαν ξεφυγει.... akagi,kaiji,noein,witch hunter robin,majei tantei neuro,,,ειδηκα τα 3 πρωτα απιστευτα τα προτεινω σε ολους, kaiji,kai akagi σαν χαρακτηρες απλα απιστευτοι,

#5249 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 11 February 2014 - 16:38

Εγω μολις χτες τελειωσα το Mononoke (το ξεκινησα Παρασκευη) και μπορω να πω πως ειναι αριστουργηματικο ανιμε. Το animation μου αρεσε ιδιαιτερα, μιας και ξεφευγει απο τα συνηθησμενα. Οι χαρακτηρες ηταν εξεραιτικοι. Οι διαφορες μικροιστοριουλες ειχαν αρκετο ενδιαφερον. Επισης αν θελει κανεις μπορει να το δει και σε ενα απογευμα, πραγμα που σημαινει οτι ειναι ενα ανιμε που το απολαυβανεις. 

Έέέέέτσι! Άντε να πληθαίνει το fanbase :3

Εγώ βλέπω (αργά αλλά σταθερα :P) το Gin no Saji. Πολύ όμορφο και γλυκούλι μέχρι στιγμής. Ήταν ότι πρέπει για να ξαναρχίσω τα ανιμε.

#5250 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 11 February 2014 - 21:02

Το Kill la Kill είναι από τις σειρές που με κάνουν να χαίρομαι που αποφάσισα να κολλήσω μαζί τους. DAMN, this series takes flight.

Noragami, πρώτο επεισόδιο. Καλές εντυπώσεις γενικά, αν και όχι ιδιαίτερες. Ακούω καλά λόγια όμως για τη συνέχεια.

Nobunaga the Fool... ΓΙΑΤΙ. Από τις μεγαλύτερες αηδίες ongoing αυτόν τον καιρό. Dropped χωρίς ίχνος τύψεων.

Posted Image