Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6139 replies to this topic

#5221 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2013 - 11:51

Εγώ είδα μερικές ταινίες.

Tales from Earthsea: Είχα ακούσει πολλά για αυτή την ταινία κι έτσι δεν περίμενα να δω κάτι που να αξίζει. Την πλοκή των βιβλίων την κάνανε σαλάτα και στο τελευταίο μισάωρο έγινε τελείως WTF ακόμα και σαν αυτόνομη ιστορία. Από την άλλη, μιας και είναι Ghibli σημαίνει ότι υπάρχουν πανέμορφες σκηνές (πχ, τα σκηνικά στην πόλη με κάναν να μαζεύω το σαγόνι από το πάτωμα) και γενικά αν χαλαρώσεις και το δεις σαν παραμυθάκι περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα.

Buddha: Απογοήτευση. Ενώ έχει ωραία εισαγωγή, πιο μετά πετσοκόβει τελείως το manga και καταστρέφει τελείως το νόημα του κάνοντας focus σε ένα άκυρο side story και σε σκηνές δράσης και κόβοντας σχεδόν όλο το κομμάτι με την παιδική ηλικία του Βούδα. Και ένας χαρακτήρας μένει 5 χρονών ενώ έχουν περάσει 20 χρόνια in-story. O.o

Ookami Kodomo no Ame to Yuki: Απίστευτη ταινία. Παίρνει ένα συνηθισμένο θέμα (werewolves) και το μετατρέπει σε slice-of-life, coming-of-age story. Και ενώ αυτό ακούγεται απαίσιο το κάνει με τόσο δικό του τρόπο και τόσο εκτός κλισέ που τελικά γίνεται μοναδικό στο είδος του. Και το τέλος είναι τόσο δυνατό που παραλίγο να κυλήσει δάκρυ. Προτείνεται πάρα πολύ.

Howl's Moving Castle: Αυτό είναι rewatch μιας και διάβασα πρόσφατα το βιβλίο. Ωραία θα ήταν να το είχαν ακολουθήσει κάπως περισσότερο προς το τέλος γιατί κάποιες αλλαγές που έκαναν μου φάνηκαν λίγο περίεργες, αλλά αυτό είναι nitpicking. Και ο κόσμος και η ιστορία είναι κορυφή.

15fkk04.jpg

#5222 strativarious

strativarious

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2013 - 21:21

Βλέπω το Shingeki no Kyojin (Attack on Titan). Έχω φτάσει στο 20ο επεισόδιο.

Αυτή τη σειρά απο το πρώτο επεισόδιο που ειδα, πο-ρω-θη-κα! Ένα πρώτο επεισόδιο που δεν περιμενα να είναι τόοσο καλο!

Φτάνοντας στο 20 επεισόδιο, προσπαθω να μην πάω  στο σημείο που αποκαλύπτεται

Spoiler:
και δεν εχω προλαβει εδω και αρκετές μερες να δω τη συνεχεια.. P.gif

Έχει γίνει απο τις πολύ αγαπημένες μου σειρές! Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι μια μόνο πρόταση ενός χαρακτήρα, μπορεί να είναι τόσο περιεκτική και να μεταφέρει μια αλυσίδα σκέψεων για τον Κόσμο και με ένα πολυ ευστοχο τρόπο..πχ

Spoiler:

Δεν περίμενα, στην αρχή,

Spoiler:

Το μόνο παράπονο ειναι ότι θα ήθελα να αναπτύξουν λίγο περισσοτερο κάποιους χαρακτηρες.. να τους δωσουν λίγο χρόνο παραπάνω.

Αγαπημένοι χαρακτηρες Mikasa και Sasha!!! αλλα και Zoë Hange!

6_3_1.jpg

#5223 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2013 - 19:42

Τελειωσα Clannad After Story. και εκει που εκλαιγα σαν παλαβη εξαιτιας του τελους ερχεται η ανατροπη και μπαμ ?! δεν ξερεις πως να αντιδρασεις!? Tελειωσα Date - A - Live και διαβασα οτι βγαινει καινουριο οποτε περιμενω αγωνιοδως για επομενη σεζον :kyaaa: 

One Piece! (restart ) εφτασα αισιως στην 9η σεζον στο 322 ep και συνεχιζω ακάθεκτη την πορεια μου  :burningbe3:. 

Αυτα που βλεπω αναλογως τη διαθεση ειναι Fortune Arterial, The Law Of Ueki , Kill la Kill, Chrono Crusade, Little Busters! το λατρεψα :blingeye2: και συνεχιζω με το  Refrain! , Letter Bee - Tegami Bachi , Full Metal Panic!, Darker than Black, που και που  Naruto (το εχω βαρεθει λιγακι) ,Great Teacher Onizuka, Gintama (Θεος ο Gintoki  :moeee: ).

Κατεβασα και Sukitte Ii na yo, Hyouka , Jigoku Shōjo, Nodame Cantabile και Steins;Gate.

Oλα τα υπολοιπα , εκτος του One Piece! τα βλεπω αναμεικτα αναλογα τη διάθεση της μερας.  :drink:

Αν πιστευετε οτι καποιο απο αυτα αξιζει πιο πολυ και να αφησω καποια στην ακρη πειτε το ελευθερα . :drink:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 08 Δεκέμβριος 2013 - 19:42

#5224 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2013 - 23:26

Αξίζει το  Hyouka για εμένα και το Stein;s Gate

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5225 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2013 - 23:46

Ότι είπε ο zennith666 μόνο που θα σου πρότεινα τα συγκεκριμένα να τα δείς ένα ένα. Είναι βαριά και αργά στην αρχή, το Steins θέλει 12 eps και το Hyouka κάτι περισσότερο για να φτάσουν σε επίπεδο marathoning. Αν δεν σε χαλά να βλέπεις σιγά σιγά, τότε δες τα μαζί.

Εγώ το Steins;Gate το είχα βγάλει σε 2 μέρες αλλά εγώ είμαι καμένος με αυτό.

Το jigoku δεν είναι κακό αλλά μιας και είναι mission of the week το κάθε ep, θα σου πάρει αρκετά.

Οπότε αν δε σε χαλά δες τα με τι σειρά Steins;Gate>Hyuka με το Jigoku πιο χαλαρά εώς ότου βγει.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5226 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2013 - 00:02

Ότι είπε ο zennith666 μόνο που θα σου πρότεινα τα συγκεκριμένα να τα δείς ένα ένα. Είναι βαριά και αργά στην αρχή, το Steins θέλει 12 eps και το Hyouka κάτι περισσότερο για να φτάσουν σε επίπεδο marathoning. Αν δεν σε χαλά να βλέπεις σιγά σιγά, τότε δες τα μαζί.

Το jigoku δεν είναι κακό αλλά μιας και είναι mission of the week το κάθε ep, θα σου πάρει αρκετά.

Οπότε αν δε σε χαλά δες τα με τι σειρά Steins;Gate>Hyuka με το Jigoku πιο χαλαρά εώς ότου βγει.

Εχμ ...εχω κατσει απο τις 12 τα μεσανυχτα μεχρι τις 05:00 το πρωι για να δω Αnime οποτε δεν με ενοχλουν και πολυ οι ωρες ή τα επεισοδια. :kakaka:  Υπηρξαν φορες που κοιμηθηκα μονο 5 ωρες και ημουν καπως ετσι :blurah5:  Βασικα εγω κοντευω σε μια βδομαδα το πολυ να φτασω τα οn-going του One Piece ep γιατι τα βλεπω 10 - 10 τη βραδυα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 09 Δεκέμβριος 2013 - 00:22

#5227 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2013 - 00:32

To Jigoku Shoujo, ειδικά από τη 2η season και μετά που γίνεται πιο depressing το σενάριο, θέλει με ρέγουλα.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5228 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2013 - 12:35

'Tis the season, οπότε αποφάσισα να δω κάτι Χριστουγεννιάτικο. Tokyo Godfathers, ταινία του συγχωρεμένου Satoshi Kon. 

Να τη δείτε. Απλά αυτό σας λέω. Πόσο γέλιο και δάκρυ έπεσε, δε λέγεται. Εύγε κύριε Kon, όπου και να είστε. 

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5229 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2013 - 20:53

Μολις τελειωσα το Peacemaker Kurogane και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα ενδιαφερον. 

Δινει εμφαση στους χαρακτηρες πιο πολυ και στις εσωτερικες αλλαγες που συμβαινουν σε αυτους και οχι τοσο στην υποθεση η οποια κατα τη γνωμη μου ειναι αχνη, αλλα αρκετα ενδιαφερουσα.

Οι φιλοι των σαμουραι θα το λατρεψουν πιστευω, μιας και εχει να κανει με σαμουραι στο Kyoto. Απο χρονολογια, απο οτι καταλαβα ειναι η μεταβατικη περιοδος στην Ευρωπη η οποια θα φερει και αλλαγη στην Ιαπωνια (αλλα αυτο δεν μας ενδιαφερει και ιδιαιτερα, μιας και δεν επιρρεαζει κατι). 

Ειναι ενα χαλαρο ανιμε με 24 επεισοδιακια που βλεπονται ανετα.

Τελικο σκορ 8/10. 

#5230 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2013 - 00:46

To Jigoku Shoujo, ειδικά από τη 2η season και μετά που γίνεται πιο depressing το σενάριο, θέλει με ρέγουλα.

Thanks για τις προτασεις αν και ξερω οτι δεν ηταν το σωστο μερος για να ρωτησω. Μαλλον θα το παρω χαλαρα αυτο.

Αυτο μαλλον θα κανω και εγω και ευχαριστω που με διευκολυνατε λιγακι απο που να αρχισω πρωτα.

Βασικα το  Hyouka το ειχα στα πρωτα στη λιστα και δεν ηξερα τι να κανω με  τα αλλα.

Συγνωμη για το  Οff Topic, ξερω οτι υπαρχει anime Reccommendation θεμα , απλα ετυχε να ρωτησω. :oops: 

#5231 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 16 Δεκέμβριος 2013 - 21:44

ειχα δει παλια το πρωτο επεισοδιο απο Dream Hunter Rem, αλλα προσφατα ειδα πως μεταφραστηκαν και τα υπολοιπα 4 και σε πολυ καλυτερη ποιοτητα.

ε λοιπον αυτο το OVA μου αρεσε γιατι τα ειχε σχεδον ολα! ευτυχως που δεν το καναν ερωτικο οπως προεβλεπαν γιατι θα κατεστρεφαν ενα ακρως διασκεδαστικο OVA

γελοιοτητα και δραση σε φρενηρεις εναλλαγες, κουλουβαχατα ευρωπαικης και ιαπωνικης ιστοριας,  λογοτεχνιας, ψυχολογιας (κυριως για τα ονειρα), φιλοσοφιας,  yaoi σκηνες,  χαριτωμενα γατακια και σκυλακια, σκοτωμοι αθωων χωρις λογοκρισια, αιματα, mecha, μαχες δαιμονων και φαντασματων εναντιον τανκ, f-16 και ελικοπτερων,

και αφθονο fanservice. φυσικα και μια σκηνη στο ντους οπου

Spoiler:
, oντως πολυ σημαντικη σκηνη για την υποθεση.

μετα απο αυτο και αφθονες δοσεις γελιου, παω να δω την εκδοση Blueray της Mononoke Hime  να τα ξεχασω

δεν περιγραφω αλλο

#5232 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2013 - 14:13

Αυτή την περιοδο απο finished, my money is on gosick, είμαι στο 8ο επ αλλα αρχίζει να με κουράζει ελαφρως...όσοι το χετε δει,αξίζει να το τελειώσω?
Τώρα πρέπει να παω να δω το τελευταιο επ του coppelion...

8w32.jpg

#5233 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2013 - 23:08

Τις τελευταίες εβδομάδες είδα τα τζογαδόρικα kaiji + akagi που είχαν την φάση τους.

Και σε ένα διήμερο ξεπέταξα και το paranoia agent, που έδεσε με την αγάπη μου για τον σουρεαλισμό.

ΥΓ Καλή χρονιά σε όλους.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5234 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2014 - 21:49

Και που λέτε, συνέχισα το Hyouka ("Hallelujah" chorus in the distance) και έφτασα στο επ. 5. Έχω μείνει λιγουλάκι με το πόσο έξυπνο είναι αυτό το anime. Επίσης, βρίσκω λίγο περίεργο πώς

Spoiler:
 Όπως και να έχει, με αυτό το επεισόδιο με κέρδισε 100%. Συνεχίζω. 

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5235 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2014 - 22:52

Re: Edit Τελειωσα Sukitte Ii na yo!, Nodame Cantabile!( λατρεμενα)   :lovulovu: :kyaaa:,Little Busters Refrain! ,Freezing,Outbreak Company περιμενω να δω αν θα υπαρξει συνεχεια . Ειδικα το Sukitte Ii na yo ευχομαθ να υπαρξει και 2η και 3η και πολλες ακομα σεζον. Τωρα περιμενω αγωνιωδώς για επομενη σεζον του Fairy Tail και την νεα σεζον  Date a Live ΙΙ απο Απριλη. :kyaaa:

Ενιωσα την επιθυμια να ξαναδω Guilty Crown και θυμυθηκα γιατι το λατρευω και γιατι ειναι στα top 10 της λιστας μου.!!!

One Piece! 628 εφτασα στα on-going του και συνεχιζω ακάθεκτη την πορεια μου   :burningbe3:

Αυτα που βλεπω τωρα ειναι Fortune Arterial, The Law Of Ueki ,Hyouka, Kill la Kill, Chrono Crusade, Letter Bee - Tegami Bachi , Full Metal Panic!, Darker than Black, που και που  Naruto Shipuuden (το εχω βαρεθει λιγακι), Jigoku Shōjo, Great Teacher Onizuka, Chrono Crusade ,Gintama (Θεος ο Gintoki ) :moeee: Darker than Black και Steins;Gate.  :drink:

To λατρεψα και ευχομαι να βγει και επομενη σεζον.

or Cancel

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 23 Ιανουάριος 2014 - 20:12